[resolved] The new OpenGL update...

posted
Total Posts
29
show more
Bara-
It's the 'Experimentell' one
Dutch and German are so alike sometimes xD
Trosk-

[ Niku ] wrote:

i changed it to cuttingedge but it still shows me that it is on stable even when i change it in the osu!.cfg
and when i try too change it in osu it just refreshes and says osu is up-to-date but dont change from stable too cuttingedge><
If you are gonna change it from the .cfg, you need to close osu! before doing it.

Also, install this for a moment and take a screenshot of your System specs.
Topic Starter
[ Niku ]


y i know tried both first changing it in the osu!.cfg
and then in osu and when i try it in osu, it just freezez and says i have to close osu or w8 for a response
Topic Starter
[ Niku ]

baraatje123 wrote:

It's the 'Experimentell' one
Dutch and German are so alike sometimes xD
true:D
Trosk-
Could you do what is mentioned here and see if you have the correct drivers installed?

If it's showing "Microsoft Basic Display Adapter", you should install these drivers.

Install them and see if it works.


By the way, your CPU temperature is really high, you should take care of that, and clean the fans if they have a large amount of dust. (If you can and know how to do it, since you are on a laptop)
Topic Starter
[ Niku ]

Trosk- wrote:

Could you do what is mentioned here and see if you have the correct drivers installed?

If it's showing "Microsoft Basic Display Adapter", you should install these drivers.

Install them and see if it works.
already done that like i said at my first post in this thread

and my notebook is pretty old so its "normal" that he is so hot. i clean them every month. cant do a lot against it cause my notebook needs too work more to keep running the system cause of new updates or programms i need to run for my school work but ill keep that in mind ty
TheVileOne
If it's looping you should just downloading the soft installer again, and put it in your osu! folder and run it. Also changing the stream type should trigger a release update unless something is really wrong.

If you can get on cutting edge it will create the text that peppy asked for.
Topic Starter
[ Niku ]

TheVileOne wrote:

If it's looping you should just downloading the soft installer again, and put it in your osu! folder and run it. Also changing the stream type should trigger a release update unless something is really wrong.

If you can get on cutting edge it will create the text that peppy asked for.
i cant change the stream type, when i try osu freezez. and where can i find the soft installer?
VeilStar

[ Niku ] wrote:

i cant change the stream type, when i try osu freezez. and where can i find the soft installer?
Hold shift when opening osu! and keep holding shift untill a configuration window pops up. Change it in that window and then click the 'start osu!' button. After you've got a gl_info.txt file in your folder you can switch back to the stable release stream through the same config window.
Topic Starter
[ Niku ]

VeilStar wrote:

[ Niku ] wrote:

i cant change the stream type, when i try osu freezez. and where can i find the soft installer?
Hold shift when opening osu! and keep holding shift untill a configuration window pops up. Change it in that window and then click the 'start osu!' button. After you've got a gl_info.txt file in your folder you can switch back to the stable release stream through the same config window.
i tried that ou like i said some posts before. it doesnt saves what i choose in this config window
osu just runs like i changed nothing it doesnt change it to anything it else. you could say i cant change it from stable. in no way. changing in osu it self doesnt work, changing in osu!.cfg doesnt work and changing it in the osu configuration window what opens when i press shift while its opening doesnt work><
Topic Starter
[ Niku ]
if somebody wants to help im sry><. From today till the 30 of august im on holidays. I cant reply to any post here. sry for that and i hope that you guys will find a solution:3. cya
TheVileOne
We're now logging updater issues. You should be able to find the logs just by updating stable.
Arcane
Heyy~~ ^-^
Versuch das mal


  • -Öffne Osu
    -öffne dein Taskmanager
    -Gehe dann mit die rechte maustaste auf Osu! wenn du es laufen hast und es auch in die liste steht. und drücke dann auf ''Maximalisieren" in denn meisten fällen sollte das dein problem lösen ^-^

Viel Erfolg ~
Topic Starter
[ Niku ]
I got back a little bit earlier and started osu. It works now i dont get the message that i have to update my drivers or anything. So thank you guys for fixing it:3
VeilStar
Marking this resolved since the OP's issue is (somehow magically) fixed.
Please sign in to reply.

New reply