1. osu! forums
  2. osu!
  3. Help
  4. Resolved Issues
posted
Specs:
Nvidia GTX 1060 3GB
Intel i7-7700
16GB DDR4
Windows 10

osu! version: 20170928.1cuttingedge (Been trying it out)

Before I start, I have had this issue for a while and have tried messing with:

- Nvidia Control panel
- Unlimited, 240, 120 FPS
All which ended up dropping frames still
- Updating Drivers + BIOS
- Compatability + Cutting Edge updates
- Borderless and Fullscreen
- Power options (Performance)

I've noticed is that letting auto play a map does not drop frames, it is only caused by my cursor moving. What causes this?

https://youtu.be/ZK3Vu4UMTG4

My old computer with an AMD HD 6570 seemed to run osu the better on windows 7...
posted
Hey, you accidentally (?) triple posted your issue. (t/651835, t/651836, t/651837)

Make sure there are no other programs running in the background, as well as your PC is secure from malware/spyware or any other unwanted software as they could cause some big frame drops.
posted

Nikosbks wrote:

Hey, you accidentally (?) triple posted your issue. (t/651835, t/651836, t/651837)

Make sure there are no other programs running in the background, as well as your PC is secure from malware/spyware or any other unwanted software as they could cause some big frame drops.
Thanks for the heads up, when posting, kept saying that osu.ooy.sh did not send data back.

I have done a system scan and went though a bunch of my programs and removed alot.

Edit: When I mean removed, I meant deleted them though Program and Files. I don't have anything substantial running in the background.
posted
bump
Please sign in to reply.