RTPP Displayer - display real-time pp for ALL MODES! (2019/10/06)

posted
Total Posts
1,287
show more
KedamaOvO

Lizox wrote:

hey, what about testing in your VM? Maybe you need more information?
I found no problems in the VM.(OVGorskiy® 07.2019)😰


You can try the version. it's may work and can output more debug logs.
Extract it into the plugins floder and replace OsuRTDataProvide.dll.
https://1drv.ms/u/s!AiDHMZIqThV1h7NmzkJRljUJqimOaQ?e=Hg2otP
_MrTroll_
re

DarkProjector wrote:

_MrTroll_ wrote:

I watched a lot of videos, and it all worked the first time. I updated the plugin update and registered the plugin installer again. The program restarts and nothing else happens. Maybe I'm doing something wrong, but I'm doing everything for your video. I already wrote it above, but maybe you did not notice. Here's the link:https://drive.google.com/drive/folders/1l6_7PgpRu2Uys4SowKECLivzzhMtD88m
You have to provide logs file or any screenshots about error message in Sync that I will know how to help you

Firstly, I have a very strange language installed.


here I prescribed "plugins update"
After that, I just restart the program



I registered plugins install displayer. After that, I also just restart the program.
Tell me what can be done with this?thx
KedamaOvO

_MrTroll_ wrote:

re

DarkProjector wrote:

_MrTroll_ wrote:

I watched a lot of videos, and it all worked the first time. I updated the plugin update and registered the plugin installer again. The program restarts and nothing else happens. Maybe I'm doing something wrong, but I'm doing everything for your video. I already wrote it above, but maybe you did not notice. Here's the link:https://drive.google.com/drive/folders/1l6_7PgpRu2Uys4SowKECLivzzhMtD88m
You have to provide logs file or any screenshots about error message in Sync that I will know how to help you

Firstly, I have a very strange language installed.


here I prescribed "plugins update"
After that, I just restart the program



I registered plugins install displayer. After that, I also just restart the program.
Tell me what can be done with this?thx
type "plugins install OsuRTDataProvider"
Lizox

KedamaOvO wrote:

Lizox wrote:

hey, what about testing in your VM? Maybe you need more information?
I found no problems in the VM.(OVGorskiy® 07.2019)😰


You can try the version. it's may work and can output more debug logs.
Extract it into the plugins floder and replace OsuRTDataProvide.dll.
https://1drv.ms/u/s!AiDHMZIqThV1h7NmzkJRljUJqimOaQ?e=Hg2otP


I think

KedamaOvO wrote:

Lizox wrote:

hey, what about testing in your VM? Maybe you need more information?
I found no problems in the VM.(OVGorskiy® 07.2019)😰


You can try the version. it's may work and can output more debug logs.
Extract it into the plugins floder and replace OsuRTDataProvide.dll.
https://1drv.ms/u/s!AiDHMZIqThV1h7NmzkJRljUJqimOaQ?e=Hg2otP


idk why. I`m extract it into the plugins folder. My Files: https://drive.google.com/open?id=1RdTSD2lcq0Qucvd_AkziShRfNfNs5gvT
.

Can you give me your files for ingame pp counter? Idk why it`s doesn`t work :c
_MrTroll_

KedamaOvO wrote:

_MrTroll_ wrote:

re

DarkProjector wrote:

_MrTroll_ wrote:

I watched a lot of videos, and it all worked the first time. I updated the plugin update and registered the plugin installer again. The program restarts and nothing else happens. Maybe I'm doing something wrong, but I'm doing everything for your video. I already wrote it above, but maybe you did not notice. Here's the link:https://drive.google.com/drive/folders/1l6_7PgpRu2Uys4SowKECLivzzhMtD88m
You have to provide logs file or any screenshots about error message in Sync that I will know how to help you

Firstly, I have a very strange language installed.


here I prescribed "plugins update"
After that, I just restart the program



I registered plugins install displayer. After that, I also just restart the program.
Tell me what can be done with this?thx
type "plugins install OsuRTDataProvider"
Man, Thank you so much
Lefengisbee
Is the mania mode not working well?
Mine is Always 0 pp
even my scores got higher than 500,000
Jafeto_99

Lefengisbee wrote:

Is the mania mode not working well?
Mine is Always 0 pp
even my scores got higher than 500,000
Are you using the original beatmaps from mania or using the converted maps? Sync doesn't support converted maps (from std so to say)

------------------------------------------------------------------------------------

A friend got a weird error, it shows it has found the beatmap location but later it says there's no beatmap found



Checked the folder and the songs are there


Also tried changing the name route from "Users" to "Usuarios" but same result

Topic Starter
DarkProjector

Jafeto_99 wrote:

Lefengisbee wrote:

Is the mania mode not working well?
Mine is Always 0 pp
even my scores got higher than 500,000
Are you using the original beatmaps from mania or using the converted maps? Sync doesn't support converted maps (from std so to say)

------------------------------------------------------------------------------------

A friend got a weird error, it shows it has found the beatmap location but later it says there's no beatmap found



Checked the folder and the songs are there


Also tried changing the name route from "Users" to "Usuarios" but same result

Please make DebugMode=True in your config.ini ,there is no enough info to find issue.
gangstertime2
I have tried everything, but every code is not working! I have tried "plugins install displayer", "install plugins displayer", "plugins install counter", and "plugins install overlay", and nothing happened other than errors! Can you help?
Topic Starter
DarkProjector

gangstertime2 wrote:

I have tried everything, but every code is not working! I have tried "plugins install displayer", "install plugins displayer", "plugins install counter", and "plugins install overlay", and nothing happened other than errors! Can you help?
Sorry for late reply but I suggest you download packaged Sync 7z file which I provided in main post and use.
If you still get any trouble please send screenshots about error text in Sync console and log files to me.
Donate Please
weird, all of the sudden, ingame rtpp not working, any idea?
Topic Starter
DarkProjector

Donate Please wrote:

weird, all of the sudden, ingame rtpp not working, any idea?
Could you provide any screenshot about red error messages in Sync console?
Epic
rtpp doesnt pop up after installation help
edit: nvm fixed it
Kiddo_Kris
太棒了,支持一下
Nice work buddy,I'mhere to support ya
Achromatic



help pls
Topic Starter
DarkProjector

Achromatic wrote:




help pls
Please check if your ORTDP plugin is for the current osu! version.
maybe you have to backup your Sync folder and type 'plugins update' or 'plugins install provider' in your Sync console.
Endroids
[OsuLiveStatusPanel]JsonConvert::DeserializeObject Error,Unexpected character encountered while parsing value: M. Path '', line 0, position 0.

This is the words in red, and it keeps crashing, what can I do?

Opps! You seem occur a error! We was captured this error and repoting to developers

Unhandled Exception: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
at OsuLiveStatusPanel.PPShow.InfoOutputterWrapper.Init(String config_path)
at OsuLiveStatusPanel.PPShow.InfoOutputterWrapper..ctor(String config_path)
at OsuLiveStatusPanel.OsuLiveStatusPanelPlugin.SetupPlugin(SyncHost host)
at OsuLiveStatusPanel.OsuLiveStatusPanelPlugin.OsuLiveStatusPanelPlugin_onLoadComplete(LoadCompleteEvent evt)
at Sync.Plugins.EventDispatcher.RaiseEvent[Event](Type eventType, Event event)
at Sync.Plugins.BaseEventDispatcher`1.RaiseEvent[Event](Event event)
at Sync.Plugins.PluginManager.ReadyProgram()
at Sync.SyncHost.Load()
at Sync.Tools.StartupHelper.InitSync()
at Sync.Tools.StartupHelper.Start()
at Sync.Program.Main(String[] args)

and this too
StrikerKiller22
https://prnt.sc/ppfq8k

??? its not rlly showing up while l play

when l type 'o i' in console it shows this

https://prnt.sc/ppfs5u

edit: nvm it just took alot of time to show up
but is that normal tho?
cataclysm BOBA
Help


OsuRTDataProviderPlugin]------------- ORTDP(Exception)---------------
System.ArgumentException: Illegal characters in path.
at System.IO.Path.CheckInvalidPathChars(String path, Boolean checkAdditional)
at System.IO.Path.Combine(String path1, String path2)
at OsuRTDataProvider.Memory.OsuBeatmapFinder.GetCurrentBeatmap(Int32 osu_id)
Achromatic

DarkProjector wrote:

Achromatic wrote:




help pls
Please check if your ORTDP plugin is for the current osu! version.
maybe you have to backup your Sync folder and type 'plugins update' or 'plugins install provider' in your Sync console.
Another glitch showed up (after I've done what you suggested): (the img thing isn't working probably, here is the link: https://prnt.sc/pqc8mf )
show more
Please sign in to reply.

New reply