1. osu!community
  2. Beatmaps
  3. Ranked/Approved Beatmaps
posted
This beatmap was submitted using in-game submission on Thursday, April 27, 2017 at 01:11:58

Artist: CINDERELLA PROJECT
Title: Shine!!(you Remix)
Source: アイドルマスター シンデレラガールズ
Tags: idolmaster idolm@ster im@s bootleg marathon 2nd opening theme song starlight stage
BPM: 175
Filesize: 8898kb
Play Time: 05:32
Difficulties Available:
  1. Sparkle!! - 5Key (4.27 stars, 3108 notes)


Download: CINDERELLA PROJECT - Shine!!(you Remix)
Information: Scores/Beatmap Listing
---------------
My 5th Ranked Map


CINDERELLA PROJECT - Shine!!(you Remix) Full Version 5k mapset

Vocal : CINDERELLA PROJECT
Title : Shine!!
Composer : Shunsuke Takizawa
Lyrics : Yuriko Mori
Arrangement : you

Modder
- Ly0572 -
Adiopulse
Alsty-
Another Lie
Syadow-
Dellvangel
Crusts
Davin Fortune
4hri
Minseo2000
Rivals_7 ==>Bub #1
Fresh Chicken ==>Bub #2
Maxus ==>Fire
posted
hi frim~
m4m
1|2|3|4|5

dont see that much to mod
00:20:331 - http://i.imgur.com/9izhf8L.png rearrange
00:21:274 - http://i.imgur.com/PSlDaMq.png ^
01:13:303 - there is an awkward sound here dunno if thats from the song itself
01:50:503 (110503|3,110674|2) - move one col to the right
01:56:160 (116160|4,116160|3) - i think single note is fine since its a different sound as this 01:56:331 -
01:58:903 (118903|3) - feels empty in |5| move it there
02:30:960 - http://i.imgur.com/AVJHzcJ.png add one note here 02:31:131 - for the piano sound maybe
02:33:874 - same here^
02:36:617 - ^
02:42:103 - ^
02:52:046 (172046|3) - move to |2| feels heavy in the right side
02:54:274 (174274|1,174617|2) - ctrl+j
02:55:474 (175474|4,175646|3,175817|2,175988|1) - move to the left
03:15:360 (195360|4) - move to |2|
03:15:531 (195531|1) - move to |4|
03:20:503 (200503|0) - move to |5|
03:20:674 (200674|4) - and this one to |3|
03:22:217 (202217|0,202388|4,202388|1,202560|3) - ctrl+h
03:43:131 (223131|3,223303|0,223474|3,223646|0) - switch columns
04:24:446 (264446|2,264617|4) - switch columns
04:27:531 (267531|0,267703|1,267874|0,268046|1,268217|0,268388|1) - feels empty in |3| move something there
04:32:846 (272846|1,273017|0,273188|1,273360|0,273531|1) - ^ move something to |4|
note
mod for comfortability hopefully i helped lel
5k ftw gl~
posted

- Ly0572 - wrote:

hi frim~
m4m
1|2|3|4|5

dont see that much to mod
00:20:331 - http://i.imgur.com/9izhf8L.png rearrange looks good
00:21:274 - http://i.imgur.com/PSlDaMq.png ^ nope. cuz this 00:21:531 (21531|1,21531|2,21617|3,21617|4) - is part of 00:21:531 (21531|2,21531|1,21617|3,21617|4,21703|1,21703|0,21788|3,21788|2,21874|0,21874|1) - so, change this 00:21:274 (21274|1,21274|0,21360|4,21360|3) - instead
01:13:303 - there is an awkward sound here dunno if thats from the song itself maybe it was an echo xD
01:50:503 (110503|3,110674|2) - move one col to the right ok
01:56:160 (116160|4,116160|3) - i think single note is fine since its a different sound as this 01:56:331 - change
01:58:903 (118903|3) - feels empty in |5| move it there
02:30:960 - http://i.imgur.com/AVJHzcJ.png add one note here 02:31:131 - for the piano sound maybe nice idea
02:33:874 - same here^
02:36:617 - ^
02:42:103 - ^
02:52:046 (172046|3) - move to |2| feels heavy in the right side
02:54:274 (174274|1,174617|2) - ctrl+j
02:55:474 (175474|4,175646|3,175817|2,175988|1) - move to the left
03:15:360 (195360|4) - move to |2|
03:15:531 (195531|1) - move to |4|
03:20:503 (200503|0) - move to |5|
03:20:674 (200674|4) - and this one to |3|
03:22:217 (202217|0,202388|4,202388|1,202560|3) - ctrl+h
03:43:131 (223131|3,223303|0,223474|3,223646|0) - switch columns
04:24:446 (264446|2,264617|4) - switch columns
04:27:531 (267531|0,267703|1,267874|0,268046|1,268217|0,268388|1) - feels empty in |3| move something there
04:32:846 (272846|1,273017|0,273188|1,273360|0,273531|1) - ^ move something to |4|
note
mod for comfortability hopefully i helped lel
5k ftw gl~

no reply = aplied

thx for mod
posted
Adiopulse's Mistake Mod


Sparkle
00:21:274 try this pattern https://puu.sh/rNTGI/e281a338dd.png

00:38:503 new pattern http://puu.sh/rNTNG/2e5a4c7e5c.png

01:45:360 nice sv vocal mein :o8-)
03:07:646 ^ u got me again 8-)8-)8-)

02:34:731 these doubles here should have a ln onto them to accent the piano
02:45:703 ^

02:56:331 add some short lns for the beep/echo sound

02:06:617 (126617|3,126617|0) these shouldnt be lns
03:28:903 (208903|4,208903|1)

02:06:617 (126617|3,126617|0) do lns for the vocals?

03:33:017 same as before, short lns for those beeps/echo

04:05:931 (245931|2) ln should split here 04:06:446 and here 04:06:788

04:07:131 (247131|0) ln should split here 04:07:988

05:29:588 doubles at the end?

05:31:046 should map those last beeps too
posted

Adiopulse wrote:

Adiopulse's Mistake Mod


Sparkle
00:21:274 try this pattern https://puu.sh/rNTGI/e281a338dd.png nope becoz this 00:21:531 (21531|1,21531|2,21617|3,21617|4) - is part of 00:21:531 (21531|2,21531|1,21617|3,21617|4,21703|1,21703|0,21788|3,21788|2,21874|0,21874|1) - so, i want to make it same

00:38:503 new pattern http://puu.sh/rNTNG/2e5a4c7e5c.png ^

01:45:360 nice sv vocal mein :o8-)
03:07:646 ^ u got me again 8-)8-)8-)

02:34:731 these doubles here should have a ln onto them to accent the piano keep. since i using double here
02:45:703 ^

02:56:331 add some short lns for the beep/echo sound keep

02:06:617 (126617|3,126617|0) these shouldnt be lns fix with my own way cuz i'm just realize something
03:28:903 (208903|4,208903|1)

02:06:617 (126617|3,126617|0) do lns for the vocals?

03:33:017 same as before, short lns for those beeps/echo

04:05:931 (245931|2) ln should split here 04:06:446 and here 04:06:788

04:07:131 (247131|0) ln should split here 04:07:988

05:29:588 doubles at the end?

05:31:046 should map those last beeps too

other fix
posted
hi om frim :3
mod here uwu)~
mod
General

  1. HP kuranginn jadi 8.7
  2. OD 8.5 mungkin

Cuma saran aja , tp sedikit rada susah soalnya ga bisa pass *uhuk
---------------------------------------------

1|2|3|4|5

00:00:703 (703|1) - 00:01:217 (1217|1) - masih kurang jelas aku dengernya mungkin faktor kuping , tp buat aku disini kek ghost note. mungkin bass kek disini 00:01:303 - jangan di abaikan kalo emang di atas ghost notes
00:05:588 - http://puu.sh/rPocX/20b5e30973.jpg <~ saran pattern ikutin pitch
00:11:074 - http://puu.sh/rPopu/d13b4a5c9e.jpg <~ sama kek di atas , cuma mungkin pattern nya rada mainstream @@
00:21:960 - missing? mungkin bisa diselipin 1 disini
00:59:074 (59074|0) - ending LN nya ga di 00:59:417 - ?
01:00:960 - http://puu.sh/rPpbZ/4db7b8f311.jpg , sama kek sugesti sebelumnya , tambahin sedikit ngikutin pitch :3
01:44:846 (104846|1) - ini pindah ke 5 aja , terus 01:45:017 (105017|3,105017|2,105017|4) - ini 1|2|3 , tapi yang udah ada juga gpp sih :u
02:10:046 (130046|4) - 02:10:388 (130388|3) - 02:15:531 (135531|0) - 02:15:874 (135874|1) - ini LN" kek gini end nya sambungin aja :/ ato emang sengaja dibikin gini? di cek ulang dari awal justru yg kek gini yg harusnya ga sampe abis 01:01:474 (61474|0,61646|1,61817|3,61988|4) - suaranya cuma 1/4 doang
03:06:960 - sama kek section sebelumnya ,tapi dibalik aja.
03:16:903 (196903|3,196903|2,196903|4) - bagusan ada di kiri keknya , soalnya pitch kedengerang kek naik.
05:03:703 (303703|0,303788|1,303874|2,303960|3,304046|4,304131|3) - ctrl+h , kalo di apply pindah 5.
05:31:731 - miss?
kek nya dikit banget yak @@ , tapi kalo di sebutin cuma repeat di section LN yg kurang end nya doang, makanya langsung mention di semua LN yg kek gitu , keseleuruhan nya dah mantep @@ maap dikiitt

duh kurang yakin sama modnya , wkwkw. tapi dah itu aja , semoga bisa bantu
nice map owo)b
GL mas frim :3
posted

Alsty- wrote:

hi om frim :3
mod here uwu)~
mod
General

  1. HP kuranginn jadi 8.7
  2. OD 8.5 mungkin

Cuma saran aja , tp sedikit rada susah soalnya ga bisa pass *uhuk
---------------------------------------------

1|2|3|4|5

00:00:703 (703|1) - 00:01:217 (1217|1) - masih kurang jelas aku dengernya mungkin faktor kuping , tp buat aku disini kek ghost note. mungkin bass kek disini 00:01:303 - jangan di abaikan kalo emang di atas ghost notes ya, itu emng faktor kuping, karna suaranya jelas disitu dan udh pas
00:05:588 - http://puu.sh/rPocX/20b5e30973.jpg <~ saran pattern ikutin pitch
00:11:074 - http://puu.sh/rPopu/d13b4a5c9e.jpg <~ sama kek di atas , cuma mungkin pattern nya rada mainstream @@ keep for now mungkin nanti di remap
00:21:960 - missing? mungkin bisa diselipin 1 disini nope. itu cuma echo dari note sebelumnya and feels akward if i put it
00:59:074 (59074|0) - ending LN nya ga di 00:59:417 - ? itu kaya suaranya kelepas. klo mau bener" keliatan hrd pake 3 LN. jdi kaya 3 LN yg di lepas bergiliran pake snap 1/8
01:00:960 - http://puu.sh/rPpbZ/4db7b8f311.jpg , sama kek sugesti sebelumnya , tambahin sedikit ngikutin pitch :3
01:44:846 (104846|1) - ini pindah ke 5 aja , terus 01:45:017 (105017|3,105017|2,105017|4) - ini 1|2|3 , tapi yang udah ada juga gpp sih :u
02:10:046 (130046|4) - 02:10:388 (130388|3) - 02:15:531 (135531|0) - 02:15:874 (135874|1) - ini LN" kek gini end nya sambungin aja :/ ato emang sengaja dibikin gini? di cek ulang dari awal justru yg kek gini yg harusnya ga sampe abis 01:01:474 (61474|0,61646|1,61817|3,61988|4) - suaranya cuma 1/4 doang
03:06:960 - sama kek section sebelumnya ,tapi dibalik aja.
03:16:903 (196903|3,196903|2,196903|4) - bagusan ada di kiri keknya , soalnya pitch kedengerang kek naik.
05:03:703 (303703|0,303788|1,303874|2,303960|3,304046|4,304131|3) - ctrl+h , kalo di apply pindah 5.
05:31:731 - miss?
kek nya dikit banget yak @@ , tapi kalo di sebutin cuma repeat di section LN yg kurang end nya doang, makanya langsung mention di semua LN yg kek gitu , keseleuruhan nya dah mantep @@ maap dikiitt

duh kurang yakin sama modnya , wkwkw. tapi dah itu aja , semoga bisa bantu
nice map owo)b
GL mas frim :3

thx for mod
other fix
nanti bakalan aku remap lagi dan deep in check
posted
Marked for mod + requested from queue.
Nasib sial pas mau mod ini map -_-, ditinggal afk 2 jam di edit post, udah ditulis detail modnya eh malah disuruh login lagi -_-.
Terpaksa mod model ginian. Note: itu volume modku 100% audio nya, jadi kalau timing kurang pas tinggal ubah yg barusan ditambahin.
SV
97817,-50,4,2,1,100,0,0
98074,-200,4,2,1,100,0,0
98331,-50,4,2,1,100,0,0
98674,-200,4,2,1,100,0,0
99017,-50,4,2,1,100,0,0
99446,-200,4,2,1,100,0,0
99874,-100,4,2,1,100,0,0
100560,-50,4,2,1,100,0,0
100817,-200,4,2,1,100,0,0
101074,-50,4,2,1,100,0,0
101417,-200,4,2,1,100,0,0
101760,-50,4,2,1,100,0,0
102188,-200,4,2,1,100,0,0
102617,-100,4,2,1,100,0,0
104674,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
104760,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
104846,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
104931,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
116417,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
116503,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
116588,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
116674,-50,4,2,1,100,0,1
116846,-200,4,2,1,100,0,1
142217,-50,4,2,1,100,0,0
142388,-200,4,2,1,100,0,0
142560,-50,4,2,1,100,0,0
142731,-200,4,2,1,100,0,0
142903,-100,4,2,1,100,0,0
148731,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
148817,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
148903,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
148988,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
149074,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
149160,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
149246,-100,4,2,1,100,0,0
180103,-50,4,2,1,100,0,0
180360,-200,4,2,1,100,0,0
180617,-50,4,2,1,100,0,0
180960,-200,4,2,1,100,0,0
181303,-50,4,2,1,100,0,0
181731,-200,4,2,1,100,0,0
182160,-100,4,2,1,100,0,0
182846,-100,4,2,1,100,0,0
183103,-200,4,2,1,100,0,0
183360,-50,4,2,1,100,0,0
183703,-200,4,2,1,100,0,0
184046,-50,4,2,1,100,0,0
184474,-200,4,2,1,100,0,0
184903,-100,4,2,1,100,0,0
186960,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
187046,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
187131,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
187217,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
196903,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
196988,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
197074,-50,4,2,1,100,0,1
197246,-200,4,2,1,100,0,1
197417,-50,4,2,1,100,0,1
197588,-200,4,2,1,100,0,1
197760,-50,4,2,1,100,0,1
197931,-200,4,2,1,100,0,1
198103,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
198188,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
198274,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
198360,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
198446,-100,4,2,1,100,0,1
198617,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
198703,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
198788,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
198874,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
198960,-50,4,2,1,100,0,1
199131,-200,4,2,1,100,0,1
269588,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
269674,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
269760,-50,4,2,1,100,0,1
269931,-200,4,2,1,100,0,1
270103,-50,4,2,1,100,0,1
270274,-200,4,2,1,100,0,1
270446,-50,4,2,1,100,0,1
270617,-200,4,2,1,100,0,1
270788,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
270874,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
270960,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
271046,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
271131,-100,4,2,1,100,0,1
271303,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
271388,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
271474,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
271560,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
271646,-50,4,2,1,100,0,1
271817,-200,4,2,1,100,0,1
302503,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
302588,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
302674,-50,4,2,1,100,0,0
302846,-200,4,2,1,100,0,0
303017,-50,4,2,1,100,0,0
303188,-200,4,2,1,100,0,0
303360,-50,4,2,1,100,0,0
303531,-200,4,2,1,100,0,0
303703,-100,4,2,1,100,0,0
309188,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
309274,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
309360,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
309446,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
309531,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
309617,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
309703,-50,4,2,1,100,0,0
309874,-200,4,2,1,100,0,0
310046,-50,4,2,1,100,0,0
310217,-200,4,2,1,100,0,0
310388,-100,4,2,1,100,0,0

Maaf kalo terlambat (lebih dari jam 12 malam) :cry:
posted

Another Lie wrote:

Marked for mod + requested from queue.
Nasib sial pas mau mod ini map -_-, ditinggal afk 2 jam di edit post, udah ditulis detail modnya eh malah disuruh login lagi -_-.
Terpaksa mod model ginian. Note: itu volume modku 100% audio nya, jadi kalau timing kurang pas tinggal ubah yg barusan ditambahin.
SV
97817,-50,4,2,1,100,0,0
98074,-200,4,2,1,100,0,0
98331,-50,4,2,1,100,0,0
98674,-200,4,2,1,100,0,0
99017,-50,4,2,1,100,0,0
99446,-200,4,2,1,100,0,0
99874,-100,4,2,1,100,0,0
100560,-50,4,2,1,100,0,0
100817,-200,4,2,1,100,0,0
101074,-50,4,2,1,100,0,0
101417,-200,4,2,1,100,0,0
101760,-50,4,2,1,100,0,0
102188,-200,4,2,1,100,0,0
102617,-100,4,2,1,100,0,0
104674,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
104760,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
104846,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
104931,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
116417,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
116503,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
116588,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
116674,-50,4,2,1,100,0,1
116846,-200,4,2,1,100,0,1
142217,-50,4,2,1,100,0,0
142388,-200,4,2,1,100,0,0
142560,-50,4,2,1,100,0,0
142731,-200,4,2,1,100,0,0
142903,-100,4,2,1,100,0,0
148731,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
148817,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
148903,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
148988,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
149074,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
149160,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
149246,-100,4,2,1,100,0,0
180103,-50,4,2,1,100,0,0
180360,-200,4,2,1,100,0,0
180617,-50,4,2,1,100,0,0
180960,-200,4,2,1,100,0,0
181303,-50,4,2,1,100,0,0
181731,-200,4,2,1,100,0,0
182160,-100,4,2,1,100,0,0
182846,-100,4,2,1,100,0,0
183103,-200,4,2,1,100,0,0
183360,-50,4,2,1,100,0,0
183703,-200,4,2,1,100,0,0
184046,-50,4,2,1,100,0,0
184474,-200,4,2,1,100,0,0
184903,-100,4,2,1,100,0,0
186960,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
187046,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
187131,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
187217,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
196903,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
196988,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
197074,-50,4,2,1,100,0,1
197246,-200,4,2,1,100,0,1
197417,-50,4,2,1,100,0,1
197588,-200,4,2,1,100,0,1
197760,-50,4,2,1,100,0,1
197931,-200,4,2,1,100,0,1
198103,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
198188,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
198274,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
198360,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
198446,-100,4,2,1,100,0,1
198617,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
198703,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
198788,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
198874,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
198960,-50,4,2,1,100,0,1
199131,-200,4,2,1,100,0,1
269588,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
269674,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
269760,-50,4,2,1,100,0,1
269931,-200,4,2,1,100,0,1
270103,-50,4,2,1,100,0,1
270274,-200,4,2,1,100,0,1
270446,-50,4,2,1,100,0,1
270617,-200,4,2,1,100,0,1
270788,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
270874,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
270960,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
271046,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
271131,-100,4,2,1,100,0,1
271303,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
271388,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
271474,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
271560,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
271646,-50,4,2,1,100,0,1
271817,-200,4,2,1,100,0,1
302503,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
302588,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
302674,-50,4,2,1,100,0,0
302846,-200,4,2,1,100,0,0
303017,-50,4,2,1,100,0,0
303188,-200,4,2,1,100,0,0
303360,-50,4,2,1,100,0,0
303531,-200,4,2,1,100,0,0
303703,-100,4,2,1,100,0,0
309188,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
309274,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
309360,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
309446,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
309531,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
309617,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
309703,-50,4,2,1,100,0,0
309874,-200,4,2,1,100,0,0
310046,-50,4,2,1,100,0,0
310217,-200,4,2,1,100,0,0
310388,-100,4,2,1,100,0,0

Maaf kalo terlambat (lebih dari jam 12 malam) :cry:

no problem

thx for mod
posted
mark for mod
Hi mas Frim o// sorry for delay
NM from queue
feel free to reject
bayangan
[Sparkle!!]
00:26:503 (26503|3) - move to col 3
00:38:417 (38417|3,38417|4,38503|1,38503|2,38588|4,38588|0,38674|2,38674|1,38760|3,38760|4) - hard for this, i think 1 note enough to cover the sound since low sound here imo, i think make it like this 01:00:960 - part n make different with clap sound like 00:39:017 (39017|4,39017|3) -
00:44:331 - no HS here ?
01:56:674 - add note like 00:56:331 - ??
03:27:531 - remove 1 short note, like before use triple
04:20:674 - like before use 4 notes for this sound 00:56:331 -
04:51:531 - 04:51:874 - 04:52:560 - double
04:54:617 - 04:55:303 - double
04:57:017 - 04:58:046 - 04:59:760 - 05:00:788 - double too
05:10:046 - same 00:56:331 -

okay idol ver :3
good luck >w<)b cyuu cyuu
posted
Hi Frim, normal mod as requested.

1|2|3|4|5
[Sparkle!!]
  1. 00:19:817 (19817|2) - move this to col 1? since 00:20:160 (20160|2,20160|1,20588|3,20588|2) - are mirrored each other and 00:20:931 (20931|4) - is at col 5.
  2. 00:26:503 (26503|3) - move to col 3 for note variation and mirror with 00:25:131 (25131|2,25131|0) - .
  3. 00:33:103 - add note? i can hear something here.
  4. 01:06:103 - add one more note here for cymbal like you did at 02:28:388 - .
  5. 02:08:503 (128503|0,128503|2) - move these notes to 02:08:417 - , since 02:08:417 - is louder than 02:08:503 - .
  6. 03:18:531 - idk if you only focus with the 1/2s, could be better if you add one more note here like you did at 01:56:160 - .
  7. 03:18:617 - and this part too, should be mapped with same note amount with 01:56:331 - .
  8. 04:09:360 (249360|1,249360|3) - ctrl + left button 1x seems better imo, like 04:08:674 (248674|4,248674|2,249017|2,249017|4) - .
  9. 04:31:131 - same like 03:18:531 - and 01:56:160 - .


That's all, good luck!
posted

Syadow- wrote:

mark for mod
Hi mas Frim o// sorry for delay
NM from queue
feel free to reject
bayangan
[Sparkle!!]
00:26:503 (26503|3) - move to col 3
00:38:417 (38417|3,38417|4,38503|1,38503|2,38588|4,38588|0,38674|2,38674|1,38760|3,38760|4) - hard for this, i think 1 note enough to cover the sound since low sound here imo, i think make it like this 01:00:960 - part n make different with clap sound like 00:39:017 (39017|4,39017|3) - i make it double cuz the prev. pattern is double too and the note that you refer is for synth. not drum
00:44:331 - no HS here ? hs is WIP
01:56:674 - add note like 00:56:331 - ?? dat for opening cuz is like start using a bang
03:27:531 - remove 1 short note, like before use triple
04:20:674 - like before use 4 notes for this sound 00:56:331 -
04:51:531 - 04:51:874 - 04:52:560 - double in this section i'm only focus on the synth
04:54:617 - 04:55:303 - double ^
04:57:017 - 04:58:046 - 04:59:760 - 05:00:788 - double too ^
05:10:046 - same 00:56:331 -

okay idol ver :3
good luck >w<)b cyuu cyuu

thanks for mod other fix
posted

Dellvangel wrote:

Hi Frim, normal mod as requested.

1|2|3|4|5
[Sparkle!!]
  1. 00:19:817 (19817|2) - move this to col 1? since 00:20:160 (20160|2,20160|1,20588|3,20588|2) - are mirrored each other and 00:20:931 (20931|4) - is at col 5.
  2. 00:26:503 (26503|3) - move to col 3 for note variation and mirror with 00:25:131 (25131|2,25131|0) - .
  3. 00:33:103 - add note? i can hear something here.
  4. 01:06:103 - add one more note here for cymbal like you did at 02:28:388 - .
  5. 02:08:503 (128503|0,128503|2) - move these notes to 02:08:417 - , since 02:08:417 - is louder than 02:08:503 - .good, i'm not hear it
  6. 03:18:531 - idk if you only focus with the 1/2s, could be better if you add one more note here like you did at 01:56:160 - .i forgot about it
  7. 03:18:617 - and this part too, should be mapped with same note amount with 01:56:331 - .
  8. 04:09:360 (249360|1,249360|3) - ctrl + left button 1x seems better imo, like 04:08:674 (248674|4,248674|2,249017|2,249017|4) - .
  9. 04:31:131 - same like 03:18:531 - and 01:56:160 - .


That's all, good luck!

thank you
sorry for the trouble, i'm randomly placing the note.

posted
hai frim

col :1|2|3|4|5

arrgh
silau mz
00:11:160 (11160|3,11246|4,11331|3) - ini re-arrange gk enak trillnya http://puu.sh/sgumC/bc20546486.png kek gini aj ?
00:18:446 (18446|3,18446|4,18617|0,18617|1,18788|4,18788|3,18960|2,18960|1,19131|3,19131|4,19303|2,19303|1,19474|3,19474|4) - arrange kek 00:17:074 (17074|4,17074|3,17246|1,17246|2,17417|4,17417|3,17588|0,17588|1,17760|3,17760|2) -
01:02:846 - add note col 1
01:02:503 - ^
01:41:074 (101074|2) - move ke 5 aj ? gk enak nih didepannya ad LN yg di col
01:41:760 (101760|3) - ^ 1
01:54:617 (114617|2,114788|2) - gk enak jack gini 01:54:788 (114788|2) - move ke 5 aj

gk banyak aku noob ka


GL :)
posted

Crusts wrote:

hai frim

col :1|2|3|4|5

arrgh
silau mz
00:11:160 (11160|3,11246|4,11331|3) - ini re-arrange gk enak trillnya http://puu.sh/sgumC/bc20546486.png kek gini aj ? fix with my own version
00:18:446 (18446|3,18446|4,18617|0,18617|1,18788|4,18788|3,18960|2,18960|1,19131|3,19131|4,19303|2,19303|1,19474|3,19474|4) - arrange kek 00:17:074 (17074|4,17074|3,17246|1,17246|2,17417|4,17417|3,17588|0,17588|1,17760|3,17760|2) - fix
01:02:846 - add note col 1 following synth. not drum
01:02:503 - ^ ^
01:41:074 (101074|2) - move ke 5 aj ? gk enak nih didepannya ad LN yg di col this following a pattern 01:40:560 (100560|2,100560|1,101760|4,101760|3) -
01:41:760 (101760|3) - ^ 1 keep
01:54:617 (114617|2,114788|2) - gk enak jack gini 01:54:788 (114788|2) - move ke 5 aj change with my own version.

gk banyak aku noob ka


GL :)

thank you for mod
Also please re- Download if you download it before 13/11/2016
added new hitsound

posted
Yo Frim, here is the mod, pake bahasa indo aja ya

MAKE MY EYES SPARKLING!!!
00:24:446 (24446|0,25131|0,25646|0,26331|0,26674|0) - over juga nih column 1 nya
00:28:046 (28046|4,28388|4,28731|4,29074|4) - column 4 overload
00:49:131 - Karena pas bagian sini banyak putus vocalnya mending kayak gitu
00:58:217 - Biar sama kayak LN diatasnya karna ad viola gitu, yg bawahnya juga jadi 1 note
01:01:474 - add biar ketahuan diemphasize dibanding 01:01:646 (61646|1,61646|4,61817|3,61817|2,61988|4,61988|0) -
01:02:331 (62331|0,62331|2,62417|3,62417|1) - ghost?
01:02:503 - kok ini gak diemphasize malah yang soundnya lebih kurang yang justru diemphasize 01:02:588 (62588|1,62588|0) -
01:03:360 (63360|1,63360|2) - bingung ini kok juga dijadiin 2, karna kan kawannya 01:03:188 (63188|3,63188|4) - ambil bass atau apalah makanya no wonder
01:53:931 (113931|2,114103|1) - mending jadikan di column 2 terus 3 biar lawan flow ama 01:53:588 (113588|4,113760|3) - karna disini juga ada vocal baru yang keluar makanya dilawan ama yang instru LN sebelumnya
01:56:160 (116160|4,116246|4) - ak bakal shock pas lagi sante sante main triplet ad jack :'v mending ganti LN
02:09:703 - kayak yang di 00:58:217 -
02:13:046 - add note sini biar connect flownya ama chord diatasnya
02:13:817 - add, no note karna bingung karna gak dichord pdhl dia bass
02:14:160 - 02:14:846 - ^
02:15:188 - kayak yang di 00:58:217 -
02:16:388 (136388|3,136560|2) - didobelin sama kayak 02:16:817 (136817|4,136817|3,136903|2,136903|1) - karna perbedaanya cmn cepat ama lambat padahal sound mereka sama sama style mix sama gitu
02:20:674 - kayak yang di 00:58:217 -
03:11:074 (191074|1) - diperpanjang sampai 03:12:446 - karena menurutku itu vocal LN nya sampai sana trus dilanjuti ama instru LN 03:12:446 (192446|2) - lalu ke vocal LN lagi 03:13:131 (193131|3) -
03:18:446 (198446|0,198531|0) - another shock jack lol,, chnage to LN?
03:26:331 (206331|0,206503|1,206503|4,206674|2,206846|4,206846|0,207017|1,207188|2,207188|4,207360|3) - ctrl H biar reverse ama pattern yang dibawahnya, note yang lain diatur ya kalo ketimpa
04:31:131 (271131|2,271217|2) - another shock jack, change to LN?
04:50:160 - kayak yang di 00:58:217 -
04:55:646 - ^
05:01:131 - ^
05:04:560 - disini kasi pattern stair sampai tripletnya


Shoot 2 Stars as my support <3
posted

Davin Fortune wrote:

Yo Frim, here is the mod, pake bahasa indo aja ya

MAKE MY EYES SPARKLING!!!
00:24:446 (24446|0,25131|0,25646|0,26331|0,26674|0) - over juga nih column 1 nya arrange a bit
00:28:046 (28046|4,28388|4,28731|4,29074|4) - column 4 overload ^
00:49:131 - Karena pas bagian sini banyak putus vocalnya mending kayak gitu
00:58:217 - Biar sama kayak LN diatasnya karna ad viola gitu, yg bawahnya juga jadi 1 note keep. ga begitu yakin
01:01:474 - add biar ketahuan diemphasize dibanding 01:01:646 (61646|1,61646|4,61817|3,61817|2,61988|4,61988|0) -
01:02:331 (62331|0,62331|2,62417|3,62417|1) - ghost? coba denger lagi pake 25% playback
01:02:503 - kok ini gak diemphasize malah yang soundnya lebih kurang yang justru diemphasize 01:02:588 (62588|1,62588|0) - klo kmu perhatiin lagi, di section ini aku fokus ke suara synth bukan drum
01:03:360 (63360|1,63360|2) - bingung ini kok juga dijadiin 2, karna kan kawannya 01:03:188 (63188|3,63188|4) - ambil bass atau apalah makanya no wonder 01:03:017 (63017|1,63017|0,63188|3,63188|4,63360|1,63360|2) - satu aliansi, jdinya dobel smua
01:53:931 (113931|2,114103|1) - mending jadikan di column 2 terus 3 biar lawan flow ama 01:53:588 (113588|4,113760|3) - karna disini juga ada vocal baru yang keluar makanya dilawan ama yang instru LN sebelumnya
01:56:160 (116160|4,116246|4) - ak bakal shock pas lagi sante sante main triplet ad jack :'v mending ganti LN keep. biar yg main tetep melek
02:09:703 - kayak yang di 00:58:217 -
02:13:046 - add note sini biar connect flownya ama chord diatasnya ga ada connect sama sekali. di note sebelumnya itu ada vokal
02:13:817 - add, no note karna bingung karna gak dichord pdhl dia bass ini ga fokus di drum
02:14:160 - 02:14:846 - ^
02:15:188 - kayak yang di 00:58:217 -
02:16:388 (136388|3,136560|2) - didobelin sama kayak 02:16:817 (136817|4,136817|3,136903|2,136903|1) - karna perbedaanya cmn cepat ama lambat padahal sound mereka sama sama style mix sama gitu
02:20:674 - kayak yang di 00:58:217 -
03:11:074 (191074|1) - diperpanjang sampai 03:12:446 - karena menurutku itu vocal LN nya sampai sana trus dilanjuti ama instru LN 03:12:446 (192446|2) - lalu ke vocal LN lagi 03:13:131 (193131|3) -
03:18:446 (198446|0,198531|0) - another shock jack lol,, chnage to LN?
03:26:331 (206331|0,206503|1,206503|4,206674|2,206846|4,206846|0,207017|1,207188|2,207188|4,207360|3) - ctrl H biar reverse ama pattern yang dibawahnya, note yang lain diatur ya kalo ketimpa
04:31:131 (271131|2,271217|2) - another shock jack, change to LN?
04:50:160 - kayak yang di 00:58:217 -
04:55:646 - ^
05:01:131 - ^
05:04:560 - disini kasi pattern stair sampai tripletnya


Shoot 2 Stars as my support <3

intinya udh dibales walau ga smua
posted
hello m4m mod req
column: |1|2|3|4|5|
sparkle!
00:24:788 (24788|2) - move to 1 becuase 1column is a really empty space , so you can this note move 1 column and feeling strong snare note pattern
00:27:874 - this section need to 00:27:531 - same note like https://osu.ppy.sh/ss/7021725 i think that this section is intended but it is my suggestion :D
01:59:760 (119760|1,119760|0) - why using double note?
02:59:931 (179931|0) - move to 2
03:00:103 (180103|1) - move to 1
03:00:617 (180617|0) - move to 2
03:01:303 (181303|1) - move to 1
05:10:046 (310046|2) - move to 5
nice song :) GL~
posted

4hri wrote:

hello m4m mod req
column: |1|2|3|4|5|
sparkle!
00:24:788 (24788|2) - move to 1 becuase 1column is a really empty space , so you can this note move 1 column and feeling strong snare note pattern change the other patern instead
00:27:874 - this section need to 00:27:531 - same note like https://osu.ppy.sh/ss/7021725 i think that this section is intended but it is my suggestion :D
01:59:760 (119760|1,119760|0) - why using double note? cymbal. you didnt hear it ?
02:59:931 (179931|0) - move to 2
03:00:103 (180103|1) - move to 1
03:00:617 (180617|0) - move to 2
03:01:303 (181303|1) - move to 1
05:10:046 (310046|2) - move to 5 <<noting really change :/
nice song :) GL~

no reply means no
thx for mod

posted
From the RRM Mania Modding Queue


irc log
2017-01-12 23:05 Minseo2000: hello, are you busy right now?
2017-01-12 23:25 Frim4503: no
2017-01-12 23:25 Frim4503: sorry for late reply
2017-01-12 23:25 Minseo2000: oh it's okay
2017-01-12 23:26 Minseo2000: well I messaged you since I was going to mod your map and you happened to be online
2017-01-12 23:27 Minseo2000: I was wondering if I could irc with you for a while for your mod request if you aren't too busy
2017-01-12 23:27 Frim4503: ok
2017-01-12 23:28 Frim4503: im fine with irc
2017-01-12 23:28 Minseo2000: ACTION is editing [https://osu.ppy.sh/b/977863 CINDERELLA PROJECT - Shine!! (you remix) [Sparkle!!]]
2017-01-12 23:28 Minseo2000: this one
2017-01-12 23:28 Frim4503: ACTION is editing [http://osu.ppy.sh/b/977863 CINDERELLA PROJECT - Shine!! (you remix) [Sparkle!!]]
2017-01-12 23:28 Minseo2000: yup
2017-01-12 23:29 Minseo2000: since you wanted help on SVs, I will center this mod on SVs
2017-01-12 23:29 Frim4503: ok
2017-01-12 23:30 Frim4503: just wirte it all
2017-01-12 23:30 Minseo2000: 00:22:046 - ~ 00:22:388 - the SV in this section can feel somewhat choppy due to the tiny 3x at the start of it
2017-01-12 23:30 Minseo2000: rather than a fast note falling down, it's more like a teleport note
2017-01-12 23:31 Minseo2000: though not very big, it is also a slight speedup of 1.03x
2017-01-12 23:31 Minseo2000: I recommend that you use a 1/4-based SV instead of a 1/8-based on for a smoother SV (does not really change readability)
2017-01-12 23:31 Minseo2000: one suggestion will be to
2017-01-12 23:32 Minseo2000: (while keeping similar values)
2017-01-12 23:32 Minseo2000: 00:22:046 - 2.5
2017-01-12 23:32 Minseo2000: 00:22:131 - 0.5
2017-01-12 23:32 Minseo2000: 00:22:388 - 1
2017-01-12 23:33 Frim4503: ok
2017-01-12 23:33 Frim4503: keep going
2017-01-12 23:33 Minseo2000: okay
2017-01-12 23:33 Minseo2000: 00:42:960 - ~ 00:44:331 - the SVs in this section can be quite hard to read due to the SVs being somewhat unpredictable
2017-01-12 23:34 Minseo2000: 00:43:646 - ~ 00:44:331 - these little changes have values seemingly random, thus very hard to predict accurately
2017-01-12 23:35 Minseo2000: instead of this, i suggest that you make a 0.5x, or 0.6x-based slowjam with stutters at 00:43:646 - ~ 00:44:331 -
2017-01-12 23:36 Minseo2000: one suggestion will be to
2017-01-12 23:36 Minseo2000: 00:42:960 - 0.5x
2017-01-12 23:37 Minseo2000: 00:43:646 - 0.49x
2017-01-12 23:37 Minseo2000: 00:43:731 - 0.01x
2017-01-12 23:37 Minseo2000: 00:43:817 - 0.49x
2017-01-12 23:37 Minseo2000: 00:43:903 - 0.01x
2017-01-12 23:37 Minseo2000: 00:43:988 - 0.49x
2017-01-12 23:37 Minseo2000: 00:44:074 - 0.01x
2017-01-12 23:37 Minseo2000: 00:44:160 - 0.49x
2017-01-12 23:37 Minseo2000: 00:44:246 - 0.01x
2017-01-12 23:39 Minseo2000: if you find that the scroll speed is too fast to see the effects of the stutter, you can try changing the SV values at 00:42:960 - 00:43:646 - 00:43:817 - 00:43:988 - 00:44:160 - by an equal amount (to ensure predictability)
2017-01-12 23:39 Frim4503: done
2017-01-12 23:40 Minseo2000: 00:56:331 - ~ 00:56:674 - something similar to the first SVs I pointed out
2017-01-12 23:42 Frim4503: if you can please give me a suggestion where i should add new sv
2017-01-12 23:42 Minseo2000: okay
2017-01-12 23:42 Minseo2000: 00:55:817 - ~ 00:56:331 - it might be nice if you add it here
2017-01-12 23:42 Minseo2000: 00:56:331 - since the sound here
2017-01-12 23:43 Minseo2000: is almost as intense as at 00:56:674 -
2017-01-12 23:43 Minseo2000: or you can simply start it at 00:55:988 -
2017-01-12 23:44 Minseo2000: a suggestion for 00:55:817 - ~ 00:56:331 - will be...
2017-01-12 23:45 Minseo2000: 00:55:817 - 1.25x
2017-01-12 23:45 Minseo2000: 00:56:160 - 0.5x
2017-01-12 23:45 Minseo2000: alternatively
2017-01-12 23:45 Minseo2000: you can have an SV spanning from 00:55:988 - ~ 00:56:331 -
2017-01-12 23:46 Minseo2000: a suggestion will be...
2017-01-12 23:46 Minseo2000: 00:55:988 - 3.01x
2017-01-12 23:46 Minseo2000: 00:56:074 - 0.33x
2017-01-12 23:47 Frim4503: seems good for me :}
2017-01-12 23:47 Minseo2000: o.o)b
2017-01-12 23:48 Minseo2000: 00:59:417 - ~ 01:00:617 - the SVs here are generally unreadable due to the slowjam it causes
2017-01-12 23:48 Frim4503: i have a plenty of ideas about the sv but idk the value
2017-01-12 23:48 Minseo2000: I recommend that you tweak some values to make the SVs equalize to 1x overall for better readability
2017-01-12 23:48 Minseo2000: one solution will be to...
2017-01-12 23:49 Minseo2000: change all 0.4x in the section to 0.8x
2017-01-12 23:49 Minseo2000: another solution will be to change all 1.2x to 1.8x
2017-01-12 23:49 Minseo2000: *1.6x
2017-01-12 23:50 Minseo2000: not 1.8x (oops typo)
2017-01-12 23:51 Frim4503: 1.6x right ?
2017-01-12 23:51 Minseo2000: yep
2017-01-12 23:51 Minseo2000: or if you want to use 1.8x
2017-01-12 23:51 Minseo2000: you have the change the 0.4x into 0.2x as well
2017-01-12 23:51 Minseo2000: one simple way of making readable SVs is to split a section into two, and make SVs that add up to 2
2017-01-12 23:52 Frim4503: it's getting complicated :/
2017-01-12 23:52 Minseo2000: so if a section spans from 00:59:417 - ~ 00:59:760 -
2017-01-12 23:52 Minseo2000: split it into two
2017-01-12 23:52 Minseo2000: so the middle is 00:59:588 -
2017-01-12 23:52 Minseo2000: put one SV at 00:59:417 -
2017-01-12 23:52 Minseo2000: and another at 00:59:588 -
2017-01-12 23:52 Minseo2000: and make sure that the two SVs add up to 2
2017-01-12 23:52 Minseo2000: that's the simplest form
2017-01-12 23:53 Minseo2000: 0.4 + 1.6 = 2, 0.2 + 1.8 = 2, 1.2 + 0.8 = 2
2017-01-12 23:55 Frim4503: done
2017-01-12 23:55 Minseo2000: oki
2017-01-12 23:55 Minseo2000: moving on
2017-01-12 23:56 Minseo2000: 01:06:103 - ~ 01:06:960 - since you did add SVs for most synth hit sections, you might want to add some here as well
2017-01-12 23:57 Minseo2000: do you wish to try it yourself with what I just told you, or just have me give you suggestions?
2017-01-12 23:58 Frim4503: your suggestion plz :)
2017-01-12 23:58 Minseo2000: okay :P
2017-01-12 23:58 Minseo2000: one suggestion will be...
2017-01-12 23:58 Minseo2000: 01:06:103 - 1.2x
2017-01-12 23:58 Minseo2000: 01:06:360 - 0.4x
2017-01-12 23:58 Minseo2000: 01:06:446 - 1.6x
2017-01-12 23:58 Minseo2000: 01:06:531 - 0.4x
2017-01-12 23:59 Minseo2000: 01:06:617 - ~ 01:06:960 - 1.6x and 0.4x repeat
2017-01-12 23:59 Minseo2000: (use 1/4 as the base unit)
2017-01-13 00:02 Frim4503: done
2017-01-13 00:04 Minseo2000: 01:37:817 - ~ 01:39:874 - i feel that the SVs in this section spans for way too long
2017-01-13 00:04 Minseo2000: 01:39:017 - ~ 01:39:874 - this part in particular has an SV over 2 measures long
2017-01-13 00:04 Minseo2000: most players will only start to notice the SVs at around 01:39:360 - here
2017-01-13 00:05 Frim4503: this just suggestion from my friend
2017-01-13 00:05 Minseo2000: I suggest that you simply keep the SV sections 1/1 or 3/2 long since any more seems redundant
2017-01-13 00:06 Minseo2000: e.g. 01:37:817 - 1x 01:37:988 - 1.2x 01:38:246 - 0.4x 01:38:331 - 1x 01:38:674 - 1.2x 01:38:931 - 0.4x 01:39:017 - 1x 01:39:531 - 1.2x 01:39:788 - 0.4x 01:39:874 - 1x
2017-01-13 00:06 Minseo2000: alternatively
2017-01-13 00:07 Minseo2000: 01:37:817 - 1.3x 01:38:160 - 0.4x 01:38:331 - 1x 01:38:503 - 1.3x 01:38:846 - 0.4x 01:39:017 - 1x 01:39:360 - 1.3x 01:39:703 - 0.4x 01:39:874 - 1x
2017-01-13 00:15 Minseo2000: ummm
2017-01-13 00:16 Frim4503: wait
2017-01-13 00:16 Frim4503: i miss 1 line xD
2017-01-13 00:16 Minseo2000: :P
2017-01-13 00:16 Minseo2000: well
2017-01-13 00:16 Minseo2000: it is getting pretty late at where i am, so i would like to stop my mod here for now
2017-01-13 00:17 Minseo2000: i will continue where i dropped off on another date
2017-01-13 00:17 Minseo2000: is that okay?
2017-01-13 00:17 Frim4503: ok
2017-01-13 00:17 Frim4503: just post this chat on thread
2017-01-13 00:17 Minseo2000: well
2017-01-13 00:18 Minseo2000: i will just post it together with the continued mod
2017-01-13 00:18 Minseo2000: is it okay if i return to this mod 22 hours later?
2017-01-13 00:18 Frim4503: thats ok
2017-01-13 00:18 Frim4503: yup
2017-01-13 00:18 Minseo2000: on a second thought
2017-01-13 00:19 Minseo2000: i'll just add you and i'll just poke you when i see you online
2017-01-13 00:19 Minseo2000: and i'll just poke you again 22 hours later if i can't find you
2017-01-13 00:19 Frim4503: ok
2017-01-13 00:19 Minseo2000: is that okay?
2017-01-13 00:19 Minseo2000: okay
2017-01-13 00:19 Minseo2000: then i'll see you again soon
rest of the mod
This mod will mostly only refer to previous sections as the issues are pretty much recurrent.

1|2|3|4|5

01:44:674 - ~ 01:45:017 - SVs are quite unreadable as it creates a speedup of 1.13. I recommend you to either change the 1.5xs into 1.25xs or 0.75xs into 0.5xs

01:45:017 - ~ 01:46:046 - Similar to 00:42:960 - ~ 00:44:331 -

01:54:274 - ~ 01:55:988 - This part does not have SVs despite having those loud synth+drums you've added SVs for (reference : 01:26:846 - ~ 01:27:703 - )

01:56:331 - ~ 01:57:017 - Not very readable SVs. Refer 01:26:846 - ~01:27:703 - as they are quite similar (1/2 spacing and 1/1 spacing)

02:07:646 - ~ 02:07:988 - Refer to 00:22:046 - ~ 00:22:388 -

02:21:703 - ~ 02:22:903 - Refer to 00:59:417 - ~ 01:00:617 - (Additionally, you should either add at LN at 02:22:903 - , or remove the LN from 01:00:617 - for consistency)

02:28:388 - ~ 02:29:246 - Refer to 01:06:103 - ~ 01:06:960 - (and 01:06:960 - and its corresponding part in this section should have a 1x instead of a 1.6x)

03:00:103 - ~ 03:02:160 - Same as the part mentioned at the end of irc mod

03:06:960 - ~ 03:08:331 - Return to beginning of the forum mod.

I will stop my mod here as the same parts repeats again.

Do refer to this useful guide to SVs for some guides on SVs.
And do feel free to poke me ingame if you need further help.
Please sign in to reply.