1. osu! forums
  2. Beatmaps
  3. Ranked/Approved Beatmaps
posted
This beatmap was submitted using in-game submission on 19 November 2017 at 01:50:22

Artist: Verka Smerdyuchka
Title: Pylesos
Tags: Vacuum Cleaner Ukrainian Russian Сердючка Красная Плесень Пародия Parody Serduchka Krasnaya Plesen' Sredyuchka Smerduchka
BPM: 170
Filesize: 1789kb
Play Time: 01:07
Difficulties Available:
  1. Futsuu (1.94 stars, 187 notes)
  2. Kantan (1.38 stars, 102 notes)
  3. Muzukashii (2.65 stars, 284 notes)
  4. Oni (3.53 stars, 390 notes)


Download: Verka Smerdyuchka - Pylesos
Information: Scores/Beatmap Listing
---------------
this song is about vacuum cleaner.
audio file from KatouMegumi.
metadata is checked by Bakari, Kurai, Marvollo, Djulus
posted
Hi,Volta! NM from me :D
What? A funny song? lolololol :3 (indonesian only) > Ebusret ngakak anjer akwkwkwkwkwkwkwkwk :UUUU
OK,here we go.
Feel free to complain about my mods

Kantan
1. 00:19:900 (38) - don
2. 00:36:841 (65) - ^ same


Futsuu
Futsuu has a good job.I can't find any problemos :D


Muzukashii
1. 00:04:547 (31) - and 00:04:724 (33) - don
2. 00:10:194 (65) - and 00:10:283 (66) - ^ same issues,but i make another combos
3. 01:01:017 (31) - and 01:01:194 (33) - same input as 1,i suppose :)


Oni
1. 00:05:430 (45) - don
2. 00:11:077 (90) - ^ same
3. 00:22:370 (149) - katsu
4. 00:36:489 (224) - same issues as 1 & 2
5. 00:39:312 (240) - same issues as 3
6. 00:53:430 (315) - same issues as 1,2,4
7. 00:56:253 (331) - same issues as 3 and 5
8. 01:01:900 (45) - same issues as 1,2,4,6


Thats my mod :D
OK,Goodbye and Good Luck :D:D:D
posted
applied suggestion in kantan. no change in muzu coz i want to keep it simple. oni also has no change because the notes you suggest to change has same pitch with previous note, but considering 3rd, 5th, and 7th suggestion if i ever get same suggestion.

thx mikasa!
posted
(^: Yeaaah vacumcleaner :^)
posted
penyakit nax memesc khalem

edit:
hello 2017, hello I would rank it thx. yes should
posted
from gamechat

Kantan
・00:00:136 ~ 00:11:430 - 00:56:959 ~ 01:04:371 - I think this pattern is difficult
 ・00:00:488 - 00:03:312 - 00:06:135 - 00:08:959 - 00:56:959 - 00:59:783 - 01:02:606 - delete ?

・00:14:959 (27,28) - Ctrl+G and 00:21:312 - change to D fit to vocal
・00:31:900 (15,16) - ^ ,00:38:253 - ^
・00:48:841 (16,17) - ,00:55:194 - ^

・end of spinner 01:07:547 -
Futsuu
・kdk pattern is so many :?:?:? Please more various patterns

・01:07:547 - same kantan
Muzukashii
・looks good

・01:07:547 - same
Oni
・00:00:136 (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35) - swap? I think this better matches sounds.
・00:05:782 (44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63,64,65,66,67,68,69,70,71,72,73,74,75,76,77,78) - ^
・00:56:607 (90,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34) - ^
・01:02:253 (43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63,64,65) - ^

・01:07:547 - same


Because of pattern mapping, mod is short.
posted

yassu- wrote:

from gamechat

Kantan
・00:00:136 ~ 00:11:430 - 00:56:959 ~ 01:04:371 - I think this pattern is difficult
 ・00:00:488 - 00:03:312 - 00:06:135 - 00:08:959 - 00:56:959 - 00:59:783 - 01:02:606 - delete ?
hmm i think it's not too hard. retained so the jump to futsuu won't be to large

・00:14:959 (27,28) - Ctrl+G and 00:21:312 - change to D fit to vocal
・00:31:900 (15,16) - ^ ,00:38:253 - ^
・00:48:841 (16,17) - ,00:55:194 - ^
sounds good, changed


・end of spinner 01:07:547 - fixed
Futsuu
・kdk pattern is so many :?:?:? Please more various patterns tried change some to ddk

・01:07:547 - same kantan fixed
Muzukashii
・looks good

・01:07:547 - same fixed
Oni
・00:00:136 (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35) - swap? I think this better matches sounds. i think current contrast mapping is fine
・00:05:782 (44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63,64,65,66,67,68,69,70,71,72,73,74,75,76,77,78) - ^
・00:56:607 (90,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34) - ^
・01:02:253 (43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63,64,65) - ^

・01:07:547 - same fix


Because of pattern mapping, mod is short.
thanks for the mod :)
posted
Hello Volta, from my queue:

[General]
Why does the kiai at the start?

[Kantan]
  1. 00:23:783 (2, 3): Ctrl + G to fit the vocal
  2. 00:40:724 (3, 4): ^

    If you deny the mod in Kantan, 00:41:077 and 00:24:135 should change to k for spread consistency


[Futsuu]
  1. 00:03:135: Move the note to 00:03:841 for consistency in 00:00:841
  2. 00:08:783: Move to 00:09:488
  3. 00:23:783: Change to d to fit the vocal
  4. 00:40:724: ^


[Muzukashii]
  1. Great


[Oni]
  1. 00:02:077: Pattern too long, remove this note?


Good luck
posted

davidminh0111 wrote:

Hello Volta, from my queue:

[General]
Why does the kiai at the start? why not. this song's intro and outro is the best part for kiai.

[Kantan]
  1. 00:23:783 (2, 3): Ctrl + G to fit the vocal it's kinda lame using the same pattern as 00:26:253 (6,7,8) - so remain unchanged.
  2. 00:40:724 (3, 4): ^

    If you deny the mod in Kantan, 00:41:077 and 00:24:135 should change to k for spread consistency not a crucial issue. Sometimes note in a timestamp doesn't have to be exactly same for every diffs to create better structure and pattern befitting the difficulty.


[Futsuu]
  1. 00:03:135: Move the note to 00:03:841 for consistency in 00:00:841 retained for variation.
  2. 00:08:783: Move to 00:09:488 ^ consistency of variation.
  3. 00:23:783: Change to d to fit the vocal following percussion
  4. 00:40:724: ^^


[Muzukashii]
  1. Great


[Oni]
  1. 00:02:077: Pattern too long, remove this note? it has sound


Good luck
thanks for modding~
posted
go away Volta i hate you

jk ily
gajelas lagu lo sumpah pen tableflip

[General]
  1. file ogg buat apaan dah
  2. mulai kasih gradasi volume jha dari 01:03:665 biar ga keras banget itu taikonya


[Kantan]
  1. 00:00:488 (2,3) - 00:03:312 (8,9) - mungkin kkd lebih enak, sekalian konsistensi sm diff lainnya. dan bisa dibuat variatif, kkd kan lebih gampang dari kdk noh (kayaknya) jadi di sini kkd, nanti di bagian habis finish itu kdk gitu. tp bebas lah, kantan mah selow
  2. banyakin aja finishnya kaga masalah imo, karena di diff laen finishnya bejibun tapi di sini lempeng" aja. gausah banyak", 1 atau 2 per bagian yang lumayan rame sih udah cukup.

[Onyi]
  1. 00:02:077 (18,19,20,21,22) - saran aja sih, gimana kalo ada pattern d k dkd k di sini, biar ga bosen gitu. ini sasaran empuk HDFL sih wkwkwk dan itu jg enak kok dimainin alternatenya
  2. 00:13:900 (100,115) - kayaknya kalo K bakal lebih enak, karena (1) K ddk itu lebih enak dimainin (hehe) dan (2) di sana vokalnya relatif lebih tinggi pitchnya (mereka vokalnya 'i' dan 'a' yang lumayan lebih 'dilempar' dari not sebelumnya)


lagu apaan
mod gw apaan isinya, mapping u copas semua
ga ngeh w
posted

Senritsu wrote:

go away Volta i hate you >:3

jk ily
gajelas lagu lo sumpah pen tableflip blame Rush A

[General]
  1. file ogg buat apaan dah removed lol
  2. mulai kasih gradasi volume jha dari 01:03:665 biar ga keras banget itu taikonya fixed


[Kantan]
  1. 00:00:488 (2,3) - 00:03:312 (8,9) - mungkin kkd lebih enak, sekalian konsistensi sm diff lainnya. dan bisa dibuat variatif, kkd kan lebih gampang dari kdk noh (kayaknya) jadi di sini kkd, nanti di bagian habis finish itu kdk gitu. tp bebas lah, kantan mah selow fix yang pertama, yang kedua tetep kdk biar lebih beraneka ragam
  2. banyakin aja finishnya kaga masalah imo, karena di diff laen finishnya bejibun tapi di sini lempeng" aja. gausah banyak", 1 atau 2 per bagian yang lumayan rame sih udah cukup. ditambah beberapa

[Onyi]
  1. 00:02:077 (18,19,20,21,22) - saran aja sih, gimana kalo ada pattern d k dkd k di sini, biar ga bosen gitu. ini sasaran empuk HDFL sih wkwkwk dan itu jg enak kok dimainin alternatenya tapi gak ada suara di 00:02:518 - jadi kalo pasang dkd disitu rasanya gak pas
  2. 00:13:900 (100,115) - kayaknya kalo K bakal lebih enak, karena (1) K ddk itu lebih enak dimainin (hehe) dan (2) di sana vokalnya relatif lebih tinggi pitchnya (mereka vokalnya 'i' dan 'a' yang lumayan lebih 'dilempar' dari not sebelumnya) rasanya pitchnya masih sama kok


lagu apaan
mod gw apaan isinya, mapping u copas semua
ga ngeh w
;w;
arigathanx gozaimuch <3
senritsu is tsundere
posted

Volta wrote:

senritsu is tsundere
fck off <3
posted
makanya tingkatkan ilmoe ngemimnya
posted
sumpah gw muak ma ctb, dah pas pola2 susah miss ditempat gampang, percobaan ke dua malah ga nyample grgr reflek rip atau emang laptop w buzuk X"D dah gw ngemud aja dah.. dah males ma ni game

Inner Oni
00:00:136 - suwer plis wwkwkkw, boleh boleh dibuat konsisten, bosenin, atau bisa buat dimaenin para heker siter kqkwq. tapi kalau variasi ya senggaknya dikonidinkan. nih saran: kkdkd k dkdkd k dkdkd k d d kkd, dan pas lanjut ke kkd kan ngulang menurut gw ada relatednya pas kkd ke kkdkd flownya. dkdkd cocok dah buat suara2 kek gitu apa lagi 00:00:665 - dan next single kat dari gw neken drumnya itu, 00:02:253 - dd disini kan cocok juga buat ritimnya yg flat gitu xd

sumpah dibuat variasi dislanjut2nya, mau dibuat gimana terserah.. edan tenan kdkdkdkkdkdkdkdkdkd QWKOWQKWQOKWOQ

00:24:841 - kdkkd lebih cocok dari pada masang kkddk lagi, soalnya flow 00:23:430 - beda ma disini. yah espeknya dibuat beda lah
dan slanjutnya

Muzukashii
00:05:783 - / 00:08:606 - gw saranin biar ga bosenin, setengahnya kiai divariasiin jadi kkk d ddd k kkk d. yha cuma bgian ujung structur dari xxx x yg divariasiin.. ya terserah mau overallnya diapain.. tau sendiri yg ga suka ginian macem sikeromok itu wkkwkw, hati2 aja

isi pisi ini mah, cuman yah edan rip penggunaan vari-asi nya mengeikech xd
posted
dobel post dan dobel kd farmer taik
yep, muzu dan oni divariatitidkan di kiai by my own.

thanks!
posted
posted
/summon Gabe
posted

Volta wrote:

/summon Gabe
shit

General
might as well use a 1366*768 background

Oni
  1. 00:23:253 (147) - I'd make this note a kat instead as the previous note is following the same upper instrument sound. change the note for a kat to 00:24:665 (156) - also!
  2. 00:25:547 - first playing this part, let's say it was awkward since you're skipping a major sound here. you should add a kat to cover this awkward break
  3. 00:25:724 (163,164,165,166,167,168) - with the previous suggestion, you can apply this also: this part can be misleading because you were mostly following the most intense instruments on the previous pattern. in this case, you could do a CTRL+G these notes as it will make a variation of notes. also, by doing this, these two notes 00:26:606 (168,169) - will introduce 00:27:135 (172,173,174) - better

apply this to the second half of the difficulty.

got no issues except that. call me back afterr
posted

Gabe wrote:

General
might as well use a 1366*768 background resized.

Oni
  1. 00:23:253 (147) - I'd make this note a kat instead as the previous note is following the same upper instrument sound. change the note for a kat to 00:24:665 (156) - also! i think d is fine to reflect the catchy percussion rhythm
  2. 00:25:547 - first playing this part, let's say it was awkward since you're skipping a major sound here. you should add a kat to cover this awkward break moved kat from 00:25:724 - to 00:25:547 -
  3. 00:25:724 (163,164,165,166,167,168) - with the previous suggestion, you can apply this also: this part can be misleading because you were mostly following the most intense instruments on the previous pattern. in this case, you could do a CTRL+G these notes as it will make a variation of notes. also, by doing this, these two notes 00:26:606 (168,169) - will introduce 00:27:135 (172,173,174) - better
    and ctrl+g'd

apply this to the second half of the difficulty. yes

got no issues except that. call me back afterr
thank you my angel gabe~
posted
(╯°□°)╯︵
Please sign in to reply.