Halozy - Three Magic (DiGiTAL WiNG TRANCE Remix) [OsuMania]

posted
Total Posts
34
show more
Verniy_Chan

Hi Virtue-

Mod Via PM Request

4K = |1|2|3|4|

(Focus : Pattern , Pitch, Hitsounds)
General
  1. HSnya masih WIP, ok... gak perlu dibahas lagi XD
Lunatic of love

OD : 8
HP : 8,5
  1. 00:28:981 (28981|3) - pindah ke |3| for balance
  2. 00:29:249 (29249|0) - ghost note ini, tidak ada suara... hapus
  3. 00:29:464 - add note untuk burst 1/8 lanjutan dari 00:29:303 (29303|1,29356|2,29410|3) -
  4. 00:54:589 (54589|0) - pindah |2|, gak masalah jadiin shield. Jack di |1| terlalu keseringan
  5. 01:00:374 - add 1 lagi notenya, pitchnya luar biasa keras
  6. 01:17:517 - kok mendadak chord 2 note disini, bagaimana konsistensi dengan main tick lainnya seperti 01:15:803 - 01:19:231 -
  7. 02:08:410 (128410|3) - rasanya gak perlu di tempatkan LN disini, mending hapus dan mapping kick disitu
  8. 02:50:089 - sampai 02:51:803 - udah terlalu sering pattern stair |1-2-3-4-1-2-3-4-n| kemudian |4-3-1-2-4-3-1-2-n|, coba variasi zigzag |1-3-2-4-1-3-2-4-n| kemudian stair |1-2-3-4-3-2-1-2-n|
  9. 03:27:696 (207696|3,207803|1) - lebih nyaman patternya kalau ini Ctrl + G, kemudian 03:27:910 (207910|3) - pindah ke |2|
  10. 03:33:696 - add note di |2| untuk suara kick
  11. 03:42:374 - 03:43:231 - 03:44:089 - oh.. sengaja abaikan cimbal disini? ok XD
  12. 03:44:946 - sampai 03:46:660 - ini lagi.. ganti stair lenggak lenggok, bolak balik jatuh jurang XD

Notes : Lumayan solid, tapi patternya perlu ditingkatkan lagi variasinya terutama yang burstnya

Verniy_Chan wrote:

80

(1-100)

just for fun only, don’t take it seriously
Хорошо~ Good Luck..
Aras
want my mod? . - .
Topic Starter
Virtue-

Aras25 wrote:

want my mod? . - .
Mau owo
Topic Starter
Virtue-

Verniy_Chan wrote:


Hi Virtue- HI VERNIYYYYYYYY >w<)/

Mod Via PM Request

4K = |1|2|3|4|

(Focus : Pattern , Pitch, Hitsounds)
General
  1. HSnya masih WIP, ok... gak perlu dibahas lagi XD
Lunatic of love

OD : 8
HP : 8,5
  1. 00:28:981 (28981|3) - pindah ke |3| for balance dat balance owo
  2. 00:29:249 (29249|0) - ghost note ini, tidak ada suara... hapus ummm..... sure xD
  3. 00:29:464 - add note untuk burst 1/8 lanjutan dari 00:29:303 (29303|1,29356|2,29410|3) - okay
  4. 00:54:589 (54589|0) - pindah |2|, gak masalah jadiin shield. Jack di |1| terlalu keseringan okay
  5. 01:00:374 - add 1 lagi notenya, pitchnya luar biasa keras okay
  6. 01:17:517 - kok mendadak chord 2 note disini, bagaimana konsistensi dengan main tick lainnya seperti 01:15:803 - 01:19:231 - rip this, fixed XD
  7. 02:08:410 (128410|3) - rasanya gak perlu di tempatkan LN disini, mending hapus dan mapping kick disitu LNny buat vocal owo
  8. 02:50:089 - sampai 02:51:803 - udah terlalu sering pattern stair |1-2-3-4-1-2-3-4-n| kemudian |4-3-1-2-4-3-1-2-n|, coba variasi zigzag |1-3-2-4-1-3-2-4-n| kemudian stair |1-2-3-4-3-2-1-2-n| dat pattern, fixed
  9. 03:27:696 (207696|3,207803|1) - lebih nyaman patternya kalau ini Ctrl + G, kemudian 03:27:910 (207910|3) - pindah ke |2| okay
  10. 03:33:696 - add note di |2| untuk suara kick okay
  11. 03:42:374 - 03:43:231 - 03:44:089 - oh.. sengaja abaikan cimbal disini? ok XD emng sengaja owo
  12. 03:44:946 - sampai 03:46:660 - ini lagi.. ganti stair lenggak lenggok, bolak balik jatuh jurang XD
W OTAK ATIK LAGII :'V
Notes : Lumayan solid, tapi patternya perlu ditingkatkan lagi variasinya terutama yang burstnya

Verniy_Chan wrote:

80

(1-100)

just for fun only, don’t take it seriously
Хорошо~ Good Luck..
THANKS FOR THE MOD, AND THE SCORE VERNIY >w<)b
i'll call u again, when the HS is complete
Muu-chan
2017-02-11 19:23 Virtue-: muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu-cwannnnnnnnnnnn
2017-02-11 19:23 Muu-chan: haiiii virtue :D
2017-02-11 19:23 Virtue-: >w<
2017-02-11 19:23 Virtue-: mod map aku dong? lagi sibuk g?
2017-02-11 19:23 Virtue-: ._.
2017-02-11 19:23 Muu-chan: kalo minta mod pasti sibuk terus =w=b
2017-02-11 19:23 Virtue-: bole g?
2017-02-11 19:24 Virtue-: ywdh, w minta pendapat aj :'D
2017-02-11 19:24 Muu-chan: :"
2017-02-11 19:24 Virtue-: yaaa yaaa? >w<
2017-02-11 19:24 Muu-chan: pendapat gimana =w=
2017-02-11 19:24 Virtue-: ihh, mksdny mainin map aku
2017-02-11 19:25 Virtue-: trs kasih pendapat =w=
2017-02-11 19:25 Virtue-: b-b-baka
2017-02-11 19:25 Muu-chan: b=w=d
2017-02-11 19:25 Virtue-: ACTION is listening to [https://osu.ppy.sh/b/1192531 Halozy - Three Magic (DiGiTAL WiNG TRANCE Remix)]
2017-02-11 19:26 Muu-chan: dling~
2017-02-11 19:28 Muu-chan: ACTION is listening to [https://osu.ppy.sh/b/1192531 Halozy - Three Magic (DiGiTAL WiNG TRANCE Remix)]
2017-02-11 19:28 Muu-chan: aduh 5 menit ;-;
2017-02-11 19:29 Virtue-: :D
2017-02-11 19:29 Muu-chan: nanti ya mau makan dulu ;-;
2017-02-11 19:29 Virtue-: ok" =w=
2017-02-11 19:38 Muu-chan: ACTION is listening to [https://osu.ppy.sh/b/1192531 Halozy - Three Magic (DiGiTAL WiNG TRANCE Remix)]
2017-02-11 19:38 Virtue-: uwu
2017-02-11 19:38 Muu-chan: bentaar
2017-02-11 19:40 Muu-chan: cuus
2017-02-11 19:40 Muu-chan: ACTION is playing [https://osu.ppy.sh/b/1192531 Halozy - Three Magic (DiGiTAL WiNG TRANCE Remix) [Lunatic of love]] <osu!mania> +Hidden |4K|
2017-02-11 19:41 Muu-chan: hummm
2017-02-11 19:42 Virtue-: woe
2017-02-11 19:42 Virtue-: =w=
2017-02-11 19:42 Virtue-: apa salah map w
2017-02-11 19:42 Muu-chan: ini offsetnya ;-;
2017-02-11 19:43 Muu-chan: 2119 mnurutku
2017-02-11 19:43 Virtue-: knp offsetny? ._.
2017-02-11 19:43 Muu-chan: coba didengerin dr ticker nya
2017-02-11 19:44 Virtue-: si sora blg 2109
2017-02-11 19:44 Virtue-: coba masukin, menurut w sih ena
2017-02-11 19:44 Muu-chan: ==a
2017-02-11 19:44 Muu-chan: disini ngga snap 00:23:731 -
2017-02-11 19:44 Muu-chan: harusnya 5 drum itu
2017-02-11 19:45 Muu-chan: coba deh 2119 ._.
2017-02-11 19:45 Virtue-: bntr
2017-02-11 19:45 Virtue-: w test
2017-02-11 19:46 Muu-chan: itu sih coba didengeri klo pakai offset lama di tickernya pake playback 25%
2017-02-11 19:46 Muu-chan: drumnya ngga pas sama tickernya
2017-02-11 19:46 Virtue-: ok"
2017-02-11 19:46 Virtue-: pas :v
2017-02-11 19:47 Muu-chan: =w=b
2017-02-11 19:48 Muu-chan: jadi itu di resnap semua aja dulu ._. baru setelah itu nanti yang ngga pas misal 1/6 atau 1/8 diubah
2017-02-11 19:48 Muu-chan: tau cara resnapnya kan?
2017-02-11 19:48 Muu-chan: biar nda 1-1
2017-02-11 19:49 Virtue-: tau
2017-02-11 19:49 Muu-chan: =w=b ohkai
2017-02-11 19:49 Virtue-: w update dlu
2017-02-11 19:49 Virtue-: biar kau bisa liat
2017-02-11 19:49 Muu-chan: ohkaaai
2017-02-11 19:55 Muu-chan: good ><
2017-02-11 19:55 Muu-chan: nah disini coba di playback lagi 25%
2017-02-11 19:55 Muu-chan: 00:23:761 -
2017-02-11 19:55 Muu-chan: itu drum nya 5
2017-02-11 19:55 Muu-chan: mnurutku
2017-02-11 19:56 Virtue-: dah w up
2017-02-11 19:56 Virtue-: 5?
2017-02-11 19:56 Muu-chan: iyaa ada 5
2017-02-11 19:56 Muu-chan: lima
2017-02-11 19:56 Muu-chan: xD
2017-02-11 19:56 Virtue-: 1/8?
2017-02-11 19:56 Virtue-: :'v
2017-02-11 19:56 Muu-chan: NAH
2017-02-11 19:56 Muu-chan: HAHAHAHAHA
2017-02-11 19:57 Virtue-: ok" :v
2017-02-11 19:57 Virtue-: muu-chan = god of snapping
2017-02-11 19:57 Virtue-: HAIL MUU-CWAN
2017-02-11 19:57 Muu-chan: trus disini
2017-02-11 19:57 Muu-chan: ACTION orz hell no
2017-02-11 19:57 Muu-chan: kupingnya sensitive aja gitu skg ;-;
2017-02-11 19:57 Virtue-: :v
2017-02-11 19:58 Virtue-: owo
2017-02-11 19:58 Virtue-: ET
2017-02-11 19:58 Muu-chan: jadi kalo ngemap lagu2 non elektrik jd agak geli
2017-02-11 19:58 Virtue-: sama ae :v
2017-02-11 19:58 Muu-chan: snap nya beda2 orz
2017-02-11 19:58 Muu-chan: klo elektrik kan pasti sama terus, lha mesin yang main bkn orang :"D
2017-02-11 19:58 Virtue-: :'v
2017-02-11 19:58 Muu-chan: anyway balik lagi
2017-02-11 19:58 Virtue-: "agak geli"
2017-02-11 19:58 Muu-chan: disini
2017-02-11 19:58 Virtue-: wtf
2017-02-11 19:58 Virtue-: okay
2017-02-11 20:00 Muu-chan: kok ilang ya
2017-02-11 20:00 Muu-chan: owo
2017-02-11 20:01 Muu-chan: lanjut deh ku tes lagi =w= yang awal tadi udah ok
2017-02-11 20:01 Virtue-: apa ilang? :'v
2017-02-11 20:01 Muu-chan: lets goo
2017-02-11 20:01 Muu-chan: ACTION is playing [https://osu.ppy.sh/b/1192531 Halozy - Three Magic (DiGiTAL WiNG TRANCE Remix) [Lunatic of love]] <osu!mania> +Hidden |4K|
2017-02-11 20:02 Muu-chan: eh 1/8 nya tadi gimana owo
2017-02-11 20:03 Virtue-: itu udh
2017-02-11 20:03 Virtue-: jadi 5 kn
2017-02-11 20:03 Muu-chan: maksudnya udah di apdet?
2017-02-11 20:03 Muu-chan: biar bisa spek gitu
2017-02-11 20:04 Virtue-: oooo
2017-02-11 20:04 Virtue-: bntr :'v
2017-02-11 20:04 Virtue-: w update lagi
2017-02-11 20:04 Virtue-: WOAOKKWOAKKW
2017-02-11 20:04 Muu-chan: =w=b
2017-02-11 20:05 Virtue-: updated
2017-02-11 20:06 Virtue-: udh :'v
2017-02-11 20:07 Muu-chan: =w=b
2017-02-11 20:07 Muu-chan: ku ga kuat main ginian ;-;
2017-02-11 20:07 Virtue-: =w=
2017-02-11 20:07 Virtue-: APA SALAH W
2017-02-11 20:07 Virtue-: :';v
2017-02-11 20:08 Muu-chan: 00:44:976 -
2017-02-11 20:08 Muu-chan: ini pianonya dilanjutin dong masa putus
2017-02-11 20:08 Muu-chan: =w=
2017-02-11 20:08 Muu-chan: bentar kukasih contoh biar ngga bingung
2017-02-11 20:08 Virtue-: itu vocal
2017-02-11 20:14 Muu-chan: https://osu.ppy.sh/ss/7293567 ln vocal nya ku ilangin sementara disini, buat gantinya yg bagian kick kujadiin dobel juga
2017-02-11 20:14 Muu-chan: iyaa itu vocal tp ada pianonya juga nyambung sama sebelumnya (1/6)
2017-02-11 20:16 Muu-chan: klo di apply, patternya bebas btw 'w')b
2017-02-11 20:16 Muu-chan: udaaah itu aja mnurutku
2017-02-11 20:16 Muu-chan: selebihnya ok lah :" ku ngga kuat mainnya hahahaha
2017-02-11 20:18 Virtue-: kekny terlalu ribet btw, mungkin w denied aj
2017-02-11 20:18 Virtue-: tp klo ad org yg komplen, w pake ini
2017-02-11 20:18 Virtue-: so, keep this
2017-02-11 20:18 Virtue-: owo)b
2017-02-11 20:18 Muu-chan: nanti ku suruh orang buat komplen ==a
ArcherLove
wah 3L remix sound

00:45:190 (45190|0,45619|3) - ctrl+j? --> 00:45:833 (45833|0,46047|3) - ctrl+j?
00:54:190 (54190|0) - move to 3 --> 00:54:404 (54404|2) - move to 1?
00:58:690 (58690|0) - di 00:59:976 - http://puu.sh/u33nn/27d45bebc0.jpg --> 01:00:404 (60404|0) - move to 3
dari 01:14:119 (74119|0) - sampai 01:20:761 (80761|1) - nggak dijadikan stream saja? eman :3
dari 03:34:690 (214690|0) - 03:41:333 (221333|2) - ^
ini sugesti sedikit aj sih, supaya nggak sama semua dari kiai terakhir 04:15:833 (255833|2) - sampai end kiai gimana kalau dijadikan model no-LN / quad? misal .. http://puu.sh/u33HV/f877f51f85.jpg

enak mapnya good luck!~
Topic Starter
Virtue-

ArcherLove wrote:

wah 3L remix sound

00:45:190 (45190|0,45619|3) - ctrl+j? --> 00:45:833 (45833|0,46047|3) - ctrl+j? nope for those 2
00:54:190 (54190|0) - move to 3 nope --> 00:54:404 (54404|2) - move to 1? keep this
00:58:690 (58690|0) - di 00:59:976 - http://puu.sh/u33nn/27d45bebc0.jpg --> 01:00:404 (60404|0) - move to 3 i don't really get it, this part 00:59:976 - there's is a sound here. but it's not as loud as the other piano
dari 01:14:119 (74119|0) - sampai 01:20:761 (80761|1) - nggak dijadikan stream saja? eman :3 keep this, blm mau nyiksa orang dan di bagian sini w gmw fokus ke stream soalny suara hi hatny kenceng bet
dari 03:34:690 (214690|0) - 03:41:333 (221333|2) - ^ same reason as above
ini sugesti sedikit aj sih, supaya nggak sama semua dari kiai terakhir 04:15:833 (255833|2) - sampai end kiai gimana kalau dijadikan model no-LN / quad? misal .. http://puu.sh/u33HV/f877f51f85.jpg denied

enak mapnya good luck!~
THANKS BUAT MODNYA ARCHER-SANN >w<)b
Aras
10:37 Aras25: udah lo up vir?
10:37 Aras25: vira?
10:38 Virtue-: udh
10:38 Virtue-: udhhh w up >///<
10:39 Aras25: ok
10:39 Aras25: gua play dulu
10:39 Aras25: uwu
10:39 *Aras25 is playing [https://osu.ppy.sh/b/1192531 Halozy - Three Magic (DiGiTAL WiNG TRANCE Remix) [Lunatic of love]] <osu!mania> |4K|
10:40 Virtue-: napa w gbs ngespek
10:40 Virtue-: :v
10:40 Aras25: ga tau gua . - .
10:40 Virtue-: coba play
10:41 Virtue-: nah
10:44 Aras25: ok
10:44 Aras25: gua kaku
10:44 Aras25: >_>
10:44 Virtue-: :v
10:44 Virtue-: kaowkaw
10:44 Virtue-: rip
10:44 Aras25: 7 hari keknya gua gak main :V
10:44 Aras25: langsung frop gini
10:44 *Aras25 is editing [https://osu.ppy.sh/b/1192531 Halozy - Three Magic (DiGiTAL WiNG TRANCE Remix) [Lunatic of love]]
10:44 Aras25: ntar gua pipis dulu
10:45 Virtue-: rip aras's fingers
10:45 Virtue-: :(
10:45 Virtue-: njay
10:45 Virtue-: :v
10:47 Aras25: ok udah
10:47 Aras25: uwu
10:47 Aras25: lega jiwa
10:48 Virtue-: ntaf =w=)b
10:48 Aras25: 00:03:833 (3833|1) -
10:48 Aras25: synth roll yang start disini
10:48 Aras25: dari 00:04:476 (4476|0) -
10:49 Aras25: ke 00:04:583 (4583|1) -
10:49 Aras25: lo bisa dengar suara synthnya agak kayak "loncat" gitu kan>?
10:49 Aras25: ini 00:05:333 (5333|3) - ke 00:05:440 (5440|2) - juga
10:50 Aras25: trus 00:06:190 (6190|0) - ke 00:06:297 (6297|3) - juga
10:50 Aras25: ya kan?
10:50 Aras25: ngerti yang gua maksud ga?
10:50 Virtue-: ho oh
10:50 Aras25: nah
10:50 Virtue-: ngerti
10:50 Virtue-: te ne neng te ne neng
10:50 Aras25: itu gua saranin tiap bagian itu streamnya lo pisah tangan
10:50 Aras25: misalnya 1 > 3
10:50 Aras25: 1 > 4
10:51 Aras25: pokok e
10:51 Aras25: kolomnya dikelang, jangan nyambung
10:51 Aras25: kayak ini udah bagus 00:06:190 (6190|0,6297|3) -
10:51 Aras25: 00:07:904 (7904|0,8011|2) - ini juga udah bagus
10:51 Virtue-: klo 1 3 ?
10:51 Virtue-: masih bisa?
10:52 Aras25: 00:04:476 (4476|0,4583|1) - kalau ini no no
10:52 Virtue-: jadi skip 1 col
10:52 Aras25: bisa
10:52 Aras25: yang penting dikelang kolomnya wil
10:52 Aras25: jangan nyambung kayak.....
10:52 Aras25: 00:09:619 (9619|1,9726|2) -
10:52 Virtue-: ho oh
10:52 Virtue-: di pisah 1 col kn :'v
10:52 Virtue-: ato 2 col
10:53 Aras25: trus biar lebih kerasa impact nya di suara "te neng" tadi
10:53 Virtue-: dat "impact"
10:53 Aras25: gua sarankan stream sebelumnya menhindari "column skip"
10:53 Aras25: lel
10:53 Aras25: mapping style gua gitu uwu
10:53 Virtue-: sip.jpg
10:53 Aras25: impact > anything else
10:53 Virtue-: .............
10:53 Aras25: kalau udah lo apply bilang ye
10:53 Virtue-: jgn libatkn style mapping mu di map w :'v
10:54 Aras25: ya tapi kan mantap :v
10:54 Aras25: bukan cancernya juga yang gua kasi
10:54 Aras25: kalau udah lo apply update ya
10:54 Aras25: biar gua liat
10:55 Virtue-: bntr w spec org, w kebanyakn minta mod ke org
10:55 Virtue-: wkwk
10:55 Virtue-: sori ras
10:55 Virtue-: bntr aja kok :'D
10:55 Aras25: ho oh
10:55 Aras25: gua juga lagi hunting mp3 ini
11:01 Virtue-: okay
11:02 Virtue-: w mindblock
11:02 Virtue-: stuck
11:02 Aras25: marathon map mah mentingin kerapian imo
11:03 Virtue-: ini udh rapih :'D
11:03 Virtue-: ok
11:03 Virtue-: blm
11:04 Virtue-: http://puu.sh/u3CJz/584deb4df4.jpg
11:04 Virtue-: he's ET
11:04 Aras25: yang gua bilang tadi udah apply?
11:04 Aras25: ET snoopdoggo
11:04 Virtue-: udh
11:04 Virtue-: baru 1/2
11:04 Virtue-: mind block :v
11:04 Aras25: mau lanjut?
11:05 Aras25: atau tunggu lo apply itu dulu?
11:05 Virtue-: lanjut dlu dah
11:05 Aras25: k
11:05 Virtue-: w sekalin mikir pattern
11:05 Aras25: yang penting jangan lupa yang gua bilang tadi
11:05 Virtue-: iy" 'w')b
11:06 Aras25: 00:23:976 (23976|0,24083|1,24190|3,24297|2) -
11:06 Aras25: gua rasa ini lebih cocok kalau lo trill 1313
11:07 Aras25: transisi speed tangannya lebih masuk
11:07 Virtue-: keep this, w lagi gmw buat chart susah" btw :'v
11:07 Virtue-: usahan yg ez ez aj
11:08 Aras25: itu ga susah plis buat 4*
11:08 Aras25: 140 bpm juga >_>
11:08 Aras25: tapi yasudahlah
11:08 Virtue-: yasudahlah
11:09 Aras25: lo bilang ga mau susah uwu 00:56:976 (56976|0,57029|1,57083|2,57136|3,57190|0,57244|1,57297|3,57351|2,57404|1,57458|0,57511|3,57565|2,57619|0,57672|1,57726|2,57779|3,57833|1,57886|0,57940|2,57994|3,58047|0,58101|1,58154|2,58208|3,58261|1,58315|0,58369|2,58422|3,58476|0,58529|1,58583|3,58636|2) -
11:11 Virtue-: well itu g susah ._.
11:11 Virtue-: ok, w rada gaje
11:11 Virtue-: maafkan w
11:11 Aras25: ntar
11:11 Aras25: gua kasi saran
11:12 Aras25: http://osu.ppy.sh/ss/7327844
11:13 Aras25: itu yang akhir streamnya searah karena suara nya agak beda disitu
11:13 Aras25: kayak makin loud atau apa gitu
11:14 Virtue-: o boi
11:15 Aras25: tapi kalau gua pribadi
11:15 Aras25: bakal gini aja sih
11:15 Aras25: (w8 ss uploading)
11:15 Aras25: https://osu.ppy.sh/ss/7327864
11:16 Virtue-: w dah kek gitu, cmn kata "bnyk" org
11:16 Virtue-: terlalu bosen
11:16 Virtue-: jadi w bikin kek stream
11:16 Aras25: tapi jadi keluar dari konsep (easy) lo
11:16 Aras25: ._.
11:16 Virtue-: ._.
11:17 Virtue-: w jg gbs memaksakan kehendak w juga sih ._.
11:17 Virtue-: mw bikin jadi easy
11:17 Aras25: lo gabut ya ? >_>
11:18 Virtue-: ho oh ._.
11:19 Aras25: woi masih lanjut ini >_>
11:20 Virtue-: lanjut :v
11:20 Virtue-: ywdh
11:20 Aras25: 01:27:833 -
11:20 Aras25: partr LN + stream yang lo kasi disini
11:21 Aras25: rada bosen sama gua
11:21 Aras25: and rada "random"
11:21 Aras25: disini lo cobva ngefollow synth + piano di backsound ya?
11:21 Virtue-: ho oh
11:22 Aras25: ok
11:22 Aras25: ntar ini gua kasi sugesti LN nya
11:22 Aras25: tapi streamnya ntar di SS gua gua japus
11:22 Aras25: jadi bisa lo kondisikan ntar
11:23 Virtue-: =w=)b
11:33 Aras25: https://osu.ppy.sh/ss/7327961
11:34 Aras25: nah itu LN aja
11:34 Aras25: dibagian LN yang gua HL, coba lo denger pianonya
11:34 Aras25: gua sran di part LN 1/1 itu ga usah dikasi stream
11:34 Aras25: jadi kesannya lebih rapi
11:34 Aras25: itu di repeat patternnya
11:34 Aras25: kalau lo malas boleh lo copas
11:35 Aras25: boleh juga lo coba variasiin lagi
11:35 Aras25: jangan jadi ayam plis, semua stream di stream
11:36 Virtue-: jadi ni di kiai bikin jadi stream LNs?
11:36 Aras25: yang penting di poin ini 01:29:119 (89119|0,89333|3) - di kolom 1 sama 4
11:36 Aras25: itu 1/2 plis lol
11:36 Virtue-: ooo
11:36 Virtue-: itu 1.2 :
11:36 Aras25: ntar lo ad 1/4 juga
11:36 Virtue-: 1/2 :'v
11:36 Aras25: mix LN streaam
11:36 Virtue-: iy" :v
11:37 Aras25: trus itu LN 1/1 gua kasi yang satunya 1 note yang satunya 2 note buat emphasize pitch yang berbeda
11:37 Aras25: sementara tetap rapi
11:38 Aras25: LN 1/1 nya gua saran ga usah di kasi stream biar lebih kerasa impact pianonya
11:39 Aras25: kalau udah bilang
11:39 Virtue-: dat impact....
11:39 Virtue-: :v
11:39 Virtue-: trying to understand and attempt all of it
11:39 Virtue-: owo
11:39 Virtue-: pasti bakal lama =w=
11:39 Virtue-: lanjut ae
11:39 Virtue-: yg depan" aj blm kelar
11:39 Aras25: oke
11:39 Aras25: asal jangan lupa
11:39 Virtue-: ga lupa =w=
11:39 Aras25: gua berpikir keras itu biar stream 1/4 sama synth 1/2 nya bisa dimengerti
11:39 Virtue-: kn masih ada di chat
11:40 Virtue-: =w=
11:40 Aras25: 02:04:904 (124904|0,125119|0) -
11:40 Aras25: sebelum sebelumnya ini ga ada
11:40 Virtue-: wut?
11:40 Aras25: sebelumnya ga ada lo jack gitu
11:41 Aras25: . - .
11:41 Virtue-: =w=
11:41 Virtue-: ywdh la
11:41 Aras25: atau gua saranin tiap selesai 3 notes nya, note selanjutnya lo jack aja
11:41 Aras25: emphasize suara "echo" snare clap nya
11:42 Aras25: 02:05:976 (125976|2) -
11:42 Aras25: ga triple?
11:42 Aras25: 02:06:833 (126833|1) -
11:42 Virtue-: I agree!
11:42 Aras25: ini juga
11:42 Virtue-: ketinggalan
11:42 Virtue-: :v
11:42 Aras25: =-=
11:43 Aras25: udah bisa lanjut nih?
11:43 Aras25: atau masih apply
11:43 Virtue-: lanjut
11:44 Aras25: 02:23:860 -
11:44 Aras25: lol kiai yang ini
11:44 Aras25: kayak treason FC
11:44 Aras25: tapi berhubung ini bpm rendah kayaknya gpp lah imo
11:45 Aras25: in case ada yang nge nuke lo gitu
11:45 Aras25: jawab aja
11:45 Aras25: "BPM is low, fine i guess"
11:45 Virtue-: I agree!
11:45 Virtue-: gini nih
11:45 Virtue-: suka w :v
11:45 Aras25: 02:51:833 (171833|3,171833|2,172154|2,172154|3,172476|1,172476|0,172690|2,172690|3) -
11:45 Aras25: bisa triple
11:45 Aras25: uwu
11:46 Virtue-: ato iya :/
11:47 Aras25: maksud lo? . - .
11:47 Aras25: 03:20:761 (200761|0,200761|1,200869|1,200869|0) -
11:47 Aras25: saye suka saye suka
11:48 Virtue-: :v
11:48 Virtue-: knp itu?
11:48 Aras25: gpp
11:48 Aras25: suka gua jack itu 1/4 nya
11:48 Aras25: nah ini nih
11:49 Aras25: ntar gua arrange pattern lo
11:49 Aras25: bias SS
11:50 Aras25: 03:25:797 (205797|2,205904|1,206011|3) -
11:50 Aras25: ini
11:50 Aras25: 03:26:226 (206226|2,206333|1,206440|3) -
11:50 Aras25: ini
11:51 Aras25: 03:26:654 (206654|2,206761|1,206869|3) -
11:51 Aras25: ini
11:51 Aras25: 03:27:083 (207083|2,207190|1,207297|3) -
11:51 Aras25: ini
11:51 Virtue-: knp? :v
11:51 Virtue-: jgn ngespam =w=
11:51 Aras25: di bedain dari 03:25:369 (205369|2,205476|1,205583|3) - dan sebelum nya
11:51 Aras25: ntar gua coba kasi saran yang cocok
11:52 Aras25: pitch nya beda soalnya
11:53 Virtue-: ok" =w=
12:00 Aras25: http://osu.ppy.sh/ss/7328079
12:00 Aras25: noh
12:00 Aras25: setelah gua coba jumptrill di 03:27:619 (207619|3,207619|0,207726|2,207726|1,207833|0,207833|3) -
12:00 Aras25: lebih enak kalau [14][23][14]
12:00 Aras25: lebih masuk ke pitching sama nyaman
12:01 Aras25: 03:47:761 (227761|0,227976|1,228190|3) - vocal?
12:01 Aras25: bagusan ga usah imo
12:01 Aras25: enakan follow kick only disitu
12:02 Virtue-: knp jadi kek stream y.... ._.
12:02 Aras25: pitchnya udah beda disitu . - .
12:02 Virtue-: ni map w atur sedemikian rupa buat jadi vocal owo
12:02 Virtue-: ._.
12:02 Aras25: oh ok vocal >_>
12:02 Aras25: jadi yang gua ss tadi reject ya? . - .
12:04 Virtue-: ya mungkin
12:04 Virtue-: w keep dlu
12:04 Aras25: ok
12:04 Virtue-: kekny ena juga itu
12:04 Aras25: ga ada lagi sih sebenarnya . - .
12:04 Aras25: secara lo repeat repeat ini patternnya
12:04 Aras25: I see safemapping there :d
12:06 Aras25: istri ahok cantik ya
12:06 Virtue-: :v
12:06 Aras25: gua baru liat di TV
12:06 Virtue-: =w=
12:06 Virtue-: apa hubny map w sama istri ahok
12:06 Aras25: ga ada sih
12:06 Aras25: lol
12:06 Aras25: post?
12:06 Aras25: . - .
12:06 Virtue-: post

IRC mod
Topic Starter
Virtue-
6/10 before 1st bubble
Wonki
hello

req for M4M


00:23:976 - ~ 00:24:297 - should be 2note like you did 00:29:547 -

01:53:976 (113976|3,114190|2,114404|1) - If these are piano sounds, 01:54:404 (114404|1) - this LN should be increased until 01:54:833 -

03:20:172 (200172|3) - recommend delete this. sound is too small and not balanced for hand.

04:42:404 (282404|2,282619|0) - same as 01:53:976 (113976|3,114190|2,114404|1) -

What a stable map :)
Remuring
Hi >w<)//

1 | 2 | 3 | 4

00:23:976 (23976|0,24083|1,24190|3,24297|2) - It would not be too bad to add one more note

In this way
01:53:976 (113976|3,114190|2,114404|1) - Change the pattern by adding notes this way

02:02:547 - add note
02:08:440 (128440|3,128440|2,128547|1,128619|0,128690|3,128761|2,128761|1,128833|0,128904|3) - try pattern

In this way

haha i'm sorry late :c
GL <3

Shoooot
Topic Starter
Virtue-

Wonki wrote:

hello hi 'w')/

req for M4M gonna do this asap


00:23:976 - ~ 00:24:297 - should be 2note like you did 00:29:547 - sure 10/10 here

01:53:976 (113976|3,114190|2,114404|1) - If these are piano sounds, 01:54:404 (114404|1) - this LN should be increased until 01:54:833 - ummm, i think it's better not to change it

03:20:172 (200172|3) - recommend delete this. sound is too small and not balanced for hand. well, i wanna make that part as full as possible. so rejected

04:42:404 (282404|2,282619|0) - same as 01:53:976 (113976|3,114190|2,114404|1) - same reason as above

What a stable map :)

R e m u r i n g wrote:

Hi >w<)// HI >w<)/

1 | 2 | 3 | 4

00:23:976 (23976|0,24083|1,24190|3,24297|2) - It would not be too bad to add one more note 10/10 here

In this way
01:53:976 (113976|3,114190|2,114404|1) - Change the pattern by adding notes this way hmmmm, gonna think about it

02:02:547 - add note sure >w<
02:08:440 (128440|3,128440|2,128547|1,128619|0,128690|3,128761|2,128761|1,128833|0,128904|3) - try pattern i think no, sorry :(

In this way i think no, sorry :(

haha i'm sorry late :c
GL <3

Shoooot
thank you wonki - sama and rem - sama for the mods and the stars >w<)b

UPDATED
Protastic101
Last draft: 24 days ago. Lmao, rip me

[General Potatoes]
  1. I'd use OD 8.5 cause short notes are fun
  2. Increase your hitsound vol to 40% at least. 25% is just inaudible


[Lunatic of Potatoes]00:13:583 (13583|2,13690|1,13690|3,13797|2) - The rage I get whenever I see a pattern like this. I would connect the pattern, like so https://osu.ppy.sh/ss/7327354
00:17:547 - While I love directional streams like this, this is 140 bpm, so flowing in the same direction until 00:22:261 - is pretty boring imo. I'd recommend switching up stream direction at places like 00:19:261 - or 00:20:976 - , using transitional patterns, such as this https://osu.ppy.sh/ss/7327377
00:23:976 (23976|0,24083|1,24190|3,24297|2) - Why not make these jumps for the accented kick here? Could do a simple [12][34] jumptrill
00:42:833 - The current pattern feels a bit difficult to hit. I might try this instead since it's a more direct roll into the ln in 2 http://osu.ppy.sh/ss/7528844
00:44:547 - Similar to the above, I might try a linear pattern like so https://osu.ppy.sh/ss/7528853
03:19:261 - Since the speed picks up greatly here, I might suggest adding some 1/2 jumps to this, like so https://osu.ppy.sh/ss/7528923
03:20:119 - As for the 1/8 jumptrill here, I feel like that's probably a bit too overkill cause it makes some pretty fast jacks without giving the hands any rest. Instead, I'd make the 1/4 jumps, but keep the 1/8 as singles, like this https://osu.ppy.sh/ss/7528937 . I also flipped the direction of the following 1/4 jacks so that it wouldn't strain the hand too much
04:56:226 (296226|0,296333|1,296440|0,296654|0) - Imo, this felt kind of uncomfortable. Maybe try this? http://osu.ppy.sh/ss/7528978
05:10:261 - This ending burst is 1/8, so I was thinking you could do something kind of like this http://puu.sh/uCNKD.jpg

Hitsounds
01:00:404 (60404|3) - Add finish
02:02:547 (122547|0) - add clap
02:02:547 (122547|3) - add finish
02:15:404 (135404|0) - Add whistle
02:20:333 (140333|0) - Add whistle
02:53:547 (173547|3) - Add finish
03:41:333 (221333|3) - Add clap
04:25:690 (265690|0) - Add whistle
04:54:404 (294404|0,295261|0) - Remove claps
04:56:761 (296761|1) - Add clap
05:10:690 (310690|0) - Add finish
00:24:833 (24833|0,25690|2,26547|1,27404|0,28261|2,29119|1) - Add claps

Call me backkkkk
Topic Starter
Virtue-

Protastic101 wrote:

Last draft: 24 days ago. Lmao, rip me

[General Potatoes]
  1. I'd use OD 8.5 cause short notes are fun
  2. Increase your hitsound vol to 40% at least. 25% is just inaudible


[Lunatic of Potatoes]00:13:583 (13583|2,13690|1,13690|3,13797|2) - The rage I get whenever I see a pattern like this. I would connect the pattern, like so https://osu.ppy.sh/ss/7327354 10/10 here
00:17:547 - While I love directional streams like this, this is 140 bpm, so flowing in the same direction until 00:22:261 - is pretty boring imo. I'd recommend switching up stream direction at places like 00:19:261 - or 00:20:976 - , using transitional patterns, such as this https://osu.ppy.sh/ss/7327377 sure
00:23:976 (23976|0,24083|1,24190|3,24297|2) - Why not make these jumps for the accented kick here? Could do a simple [12][34] jumptrill nope, jacks are too gud :D
00:42:833 - The current pattern feels a bit difficult to hit. I might try this instead since it's a more direct roll into the ln in 2 http://osu.ppy.sh/ss/7528844 sure, 10/10 here also
00:44:547 - Similar to the above, I might try a linear pattern like so https://osu.ppy.sh/ss/7528853 well, re-arrange this
03:19:261 - Since the speed picks up greatly here, I might suggest adding some 1/2 jumps to this, like so https://osu.ppy.sh/ss/7528923 i don't mind add some jacks right here.... but, i don't hear any spesific sound that represent those jumps.
03:20:119 - As for the 1/8 jumptrill here, I feel like that's probably a bit too overkill cause it makes some pretty fast jacks without giving the hands any rest. Instead, I'd make the 1/4 jumps, but keep the 1/8 as singles, like this https://osu.ppy.sh/ss/7528937 . I also flipped the direction of the following 1/4 jacks so that it wouldn't strain the hand too much re-arrange this
04:56:226 (296226|0,296333|1,296440|0,296654|0) - Imo, this felt kind of uncomfortable. Maybe try this? http://osu.ppy.sh/ss/7528978 re-arrange it somehow
05:10:261 - This ending burst is 1/8, so I was thinking you could do something kind of like this http://puu.sh/uCNKD.jpg nope, i guess

Hitsounds
01:00:404 (60404|3) - Add finish
02:02:547 (122547|0) - add clap
02:02:547 (122547|3) - add finish
02:15:404 (135404|0) - Add whistle
02:20:333 (140333|0) - Add whistle
02:53:547 (173547|3) - Add finish
03:41:333 (221333|3) - Add clap
04:25:690 (265690|0) - Add whistle
04:54:404 (294404|0,295261|0) - Remove claps
04:56:761 (296761|1) - Add clap
05:10:690 (310690|0) - Add finish
00:24:833 (24833|0,25690|2,26547|1,27404|0,28261|2,29119|1) - Add claps

Call me backkkkk SHEEPPPPUUUU, COME BACKKK
THE HS MOD ARE ALL APPLIED

UPDATED
Protastic101
http://puu.sh/uGu2G.jpg tfw modded the map and got response but no kudosu. FEED ME

03:19:797 - Would recommend you not put a break in the notes here as it ruins the flow by forcing the player to jump a column while playing. Try this instead so that the burst is continuous https://osu.ppy.sh/ss/7554337

02:22:690 - Why don't you do here what you did at 00:58:690 - with the overlapping LNs, like this? https://osu.ppy.sh/ss/7554341

04:41:547 (281547|3) - Similarly, I would move this to 3 to connect the note with the rest of the burst


This is a great improvement from your ramen animu map back in November. Im proud of you baka reyna =w=
Topic Starter
Virtue-

Protastic101 wrote:

http://puu.sh/uGu2G.jpg tfw modded the map and got response but no kudosu. FEED ME done

03:19:797 - Would recommend you not put a break in the notes here as it ruins the flow by forcing the player to jump a column while playing. Try this instead so that the burst is continuous https://osu.ppy.sh/ss/7554337 wew, 10/10 here.. thanks :D

02:22:690 - Why don't you do here what you did at 00:58:690 - with the overlapping LNs, like this? https://osu.ppy.sh/ss/7554341 re-arrange it

04:41:547 (281547|3) - Similarly, I would move this to 3 to connect the note with the rest of the burst okay, feels good in hand

This is a great improvement from your ramen animu map back in November. Im proud of you baka reyna =w=
btw IT'S RAMUNE NOT RAMEN U BAKA HENTAI SHEEP -_-
But thanks to u, i've improved A LOT :D
prepare yourself for the nuke in atomosphere :D
Protastic101
gud shit fam
Topic Starter
Virtue-

Protastic101 wrote:

gud shit fam
YEYYYYYYYYYYYY THANKS SHEEPUU
should i feed u with kudos? or grass?
-SoraGami-
nice =w=)b
Feerum
Mod 4 Mod



Column: | 1 | 2 | 3 | 4 |
======================================================
Red means Unrankable stuff
Big means Important stuff
Normal are Suggestions
// means comments
======================================================

Hello Virtue-!
Sorry for the delay. We had a Mod 4 Mod.
I saw the Beatmap is bubbled but i still want to drop my opinion about it for you.

General



Artist: Correct. // Source 1 | Source 2
Title: Correct. // See above
Source: Correct
Tags: You really should add "ZUN" into tags
AiMod: No Problems
Background: I found your BG in 1920x1080 (The new rankable max res) Ultra HD! You can get it here
BPM/Offset: Correct
mp3/Hitsounds: Correct
Other: -

Lunatic of love


Alright. The first thing i have to say is the diff name. I don't know why but "Lunatic of love" sounds somehow wrong for me.. I mean the meaning is correct but i think the words should be different.. Maybe it's just me and my missing english skill
Wouldn't "Lunatic Love" sound better?
Lunatic Love could be translated "Crazy Love" while Lunatic of love" Crazy of love"..

When you want to keep the diff name you should at least call it "Lunatic of Love". Capitalize the L in love please. It looks way better and triggers less people :p

Alright, now the Mod.
Since this Beatmap is bubbled already i don't think there will be much to say! But let us see.

00:11:333 (11333|2) - I suggest to move this note to 4. To avoid this triple here 00:11:119 (11119|2,11333|2,11547|2) - .
00:16:583 (16583|3,16904|3) - These you can move to 3 and 00:16:690 (16690|2) - to 4. Same reason as above.

00:31:154 (31154|3,31261|3) - This here. This 1/4 Mini-jack. Are you ABSOLUTE 1000% sure that you want to keep it here? Such 1/4 jacks cause very often a miss for player because they appear pretty suddenly and random. I would suggest you to remove 00:31:261 (31261|3) - to keep the playability at priority 1. It may cause a little inconsistency because the cymbal is not a hard than but it's not a problem.

01:00:404 - I would have a suggestion for this part. How about a little SV slowdown? The music get's here really calm and a slowdown would fit really nice. Especially because you have here only LN it creates a special atmosphere while playing it.
The suggestion would be to add here 01:00:404 - an SV Point with 0.75x SV. A direct slowdown is good here because you have a very long LN
01:12:404 - And from here you create a slow speedup until 01:14:119 - back to 1.0x just use in 1/6 steps SV points with 0.01x up from 01:12:404 - .
The speed up would look in 1/6 snap from 01:12:404 - like this:

It's up to you if yes or nah. Here's the code for the timing points, you can look at it by yourself and then decide, it's just an suggestion but i think it gives it a special feeling:
2119,428.571428571429,4,2,1,40,1,0
60404,-133.333333333333,4,2,1,40,0,0
72404,-131.578947368421,4,2,1,40,0,0
72476,-129.87012987013,4,2,1,40,0,0
72547,-128.205128205128,4,2,1,40,0,0
72619,-126.582278481013,4,2,1,40,0,0
72690,-125,4,2,1,40,0,0
72761,-123.456790123457,4,2,1,40,0,0
72833,-121.951219512195,4,2,1,40,0,0
72904,-120.481927710843,4,2,1,40,0,0
72976,-119.047619047619,4,2,1,40,0,0
73047,-117.647058823529,4,2,1,40,0,0
73119,-116.279069767442,4,2,1,40,0,0
73190,-114.942528735632,4,2,1,40,0,0
73261,-113.636363636364,4,2,1,40,0,0
73333,-112.359550561798,4,2,1,40,0,0
73404,-111.111111111111,4,2,1,40,0,0
73476,-109.89010989011,4,2,1,40,0,0
73547,-108.695652173913,4,2,1,40,0,0
73619,-107.52688172043,4,2,1,40,0,0
73690,-106.382978723404,4,2,1,40,0,0
73761,-105.263157894737,4,2,1,40,0,0
73833,-104.166666666667,4,2,1,40,0,0
73904,-103.092783505155,4,2,1,40,0,0
73976,-102.040816326531,4,2,1,40,0,0
74047,-101.010101010101,4,2,1,40,0,0
74119,-100,4,2,1,40,0,0
87833,-100,4,2,1,40,0,1
111833,-100,4,2,1,40,0,0
144404,-100,4,2,1,40,0,1
170119,-100,4,2,1,40,0,0
228404,-100,4,2,1,40,0,1
254119,-100,4,2,1,40,0,0
255833,-100,4,2,1,40,0,1
279833,-100,4,2,1,40,0,0

Okay, important question now.
What exactly do you follow with your short LNs from 01:27:833 - ?
Am i right that you try to follow the melody in the background with it? Because when i am correct, you mapped several LN's wronly. Let me point some out:
01:29:333 (89333|0) - Should be a LN and 01:29:547 (89547|3) - a normal note.
01:31:047 (91047|0) - Should be a LN
01:32:761 (92761|3) - Should be a LN and 01:32:976 (92976|0) - a normal note
01:34:476 (94476|3) - Should be a LN
01:36:190 (96190|2) - Should be a LN and 01:36:404 (96404|3) - a normal note.
And so one. This apply's for the complete part until 01:51:404 - . When this is really the case that you were wrong this is really a big problem and have to get fixed. If not i would like to hear what's the idea behind your LN's so that i understand it.

02:53:119 - AND HERE THE SHORT LN'S ARE CORRECTLY. WHY YOU DO THIS TO ME xD
Seriously. Exactly like THIS the LN's above mentioned should be too!

03:02:333 (182333|2,182547|0,182761|2,182976|0,183190|2,183404|0) - Can we arrange these LN's a bit different? A 1/2 trill doesn't seems to fit especially when the melody of the LNs gives you something different.
I would be for:
Follows a bit better the PR and while playing this exactly these pattern felt so outstanding.

03:20:119 (200119|3,200119|0,200172|2,200226|0,200226|1,200279|3,200333|2,200333|1,200386|0,200440|2,200440|3) - This hurts my soul xD
I think.. technically it's okay but.. urgh..

04:29:547 - Same thing with the LN's again. Please explain it to me because some of them follow wrongly the melody. See above.

04:55:690 - I hear a snare here. Should be a hand.
04:56:547 - I think this should be a jump, according to 00:17:011 (17011|1,17011|0,17119|2,17119|3) -

Well, remaining looks cool for me. Like i thought there's not much to mention since it was already bubbled but i still would like to know about the LN's. Gonna wait for your reply!
show more
Please sign in to reply.

New reply