İyi de, bu konuda illa bu takım hakkında konuşmak zorunda değiliz. Beğenmediysem beğenmediğimi söyleyebilirim ve grup şeklimizin sizinki gibi olmasını istemiyorum çünkü açıkçası ben biraz fazla "kendini beğenmiş" buldum. Koskoca osu'da böyle bi kafaya giren tek siz varsınız çünkü.
Sizde ergen kafası mıdır bilmiyorum da "daha iyisi" kafası var sürekli. Böyle illa biri diğerini geçicek, illa biri diğerinden daha iyi olucak. Ben grup yapsam nolur, yapmasam nolur? Sizinkine bok atıp benim grubum seninkinden daha iyi bak yapıcak halim yok. Türkiye'de doğru düzgün taiko oynayan bi elin parmağını geçmiycek kadar insan var. Ben Reiko'nun neredeyse 1 sene boyunca tek başına rakipsiz arkadaşsız boş boş Taiko oynadığı zamanları hatırlıyorum. Beni Taiko oynarken bulduğu an "biz de beraber oynayalım" kafasında bi heves ediyor, hemen işi rekabete sürüyosunuz. Aferin zaten bizim millete de bu yakışır, hepiniz kukizi olcaksınız başımıza amk.
Hakaret etsem bokuma benzemiş derim, demiyorum. Bi anlam getiremiyorum kafa yapınıza ve "bu ne" diyorum. Sanarsın bize Kurtlar Vadisi, konsey monsey ne kafasındasınız allah aşkına. Ama işte heves ediyosunuz, ortalıkta kalabalık yaratıyosunuz diye taşağa almıyorum. Eğleniyosanız eğleniyosunuz işte, her dala atlamayın boşu boşuna.
İsmiyle ilgili ise hiç ama hiçbir şey demedim, ne biliyim istersen ABC Team olsun banane.
Benim hala önerim, belirli saatlerde Multiymiş cart curtmuş hiç gerek yok. Sizin adınız Team olarak kalsın, birbirinizi görünce multiye falan girin zorla multiye sokmayın adamları. Eğer olur da bi turnuva falan olursa SPR Team olarak girersiniz. Adınız Team kalsın ama sürekli bi arada hareket etmeyin, eğlenmenize bakın amk