Gençler yepyeni sub-forumumuz olmuş hep beraber kutlıycaz şimdi:
Ben kuralcı biri olmak istemem ama hepimiz bu sub-forum'un gelmesini çok istedik, iyi bakmamız lazım. Onun için şöyle özetlemek gerekirse:
Ben kuralcı biri olmak istemem ama hepimiz bu sub-forum'un gelmesini çok istedik, iyi bakmamız lazım. Onun için şöyle özetlemek gerekirse:
- Ota boka başlık açmayın.
- Önceden kullandığımız Türkçe başlığını, Off-Topic'te de bulunan "We post things that are neither funny nor interesting" yani kısacası "içinizden geçeni yazın" başlığı olarak kullansak iyi olur. Orayı silerlerse o tarz bi başlık açarız, random post başlığı olucak yani orası.
- İki kişili diyalog tadında muhabbet döndürmeyelim dikkat çekmesin, post kasıyoruz çünkü hepimiz belli Böyle 5-6 kişi falan toplanıp konuşalım da tartışma döndürüyomuşuz gibi olsun. UZUN POSTLAR YAZALIM PLZ.
- Buraya nasıl başlık açıcaz diye düşünücek olursak. Ya böyle çok eften püften şeyler açmayalım. Hani mesela "beyler bakın video çok komik ehehehe" diye başlık açarsak burası çöplüğe döner. Açıcağımız başlıklar daha çok yardımcı nitelikte başlıklar olsun yeni gelenlere. Atıyorum bi map yapmaktır ya da oynama tekniğidir falan. "Mavi mi kırmızı mı" tadında başlıklar çok gereksiz yani, açıyosak kaliteli şeyler olsun.
- Ha bir de tanışma başlığı açalım, hatta açayım şimdi. Genel Tanışma Başlığı tadında, herkes oraya kendisini 1 postta tanıtsın şöyle basitçe oynama tarzıdır şudur budur. Yeni gelenler için de güzel bi Hoşgeldin olur hem.
- Ha son olarak, eğer ki biri başlık açıcaksa bence önce burada ya da o genel muhabbet yerinde üstüne azıcık tartışıp öyle açalım. TEMİZ KULLANALIM ABİ TÜRKLER TEMİZLİĞE ÖNEM VERİR AA.