1. osu!community
  2. osu!
  3. Help
  4. Resolved Issues
posted
Hello everyone, so, I've recently encountered a problem with the osu!updater. Everytime i update to the latest stable version, it just goes back to stable fallback version for no reason. I Don't know if it's my PC's problem or something else. I Uninstalled osu!, but nothing seems to help.
posted
Please provide your update.log
posted
update.log

7/14/2017 8:58:27 PM: Running cleanup..
7/14/2017 8:58:27 PM: Cleanup successful!
7/14/2017 8:58:27 PM: Resetting update process
7/14/2017 8:58:30 PM: CallbackStatus updated to Checking
7/14/2017 8:58:30 PM:
7/14/2017 8:58:30 PM: Beginning update thread
7/14/2017 8:58:30 PM: Stream: Stable
7/14/2017 8:58:30 PM:
7/14/2017 8:58:30 PM: Running cleanup..
7/14/2017 8:58:30 PM: Cleanup successful!
7/14/2017 8:58:30 PM: Requesting update information...
7/14/2017 8:58:30 PM: No changes to apply!
7/14/2017 8:58:30 PM:
7/14/2017 8:58:30 PM: Ending update thread with result: NoUpdate
7/14/2017 8:58:30 PM:
7/14/2017 8:58:30 PM: CallbackStatus updated to NoUpdate
posted
and your client loads into the fallback version?

There should be some error or something... Is that the whole update log? Try again and see if it produces a different one.
posted
Yep, it stills loads into fallback version. It keeps on saying that there is a new update. And now the log file now doesn't even update anymore.
posted
Try deleting it and see if it wont generate a new one.

In the meantime make sure that;

Your graphics drivers are properly installed and updated

You are using 32bit colors in Windows
posted
Alright, i'll try that out.
posted
Well, just figured out why isn't it updating. It's because of my Hardware. It's too old for the newest osu! it seems. Thanks for the help.
Please sign in to reply.