User avatar
Rhythm Incarnate
1,516 posts
Offline
Problem Details:
why my maps cant be played properly ?
it always end at 04:34:416 - and the rest is gone
https://osu.ppy.sh/s/382400

Video or screenshot showing the problem:

https://osu.ppy.sh/ss/7369815

osu! version: 20160403.6
User avatar
Rhythm Incarnate
1,614 posts
Offline
Please update osu! To the latest version and try this again. Also try reinstalling the map and see if that helps.
User avatar
Rhythm Incarnate
2,088 posts
Offline
The beatmap most likely didn't download correctly.

Delete the beatmap, download it again, and add it again to the game (just redownloading and re-adding the beatmap doesn't work, since the game doesn't overwrite the corrupted mp3 file while extracting the beatmap)
User avatar
Rhythm Incarnate
1,516 posts
Offline
Done
Thanks for the help
I just need to re-instal my osu
User avatar
Rhythm Incarnate
2,638 posts
Offline
Don't re-install osu!, this will delete all of your beatmaps. Delete the beatmap that is having issues and redownload it instead of just redownloading it
User avatar
Rhythm Incarnate
1,516 posts
Offline
Sandy Hoey wrote:
Don't re-install osu!, this will delete all of your beatmaps. Delete the beatmap that is having issues and redownload it instead of just redownloading it

Delete the map didnt fix my problem. If i download same map it always broke again. The only way is to re-install my osu
User avatar
Rhythm Incarnate
1,236 posts
Offline
He just meant that reinstalling is never a good way to fix an issue. There's always an other way. But good to hear that it's solved now
Reply 7 posts

Users browsing this forum: None


Jump to: