1. osu! forums
  2. osu!
  3. Help
  4. Resolved Issues
posted
Problem Details: Maybe I was seeking bad, but I didn't found my problem anywhere. I didn't anyting that can change osu! files, capability or firewall. I just started it as always. The issue is: When it starts, the words ~welcome to osssssssssss *the sound freezing* and it crashes. My graphic card drivers are also updated. I run on Windows 10. Nothing confronts with osu! cause i run only it, with no browser or any programs.



Video or screenshot showing the problem: https://puu.sh/CuR2m/b91db2f1fe.png



osu! version: 20181231.2 (actually I have last one updated on the 1-st of January)
posted
Can you post the contents of the "runtime.log" file from your osu!\Logs folder?
posted

Death wrote:

Can you post the contents of the "runtime.log" file from your osu!\Logs folder?
2019-01-11T03:50:01: GL Initialized
2019-01-11T03:50:01: GL Version: 2.1.8545 Release
2019-01-11T03:50:01: GL Renderer: ATI Radeon X1950 GT
2019-01-11T03:50:01: GL Shader Language version: 1.20
2019-01-11T03:50:01: GL Vendor: ATI Technologies Inc.
2019-01-11T03:50:01: GL Extensions: GL_AMD_performance_monitor GL_ARB_depth_texture GL_ARB_draw_buffers GL_ARB_fragment_program GL_ARB_fragment_program_shadow GL_ARB_fragment_shader GL_ARB_framebuffer_object GL_ARB_half_float_pixel GL_ARB_half_float_vertex GL_ARB_map_buffer_range GL_ARB_multisample GL_ARB_multitexture GL_ARB_occlusion_query GL_ARB_pixel_buffer_object GL_ARB_point_parameters GL_ARB_point_sprite GL_ARB_shader_objects GL_ARB_shader_texture_lod GL_ARB_shading_language_100 GL_ARB_shadow GL_ARB_shadow_ambient GL_ARB_texture_border_clamp GL_ARB_texture_compression GL_ARB_texture_cube_map GL_ARB_texture_env_add GL_ARB_texture_env_combine GL_ARB_texture_env_crossbar GL_ARB_texture_env_dot3 GL_ARB_texture_float GL_ARB_texture_mirrored_repeat GL_ARB_texture_non_power_of_two GL_ARB_texture_rectangle GL_ARB_transpose_matrix GL_ARB_vertex_array_object GL_ARB_vertex_buffer_object GL_ARB_vertex_program GL_ARB_vertex_shader GL_ARB_window_pos GL_ATI_draw_buffers GL_ATI_envmap_bumpmap GL_ATI_fragment_shader GL_ATI_meminfo GL_ATI_separate_stencil GL_ATI_texture_compression_3dc GL_ATI_texture_env_combine3 GL_ATI_texture_float GL_EXT_abgr GL_EXT_bgra GL_EXT_blend_color GL_EXT_blend_equation_separate GL_EXT_blend_func_separate GL_EXT_blend_minmax GL_EXT_blend_subtract GL_EXT_compiled_vertex_array GL_EXT_copy_texture GL_EXT_draw_range_elements GL_EXT_fog_coord GL_EXT_framebuffer_blit GL_EXT_framebuffer_multisample GL_EXT_framebuffer_object GL_EXT_gpu_program_parameters GL_EXT_multi_draw_arrays GL_EXT_packed_depth_stencil GL_EXT_packed_pixels GL_EXT_point_parameters GL_EXT_rescale_normal GL_EXT_secondary_color GL_EXT_separate_specular_color GL_EXT_shadow_funcs GL_EXT_stencil_wrap GL_EXT_subtexture GL_EXT_texgen_reflection GL_EXT_texture3D GL_EXT_texture_compression_s3tc GL_EXT_texture_cube_map GL_EXT_texture_edge_clamp GL_EXT_texture_env_add GL_EXT_texture_env_combine GL_EXT_texture_env_dot3 GL_EXT_texture_filter_anisotropic GL_EXT_texture_lod_bias GL_EXT_texture_mirror_clamp GL_EXT_texture_object GL_EXT_texture_rectangle GL_EXT_texture_sRGB GL_EXT_texture_swizzle GL_EXT_vertex_array GL_KTX_buffer_region GL_NV_blend_square GL_NV_texgen_reflection GL_SGIS_generate_mipmap GL_SGIS_texture_edge_clamp GL_SGIS_texture_lod GL_WIN_swap_hint WGL_EXT_swap_control
2019-01-11T03:50:01: GL Context: Index: 2, Color: 32 (8888), Depth: 24, Stencil: 8, Samples: 0, Accum: 0 (0000), Buffers: 2, Stereo: False
2019-01-11T03:50:05: ERROR:
posted
Well that doesn't say much unfortunately.

Can you try moving the "osu!.db" file outside of your osu! folder and then starting the game? Also perhaps try editing "osu!.pcname.cfg" in notepad and setting the line Skin equal to Default and then saving it.
posted
It works! Thanks for help!
Please sign in to reply.