forum

.

posted
Total Posts
72
show more
UnderminE
K.
Topic Starter
Butterfly
.
UnderminE
Böyle 100 tane post gösterebilirim sana forumun içinde ._.
Topic Starter
Butterfly
.
Ruidoso
Şimdi, Dilek sana katılıyorum, şu küçük bar gibi avatarlar var ya oraya Turk Taiko Team (TTT oldu lan oha) yazarız, olur biter yani.
UnderminE
Userbar diyorum işte kaç gündür ;_;
Ruidoso
yapamadım sıçtım ><
-Rain-
Batu sende mi taikocu oldun :shock:
UnderminE
HAYIR KULLANAMAM BUNU ;___;
Ruidoso

_Reiko_ wrote:

Yup şekerim

UnderminE wrote:

HAYIR KULLANAMAM BUNU ;___;
Öylesine yapılmış bir şeydi bacım, kimsenin kullanacağını sanmıyorum zaten :D
-Rain-

Ruidoso wrote:

_Reiko_ wrote:

Yup şekerim

Sanırım bunu bi kaç defa duymuştum :D

Edit: değişik bi quote oldu.
Ruidoso
Bu sefer kararlı gibi bir şeyim :D
-Rain-
Hayırlısı :D
Topic Starter
Butterfly
.
Ruidoso
*facepalm* nereye gidiyoruz go go go? *-*
UnderminE
Batu'nun accuracy'si iyi de, taiko difflerinde napıcak bilmiyorum. CTBCİ KAL SEN YA ;_;
Ruidoso

UnderminE wrote:

Batu'nun accuracy'si iyi de, taiko difflerinde napıcak bilmiyorum. CTBCİ KAL SEN YA ;_;

VAY ;_; Bunlarıda duyucaktım ben demek ki ;_;
-Rain-
Dilek taiko playerlerimizin hevesini kırma.
Batu gel canım sen gel ;_;
razor81
o değilde kuruluşunda olduğum takımın forum başlığında 40. post tan giriyorum lanet olsun bana ne diyim daha
Topic Starter
Butterfly
.
UnderminE
DA

DARARA RA

DIDAP PA

LEMON TREEE
Shadowa_old

Dragon Roar wrote:

ahahauh :D Lemon Treeeeeeeeee!
o deil de mouse ile seçmek olmasa ne yazdığını asla öğrenemeyebilirdim o renk ne öle O_o
Topic Starter
Butterfly
.
UnderminE
Değiştirme beeee, valla gitsen osunun kendi forumuna baksan millet ne ciddi konular altında neler neler konuşuyo :D
Topic Starter
Butterfly
.
-Rain-
Bence ortadaki harfde büyük olmalıydı.
yani SdR yerine SDR daha uygun olurdu diye düşünüyorum..
UnderminE
^ Katılıyorum.
Topic Starter
Butterfly
.
Shadowa_old
ben bile katılıorum amk :D
Topic Starter
Butterfly
.
razor81
öhm öhm :D kimse yokmu ? :D
Topic Starter
Butterfly
.
UnderminE
Valla seninki gene iyi, Off-Topic'teki konular açılıyo daha ilk posttan millet sohbete başlıyo :D
Topic Starter
Butterfly
.
Shadowa_old
ben mi spam yapıom la git get defol :D. Ayrıca sen 5-6-7-8-100000000 kelimeden fazla yazıosun sus yalan atma askjashasg :D. Ayrıca spam kavramını doğru öğren. Ard arda yazılan cümle değildir spam. Spam şöle olur:

knk
baksana
bu
spam
oluyo
haberin
varmı?

böle oluyo ard arda 5 cümle yazarsan spam olmuyo örende gel O_o. (bu spam yapanı şikayet etmicez anlamına gelmiyor sadece benim spam yatığımı söylediği ve SPAMİN NE OLDUĞUNU ÖĞRENMESİ için yaptım. Hala spam yaptığımı düşünen varsa söylesin dikkatli olmaya çalışırım.)
Topic Starter
Butterfly
.
Shadowa_old
öncelikle efenim yazmışsın onu efendime çevir. 2.si ise grubun başkanı olmak isteyen sendin bu tip konularla ben ilgileneceğim dedin lafı hemen benim üzerime çevirme bilmediğin şeyler içinde başkalarına suç atma.
Topic Starter
Butterfly
.
Shadowa_old

Dragon Roar wrote:

Vallahi efendim* ben başkan olurum dedim cünkü grub kurma düşüncesini ben sana PM de söyledim sende kabul ettin..
madem güzel bi grup olucak aramızda tartışacagımıza grubla ilgilenerim derim ayrıca benim herhangi bir suç atma eylemim olmamıştır....
herşeyi yanlış anlıyorsunuz..
iyi aferin grup fikri senden çıktı bizim konumuz o değil saptırtma hemen konuyu. Ben ayrıca ona bi laf etmedim madem başkanım diyebilecek kadar güveniosun kendine bu işlerlede sen ilgileneceksin eğer bilmediğin bişi varsa gel bize sor bana değil BİZE sormadan yazdıysan ise de bize kızmaya hakkın yok.
Topic Starter
Butterfly
.
UnderminE
Valla biz spam yapanları bu zamana kadar hep report ettik. Ama spam yapanın ne olduğunu cidden anlamak lazım.

sdfsdlkf
Sdfsdf
Sdfsdfsdf
SDfsdf

diye tek kelime kelime yazarsanız veya atıyorum şöyle bi şey yaparsanız:
XDDDDDDDDD
XDDDDDDDDDDDDDDDDD
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ya da
KLDSJFLSKDJFKLSDJFLKSDJFS
SDFKLSDJFLKSJDFKLSJDFKLSDF
SDFLKSDJFLSDJFKLSJFLKSDJFKLSJFKLSDJFLKSDJFKLSDJFLKSJFA

gibi, bunlar spamdir. Aksi takdirde 1-2 kez capslockla yazmakmış gülmekmiş falan spam değildir. Bi kere channel içinde hep beraber uyarırız, baktın ki yine yapıyor o zaman BAT'lara report ediceksin. Diğer channellarda neler neler dönüyor valla bizimki gene iyi bence.
Topic Starter
Butterfly
.
Static Void_old

UnderminE wrote:

Valla biz spam yapanları bu zamana kadar hep report ettik. Ama spam yapanın ne olduğunu cidden anlamak lazım.

sdfsdlkf
Sdfsdf
Sdfsdfsdf
SDfsdf

diye tek kelime kelime yazarsanız veya atıyorum şöyle bi şey yaparsanız:
XDDDDDDDDD
XDDDDDDDDDDDDDDDDD
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ya da
KLDSJFLSKDJFKLSDJFLKSDJFS
SDFKLSDJFLKSJDFKLSJDFKLSDF
SDFLKSDJFLSDJFKLSJFLKSDJFKLSJFKLSDJFLKSDJFKLSDJFLKSJFA

gibi, bunlar spamdir. Aksi takdirde 1-2 kez capslockla yazmakmış gülmekmiş falan spam değildir. Bi kere channel içinde hep beraber uyarırız, baktın ki yine yapıyor o zaman BAT'lara report ediceksin. Diğer channellarda neler neler dönüyor valla bizimki gene iyi bence.
Bizim ki iyi lakin bir iki arkadaş yapıp yapıp bat'ten uyarı yiyince beni suçlayıp havası var edasına yatıyorlar, o yüzden şu faq!ı türkçeye çevirip iyice okutmak lazım. :P
UnderminE
Valla çok istedik Türkçe faq! falan ama işte yapmadılar yapmadılar ;_; Biz Türkçe Chat OP falan filan da istedik ama işte bi türlü razı olmadılar :D
Shadowa_old
abi ben o ''imza.avi'' ye bayılıyorum süper aydiya xD
Topic Starter
Butterfly
.
UnderminE
;________;
Shadowa_old
Shadowa ( Ayrıldı )
Shadowa_old

UnderminE wrote:

;________;