1. osu!community
  2. osu!
  3. Help
  4. Resolved Issues
posted
Problem Details:
so i got a new laptop and i installed osu! again, the problem is that i put in my login info but it just buffers and nothing happens. my internet connection is stable and its never done this before on my old laptop...help please! >:(:(


Video or screenshot showing the problem:



osu! version: 20170404.2 (latest)
posted
Make sure your antivirus/firewall isn't blocking osu! from connecting to the servers. Also, read this article.
posted
im pretty sure it isnt and that article makes absolute no sense to me which is why i made this post in the first place :/
posted
Could you try these?
Method 1: Antiviruses or Firewall
  1. Try checking if your antivirus isn't blocking osu! From connecting


Method 2: IP conflicts
  1. Try turning off your router by unplugging it and wait for 5 minutes before turning it on again.


Method 3: Reset adapter
  1. Try disabling ethernet adapter then enable it again


Method 4: DNS Cache
  1. Try clearing DNS
    1. Open up run (Windows logo + R)
    2. Type cmd and press enter
    3. Type ipconfig /flushdns and press enter


Method 5: Try using a VPN
  1. You can try using a VPN like [lucky:1337]Psiphon[/lucky:1337] and see if it works from there
    Just download from the website and open it, after it connects try again.



Otherwise, try following the link that was given to you. There's an instruction to do a tracert (to track and find out the cause of the problem)
Please sign in to reply.