1. osu! forums
  2. Beatmaps
  3. Ranked/Approved Beatmaps
show more
posted

Baraatje123 wrote:

Bubbled

Okay, I asked multiple people about about this, and the gap (Hyper/Another) is fine
Also, the fact that total time is different is not an issue, I talked with some people about this, and it's fine as well
thanks for bubble <3
posted
Oh baby a bubble!
posted
HYPE
posted
Oh boy.
posted
Waw
Fort is the best
posted
PP incoming
posted

trek5900 wrote:

PP incoming
Respect the map not the pp it gives
posted
respect the pp
posted
respect me
posted
already respected
posted
oh yes this map is awesome!!

also unrelated side note but "CREATE AN HIGHSCORE HERE!" you cant have 'An' before a word that doesn't begin with a vowel. its 'A'

mnnn grammar nazi etc im sorry
posted

Baraatje123 wrote:

Bubbled

Okay, I asked multiple people about about this, and the gap (Hyper/Another) is fine
Also, the fact that total time is different is not an issue, I talked with some people about this, and it's fine as well
Oh baby a bubble. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
posted
there's .osb file , better remove that , don't forget uncheck widescreen support on Hyper and Extra difficult
it's already bubble :D
Hype!

I'm ready mod btw
/me hides

Hi Fort o/
*fufu*

[General]
  1. There's unsnapped inherit green on all difficult, better check that again.
  2. Remove .osb file in folder
  3. Uncheck Widescreen Support on Hyper - Extra
  4. Add tag's : High - Score - Glitch - Hop - Over - 9000!!!
  5. That's a short break 662ms better remove that /me hides
  6. :D


[Standard]
  1. 00:43:474 (5) - NC , same you give on Another - Extra - Game Over
  2. 00:49:201 (2,3) - blanket
  3. 01:20:019 (3,4) - ^
  4. 02:30:383 (3,1) - ^
  5. 02:50:565 (4) - NC
  6. 02:54:928 (3) - ^
  7. nice


[Hyper]
  1. CS 3,5 Please :(
  2. 00:43:474 (3) - NC , same you give on Another - Extra - Game Over
  3. 00:50:565 (1,2,3) - really hard you know , better move 00:50:974 (2,3) - 48|192 . 02:55:474 (3,4,5) - better thou :D
  4. 00:58:065 (3,4) - better stack this with end slider , following 01:34:747 (2,3,1)
  5. 02:06:383 (5) - 40|228 , make same like 02:04:747 (1,2)
  6. 03:04:065 (2) - 120|136 - 03:04:201 (3) - 144|88 maybe? for better flow..
  7. nice


[Another]
  1. 00:40:747 (3) - 132|52
  2. 01:07:474 (6) - NC
  3. 03:05:837 (4) - ^ , same like Extra
  4. 04:00:383 (7) - you forgot NC right here :D
  5. nice


[Extra]
  1. 01:36:383 (3) - you forgot NC right here :D
  2. 01:57:928 (6) - better change to triplet than repeat slider , I keep miss on here :(
  3. nice


[Game Over]
  1. 00:26:019 (1) - 386|175 , same like others 00:19:474 (1,1,1)
  2. 01:36:383 (5) - NC
  3. 02:07:610 (1,2) - it's like anti jump for me .. better you Ctrl+G 02:07:747 (2,3) - or if you want to keep this , better 02:08:837 (3,4) - Ctrl+G this :D
  4. 02:44:292 (2) - remove NC here
  5. 02:56:837 (6) - NC same like 02:48:110 (1)
  6. 03:05:837 (8) - NC here
  7. 03:26:837 (6) - better NC this one
  8. 7 stars bro! :D
posted

Zak wrote:

trek5900 wrote:

PP incoming
Respect the map not the pp it gives
was only joke mate i love the map
posted
Anjay fort XD
posted
Fort, kayaknya bakalan bagus klo sound effect "hup hee"-nya di pisah jdi dua bagian
00:52:201 - suara "hup"
00:52:474 - suara "hee"

yg laen juga di edit timingnya biar sama kyk diatas
01:18:383 - suara "hup"
01:18:656 - suara "hee"

02:02:019 - suara "hup"
02:02:292 - suara "hee"

02:39:110 - suara "hup"
02:39:383 - suara "hee"

02:47:837 - suara "hup"
02:48:110 - suara "hee"

02:56:565 - suara "hup"
02:56:837 - suara "hee"

oh ya ini untuk di semua diff :)
posted
IRC mod with Fort. talked about the hitsounds + other stuff like blankets

20:26 -Hakurei-: ok
20:26 *-Hakurei- is editing [http://osu.ppy.sh/b/736214 Panda Eyes & Teminite - Highscore [Extra]]
20:27 Fort: iya oke
20:27 -Hakurei-: 00:34:747 (3) - yg ini kamu kan dgr ada piano
20:27 -Hakurei-: whistle aja klo mau
20:27 Fort: han
20:28 -Hakurei-: anjirrr
20:28 Fort: nanti saja
20:28 -Hakurei-: finishh --> suara orang
20:28 -Hakurei-: 00:44:019 (1) - kek gini. wtf
20:29 -Hakurei-: 00:52:201 (1) - dannn...
20:29 -Hakurei-: yahh Fort ini mau cari yg agak kreatif pula hitsound ny akwkawkawkaw
20:29 Fort: cariin dong
20:29 -Hakurei-: ok ini aja yg kamu perlu tambah finish 01:45:110 (1) -
20:30 Fort: yalah
20:31 -Hakurei-: hmm...
20:31 -Hakurei-: 01:26:974 (2,3) - yg (3) turunkan sedikit aja
20:31 -Hakurei-: yaa untuk improve blanket sdikit saja
20:32 Fort: sejak kapan edge slider disebut blanket wkwkwk
20:32 -Hakurei-: LOL
20:32 -Hakurei-: kan gpp sihh :v
20:32 -Hakurei-: 01:45:110 (1) - finish
20:33 Fort: bukan nya kau dh bilang ini sebelumnya?
20:33 -Hakurei-: ga kok
20:33 -Hakurei-: itu beda
20:34 Fort: [http://puu.sh/jv2Se/f51f735e0b.jpg beda dari hongkong]
20:34 -Hakurei-: eaaa
20:34 -Hakurei-: pantesan w lupa
20:35 -Hakurei-: 02:30:383 (1,1) - hmm, coba kamu perbaiki blanketnya sedikit saja kalo perlu
20:35 -Hakurei-: atau gini
20:35 Fort: gk ada kerjaan ane blanketin gini wkwk
20:35 Fort: ane gk keliat ini
20:35 -Hakurei-: 02:30:383 (1,1) - arahkan slider end nya ke 120|236
20:36 -Hakurei-: ehh, yg 02:30:383 (1) -
20:36 -Hakurei-: bahh
20:36 -Hakurei-: 02:39:928 (2) - wtf is this?
20:36 Fort: oke
20:37 Fort: slider
20:37 Fort: ?
20:37 -Hakurei-: masa ada lagi suaranya?
20:37 -Hakurei-: ini w dapat 3
20:37 Fort: kau dpt 3 apa?
20:37 -Hakurei-: suara lahh
20:38 -Hakurei-: memang fort ini cari kreatif dgn hitsound
20:39 Fort: biarin lah
20:40 Fort: biar nih lagu kagak garing
20:40 -Hakurei-: yep
20:40 Fort: nanti mah ane ngemap full epic hitsound
20:40 -Hakurei-: 03:53:837 (1,1) - blanket ny bisa di perbaiki sdikit
20:40 Fort: biar yg main pada ketawa
20:40 -Hakurei-: "motivasi"
20:40 Fort: inb4 much favs
20:40 Fort: :D
20:41 -Hakurei-: akwkawkawkk boleh lah
20:41 Fort: ayolah jgn blanket dulu lah
20:41 Fort: asli gk keliat gajelas ini
20:41 -Hakurei-: bahh
20:41 Fort: lagi pusing
20:41 -Hakurei-: tserah kamu deh
20:41 Fort: abis dari rumah norjen
20:42 -Hakurei-: end dari Extra
20:42 Fort: yah bagus
20:42 *-Hakurei- is editing [http://osu.ppy.sh/b/736215 Panda Eyes & Teminite - Highscore [Game Over]]
20:42 -Hakurei-: kan cek hitsound aja
20:43 -Hakurei-: ehh liat ni fort https://osu.ppy.sh/forum/t/345880/start=75
20:44 Fort: apaan ini hup hee wkwkowkowkow
20:44 Fort: ane ngakak jir
20:44 -Hakurei-: awkakwkawkwa
20:44 -Hakurei-: 00:34:747 (1) - whistle karena ada suara piano
20:45 -Hakurei-: 00:45:656 (1,1) - blanketnya dong
20:45 *-Hakurei- runs
20:46 -Hakurei-: 01:00:383 (1,2,3,4,5,6,7,8) - dat spacing though
20:46 -Hakurei-: coba aja sperti mulai dari low spacing, baru high spacing
20:47 Fort: ya nanti saja
20:48 -Hakurei-: 01:36:383 (5) - apa ini perlu di NC?
20:50 -Hakurei-: 02:27:656 (1,2,1,2,1,2,1,2) - apa ini cuma w atau memang mirip dgn airman?
20:51 Fort: lah
20:51 Fort: 360/8 = berapa hayoh?
20:51 -Hakurei-: 45
20:51 -Hakurei-: wat
20:51 Fort: ya betul
20:52 Fort: anda sangat pintar sekali
20:52 -Hakurei-: ehh, kamu editnya di Extra diff trus kan?
20:52 *Fort is editing [http://osu.ppy.sh/b/736215 Panda Eyes & Teminite - Highscore [Game Over]]
20:52 -Hakurei-: oww k
20:52 -Hakurei-: 03:00:247 (6) - aneh. di 800x600 view w, ini kan ampir kena HP Bar nya
20:52 -Hakurei-: turunkan sdikit aja
20:52 Fort: jadi itu pattern gampang dibikinnya
20:53 Fort: emang di ane juga kena hp bar ini
20:53 -Hakurei-: cuy, w lagi pake default klo lagi mod
20:53 Fort: tapi tenang lah
20:53 Fort: org kan sekarang banyak yg make hide HUD
20:53 -Hakurei-: Shift+Tab
20:54 Fort: ya
20:55 -Hakurei-: boleh lah
20:55 -Hakurei-: done
20:55 *-Hakurei- is editing [http://osu.ppy.sh/b/736213 Panda Eyes & Teminite - Highscore [Another]]
20:56 -Hakurei-: ini lagi beresin buku w sambil ngemod ini
20:56 -Hakurei-: wtf
20:56 Fort: buku apa?
20:56 -Hakurei-: untuk besok lahh
20:57 -Hakurei-: bsk skolah
20:57 Fort: yah sama disinu\i juga
20:57 Fort: disini*
20:57 -Hakurei-: wew
21:01 -Hakurei-: 00:17:019 (2) - bagian ke2 tu whistle aja
21:01 Fort: dah
21:02 Fort: kau mod hitsounding 1 diff ssemuanya aauto apply
21:02 Fort: kan kau dh mod hitsound diff game over
21:02 Fort: jadi udah aja gk usah mod hitsound diff lain gitu
21:02 Fort: pasti itunya juga sama
21:02 -Hakurei-: uhmm
21:03 -Hakurei-: kan ngecek aja
21:03 -Hakurei-: in case aja kamu lupa atao apa
21:03 -Hakurei-: something like that
21:03 Fort: yeah kita saling mengingatkan haha
21:03 -Hakurei-: yee
21:05 -Hakurei-: ok, slesai w beresin buku ny untuk besok
21:05 Fort: oke lah
21:05 -Hakurei-: LANJUT!!!
21:05 -Hakurei-: 00:34:747 (4) - ini juga
21:06 -Hakurei-: wait a minute..
21:06 -Hakurei-: tentang piano itu, tu bisa pake whistle atau finish sihh (lu aja kbanyakan pake finish untk tu)
21:07 -Hakurei-: 00:43:474 (1) - clap
21:07 -Hakurei-: ohh slider end nya remove whistle
21:07 Fort: clap dari mana coba
21:07 Fort: itu enaknya finish
21:07 -Hakurei-: 00:43:474 (1) - clap di awal
21:08 -Hakurei-: akhirnya remove whistle
21:08 Fort: gamau
21:08 Fort: maunya finish
21:08 Fort: >:)
21:08 -Hakurei-: yahhh tserah kamu dehh akwkwakawkawk
21:09 Fort: yah hahahaha
21:09 -Hakurei-: 01:00:383 - tambahkan 1 note?
21:11 -Hakurei-: 01:48:928 (5,1) - blanket ny diperbaiki dong
21:11 *-Hakurei- runs
21:12 Fort: oke lah
21:13 -Hakurei-: 03:05:292 (1) - remove finish
21:14 Fort: nanti saja
21:14 Fort: dah enak itu
21:14 -Hakurei-: yahh tserah kamu deh
21:16 -Hakurei-: 03:33:656 (7) - ehh ada yg lupa tambah clap disini
21:17 -Hakurei-: btw
21:17 Fort: oh oke lah
21:17 -Hakurei-: Game Over diff --> 500pp atas?
21:17 Fort: 500pp kalau acc nya bagus
21:18 -Hakurei-: best ver. daripada Toumei Elegy
21:18 -Hakurei-: hue
21:18 Fort: 500 tortures EXtra FC acc bagus 450pp
21:18 Fort: Terror FC 530an kayanya
21:18 -Hakurei-: yaaa something like that lah
21:19 Fort: SR Highscore > SR 500 Tortures
21:19 -Hakurei-: wew
21:20 Fort: kombonya masih lemah in
21:20 Fort: 1337 vs 1700+
21:20 -Hakurei-: idk lah
21:20 Fort: tapi kalau urusan durasi ini masih full duration
21:20 -Hakurei-: ahh ok
21:21 Fort: break nya lebih sebentar dari map 500t
21:21 Fort: ane rasa kalau ini FC bisa tembus 600pp
21:21 Fort: HDHR
21:21 -Hakurei-: nanti kita liat saja
21:21 Fort: atau HR doang
21:21 -Hakurei-: Another slesai
21:21 *-Hakurei- is editing [http://osu.ppy.sh/b/736216 Panda Eyes & Teminite - Highscore [Hyper]]
21:21 Fort: anyway
21:21 Fort: sry ane mau tidur dulu ini
21:21 Fort: sisanya post forum aja ya :3
21:22 -Hakurei-: ehh tungu
21:22 Fort: maaf pisan
21:22 Fort: ada apa?
21:22 -Hakurei-: w mw post ke thread dlu
21:22 -Hakurei-: tar
21:22 Fort: oke deh
21:22 Fort: nanti ane kasih kd yo
21:22 Fort: bye o/
21:22 -Hakurei-: ok


additional mod

[Standard]
  1. 00:34:747 (6) - whistle/finish
  2. 00:49:201 (2,3) - yakin ga mau ini jadi blanket?


[Hyper]
  1. 00:22:201 (1) - coba arahkan slider end ny ke (2)
  2. 00:34:747 (4) - finish/whistle
  3. 00:50:565 (1,2,3) - prefernya sperti ini aja biar agak gampang
  4. 01:06:928 (4) - arahkan slider end nya ke (5)
  5. 03:20:019 (3,1) - blanket ny bisa di perbaiki sdikit


GL ya Fort :D

EDIT: fort, coba cek hitsoundnya skali lagi mana tau kamu lupa setnya atau apa. Kalau kamu mau w cek hitsoundnya, panggil w balik ya untuk hitsound check :D
posted

Sky Trias wrote:

there's .osb file , better remove that , don't forget uncheck widescreen support on Hyper and Extra difficult
it's already bubble :D
Hype!

I'm ready mod btw
/me hides

Hi Fort o/
*fufu*

[General]
  1. There's unsnapped inherit green on all difficult, better check that again.
  2. Remove .osb file in folder
  3. Uncheck Widescreen Support on Hyper - Extra
  4. Add tag's : High - Score - Glitch - Hop - Over - 9000!!!
  5. That's a short break 662ms better remove that /me hides
  6. :D


[Standard]
  1. 00:43:474 (5) - NC , same you give on Another - Extra - Game Over
  2. 00:49:201 (2,3) - blanket
  3. 01:20:019 (3,4) - ^
  4. 02:30:383 (3,1) - ^
  5. 02:50:565 (4) - NC
  6. 02:54:928 (3) - ^ looks this NCs like NC spam
  7. nice


[Hyper]
  1. CS 3,5 Please :(
  2. 00:43:474 (3) - NC , same you give on Another - Extra - Game Over
  3. 00:50:565 (1,2,3) - really hard you know , better move 00:50:974 (2,3) - 48|192 . 02:55:474 (3,4,5) - better thou :D
  4. 00:58:065 (3,4) - better stack this with end slider , following 01:34:747 (2,3,1) looks reducing speed
  5. 02:06:383 (5) - 40|228 , make same like 02:04:747 (1,2)
  6. 03:04:065 (2) - 120|136 - 03:04:201 (3) - 144|88 maybe? for better flow..
  7. nice


[Another]
  1. 00:40:747 (3) - 132|52
  2. 01:07:474 (6) - NC
  3. 03:05:837 (4) - ^ , same like Extra
  4. 04:00:383 (7) - you forgot NC right here :D
  5. nice


[Extra]
  1. 01:36:383 (3) - you forgot NC right here :D
  2. 01:57:928 (6) - better change to triplet than repeat slider , I keep miss on here :(
  3. nice


[Game Over]
  1. 00:26:019 (1) - 386|175 , same like others 00:19:474 (1,1,1)
  2. 01:36:383 (5) - NC
  3. 02:07:610 (1,2) - it's like anti jump for me .. better you Ctrl+G 02:07:747 (2,3) - or if you want to keep this , better 02:08:837 (3,4) - Ctrl+G this :D
  4. 02:44:292 (2) - remove NC here
  5. 02:56:837 (6) - NC same like 02:48:110 (1)
  6. 03:05:837 (8) - NC here
  7. 03:26:837 (6) - better NC this one
  8. 7 stars bro! :D

Runa_Hime wrote:

Fort, kayaknya bakalan bagus klo sound effect "hup hee"-nya di pisah jdi dua bagian
00:52:201 - suara "hup"
00:52:474 - suara "hee"

yg laen juga di edit timingnya biar sama kyk diatas
01:18:383 - suara "hup"
01:18:656 - suara "hee"

02:02:019 - suara "hup"
02:02:292 - suara "hee"

02:39:110 - suara "hup"
02:39:383 - suara "hee"

02:47:837 - suara "hup"
02:48:110 - suara "hee"

02:56:565 - suara "hup"
02:56:837 - suara "hee"

oh ya ini untuk di semua diff :)

-Hakurei- wrote:

IRC mod with Fort. talked about the hitsounds + other stuff like blankets

20:26 -Hakurei-: ok
20:26 *-Hakurei- is editing [http://osu.ppy.sh/b/736214 Panda Eyes & Teminite - Highscore [Extra]]
20:27 Fort: iya oke
20:27 -Hakurei-: 00:34:747 (3) - yg ini kamu kan dgr ada piano
20:27 -Hakurei-: whistle aja klo mau
20:27 Fort: han
20:28 -Hakurei-: anjirrr
20:28 Fort: nanti saja
20:28 -Hakurei-: finishh --> suara orang
20:28 -Hakurei-: 00:44:019 (1) - kek gini. wtf
20:29 -Hakurei-: 00:52:201 (1) - dannn...
20:29 -Hakurei-: yahh Fort ini mau cari yg agak kreatif pula hitsound ny akwkawkawkaw
20:29 Fort: cariin dong
20:29 -Hakurei-: ok ini aja yg kamu perlu tambah finish 01:45:110 (1) -
20:30 Fort: yalah
20:31 -Hakurei-: hmm...
20:31 -Hakurei-: 01:26:974 (2,3) - yg (3) turunkan sedikit aja
20:31 -Hakurei-: yaa untuk improve blanket sdikit saja
20:32 Fort: sejak kapan edge slider disebut blanket wkwkwk
20:32 -Hakurei-: LOL
20:32 -Hakurei-: kan gpp sihh :v
20:32 -Hakurei-: 01:45:110 (1) - finish
20:33 Fort: bukan nya kau dh bilang ini sebelumnya?
20:33 -Hakurei-: ga kok
20:33 -Hakurei-: itu beda
20:34 Fort: [http://puu.sh/jv2Se/f51f735e0b.jpg beda dari hongkong]
20:34 -Hakurei-: eaaa
20:34 -Hakurei-: pantesan w lupa
20:35 -Hakurei-: 02:30:383 (1,1) - hmm, coba kamu perbaiki blanketnya sedikit saja kalo perlu
20:35 -Hakurei-: atau gini
20:35 Fort: gk ada kerjaan ane blanketin gini wkwk
20:35 Fort: ane gk keliat ini
20:35 -Hakurei-: 02:30:383 (1,1) - arahkan slider end nya ke 120|236
20:36 -Hakurei-: ehh, yg 02:30:383 (1) -
20:36 -Hakurei-: bahh
20:36 -Hakurei-: 02:39:928 (2) - wtf is this?
20:36 Fort: oke
20:37 Fort: slider
20:37 Fort: ?
20:37 -Hakurei-: masa ada lagi suaranya?
20:37 -Hakurei-: ini w dapat 3
20:37 Fort: kau dpt 3 apa?
20:37 -Hakurei-: suara lahh
20:38 -Hakurei-: memang fort ini cari kreatif dgn hitsound
20:39 Fort: biarin lah
20:40 Fort: biar nih lagu kagak garing
20:40 -Hakurei-: yep
20:40 Fort: nanti mah ane ngemap full epic hitsound
20:40 -Hakurei-: 03:53:837 (1,1) - blanket ny bisa di perbaiki sdikit
20:40 Fort: biar yg main pada ketawa
20:40 -Hakurei-: "motivasi"
20:40 Fort: inb4 much favs
20:40 Fort: :D
20:41 -Hakurei-: akwkawkawkk boleh lah
20:41 Fort: ayolah jgn blanket dulu lah
20:41 Fort: asli gk keliat gajelas ini
20:41 -Hakurei-: bahh
20:41 Fort: lagi pusing
20:41 -Hakurei-: tserah kamu deh
20:41 Fort: abis dari rumah norjen
20:42 -Hakurei-: end dari Extra
20:42 Fort: yah bagus
20:42 *-Hakurei- is editing [http://osu.ppy.sh/b/736215 Panda Eyes & Teminite - Highscore [Game Over]]
20:42 -Hakurei-: kan cek hitsound aja
20:43 -Hakurei-: ehh liat ni fort https://osu.ppy.sh/forum/t/345880/start=75
20:44 Fort: apaan ini hup hee wkwkowkowkow
20:44 Fort: ane ngakak jir
20:44 -Hakurei-: awkakwkawkwa
20:44 -Hakurei-: 00:34:747 (1) - whistle karena ada suara piano
20:45 -Hakurei-: 00:45:656 (1,1) - blanketnya dong
20:45 *-Hakurei- runs
20:46 -Hakurei-: 01:00:383 (1,2,3,4,5,6,7,8) - dat spacing though
20:46 -Hakurei-: coba aja sperti mulai dari low spacing, baru high spacing
20:47 Fort: ya nanti saja
20:48 -Hakurei-: 01:36:383 (5) - apa ini perlu di NC?
20:50 -Hakurei-: 02:27:656 (1,2,1,2,1,2,1,2) - apa ini cuma w atau memang mirip dgn airman?
20:51 Fort: lah
20:51 Fort: 360/8 = berapa hayoh?
20:51 -Hakurei-: 45
20:51 -Hakurei-: wat
20:51 Fort: ya betul
20:52 Fort: anda sangat pintar sekali
20:52 -Hakurei-: ehh, kamu editnya di Extra diff trus kan?
20:52 *Fort is editing [http://osu.ppy.sh/b/736215 Panda Eyes & Teminite - Highscore [Game Over]]
20:52 -Hakurei-: oww k
20:52 -Hakurei-: 03:00:247 (6) - aneh. di 800x600 view w, ini kan ampir kena HP Bar nya
20:52 -Hakurei-: turunkan sdikit aja
20:52 Fort: jadi itu pattern gampang dibikinnya
20:53 Fort: emang di ane juga kena hp bar ini
20:53 -Hakurei-: cuy, w lagi pake default klo lagi mod
20:53 Fort: tapi tenang lah
20:53 Fort: org kan sekarang banyak yg make hide HUD
20:53 -Hakurei-: Shift+Tab
20:54 Fort: ya
20:55 -Hakurei-: boleh lah
20:55 -Hakurei-: done
20:55 *-Hakurei- is editing [http://osu.ppy.sh/b/736213 Panda Eyes & Teminite - Highscore [Another]]
20:56 -Hakurei-: ini lagi beresin buku w sambil ngemod ini
20:56 -Hakurei-: wtf
20:56 Fort: buku apa?
20:56 -Hakurei-: untuk besok lahh
20:57 -Hakurei-: bsk skolah
20:57 Fort: yah sama disinu\i juga
20:57 Fort: disini*
20:57 -Hakurei-: wew
21:01 -Hakurei-: 00:17:019 (2) - bagian ke2 tu whistle aja
21:01 Fort: dah
21:02 Fort: kau mod hitsounding 1 diff ssemuanya aauto apply
21:02 Fort: kan kau dh mod hitsound diff game over
21:02 Fort: jadi udah aja gk usah mod hitsound diff lain gitu
21:02 Fort: pasti itunya juga sama
21:02 -Hakurei-: uhmm
21:03 -Hakurei-: kan ngecek aja
21:03 -Hakurei-: in case aja kamu lupa atao apa
21:03 -Hakurei-: something like that
21:03 Fort: yeah kita saling mengingatkan haha
21:03 -Hakurei-: yee
21:05 -Hakurei-: ok, slesai w beresin buku ny untuk besok
21:05 Fort: oke lah
21:05 -Hakurei-: LANJUT!!!
21:05 -Hakurei-: 00:34:747 (4) - ini juga
21:06 -Hakurei-: wait a minute..
21:06 -Hakurei-: tentang piano itu, tu bisa pake whistle atau finish sihh (lu aja kbanyakan pake finish untk tu)
21:07 -Hakurei-: 00:43:474 (1) - clap
21:07 -Hakurei-: ohh slider end nya remove whistle
21:07 Fort: clap dari mana coba
21:07 Fort: itu enaknya finish
21:07 -Hakurei-: 00:43:474 (1) - clap di awal
21:08 -Hakurei-: akhirnya remove whistle
21:08 Fort: gamau
21:08 Fort: maunya finish
21:08 Fort: >:)
21:08 -Hakurei-: yahhh tserah kamu dehh akwkwakawkawk
21:09 Fort: yah hahahaha
21:09 -Hakurei-: 01:00:383 - tambahkan 1 note?
21:11 -Hakurei-: 01:48:928 (5,1) - blanket ny diperbaiki dong
21:11 *-Hakurei- runs
21:12 Fort: oke lah
21:13 -Hakurei-: 03:05:292 (1) - remove finish
21:14 Fort: nanti saja
21:14 Fort: dah enak itu
21:14 -Hakurei-: yahh tserah kamu deh
21:16 -Hakurei-: 03:33:656 (7) - ehh ada yg lupa tambah clap disini
21:17 -Hakurei-: btw
21:17 Fort: oh oke lah
21:17 -Hakurei-: Game Over diff --> 500pp atas?
21:17 Fort: 500pp kalau acc nya bagus
21:18 -Hakurei-: best ver. daripada Toumei Elegy
21:18 -Hakurei-: hue
21:18 Fort: 500 tortures EXtra FC acc bagus 450pp
21:18 Fort: Terror FC 530an kayanya
21:18 -Hakurei-: yaaa something like that lah
21:19 Fort: SR Highscore > SR 500 Tortures
21:19 -Hakurei-: wew
21:20 Fort: kombonya masih lemah in
21:20 Fort: 1337 vs 1700+
21:20 -Hakurei-: idk lah
21:20 Fort: tapi kalau urusan durasi ini masih full duration
21:20 -Hakurei-: ahh ok
21:21 Fort: break nya lebih sebentar dari map 500t
21:21 Fort: ane rasa kalau ini FC bisa tembus 600pp
21:21 Fort: HDHR
21:21 -Hakurei-: nanti kita liat saja
21:21 Fort: atau HR doang
21:21 -Hakurei-: Another slesai
21:21 *-Hakurei- is editing [http://osu.ppy.sh/b/736216 Panda Eyes & Teminite - Highscore [Hyper]]
21:21 Fort: anyway
21:21 Fort: sry ane mau tidur dulu ini
21:21 Fort: sisanya post forum aja ya :3
21:22 -Hakurei-: ehh tungu
21:22 Fort: maaf pisan
21:22 Fort: ada apa?
21:22 -Hakurei-: w mw post ke thread dlu
21:22 -Hakurei-: tar
21:22 Fort: oke deh
21:22 Fort: nanti ane kasih kd yo
21:22 Fort: bye o/
21:22 -Hakurei-: ok


additional mod

[Standard]
  1. 00:34:747 (6) - whistle/finish
  2. 00:49:201 (2,3) - yakin ga mau ini jadi blanket?


[Hyper]
  1. 00:22:201 (1) - coba arahkan slider end ny ke (2)
  2. 00:34:747 (4) - finish/whistle
  3. 00:50:565 (1,2,3) - prefernya sperti ini aja biar agak gampang
  4. 01:06:928 (4) - arahkan slider end nya ke (5)
  5. 03:20:019 (3,1) - blanket ny bisa di perbaiki sdikit


GL ya Fort :D

EDIT: fort, coba cek hitsoundnya skali lagi mana tau kamu lupa setnya atau apa. Kalau kamu mau w cek hitsoundnya, panggil w balik ya untuk hitsound check :D
okae makasih ya guys buat mod nya, ane fix semua kecuali yg merah
updated + new diff!
posted
[LGV's Insane]

I was asked by Fort to do a quick check on his diff so here it is:

First things first... diff name should be LGV's Hard because the star rating solely tells it.

His mapping style is very impressive, I salute you LGV. It really looks good and well-made. Congratulations on that. I cannot see any distinct flaws here so it deserves more mods. Good luck for the rankings!

:)
posted
i saw that LGV's Insane is available now, so here's something that you need to do about hitsounds

[LGV's Insane]
  1. 00:17:292 (5) - the head needs whistle/finish
  2. 00:34:747 (5) - ^
  3. 01:18:656 (5) - mind about removing claps here since there is no sound for clap
  4. 01:18:928 - 01:34:201 - kinda wrong hitsound for me. white tick for clap and whistle only please. it will be better imo
  5. 02:01:747 (10) - wrong finish set on the end part. it should be set at 02:02:019 (11) - head
  6. 02:31:474 - 02:35:019 - recheck the hitsound on this part
  7. 03:14:565 (1) - finish
  8. 03:39:110 (2) - clap
  9. 03:59:428 (1) - the spinner end needs finish though


try to recheck them again for this. GL
show more
Please sign in to reply.