Bahın şimdi hacılar oyunu 2015de gördüm twitchde oyunlar sekmesini gezerken o sırada da arkadaşım beni animelere alıştırmıştı neyse bi baktım anime karakteri ismide bi garip OSU! Giriyim bi bakiyim dedim en çok izleneni açtım şarkılar güzel oyun eğlenceli aman tanrım didim ama tabiki sonunda bu ne la çok zor yapamam ben prolar yapar hem tabletle oynuyolar dedim bıraktım orda ama oyun konsepti güzel hacı arada stream açıp izliyom neyse 2 ay önce bi kulaklık aldım o sırada stream izliyom tahmin edin. Osu neyse indiriyim dedim nasıl olsa beleş hemde az yer kaplıyo neyse açtık oyunu ben genelde kulaklığı yüksekseste kullanırım birden beklemedeiğim anda bi WELCOME TO OSU! Allah benim yerimde tavşan gibi sıçramam bir oldu olayın şokunu atlatınca account fln açtık girdik single oyuna streamde bissürü şarkı wardı bende 4 5 tane sonra az araştırınca kendin indiriyormuşun Allahtan çok güzel bi indirme sistemi var tebrik ediyorum yapımcıyı dosyalarla uğraşmıyon arkadaş anime sekmesindeki 50 sayfayı üşenmeden işsiz gibi indirdim sonra girdik tekrar oyuna streamlerden biliom diye tutorial girmedim sonuç hiç bi mapi passleyemiyom bu ne lan dedim o zaman sliderların başını tıklamada sürüyordum tabi health bar bitiyodu sonra canım tutorialdan öğrendim (o deilde o tutorial müziği ne iğrenç bir müziktir be) neyse oynadık 1 hafta fln skin olayını öğrendik skin indirdik ama hala tam benlik skini bulamadım hacı şimdi oynuyoz işte 3.5 yıldızlı mapleri passlıyoz işsiz gibi yazdım işsiz gibi okuyan herkese tşk