This is a BSS beatmap submission. Click here to view full beatmap information.
User avatar
Rhythm Incarnate
958 posts
Offline
This beatmap was submitted using in-game submission on 03 May 2017 at 07:38:22

Artist: LiSA
Title: best day, best way
Tags: LANDSPACE Oribe Risa 織部 里沙 cut short version nardoxyribonucleic
BPM: 180
Filesize: 4630kb
Play Time: 02:26
Difficulties Available:

Download: LiSA - best day, best way
Information: Scores/Beatmap Listing
---------------
LiSa <3

Nardo's oni by Nardoxyribonucleic
Last edited by Volta on , edited 26 times in total.
User avatar
Rhythm Incarnate
5,006 posts
Offline
Earned 1 kudosu.
<(``)
kurang kerjaan


Kantan
ini pake 1/2 snapnya? kantan recomendly itu 1/1 dan 1/2 dkit.. jadi remap Kantan deh, kasian ntar newbie `-` yha bisa ditolak gpp. cuma saran


Futsuu
00:44:274 (4) - d, kalau k semua ntar bosen
00:48:107 (14) - kasih finish, 00:49:440 (17) - juga kasih finish
01:43:440 (17) - k, pitch tinggi
01:44:774 (21) - k
01:45:607 (2) - k, di daerah ini bosenin kalau d semua
01:48:524 (8) - ini d

catatan: itu futsuunya star gede, minimal futsuu itu 2.20 kebawah starnya, yg kantan itu star harus 1.5 an

dah ini aja, ga ada motivasi ngemod muzu sama oni, pagi2 gini males ni otak. semoga bermanfaat~ :lol:
User avatar
Rhythm Incarnate
958 posts
Offline
Surono wrote:
<(``)
kurang kerjaan


Kantan
ini pake 1/2 snapnya? kantan recomendly itu 1/1 dan 1/2 dkit.. jadi remap Kantan deh, kasian ntar newbie `-` yha bisa ditolak gpp. cuma saran

masalahnya ni lagu beatnya cepet dan gak ada break2nya, jadi susah bikin kantan yang gak ngebosenin. tp diremap jg lol


Futsuu
00:44:274 (4) - d, kalau k semua ntar bosen
00:48:107 (14) - kasih finish, 00:49:440 (17) - juga kasih finish
01:43:440 (17) - k, pitch tinggi
01:44:774 (21) - k
01:45:607 (2) - k, di daerah ini bosenin kalau d semua
01:48:524 (8) - ini d

catatan: itu futsuunya star gede, minimal futsuu itu 2.20 kebawah starnya, yg kantan itu star harus 1.5 an

menurut ane masih masuk daerah futsuu kok meski starnya gede.
sebenernya ane nyoba remap yg futsuu juga. not nya lebih dikit, tp starnya malah lebih gede :o


dah ini aja, ga ada motivasi ngemod muzu sama oni, pagi2 gini males ni otak. semoga bermanfaat~ :lol:

thx gan udah mampir. simple mod, but applied :)
btw ava kita kalo dijejerin kayak lagi liat2an gitu ya
User avatar
Rhythm Incarnate
5,006 posts
Offline
No kudosu yet.
User avatar
Rhythm Incarnate
518 posts
Offline
Earned 1 kudosu.
Suggestion


Muzukashi
Quote:



Oni
Quote:
00:23:196 - k
00:56:940 - k
01:17:107 (229,230,231) - kdd
01:18:940 (245,246,247) - kkd
02:05:607 - k

opinion : strim ddddddddddddnya diganti finisher aja
User avatar
Rhythm Incarnate
958 posts
Offline
[R] wrote:
Suggestion


Muzukashi
Quote:



Oni
Quote:
00:23:196 - k
00:56:940 - k ---> not applied
01:17:107 (229,230,231) - kdd
01:18:940 (245,246,247) - kkd
02:05:607 - k ---> not applied

opinion : strim ddddddddddddnya diganti finisher aja ---> noooo i like the stream. .



thanks :)
your mod is not so detailed but i give you kudos anyway for appreciation.
User avatar
Rhythm Incarnate
513 posts
Offline
Earned 1 kudosu.
Image





    Kantan
  • I noticed that you map to the guitar/vocals for most parts of this difficulty and this causes quite an inbalance to the note structure's consistency due to constant use of the red lines in the beat snap of 1/2, most notably the beginning part after the circling slider at 00:10:913 (7,8,9,10,11,12,13) -. This is really difficult and confusing for new players due to the complexity of the timings of the notes. I would suggest looking over this difficulty again and try remapping some parts more closely to the drum beats using the beatsnap divisor of 1/1, and only using 1/2 when it is absolutely necessary and fits the music, for example the part at 00:40:230 (35,36,37) -.







    Oni
  • 00:42:263 (266,267,268,269,270,271,1) - This is an absolute no-no, it severely affects the readability of the notes (and is unrankable). I would suggest just slowing down the entire thing with 1 timing point on the first note of this pattern, don't make it gradually slow down with a green line on all the notes ._."

  • 01:37:774 (376,377,378,379,380,381,1,2) - This is a huge no as well, the notes are too clumped up, making it wayyy too hard for players to read. Similar to ^

  • 01:17:190 (230) - Change this to kat? it flows better imo

  • 01:51:607 (7) - kat for this? The rhythm feels stronger o3o


That's all from me! Good luck with the map~
User avatar
Rhythm Incarnate
958 posts
Offline
Jerry wrote:
Image





    Kantan
  • I noticed that you map to the guitar/vocals for most parts of this difficulty and this causes quite an inbalance to the note structure's consistency due to constant use of the red lines in the beat snap of 1/2, most notably the beginning part after the circling slider at 00:10:913 (7,8,9,10,11,12,13) -. This is really difficult and confusing for new players due to the complexity of the timings of the notes. I would suggest looking over this difficulty again and try remapping some parts more closely to the drum beats using the beatsnap divisor of 1/1, and only using 1/2 when it is absolutely necessary and fits the music, for example the part at 00:40:230 (35,36,37) -.







    Oni
  • 00:42:263 (266,267,268,269,270,271,1) - This is an absolute no-no, it severely affects the readability of the notes (and is unrankable). I would suggest just slowing down the entire thing with 1 timing point on the first note of this pattern, don't make it gradually slow down with a green line on all the notes ._."

  • 01:37:774 (376,377,378,379,380,381,1,2) - This is a huge no as well, the notes are too clumped up, making it wayyy too hard for players to read. Similar to ^

  • 01:17:190 (230) - Change this to kat? it flows better imo

  • 01:51:607 (7) - kat for this? The rhythm feels stronger o3o nope


That's all from me! Good luck with the map~


thank you very much!
User avatar
Slider Savant
117 posts
Offline
No kudosu yet.
lol dat liat"an xD
and dat shin pp xD
tak bantu mod full deh soalnya jarang orang indo yang niat mod taiko owob

tapi agak telat deh, liat aja queneku hue :p
User avatar
Rhythm Incarnate
958 posts
Offline
-FireThunder- wrote:
lol dat liat"an xD
and dat shin pp xD
tak bantu mod full deh soalnya jarang orang indo yang niat mod taiko owob

tapi agak telat deh, liat aja queneku hue :p



hahaha oke2 tak tunggu kok. pengen banget ranked ni xD
User avatar
Quality Assurance Team
2,217 posts
Offline
No kudosu yet.
Hi, here is the Oni as requested :3 (no kd)

http://puu.sh/ifG7b.rar
User avatar
Rhythm Incarnate
958 posts
Offline
Nardoxyribonucleic wrote:
Hi, here is the Oni as requested :3 (no kd)

http://puu.sh/ifG7b.rar


thanks! i've waited so long :D
User avatar
Rhythm Incarnate
5,006 posts
Offline
No kudosu yet.
-FireThunder- wrote:
lol dat liat"an xD
and dat shin pp xD
tak bantu mod full deh soalnya jarang orang indo yang niat mod taiko owob

tapi agak telat deh, liat aja queneku hue :p


PatZar wrote:
cuma menang bnyk doang


cuma ambiil dkit aja kata2nya, ada kritik ntar bkin ga motivasi... lol mbk, bukan berarti orang ngemod dkit itu males ya, gitu2 di check semua lho :lol:
emang mod bnyk itu juga baik? orang pnya style ngempanya sendiri2lah.. itu mah ngerasa ngeforcing jika suggest juga.. lol mending juga panjank ataupun dkit pake alesan.. dah ga tau ngomong apa.. pkoknya cuma ngingeti kata2 mbak yg pedes,, ngerasa lho ini tersindir yg ngemod pendek :lol: semoga dpt pengalaman~
User avatar
Rhythm Incarnate
958 posts
Offline
iya gak masalah kok mod nya panjang atao pendek, yang penting membantu buat map jd lebih baik dan gak maksa ngerubah mapping style nya. :)
User avatar
Rhythm Incarnate
5,006 posts
Offline
No kudosu yet.
Flying Pan wrote:
iya gak masalah kok mod nya panjang atao pendek, yang penting membantu buat map jd lebih baik dan gak maksa ngerubah mapping style nya. :)


ngapain kamu ikutan2 >:^( kzl nich~~~
This is a BSS beatmap submission. Click here to view full beatmap information.
Reply 48 posts jump | 1, 2, 3, 4  next

Users browsing this forum: None


Jump to: