User avatar
Tempo Trainee
14 posts
Offline
Is there any way to fix osu not launching? Im unsure how to revert to stable when I cant even get into my options..
User avatar
Rhythm Incarnate
1,066 posts
Offline
Lawwy wrote:
Is there any way to fix osu not launching? Im unsure how to revert to stable when I cant even get into my options..

It doesn't launch at all? Does holding shift while launching osu! pop up a window? If so, from there, change the release stream to stable latest and also turn on compatibility mode.
User avatar
Rhythm Rookie
1 posts
Offline
after update have probs with osu in full screen
User avatar
Tempo Trainee
9 posts
Offline
osu! crashing on newest ce when trying to set it up as gamecapture in OBS seems to happen on beta aswell.
Last edited by klincher on , edited 1 time in total.
User avatar
Rhythm Incarnate
694 posts
Offline
osu! crashing with CE here too ;/ osu dont open
User avatar
Global Moderator
5,441 posts
Offline
This seems not intended ( I simply attempted to write a comment ).

Image
Image
User avatar
Rhythm Rookie
2 posts
Offline
Local scores duplicating
Video
User avatar
Global Moderator
5,441 posts
Offline
Us3l3ss wrote:
Local scores duplicating
Video


This is a confirmed issue.
User avatar
Tempo Trainee
14 posts
Offline
For me it doesn't show any text. I don't know why, but on any other version it's fine. Running it as an admin didn't help either. If there is anything else I can provide, I'd be happy to do so.
collapsed text
Image
User avatar
Whistle Blower
18 posts
Offline
very minor issue w/ osu! cuttingedge b20160819, not surprised if its not fixed any time soon:

it's not gamebreaking; but a possible fix would be nice. i haven't seen it anywhere on the site so far, so i hope this isn't a duplicate.

using the cutting-edge feature of changing replay speed (5-9, number row), when entering a map with autoplay (replay too?) and doing these steps in rapid succession:
1. ctrl + enter on map that's highlighted
2. very soon after the 3 side buttons (discussion, playback speed, exit replay) appear, press a speed change key
3. and again, very soon after the speed is changed, hit escape.

the menu should be playing the track at the speed you set it to.

it's not anything that annoys, but its probably worth reporting anyway.

(sorry for lack of a video to show the bug; my computer is very incapable of capturing video.)
User avatar
Rhythm Incarnate
696 posts
Offline
game capture on obs crashes osu! why is this? xd

idk if it happens on all vers but its weird, just putting this out there im using ce (Cutting Edge)
User avatar
Rhythm Rookie
1 posts
Offline
i cant escape/disable compatibilty mode, everytime osu! starts its on, when i click on it in the settings it restarts and its again on, the input delay is killing my pp pls help QQ
problem was in stable and in cutting edge
User avatar
Tempo Trainee
14 posts
Offline
I just saw there is a thread just for cutting-edge builds, I reported a bug affecting only the cutting-edge builds here : t/513800
The map used : https://osu.ppy.sh/b/1002277&m=3
User avatar
Combo Commander
425 posts
Offline
Last build - all ranked map , in game icon show only "?" + Approved map is working

http://osu.ppy.sh/ss/6413090
Last edited by _ Hatsune Miku on , edited 1 time in total.
User avatar
Tempo Trainee
14 posts
Offline
_ Hatsune Miku wrote:
Last build - all ranked map , in game icon show only "?"

http://osu.ppy.sh/ss/6413090

I can confirm ; the icon for loved / qualified maps works but not the ranked one.
Reply 2519 posts jump | prev  1 ... 164, 165, 166, 167, 168  next

Users browsing this forum: RYO1017


Jump to: