1. osu! forums
  2. osu!
  3. Help
  4. Resolved Issues
posted
Problem Details:
For some reason I can't edit my posts, I'll type out an edit, click submit, the page will load but nothing has changed. This has been a thing for a couple of days now



Video or screenshot showing the problem:

I dont know if it'll look the same to you but this post p/6378999 has this https://i.imgur.com/5xRQpFq.png for me (the edit still didnt go through)

https://puu.sh/yvHX8/c7d206f2fb.mp4

osu! version: 20171106.5 (latest)
posted
Volume warning for the video

sorry i didnt realise i had music going in the video and its a little loud. I'd edit it out but......



yeah
posted
You can edit posts on the new website, but ive had issues on the old site as well. Ill ask around
posted
I can confirm, it doesn't change my edit anymore
posted
Isn't this an already known issue? It's been around for days now.
posted

Lyawi wrote:

I can confirm, it doesn't change my edit anymore
same problem here.
posted

Nitrous wrote:

Isn't this an already known issue? It's been around for days now.
is it? just experienced it today.
posted
I've forwarded this to the devs. Sorry for the inconvenience.

For now you can use the new web if you need to edit posts. It's a good opportunity to start getting used to the new web since the old forums will be deprecated soon.
posted
can confirm but even made a separate thread because i'm retarded and only looked below confirmed 8-)
posted
isn't that resolved yet? still pinned.
posted

Lyawi wrote:

isn't that resolved yet? still pinned.
I can edit my posts so should be resolved.
posted
Woopsies, What's this still doing here? :nymph_think:
Please sign in to reply.