1. osu!community
  2. Beatmaps
  3. Ranked/Approved Beatmaps
posted
This beatmap was submitted using in-game submission on Sunday, May 07, 2017 at 5:44:41 PM

Artist: 7!!
Title: Orange (Anime Ver.)
Source: 四月は君の嘘
Tags: shigatsu wa Kimi no Uso Your Lie in April Ending ED2 TV Size Orenji Seven Oops
BPM: 86
Filesize: 3030kb
Play Time: 01:27
Difficulties Available:
  1. Easy - 7Key (1.33 stars, 215 notes)
  2. Hard - 7Key (2.38 stars, 469 notes)
  3. Normal - 7Key (1.7 stars, 326 notes)


Download: 7!! - Orange (Anime Ver.)
Information: Scores/Beatmap Listing
---------------
Total mod : 9

By Rivals_7
By Kawawa


Thanks for all the support
MP3 , and Metada is taken from [ A v a l o n ] map :3
posted
random short mod

Hard

00:04:993 (4993|1,4993|0,5691|4,5691|5) - maybe change to single notes for volume relevance
00:07:784 (7784|0,7784|1) - delete?
00:18:947 (18947|2) - delete
00:19:296 - +1 note
00:19:819 - add notes to 1 and 7 columns
00:23:831 (23831|6,23831|4,23831|3,24877|5,24877|2,24877|4) - - make it same
00:28:365 - +1 note
00:29:645 (29645|1) - ghost note
01:21:389 - 01:21:738 - maybe add a ln
posted
Hi! Sorry for taking so long.
If this mod sucks, I apologise in advance.

Easy:
01:02:552 (62552|6,62552|4) - Move 1 of the notes to left hand side to make it easier for right handed spacebar players. Holding a LN while pressing 2 keys on the same hand on easy difficulty is a bit much in my opinion.
01:09:528 (69528|6,69528|4) - same^^

Normal:
01:01:505 (61505|2) - I don't hear anything here so I think you could remove the note.

Hard:
Ok 2 ways for this one

00:07:784 (7784|0,7784|1) - Delete one note and add a note with 00:08:133 (8133|6) -
00:18:947 (18947|2,18947|0,19296|5) - same with these^^

OR ALTERNATIVELY

00:08:133 (8133|6) - Just add an extra note with this
00:19:296 (19296|5) - same with this

Not much I could find, sorry. Nice map (and music)!
If I made any errors, I'm sorry!
posted

eyes wrote:

random short mod

Hard

00:04:993 (4993|1,4993|0,5691|4,5691|5) - maybe change to single notes for volume relevance
00:07:784 (7784|0,7784|1) - delete?
00:18:947 (18947|2) - delete
00:19:296 - +1 note
00:19:819 - add notes to 1 and 7 columns
00:23:831 (23831|6,23831|4,23831|3,24877|5,24877|2,24877|4) - - make it same
00:28:365 - +1 note
00:29:645 (29645|1) - ghost note
01:21:389 - 01:21:738 - maybe add a ln

kaythen wrote:

Hi! Sorry for taking so long.
If this mod sucks, I apologise in advance.

Easy:
01:02:552 (62552|6,62552|4) - Move 1 of the notes to left hand side to make it easier for right handed spacebar players. Holding a LN while pressing 2 keys on the same hand on easy difficulty is a bit much in my opinion.
01:09:528 (69528|6,69528|4) - same^^

Normal:
01:01:505 (61505|2) - I don't hear anything here so I think you could remove the note.

Hard:
Ok 2 ways for this one

00:07:784 (7784|0,7784|1) - Delete one note and add a note with 00:08:133 (8133|6) -
00:18:947 (18947|2,18947|0,19296|5) - same with these^^

OR ALTERNATIVELY

00:08:133 (8133|6) - Just add an extra note with this
00:19:296 (19296|5) - same with this

Not much I could find, sorry. Nice map (and music)!
If I made any errors, I'm sorry!


sorry for no replying , but believe me , some of them are accepted :3
thankyou so much
posted
posted

eyes wrote:


Rofl, im too lazy XD
But maybe Its ok, i know him, he is the one who teach me some basic of mapping stuff. XD
posted
Req from queue
HD
00:03:249 (3249|4) - remove, consistency note (00:00:459 (459|0,459|2,459|6) - ini kan cuma 3 :v )
00:06:040 (6040|2) - pindah ke kolom 2, hindari repeat button kalau ada jump kyk 5 6 - 3 4, jadi dibuat 1 2
00:11:621 (11621|4) - remove maybe?
00:45:633 (45633|0) - wadoo serius kah ini -_- jalan di 7k masih luas mbak / mas -_- (mungkin bisa pindah)
00:48:598 (48598|4,48772|5,48947|6) - ctrl + J lebih enak :3
00:49:645 (49645|5) - pindah ke kolom 5
00:49:993 (49993|2,50168|4,50342|3) - pindah jadiin 2 - 3 - 4
00:49:993 - mungkin tambahin garam dikit lebih enak itu :3 ( i mean add 1 note di kolom 6)
00:50:168 - ^ (add note kolom 5)
01:26:665 (86665|3,86752|4,86839|5) - ctrl + J?

Done, maap ga bisa mod yg lebih mudah dari ini. Lagu mellow + diff under 2.75* + ga tidur 2 hari + queue infinity / ga pernah tutup sampai lama + harus selesai 1 hari -_-
posted

Another Lie wrote:

Req from queue
HD
00:03:249 (3249|4) - remove, consistency note (00:00:459 (459|0,459|2,459|6) - ini kan cuma 3 :v ) itu emang 3
00:06:040 (6040|2) - pindah ke kolom 2, hindari repeat button kalau ada jump kyk 5 6 - 3 4, jadi dibuat 1 2 re-arrange pattern nya yg blkng
00:11:621 (11621|4) - remove maybe? nopeee
00:45:633 (45633|0) - wadoo serius kah ini -_- jalan di 7k masih luas mbak / mas -_- (mungkin bisa pindah) ini pitchnya ada 2nada sama itu
00:48:598 (48598|4,48772|5,48947|6) - ctrl + J lebih enak :3 sama ama ^ keep dulu
00:49:645 (49645|5) - pindah ke kolom 5 okee
00:49:993 (49993|2,50168|4,50342|3) - pindah jadiin 2 - 3 - 4 okee
00:49:993 - mungkin tambahin garam dikit lebih enak itu :3 ( i mean add 1 note di kolom 6) jangan dulu deh :u
00:50:168 - ^ (add note kolom 5)
01:26:665 (86665|3,86752|4,86839|5) - ctrl + J? nopee , keep dulu.

Done, maap ga bisa mod yg lebih mudah dari ini. Lagu mellow + diff under 2.75* + ga tidur 2 hari + queue infinity / ga pernah tutup sampai lama + harus selesai 1 hari -_-


thankyou modnyaaa , ganbatte sama queuenya :v ~

updated
posted
hi alsty >w<)// NM from queue
Feel Free to reject
bayangan
[Hard]
00:08:133 - add note di col 3 buat triple aja ngikuti yang lain, cuma disini pitchnya ga terlalu tinggi sama kek 00:19:296 -
00:08:831 (8831|2) - move ke 5
00:09:528 (9528|2) - move ke 4 biar ga ngejack
00:17:900 - double, suaranya agak banter
00:19:993 - ena triple disini imo
00:22:086 - ganti 1 note ke LN, kalo pake LN bisa dpt feel
00:28:365 - add note di col 6, kek banter suaranya ena dibikin triple imo
00:29:645 (29645|1,29703|2,29761|3) - dipindah ke kiri 1x + add note di 4
00:31:156 - add note
00:32:435 (32435|4,32493|3,32552|2) - dipindah ke kanan 1x n add note di 3
00:33:947 - add note di 4 dan 00:34:296 (34296|3) - move ke daerah kanan
00:35:342 - add note
00:36:738 - add note suaranya agak keras imo
00:39:528 - add lagi disini dan 00:39:412 (39412|4,39470|5,39528|3) - jadiin roll aja jgn kek gitu imo
00:40:924 - add note
00:42:319 - ^ di col 3
00:43:714 - ^ di col 3
00:44:412 - 00:44:761 - dibuat double keknya ena
00:45:807 (45807|0,45982|1,46156|2,46331|4,46331|3) - move ke kanan 1x 00:45:633 (45633|0,45807|0) - ga ena ngejack di lagu mellow
00:47:900 (47900|1) - move ke 4 00:48:249 (48249|2,48424|3,48598|4,48772|5,48947|6) - ke kiri 1x ga ena ngeliat jack
00:54:528 - disini 5 note 00:56:272 - disini ena dibuat 5 jg imo
00:59:761 - suaranya persis sama 00:58:365 - 01:01:156 -
01:02:552 - ^

sorry mod dikit blm bisa lancar 7k ;w; dah bagus kok
good luck >w<)b
posted
no reply = applied

Syadow- wrote:

hi alsty >w<)// NM from queue
Feel Free to reject
bayangan
[Hard]
00:08:133 - add note di col 3 buat triple aja ngikuti yang lain, cuma disini pitchnya ga terlalu tinggi sama kek 00:19:296 - flownya beda jadi sengaja
00:08:831 (8831|2) - move ke 5 keep
00:09:528 (9528|2) - move ke 4 biar ga ngejack
00:17:900 - double, suaranya agak banter
00:19:993 - ena triple disini imo jadi 4
00:22:086 - ganti 1 note ke LN, kalo pake LN bisa dpt feel
00:28:365 - add note di col 6, kek banter suaranya ena dibikin triple imo ngga itu sama kok sama yg lain
00:29:645 (29645|1,29703|2,29761|3) - dipindah ke kiri 1x + add note di 4
00:31:156 - add note
00:32:435 (32435|4,32493|3,32552|2) - dipindah ke kanan 1x n add note di 3
00:33:947 - add note di 4 dan 00:34:296 (34296|3) - move ke daerah kanan
00:35:342 - add note
00:36:738 - add note suaranya agak keras imo disini udah cukup double aja semuanya ^ kerasa rada over kalo triple , lagian map melow ini jadi keknya gpp cukup double :3
00:39:528 - add lagi disini dan 00:39:412 (39412|4,39470|5,39528|3) - jadiin roll aja jgn kek gitu imo suaranya dah cukup pasti
00:40:924 - add note
00:42:319 - ^ di col 3
00:43:714 - ^ di col 3 sama kek sebelumnya ^ uwu
00:44:412 - 00:44:761 - dibuat double keknya ena keep , fokus piano aja disini
00:45:807 (45807|0,45982|1,46156|2,46331|4,46331|3) - move ke kanan 1x 00:45:633 (45633|0,45807|0) - ga ena ngejack di lagu mellow pitchnya , lagian bukan jack berat , keep.
00:47:900 (47900|1) - move ke 4 00:48:249 (48249|2,48424|3,48598|4,48772|5,48947|6) - ke kiri 1x ga ena ngeliat jack
00:54:528 - disini 5 note 00:56:272 - disini ena dibuat 5 jg imo yang 1 nya udah 5notes itu 2|3|4|5|6 , yang 1 lagi di kasih celah 1 kosong buat comfort tapping
00:59:761 - suaranya persis sama 00:58:365 - 01:01:156 -
01:02:552 - ^ ada LN presenting synth yang ngebedain ,

sorry mod dikit blm bisa lancar 7k ;w; dah bagus kok
good luck >w<)b

okee makasihh modnyaa :3
posted
oke baper again ><

[Easy]
00:50:691 (50691|2,50691|4,53482|4,53482|2) - easyy ??? lel avoid this

[Normal]
00:26:272 (26272|2) - hithat ? hithat just do single note so delete

[Hard]
00:04:993 - on here should pattern >> https://osu.ppy.sh/ss/6542254
00:26:272 (26272|2) - same trouble with diff Normal
00:31:854 (31854|4) - move to col 6 for hand balance
00:38:918 (38918|5) - ?? not hear any sound here...delete ?
00:48:947 (48947|6,49121|6) - please avoid this
01:05:691 (65691|2) - move to col 1
01:09:877 (69877|4) - well just single note please >< and then add here 01:12:668 - and 01:12:842 - (follow the vocal)
01:12:668 (72668|2) - ^

ooke good luck for baper ny :v
posted
no reply = fully applied

Draftnell wrote:

oke baper again ><

[Easy]
00:50:691 (50691|2,50691|4,53482|4,53482|2) - easyy ??? lel avoid this

[Normal]
00:26:272 (26272|2) - hithat ? hithat just do single note so delete keep its sound chsk or something like that.

[Hard]
00:04:993 - on here should pattern >> https://osu.ppy.sh/ss/6542254 keep , its like tung teng tung but a bit weird.
00:26:272 (26272|2) - same trouble with diff Normal same reply with normal :u
00:31:854 (31854|4) - move to col 6 for hand balance
00:38:918 (38918|5) - ?? not hear any sound here...delete ? im pretty sure there is piano sound
00:48:947 (48947|6,49121|6) - please avoid this actually its ptich
01:05:691 (65691|2) - move to col 1
01:09:877 (69877|4) - well just single note please >< and then add here 01:12:668 - and 01:12:842 - (follow the vocal)
01:12:668 (72668|2) - ^ some of them is following bass sound , and the other is piano. im pretty sure of it. but i will consider it if other modder mention it again :3

ooke good luck for baper ny :v

tenkyu :u mantep konsistensi baper cekiiing :u

updated
posted
m4m

Column : 1|2|3|4
dilihat keseluruhan udah ok, jadi saya cuman kasih suggest aja.
[Hard]
00:04:993 (4993|0) - delete ? nadanya sama dengan 00:04:296 (4296|2) -
00:05:691 (5691|3) - delete ? nadanya lebih kecil dari 00:05:342 - , 1 note aja cukup
jika setuju didelete, ada bagus nya dibuat seperti ini 00:04:296 - ~ 00:06:040 -


00:13:714 - add 1 note , ada suara piano
00:19:819 - disini ada suara piano
00:39:354 - jreng suara gitar dimulai dari sini

00:54:528 - ~ 00:56:621 - suggest pattern, lebih enak dimainkan imo


-
itu saja , untuk diff lain saya lihat udah ok.
good luck
posted

LNP- wrote:

m4m

Column : 1|2|3|4
dilihat keseluruhan udah ok, jadi saya cuman kasih suggest aja.
[Hard]
00:04:993 (4993|0) - delete ? nadanya sama dengan 00:04:296 (4296|2) -
00:05:691 (5691|3) - delete ? nadanya lebih kecil dari 00:05:342 - , 1 note aja cukup // keep dulu sama yang atas , soalnya di hard diff mo kasi 2 notes di luar LN
jika setuju didelete, ada bagus nya dibuat seperti ini 00:04:296 - ~ 00:06:040 -


00:13:714 - add 1 note , ada suara piano // dah di ulang 3kali ga ada ko :'
00:19:819 - disini ada suara piano [url]// oki[/url]
00:39:354 - jreng suara gitar dimulai dari sini // dah cukup yakin cuma ada sekitar 2notes , jadi keep :3

00:54:528 - ~ 00:56:621 - suggest pattern, lebih enak dimainkan imo // seems nice , applied :3


-
itu saja , untuk diff lain saya lihat udah ok.
good luck


thanks modnya mz LNP :3
posted
dari RMM karena yang lain males jadi saya saja

[hard]

00:01:156 (1156|4,1156|5) - 00:03:947 (3947|4,3947|5) - 00:04:993 (4993|1,4993|0,5342|2,5342|5,5691|4,5691|3) - 00:06:738 (6738|4,6738|1) - 00:09:528 (9528|3,9528|4) - 00:12:319 (12319|2,12319|5) - 00:14:063 (14063|0,14063|2) - 00:15:110 (15110|4,15110|2) - 00:23:482 (23482|2,23482|1) - ini semua nggak worh 2 note dari suaranya.. serius..

00:04:993 (4993|1,4993|0,5342|5,5342|2,5691|3,5691|4,6040|2,6040|6,6040|0) - http://puu.sh/uv2Qw/34ab39af38.jpg
00:19:645 (19645|3) - vocal? gimana kalau http://puu.sh/uv2Se/94f717058e.jpg
00:20:691 (20691|3) - ctrl+atas 2x
00:22:784 (22784|4,22784|3,23482|2,23482|0,23482|1,23831|3,23831|4) - http://puu.sh/uv2U7/605cc895ba.jpg
00:27:668 (27668|1,28249|2,28307|3,28365|4) - http://puu.sh/uv2VK/029dd3e902.jpg
00:29:238 (29238|4,29412|3) - ghost? lebih bagus dihapus imo
00:34:470 (34470|0,34645|5,34645|1,34819|3,34993|4,35168|5,35226|0,35284|1,35342|3) - http://puu.sh/uv2XP/e970236677.jpg
00:35:691 (35691|0,35865|2,36040|1,36214|2,36389|6,36389|5) - http://puu.sh/uv2YR/bac90140b4.jpg
00:41:970 (41970|4) - ke 6 aja
00:45:633 (45633|0,45807|0,45807|4,45982|1,45982|5,46156|2,46331|4,46331|3) - http://puu.sh/uv30G/2f685cf916.jpg
00:48:598 (48598|4,48772|5,48947|6) - ctrl+j
00:55:749 (55749|0,55749|6,55924|2,55924|4) - ctrl+j
01:07:784 (67784|1,68133|0,68133|2,68133|5,68482|4,68656|5,68831|4) - http://puu.sh/uv33F/536f91e0b9.jpg
01:11:272 (71272|3,71447|1,71621|3,71970|1,71970|2) - http://puu.sh/uv35C/d1511033cb.jpg
01:14:063 (74063|3,74238|0) - ke 6-3?
01:16:854 (76854|6,77028|5,77203|6) - http://puu.sh/uv37Q/4bba48e439.jpg
01:21:389 (81389|5,81389|2,81389|1,81389|4) - http://puu.sh/uv38z/0a8809269d.png?
01:24:877 - add note, ada suara di situ lanjutan dari sebelumnya

[normal]

untuk yang suaranya 2 note tadi sama kayak di hard ... nggak worth 2 note, tolong dipikirkan lagi ya..
00:15:110 (15110|4) - ke 6
00:31:156 (31156|2) - ke 5 aja terus 00:31:505 (31505|4,31679|5,31854|6) - ke 2-3-4
00:35:168 (35168|0,35342|3) - ke 4-5?
00:44:761 (44761|1,44935|2) - ctrl+j terus ctrl+kanan 1x
00:45:807 (45807|1) - ke 1 aja, sma suaranya kaya sebelumnya
00:51:389 (51389|3,51738|3) - lebih baik di 2-6 ... untuk NM diff
00:58:017 (58017|1,58017|2,58365|4,58365|0) - http://puu.sh/uv3gh/8c385946a0.jpg
00:58:714 - missing note, sekalian http://puu.sh/uv3iL/cbeaf59780.jpg?
01:10:575 (70575|4,70924|2) - ke 4-5 aja
01:16:505 (76505|1) - ke 4
01:24:877 - add note, ada suara di situ lanjutan dari sebelumnya

[easy]

00:08:133 (8133|3) - ke 3 aja
00:09:528 (9528|2,10226|0) - ke 2-3 aja
00:12:319 (12319|3,13017|2) - ctrl+j
00:14:412 (14412|3) - ke 2 aja
00:29:063 (29063|2) - ke 1 terus 00:29:761 (29761|0) - ke 2
00:54:528 (54528|5) - ke 4 aja
01:07:435 (67435|2,67784|0,68133|1) - http://puu.sh/uv3pb/0695fe6511.jpg

itu modnya rata-rata buat visualisasi sama rasa saat bermain (gambar, move dll)
terus terang ini mapnya masih kasar di mata, walau kalau dimainin nggak masalah sih ..
semangat ya~ good luck:3
posted

ArcherLove wrote:

dari RMM karena yang lain males jadi saya saja

[hard]

00:01:156 (1156|4,1156|5) - 00:03:947 (3947|4,3947|5) - 00:04:993 (4993|1,4993|0,5342|2,5342|5,5691|4,5691|3) - 00:06:738 (6738|4,6738|1) - 00:09:528 (9528|3,9528|4) - 00:12:319 (12319|2,12319|5) - 00:14:063 (14063|0,14063|2) - 00:15:110 (15110|4,15110|2) - 00:23:482 (23482|2,23482|1) - ini semua nggak worh 2 note dari suaranya.. serius.. // mau keep dulu , nanti kalo ada yg nyebut kek gini lagi mungkin baru di apus :/

00:04:993 (4993|1,4993|0,5342|5,5342|2,5691|3,5691|4,6040|2,6040|6,6040|0) - http://puu.sh/uv2Qw/34ab39af38.jpg // pake cara lain
00:19:645 (19645|3) - vocal? gimana kalau http://puu.sh/uv2Se/94f717058e.jpg bukan vocal , tapi kalo di denger pake 25% ada suara disitu , suggestion nya di apply owo
00:20:691 (20691|3) - ctrl+atas 2x
00:22:784 (22784|4,22784|3,23482|2,23482|0,23482|1,23831|3,23831|4) - http://puu.sh/uv2U7/605cc895ba.jpg
00:27:668 (27668|1,28249|2,28307|3,28365|4) - http://puu.sh/uv2VK/029dd3e902.jpg
00:29:238 (29238|4,29412|3) - ghost? lebih bagus dihapus imo //piano
00:34:470 (34470|0,34645|5,34645|1,34819|3,34993|4,35168|5,35226|0,35284|1,35342|3) - http://puu.sh/uv2XP/e970236677.jpg // itu ada susunan buat pitch jadi keknya engga :u
00:35:691 (35691|0,35865|2,36040|1,36214|2,36389|6,36389|5) - http://puu.sh/uv2YR/bac90140b4.jpg
00:41:970 (41970|4) - ke 6 aja //keep :u
00:45:633 (45633|0,45807|0,45807|4,45982|1,45982|5,46156|2,46331|4,46331|3) - http://puu.sh/uv30G/2f685cf916.jpg
00:48:598 (48598|4,48772|5,48947|6) - ctrl+j
00:55:749 (55749|0,55749|6,55924|2,55924|4) - ctrl+j
01:07:784 (67784|1,68133|0,68133|2,68133|5,68482|4,68656|5,68831|4) - http://puu.sh/uv33F/536f91e0b9.jpg
01:11:272 (71272|3,71447|1,71621|3,71970|1,71970|2) - http://puu.sh/uv35C/d1511033cb.jpg
01:14:063 (74063|3,74238|0) - ke 6-3? //pake cara lain :3
01:16:854 (76854|6,77028|5,77203|6) - http://puu.sh/uv37Q/4bba48e439.jpg
01:21:389 (81389|5,81389|2,81389|1,81389|4) - http://puu.sh/uv38z/0a8809269d.png?
01:24:877 - add note, ada suara di situ lanjutan dari sebelumnya

[normal]

untuk yang suaranya 2 note tadi sama kayak di hard ... nggak worth 2 note, tolong dipikirkan lagi ya..
00:15:110 (15110|4) - ke 6
00:31:156 (31156|2) - ke 5 aja terus 00:31:505 (31505|4,31679|5,31854|6) - ke 2-3-4
00:35:168 (35168|0,35342|3) - ke 4-5?
00:44:761 (44761|1,44935|2) - ctrl+j terus ctrl+kanan 1x
00:45:807 (45807|1) - ke 1 aja, sma suaranya kaya sebelumnya
00:51:389 (51389|3,51738|3) - lebih baik di 2-6 ... untuk NM diff
00:58:017 (58017|1,58017|2,58365|4,58365|0) - http://puu.sh/uv3gh/8c385946a0.jpg //keep
00:58:714 - missing note, sekalian http://puu.sh/uv3iL/cbeaf59780.jpg?
01:10:575 (70575|4,70924|2) - ke 4-5 aja //keeppp :u
01:16:505 (76505|1) - ke 4
01:24:877 - add note, ada suara di situ lanjutan dari sebelumnya

[easy]

00:08:133 (8133|3) - ke 3 aja
00:09:528 (9528|2,10226|0) - ke 2-3 aja
00:12:319 (12319|3,13017|2) - ctrl+j
00:14:412 (14412|3) - ke 2 aja
00:29:063 (29063|2) - ke 1 terus 00:29:761 (29761|0) - ke 2
00:54:528 (54528|5) - ke 4 aja keep yang ini :3
01:07:435 (67435|2,67784|0,68133|1) - http://puu.sh/uv3pb/0695fe6511.jpg

itu modnya rata-rata buat visualisasi sama rasa saat bermain (gambar, move dll)
terus terang ini mapnya masih kasar di mata, walau kalau dimainin nggak masalah sih ..
semangat ya~ good luck:3


thankyouu mba modnyaa o/
posted

Rem & Gyukari Mania Moding!



hi ! Alsty- thank you for NM req !


Mod

|1|2|3|4|5|6|7|
  • [General]
  1. wide screen off
  • [NM]
  1. 00:10:226 (10226|4,10226|2) - Ctrl + H
  2. Overall, it is recommended to reduce long notes and place short notes.
    ex)
  3. 00:17:203 - 00:19:993 - 00:19:296 - 00:19:296 - It's all the same sound, recommend placing two notes.
  4. 00:25:575 -
    It is recommended to express the high and low sound in this way.
  5. 00:35:865 (35865|0,36040|2,36214|4,36389|6) - move to |1|2|3|4
  6. 00:36:738 (36738|1,37086|3,37435|5,37784|0,38133|6,38482|5,38831|3,39179|1) - It is recommended to change to short note.
  7. 00:43:714 - 00:25:575 - It is recommended to express high and low as shown here.
  8. 00:55:575 (55575|2,55749|1,55924|0) - ctrl + J
  9. 00:56:272 (56272|3,56272|4) - move to 1 and 3
  10. 00:56:272 (56272|5) - move to 5
  11. 01:07:784 (67784|1) - delete
  12. 01:26:665 (86665|3,87188|6) - delete



It is a good idea to recreate the pattern by referring to someone another map

Good luck XD
posted

Gyukari wrote:

Rem & Gyukari Mania Moding!



hi ! Alsty- thank you for NM req !


Mod

|1|2|3|4|5|6|7|
  • [General]
  1. wide screen off
  • [NM]
  1. 00:10:226 (10226|4,10226|2) - Ctrl + H // i think its okay with my own placement
  2. Overall, it is recommended to reduce long notes and place short notes. // maybe i will consider this , i think the longnotes is still okay because this map have really slow bpm and its pretty easy too
    ex)
  3. 00:17:203 - 00:19:993 - 00:19:296 - 00:19:296 - It's all the same sound, recommend placing two notes.
  4. 00:25:575 -
    It is recommended to express the high and low sound in this way.
  5. 00:35:865 (35865|0,36040|2,36214|4,36389|6) - move to |1|2|3|4 // its pitch , i cant change it
  6. 00:36:738 (36738|1,37086|3,37435|5,37784|0,38133|6,38482|5,38831|3,39179|1) - It is recommended to change to short note. // i think i have a same reason for reject this
  7. 00:43:714 - 00:25:575 - It is recommended to express high and low as shown here. tbh i dont want to reduce this , but i will consider it
  8. 00:55:575 (55575|2,55749|1,55924|0) - ctrl + J
  9. 00:56:272 (56272|3,56272|4) - move to 1 and 3
  10. 00:56:272 (56272|5) - move to 5 // maybe it should still there
  11. 01:07:784 (67784|1) - delete // i see nothing there , really
  12. 01:26:665 (86665|3,87188|6) - delete



It is a good idea to recreate the pattern by referring to someone another map

Good luck XD


thankyouu gyukari :3

updated
posted
>2017
>shigatsu
smh

7!! - Orange (Anime Ver.)

[General]
  1. Metadata: Clear
  2. Hitsounds: Clear
  3. Miscellaneous: Clear
1|2|3|4|5|6|7
[Easy]

  1. 00:15:807 (15807|1,15807|0) - i personally would swap the places. pretty hard to control by newbies
  2. 00:32:552 (32552|1) - not adding a note here? refer - 00:35:342 (35342|6,35342|4) -
  3. 00:39:528 (39528|0) - I prefer this on 3 for balance
  4. 00:40:924 (40924|0) - ^ 5
  5. 01:15:807 (75807|5) - 2. same reason
  6. 01:18:598 (78598|1) - 6. ^
    like.... balance is everything here and you should pay attention to that


[Normal]

  1. 00:15:807 (15807|0) - same comment about balance thingy.
  2. 00:39:528 (39528|0) - also on 3.same reason as Easy
  3. 00:45:633 (45633|1,45807|1) - wat? its a totally different pitch. also the left hand seems will be going to really have a bad day - 00:44:238 (44238|2,44412|1,44586|0,44935|2,45458|0,45633|1,45807|1,45982|2) -


[Hard]

  1. 00:20:691 (20691|2,20691|4,20691|3) - idl why is htere a triple LNs for such a low chord. probably delete two of those
  2. 00:23:482 (23482|2) - probably move this to 4 for symmetrical
  3. 00:45:633 (45633|2,45807|2) - same. i dont think this is on the same pitch
posted

Rivals_7 wrote:

>2017
>shigatsu
smh // bentar lagi april bossq *-*)9

7!! - Orange (Anime Ver.)

[General]
  1. Metadata: Clear
  2. Hitsounds: Clear
  3. Miscellaneous: Clear
1|2|3|4|5|6|7
[Easy]

  1. 00:15:807 (15807|1,15807|0) - i personally would swap the places. pretty hard to control by newbies
  2. 00:32:552 (32552|1) - not adding a note here? refer - 00:35:342 (35342|6,35342|4) -
  3. 00:39:528 (39528|0) - I prefer this on 3 for balance
  4. 00:40:924 (40924|0) - ^ 5 // i swap it , maybe its look better
  5. 01:15:807 (75807|5) - 2. same reason
  6. 01:18:598 (78598|1) - 6. ^
    like.... balance is everything here and you should pay attention to that


[Normal]

  1. 00:15:807 (15807|0) - same comment about balance thingy. //single notes moved to 6
  2. 00:39:528 (39528|0) - also on 3.same reason as Easy
  3. 00:45:633 (45633|1,45807|1) - wat? its a totally different pitch. also the left hand seems will be going to really have a bad day - 00:44:238 (44238|2,44412|1,44586|0,44935|2,45458|0,45633|1,45807|1,45982|2) - //re-arrange a bit, its better now i think


[Hard]

  1. 00:20:691 (20691|2,20691|4,20691|3) - idk why is htere a triple LNs for such a low chord. probably delete two of those // its piano and sound like ckk , i forget what kind of sound is that , but i want to keep this triple.. but i change 4 with a single notes instad of LNs
  2. 00:23:482 (23482|2) - probably move this to 4 for symmetrical
  3. 00:45:633 (45633|2,45807|2) - same. i dont think this is on the same pitch // i change it on normal , but in hard i want to keep this mini jack , the sound is quite close i thought, so i think it will be okay leave it like that on hard


no reply=fixedd

apdettted
Please sign in to reply.