community forum

[resolved] [confirmed] enchant widget (?) causes profiles to not load

posted
Total Posts
35
show more
VeilStar

loliyn wrote:

Breaks for me
What browser? Also, I'm curious if blocking the enchant widget (which you can open by clicking the 'get help' button on the help forum page) with any content blocker (such as adblock) solves the issue, as I've seen someone else's profile freeze every browser before, and blocking enchant solved this.
Darkform

VeilStar wrote:

loliyn wrote:

Breaks for me
What browser? Also, I'm curious if blocking the enchant widget (which you can open by clicking the 'get help' button on the help forum page) with any content blocker (such as adblock) solves the issue, as I've seen someone else's profile freeze every browser before, and blocking enchant solved this.
I'm using google chrome.

Edit: Doesn't crash on Firefox or Microsoft Edge
VeilStar
Aaand it turns out it worked fine on Chrome for me because I blocked certain things before to get around this exact issue.

Using this as a filter in adblock will make the profile work, but their performance graph won't be visible.
osu.ppy.sh##svg

Affected profiles (that I know of)
https://osu.ppy.sh/u/6567764 StriderG_G
https://osu.ppy.sh/u/2717458 King Sombra
https://osu.ppy.sh/u/4487521 Stembridge
https://osu.ppy.sh/u/3750365 Bakuenjin
https://osu.ppy.sh/u/2831793 filsdelama
https://osu.ppy.sh/u/4123502 NoNiC
https://osu.ppy.sh/u/6573642 LauraSerky
Bakuenjin
Looks like it is fixed.
Alle affected pages are working for me in Chrome.
Trosk-

Bakuenjin wrote:

Looks like it is fixed.
Alle affected pages are working for me in Chrome.
Same, seems like they are working fine now.
Bakuenjin
Brakes again for me.
Con you guys check, maybe I am the only one.
VeilStar

Bakuenjin wrote:

Brakes again for me.
Con you guys check, maybe I am the only one.
Yep... moving this back. We'll have to wait untill we hear back from Enchant.
Bakuenjin
Seems to work again. Me and my friends are not having any problems with my site.
I find it really strange how it seems to break and fix by itself (?). dont know if it will stay fixed or if my profile will stop working again in two days or something.
Trosk-

Bakuenjin wrote:

Seems to work again. Me and my friends are not having any problems with my site.
I find it really strange how it seems to break and fix by itself (?). dont know if it will stay fixed or if my profile will stop working again in two days or something.
It's strange, yes. Let's keep this thread here for a bit and see if the problem comes back or if it's actually gone.
Mahogany
I just checked all 4 of those profiles, and they all worked fine for me personally.
Bakuenjin

Mahogany wrote:

I just checked all 4 of those profiles, and they all worked fine for me personally.
Yes, The other profiles work fine since 4 days. But mine just broke short after it again but seem to work now. I dont know many profiles really caused Chrome to crash, but I am pretty sure we four werent The only profiles.

EDIT: broken again.

EDIT2: Fixed again. Dont know if I should update that all the time xD
VeilStar
Bump. If I recall correctly this was an issue with svg drawing in Chrome and I can't replicate the issue at the moment. Is anyone with an affected profile still having issues?
filsdelama
I can access everybody's osu profile page, except mine, which freezes after one or two seconds. This bug appeared yesterday.
I can access it using Internet Explorer though (I'm using Chrome), so I tried to delete cache, but it didn't fix it.
Is there anything I can do? Thanks in advance.
VeilStar

filsdelama wrote:

I can access everybody's osu profile page, except mine, which freezes after one or two seconds. This bug appeared yesterday.
I can access it using Internet Explorer though (I'm using Chrome), so I tried to delete cache, but it didn't fix it.
Is there anything I can do? Thanks in advance.
I merged your thread into this one as it's the same issue, and it answers my previous question.
Topic Starter
_Johan
Just found one more profile page with this problem:
https://osu.ppy.sh/u/2999899
peppy
Is this still actively happening? I can no longer replicate.
Topic Starter
_Johan

peppy wrote:

Is this still actively happening? I can no longer replicate.
[ L a r x x ]'s profile page still seems to break when I go there.
Everyone else's profile pages do work however.
Mahogany
I've found another profile where this happens to me.

https://osu.ppy.sh/u/6309302
Pawsu

Mahogany wrote:

I've found another profile where this happens to me.

https://osu.ppy.sh/u/6309302
Yea, I can replicate. The page freezes and then if I try to go back there's just loading, followed by the chrome error page "Aw Snap!"
Jon

Mahogany wrote:

I've found another profile where this happens to me.

https://osu.ppy.sh/u/6309302
This page does NOT break for me, but yes, [ L a r x x ]'s profile breaks for me. It refuses to scroll down, and then after ~10 seconds it gives me the Chrome error page (Aw, Snap!)
show more
Please sign in to reply.

New reply