1. osu! forums
  2. Language Specific
  3. Other Languages
  4. Malaysian
show more
posted
YES THANK YOU MY MAN YCHAO

It was all too good a timing for me to suspect something like that, happened right after I tried to tap real hard.
posted

z666ful_nasZain wrote:

P.S : Nenek aku dah meninggal dunia pada 17.5.2012 jam 9.40 pagi pada hari aku ponteng sebab takde exam .. Al-Fatihah..
Al-fatihah.. Takziah wat keluarga ko..
posted
Has anyone bought Diablo III besides Gon? XD
Ashamed to admit that I am a pirate of most games.. tapi game ni tak boleh crack, memang fungsi seperti mmo (kita ada game tapi server yang kawalkan)

Really worried about this.. I may buy the game, tapi RM200+- and tak guarantee awesome kerana 24/7 online and stuff (Malaysian internet and mine not unifi lolwut)
posted

-A t H e N a- wrote:

Has anyone bought Diablo III besides Gon? XD
Ashamed to admit that I am a pirate of most games.. tapi game ni tak boleh crack, memang fungsi seperti mmo (kita ada game tapi server yang kawalkan)

Really worried about this.. I may buy the game, tapi RM200+- and tak guarantee awesome kerana 24/7 online and stuff (Malaysian internet and mine not unifi lolwut)
the only games i play are Pangya and osu! xD nothing else hahaha :P
posted
game yg aq ade :

1. osu!
2. touhou 6-13 + touhou pocket wars
3. red alert 2
4. some vn's ^^
5. pokemon emerald (touhoumon ade tu =w=) < ni emulator gameboy
6. taikojiro
7. stepmania

EDIT : dan thread ini tidur balik... bangun le pukul 10.30pg dh >_>
posted
Just bought Diablo 3, quite a waste, not like I play often
Also back from afk, man 24/7 jobs susah nak cari time best nak main. Pergi kerja 0800, balik rumah kul 2230, sebab penat pergi tidur ;____;
Sebab tu Mass Effect 3 tangguh main DDD:

@xsrs what kind of tablet?
posted
CTL460 but it's working fine now already xD
posted
Wb mekadon <3
posted

xsrsbsns wrote:

goddamn.. di mana boleh beli stylus tablet? pen saja

tried to single tap vanessa streams
next thing i know PEN ROSAK AAAAAAAA (cursor-jumps sometimes, ie movement not detected)
trolololol~


xsrsbsns wrote:

YES THANK YOU MY MAN YCHAO

It was all too good a timing for me to suspect something like that, happened right after I tried to tap real hard.
later juz saw this :o
posted

taiko_maniac1811 wrote:

game yg aq ade :

1. osu!
2. touhou 6-13 + touhou pocket wars
3. red alert 2
4. some vn's ^^
5. pokemon emerald (touhoumon ade tu =w=) < ni emulator gameboy
6. taikojiro
7. stepmania

EDIT : dan thread ini tidur balik... bangun le pukul 10.30pg dh >_>
plus angry bird =w=b
posted
It's not fair for y'all... 93
posted
kokoro \:D/

SUBFORUM GETTO!

YO SEMUA cepat buat thread di subforum baru (looking at mekadon) XD
posted
gratz on the subforum guys :)
posted
Oh hi, finally you got a SubForum o/
Congrats guys :D
posted
\WOOHOO KITA DPT SUBFORUM WOOHOO/

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
Let's\(・ω・)/にゃー!
posted
selamat buat pemain malaysia yang telah mendapatkan subforum bahasa malaysia :D
posted
selamat ya buat pemain malaysia yang baru dapet sub-forum :)
posted
grats on your subforum guys \:D/
posted
Mari minum dan jadi mabuk

EDIT: Kalau dah ada subforum, siapa yang mod? Rasanya tak payah, sebab sikit je user ww
posted
Perg!! Terbaik!!!

OMT blh la sambung balik ni kot?
show more
Please sign in to reply.