1. osu! forums
  2. Beatmaps
  3. Beatmap Graveyard
posted
This beatmap was submitted using in-game submission on Monday, June 27, 2016 at 10:12:50 PM

Artist: O2i3
Title: Ooi
BPM: 216
Filesize: 3344kb
Play Time: 01:56
Difficulties Available:
  1. EZ - 4Key (1.13 stars, 195 notes)
  2. Futsuu (2.08 stars, 278 notes)
  3. HD - 4Key (3.03 stars, 851 notes)
  4. Insane Special Taiko (5.04 stars, 716 notes)
  5. Kantan (1.68 stars, 195 notes)
  6. Muzukashii (3.14 stars, 452 notes)
  7. NM - 4Key (2.5 stars, 720 notes)


Download: O2i3 - Ooi
Information: Scores/Beatmap Listing
---------------
Use this space to tell the world about your map. It helps to include a list of changes as your map is modded!
posted
>Ready to mod
>bpm 216
>no an oni and an inner
go home pls
posted

PatZar wrote:

>Ready to mod
>bpm 216
>no an oni and an inner
go home pls
cecede, bukan yang ini :^( ready to mod (3 months later) thx *slapped
posted
Dkddk itu ilegal//gak boleh untuk kriteria ranking
trus wktu kiai time ga ada kiai mode
di kiai aku liat km g imbang komposisinya, habis heboh balik 1/2 fever :v
posted

Shirai- wrote:

Dkddk itu ilegal//gak boleh untuk kriteria ranking edited
trus wktu kiai time ga ada kiai mode yang ini lupa tambahin. thx sudah mengingatkan
di kiai aku liat km g imbang komposisinya, habis heboh balik 1/2 fever :v ini nyocokin ama nadanya sih. berasa lebih enak dengarnya kalau gini imo
posted
cieg kok insane special taiko, :^) oni aja.
posted

_Kzl wrote:

cieg kok insane special taiko, :^) oni aja.
karena dia spesial :u
posted
This modding thread has been migrated to the new "modding discussions" system. Please make sure to re-post any existing (and unresolved) efforts to the new system as required.
Please sign in to reply.