Tarih Mart 2013.O zamanlar Metin2 oynamaktan ciğeri solmuş,oynayacak oyun bulamayan biriydim.Oynanacak güzel bir oyun bulsam karı görmüş abaza gibi atlayacam.Bilgisayar da benim değildi hani.Kardeşimle ortak kullanıyorduk.Akşam yemek yedim,kardeşim bilgisayar başındaydı o ara.İşte dedim hadi çekil ben oynayayım biraz.Bana "Yeni bir oyun indirdim denesene" falan dedi.O zamanlar Queen hayranıydı,gitmiş BU mapi indirmiş.Bunun kolay diffini açtım baştım oynamaya.Mapin ilk 5 saniyesinde direkt failliyordum."Sikerim böyle oyunu" diyip sildim.Sonra Eylül 2013te yine oyun bulamadım,"Şu amına kodumun oyununu adam akıllı öğrenmenin vakti geldi" diyip yine indirip başladım.Sonra başka mapler indirince farkettim ki benim oynadığım map Normalin bir tık daha zoru gibiymiş.Neyse geliştik falan derken jump/stream yapmaya başladık.2014ün başı ile ortaları arasında streamlerimin çöp olduğunu farkettim.O zamanlar Taiko'yu streamden ibaret sanıyordum.Ayrıca mouse'un daha kötü hale geldiğini fark edince "Bari streamleri geliştireyim" diyip Taiko'ya başladım.2014te Standard ile Taikoyu karışık oynuyordum.Hani tek bir moda bağlı değildim.2015in sonlarında mouse'un boka döndüğünü fark edip sadece Taiko oynamaya başladım.Ve "streamlerim gelişsin" diye başladığım Taiko yüzünden Standardda streamlerim ve staminam daha kötü oldu.Pişman mıyım?HAYIR.