1. osu! forums
  2. Beatmaps
  3. Beatmap Graveyard
show more
posted
offset 692 -> 688

good luck ;)
posted

Niks wrote:

offset 692 -> 688

good luck ;)

-BANGKE- wrote:

I've re-check the offset, and the right to use 692 sorry for my mistake ;w; , okay thanks~ UPDATE~
posted


[General]
All of your inheriting points are off. Perhaps because you changed offset.

[AL's BASIC]
01:19:332 (79332|2) - This may be too hard for a BASIC difficulty.
01:22:043 (82043|3) - ^
01:45:772 (105772|2) - The note at the beginning and end of the hold note make it hard to play in my opinion. I suggest removing top.

[ADVANCED]
00:27:806 (27806|2) - This isn't really emphasized, so I think this is not needed here.
posted

Kuki wrote:



[General]
All of your inheriting points are off. Perhaps because you changed offset.

[AL's BASIC]
01:19:332 (79332|2) - This may be too hard for a BASIC difficulty. hmmm..
01:22:043 (82043|3) - ^ hmmm..
01:45:772 (105772|2) - The note at the beginning and end of the hold note make it hard to play in my opinion. I suggest removing top. okay

[ADVANCED]
00:27:806 (27806|2) - This isn't really emphasized, so I think this is not needed here.
no, these notes still follow the sound of his songs

-BANGKE- wrote:

okay, thanks for mod~
posted
lol lama banget gak nge-mod, jdi yowes hati-hati dengan mod random ini xD
trus karena diff basic sama novice-nya ternyata naik 1 diff jadi normal sama hard, kayaknya itu aja yang dimod jadi diff easy sama normal-nya
oh iya dari queue-nya lupa
---AL's Basic---
OD: 7 -> 6
00:35:772 (35772|1,35942|3) - hapus, gak ngerti 2 not ini ngikuitn suara apa
00:35:603 (35603|0) - jadiin slider, ujungnya di 00:35:942 buat kompensasi mod diatas
00:47:467 - missing drum?
00:48:145 - ^
00:48:823 - ^
00:50:179 - ^
00:49:501 - add 1 not buat simbal kayaknya
01:27:467 (87467|0) - hapus, jangan lupa hitsound kasih ke sebelahnya
01:28:484 (88484|1) - ^
01:32:043 (92043|2,92382|3,92721|2) - hapus, ngulangin pola 1 not di 01:30:179 - 01:30:857
01:37:806 (97806|1,98145|0) - hapus lagi
01:42:891 (102891|0,103569|2) - ^
01:26:959 (86959|1,87298|3) - ^
01:52:552 - add 1 not buat simbal
01:45:094 - ^
01:29:501 (89501|0,89671|1) - hapus, trus buat slider dari titik ini ke 01:29:840
01:34:416 (94416|2,94586|1,94755|2) - hapus, trus buat slider dari titik ini ke 01:34:925
01:13:908 - add 1 not buat simbal
01:15:264 - ^
01:16:620 - ^
01:17:298 - ^
01:17:976 - ^
sr after all mod applied: 1,5 xD mudahan masuk diff easy sekarang xD
---Elin's Novice---
OD: 6 -> 7
00:25:094 - http://puu.sh/jnogp.jpg buat suara pianonya
00:30:518 - http://puu.sh/jnoh8.jpg ^
00:31:111 - missing piano?
00:31:789 - ^
00:34:755 (34755|3,34925|1,35264|2,35433|1) - mungkin jadiin not aja. Combo slider pendek panjang kayak gitu kayaknya lebih bagus di HD
01:08:060 (68060|1) - hapus
01:22:298 (82298|0,82806|3) - ^
01:28:399 (88399|1) - ^
01:32:721 - http://puu.sh/jnohx.jpg tambahan not buat drum
01:38:569 - tambah not di 2 buat drum
01:39:586 - tambah not di 3 buat drum
01:04:501 (64501|0,64671|2) - hapus buat konsistensi 1 not di garis puith dan merah
01:04:416 (64416|1) - pindahkan ke 3 klo ngikutin mod diatas
01:05:857 (65857|2,66026|2) - hapus buat konsistensi 1 not di garis puith dan merah
01:07:891 (67891|2) - hapus lagi
01:07:806 (67806|1) - pindahkan ke 3
01:11:281 (71281|2,71450|0) - hapus buat konsistensi 1 not di garis puith dan merah
01:12:637 (72637|1,72806|1) - ^
01:21:365 (81365|1,81874|3) - hapus
01:24:755 (84755|0) - ^
01:02:382 (62382|3,62552|0,62721|3) - ^
01:07:128 (67128|3,67298|0,67467|3,67637|0) - ^
01:26:789 (86789|3,86959|0,87806|1,88145|2,89162|3) - hapus, kayaknya gak cocok jadi double not, cuman drum aja gak ada simbalnya
01:28:484 (88484|2,88484|3) - pindahkan 1 kolom kekiri
sr after applied all mods : 2,2 xD
---Misc---
gimana buat OD: 8,5 ; HP: 8,5 buat Adtw's GRAVITY?
~~~~~~
mudahan bisa membantu ya~
posted

try24get wrote:

lol lama banget gak nge-mod, jdi yowes hati-hati dengan mod random ini xD
trus karena diff basic sama novice-nya ternyata naik 1 diff jadi normal sama hard, kayaknya itu aja yang dimod jadi diff easy sama normal-nya
oh iya dari queue-nya lupa
---AL's Basic---
OD: 7 -> 6
00:35:772 (35772|1,35942|3) - hapus, gak ngerti 2 not ini ngikuitn suara apa
00:35:603 (35603|0) - jadiin slider, ujungnya di 00:35:942 buat kompensasi mod diatas
00:47:467 - missing drum?
00:48:145 - ^
00:48:823 - ^
00:50:179 - ^
00:49:501 - add 1 not buat simbal kayaknya
01:27:467 (87467|0) - hapus, jangan lupa hitsound kasih ke sebelahnya
01:28:484 (88484|1) - ^
01:32:043 (92043|2,92382|3,92721|2) - hapus, ngulangin pola 1 not di 01:30:179 - 01:30:857
01:37:806 (97806|1,98145|0) - hapus lagi
01:42:891 (102891|0,103569|2) - ^
01:26:959 (86959|1,87298|3) - ^
01:52:552 - add 1 not buat simbal
01:45:094 - ^
01:29:501 (89501|0,89671|1) - hapus, trus buat slider dari titik ini ke 01:29:840
01:34:416 (94416|2,94586|1,94755|2) - hapus, trus buat slider dari titik ini ke 01:34:925
01:13:908 - add 1 not buat simbal
01:15:264 - ^
01:16:620 - ^
01:17:298 - ^
01:17:976 - ^
sr after all mod applied: 1,5 xD mudahan masuk diff easy sekarang xD
---Elin's Novice---
OD: 6 -> 7
00:25:094 - http://puu.sh/jnogp.jpg buat suara pianonya
00:30:518 - http://puu.sh/jnoh8.jpg ^
00:31:111 - missing piano?
00:31:789 - ^
00:34:755 (34755|3,34925|1,35264|2,35433|1) - mungkin jadiin not aja. Combo slider pendek panjang kayak gitu kayaknya lebih bagus di HD
01:08:060 (68060|1) - hapus
01:22:298 (82298|0,82806|3) - ^
01:28:399 (88399|1) - ^
01:32:721 - http://puu.sh/jnohx.jpg tambahan not buat drum
01:38:569 - tambah not di 2 buat drum
01:39:586 - tambah not di 3 buat drum
01:04:501 (64501|0,64671|2) - hapus buat konsistensi 1 not di garis puith dan merah
01:04:416 (64416|1) - pindahkan ke 3 klo ngikutin mod diatas
01:05:857 (65857|2,66026|2) - hapus buat konsistensi 1 not di garis puith dan merah
01:07:891 (67891|2) - hapus lagi
01:07:806 (67806|1) - pindahkan ke 3
01:11:281 (71281|2,71450|0) - hapus buat konsistensi 1 not di garis puith dan merah
01:12:637 (72637|1,72806|1) - ^
01:21:365 (81365|1,81874|3) - hapus
01:24:755 (84755|0) - ^
01:02:382 (62382|3,62552|0,62721|3) - ^
01:07:128 (67128|3,67298|0,67467|3,67637|0) - ^
01:26:789 (86789|3,86959|0,87806|1,88145|2,89162|3) - hapus, kayaknya gak cocok jadi double not, cuman drum aja gak ada simbalnya
01:28:484 (88484|2,88484|3) - pindahkan 1 kolom kekiri
sr after applied all mods : 2,2 xD
---Misc---
gimana buat OD: 8,5 ; HP: 8,5 buat Adtw's GRAVITY?
~~~~~~
mudahan bisa membantu ya~

-BANGKE- wrote:

all applied, thanks for mod~
posted
Random mod passing through.


| 1 | 2 | 3 | 4 |


00:11:196 - move LN to 4
00:11:535 - move single note to 1
00:13:908 - 00:14:247 - LN instead of single in 4
00:19:332 - 00:19:671 - ^
00:32:552 - 00:33:230 - LN instead of single in 1
00:33:230 - add single in 3
01:41:026 - ^
01:45:433 - remove LN
01:45:603 - add single in 1
01:45:772 - add single in 2
00:07:976 - move to 1
00:08:145 - move to 2
00:08:484 - 00:08:823 - LN from 1 to 4
00:08:993 - move to 3
00:11:196 - 00:11:535 - LN from 4 to 2
00:53:230 - move the double to 1 and 2
00:53:569 - move the double to 3 and 4
01:04:416 - 01:04:755 - flip those 5 notes horizontally (ctrl H)
01:04:925 - move to 2
01:16:365 - move to 2
01:21:365 - 01:21:620 - flip these 5 as well (ctrl H)
00:31:704 - 00:32:213 - http://puu.sh/jnf58/0c45d9a087.png
00:35:433 - 00:35:942 - flip those 9 notes (crtl H) - http://puu.sh/jnfhl/86d113448f.png
01:20:857 - move from 1 to 3
01:21:026 - move from 3 to 1
01:26:620 - 01:26:789 - http://puu.sh/jnMWE/1719643e93.png
01:27:298 - 01:27:806 - http://puu.sh/jnMZy/32e369164d.png
01:38:484 - move from 2 to 4
01:38:569 - move from 1 to 3
01:38:654 - move the double to 1 and 2
00:01:196 - 00:01:959 - http://puu.sh/jnNFD/17e7ee734a.png
00:02:043 - 00:02:806 - flip this (ctrl H) so it looks like - http://puu.sh/jnNMN/94d2b45f55.png
00:10:179 - remove the note in 1
00:13:908 - 00:14:247 - LN in 2
00:23:060 - move from 1 to 3
00:23:230 - move from 3 to 1
00:23:569 - move from 2 to 4
00:24:755 - move from 1 to 3
00:26:111 - move from 1 to 4
00:26:281 - 00:26:450 - move those 3 to the left by 1
00:53:654 - move from 2 to 3
00:53:738 - move from 1 to 2
00:53:823 - move from 3 to 1
01:24:134 - http://puu.sh/jnPE8/d151f852b2.png
01:53:060 - move from 1 to 3
01:53:145 - remove the note in 4
01:53:230 - add note in 4


This was from before try24get's mod. This mod is just my opinion. Hope it helps.
posted

ZeroMentality wrote:

Random mod passing through.


| 1 | 2 | 3 | 4 |


00:11:196 - move LN to 4
00:11:535 - move single note to 1
00:13:908 - 00:14:247 - LN instead of single in 4
00:19:332 - 00:19:671 - ^
00:32:552 - 00:33:230 - LN instead of single in 1
00:33:230 - add single in 3
01:41:026 - ^
01:45:433 - remove LN
01:45:603 - add single in 1
01:45:772 - add single in 2
00:07:976 - move to 1
00:08:145 - move to 2
00:08:484 - 00:08:823 - LN from 1 to 4
00:08:993 - move to 3
00:11:196 - 00:11:535 - LN from 4 to 2
00:53:230 - move the double to 1 and 2
00:53:569 - move the double to 3 and 4
01:04:416 - 01:04:755 - flip those 5 notes horizontally (ctrl H)
01:04:925 - move to 2
01:16:365 - move to 2
01:21:365 - 01:21:620 - flip these 5 as well (ctrl H)
00:31:704 - 00:32:213 - http://puu.sh/jnf58/0c45d9a087.png
00:35:433 - 00:35:942 - flip those 9 notes (crtl H) - http://puu.sh/jnfhl/86d113448f.png
01:20:857 - move from 1 to 3
01:21:026 - move from 3 to 1
01:26:620 - 01:26:789 - http://puu.sh/jnMWE/1719643e93.png
01:27:298 - 01:27:806 - http://puu.sh/jnMZy/32e369164d.png
01:38:484 - move from 2 to 4
01:38:569 - move from 1 to 3
01:38:654 - move the double to 1 and 2
00:01:196 - 00:01:959 - http://puu.sh/jnNFD/17e7ee734a.png
00:02:043 - 00:02:806 - flip this (ctrl H) so it looks like - http://puu.sh/jnNMN/94d2b45f55.png
00:10:179 - remove the note in 1
00:13:908 - 00:14:247 - LN in 2
00:23:060 - move from 1 to 3
00:23:230 - move from 3 to 1
00:23:569 - move from 2 to 4
00:24:755 - move from 1 to 3
00:26:111 - move from 1 to 4
00:26:281 - 00:26:450 - move those 3 to the left by 1
00:53:654 - move from 2 to 3
00:53:738 - move from 1 to 2
00:53:823 - move from 3 to 1
01:24:134 - http://puu.sh/jnPE8/d151f852b2.png
01:53:060 - move from 1 to 3
01:53:145 - remove the note in 4
01:53:230 - add note in 4


This was from before try24get's mod. This mod is just my opinion. Hope it helps.

-BANGKE- wrote:

thanks for mod, its helping ~
posted
yoo mod sedikit deh :v m4m kemaren xD

langsung aje

well saran = 00:01:365 (1365|0) - ini turunin LN nya sampe 00:02:043 - terus add LN nya disitu o/
umm 00:19:840 (19840|0,20094|3,20349|0,20603|3) - ctrl J deh :D

dah itu aja deh :v
beb, 00:22:213 (22213|3) - delete aja nih :v agak susah hit ini untuk diff normal xD
01:13:908 (73908|2) - klo bsa sih hindarin jack :v
misal nya di confirm di atas tdi next >> 01:14:077 (74077|1) - move to col 4 ^^
01:18:993 (78993|1) - cukup 1 LN ny beb x.x
01:38:484 (98484|0,98569|1,98654|3,98654|2) - ctrl+H plis biar balance ^^
01:45:094 - add note 1 beb...soal nya cymbal sound o/
01:48:823 (108823|1) - owo....cukup 1 atuh beb x.x

GL ya :D
00:08:484 (8484|0,8484|1,8654|2,8654|1,8823|2,8823|3) - hmm biar pas nih pattern mending kek gini >>> http://puu.sh/joMUV/8f38c21776.jpg
00:13:908 (13908|2,13993|1,14077|0,14162|1) - dari sini bikin kek gini aja deh >> http://puu.sh/joMZb/2891164ffb.jpg
00:51:535 (51535|3) - delete soal nya gak sama sound nya sama >> 00:49:501 -
01:13:908 (73908|1) - move col 1

that's it :v
well overall nya nice :3 wkwk sedikit nih di mod
00:23:738 - dari sini w mendengar sound yg cocok dengan jack persis kek ini 00:24:755 (24755|0,24840|0,24925|2,25010|2) -
well my suggest : dari sini 00:23:738 - sampe 00:24:416 - >>>http://puu.sh/joNmY/2a094f18cb.jpg
dan untuk 00:24:416 - w denger stream 1/8 disitu o/

00:38:993 (38993|0,39035|1,39077|2,39120|3) - dan 00:39:586 (39586|0,39628|1,39671|2,39713|3) - lol wrong snap x.x...use 1/4 pliss


ok itu aja yaa >w< maaf ada yg diff gak sempet ane mod in
well good luck everybody >w<

elin i love u :*
posted

Draftnell wrote:

yoo mod sedikit deh :v m4m kemaren xD

langsung aje

well saran = 00:01:365 (1365|0) - ini turunin LN nya sampe 00:02:043 - terus add LN nya disitu o/
umm 00:19:840 (19840|0,20094|3,20349|0,20603|3) - ctrl J deh :D

dah itu aja deh :v
beb, 00:22:213 (22213|3) - delete aja nih :v agak susah hit ini untuk diff normal xD
01:13:908 (73908|2) - klo bsa sih hindarin jack :v
misal nya di confirm di atas tdi next >> 01:14:077 (74077|1) - move to col 4 ^^
01:18:993 (78993|1) - cukup 1 LN ny beb x.x
01:38:484 (98484|0,98569|1,98654|3,98654|2) - ctrl+H plis biar balance ^^
01:45:094 - add note 1 beb...soal nya cymbal sound o/
01:48:823 (108823|1) - owo....cukup 1 atuh beb x.x

GL ya :D
00:08:484 (8484|0,8484|1,8654|2,8654|1,8823|2,8823|3) - hmm biar pas nih pattern mending kek gini >>> http://puu.sh/joMUV/8f38c21776.jpg
00:13:908 (13908|2,13993|1,14077|0,14162|1) - dari sini bikin kek gini aja deh >> http://puu.sh/joMZb/2891164ffb.jpg
00:51:535 (51535|3) - delete soal nya gak sama sound nya sama >> 00:49:501 -
01:13:908 (73908|1) - move col 1

that's it :v
well overall nya nice :3 wkwk sedikit nih di mod
00:23:738 - dari sini w mendengar sound yg cocok dengan jack persis kek ini 00:24:755 (24755|0,24840|0,24925|2,25010|2) -
well my suggest : dari sini 00:23:738 - sampe 00:24:416 - >>>http://puu.sh/joNmY/2a094f18cb.jpg
dan untuk 00:24:416 - w denger stream 1/8 disitu o/

00:38:993 (38993|0,39035|1,39077|2,39120|3) - dan 00:39:586 (39586|0,39628|1,39671|2,39713|3) - lol wrong snap x.x...use 1/4 pliss


ok itu aja yaa >w< maaf ada yg diff gak sempet ane mod in
well good luck everybody >w<

elin i love u :*

-BANGKE- wrote:

lel :v oke thanks mz draft~
posted

Draftnell wrote:

yoo mod sedikit deh :v m4m kemaren xD

langsung aje

well overall nya nice :3 wkwk sedikit nih di mod
00:23:738 - dari sini w mendengar sound yg cocok dengan jack persis kek ini 00:24:755 (24755|0,24840|0,24925|2,25010|2) -
well my suggest : dari sini 00:23:738 - sampe 00:24:416 - >>>http://puu.sh/joNmY/2a094f18cb.jpg okeh mz <(")
dan untuk 00:24:416 - w denger stream 1/8 disitu o/ itu 1/24 mz, gk bisa di mapping :v

00:38:993 (38993|0,39035|1,39077|2,39120|3) - okeh dan 00:39:586 (39586|0,39628|1,39671|2,39713|3) - yg ini 1/8, coba pke 25% dehlol wrong snap x.x...use 1/4 pliss


ok itu aja yaa >w< maaf ada yg diff gak sempet ane mod in
well good luck everybody >w<

elin i love u :*
Thx modnya mz <(")
Update
posted
Hi Bangjay >w<)/
random mod from me
1-4

00:13:908 (13908|1) - move to 3
00:13:993 (13993|3) - move to 2
00:24:755 (24755|0) - move to 3,ntah sih tapi aku denger dsni pitch nya beda jadi di buat stairs aja
00:27:806 (27806|0) - remove? no loud sound
01:08:315 (68315|0,68315|1) - geser ke kanan 1 kolom ,
01:39:671 (99671|1,99671|0) - LN end di 01:40:688 - ?
01:45:518 (105518|1) - move to 3 ?
01:52:721 - add 3
01:52:891 - ^
01:18:484 (78484|0,78526|1,78569|2,78611|3,78654|0,78654|2) - ah saran aja ctrl+H trus 01:18:654 (78654|1) - pindah ke 3


OMG dat gravity *w*
Gomen cuman dikit ;w;
good luck!
posted

201mLover wrote:

Hi Bangjay >w<)/
random mod from me
1-4

00:13:908 (13908|1) - move to 3
00:13:993 (13993|3) - move to 2
00:24:755 (24755|0) - move to 3,ntah sih tapi aku denger dsni pitch nya beda jadi di buat stairs aja
00:27:806 (27806|0) - remove? no loud sound
01:08:315 (68315|0,68315|1) - geser ke kanan 1 kolom ,
01:39:671 (99671|1,99671|0) - LN end di 01:40:688 - ?
01:45:518 (105518|1) - move to 3 ?
01:52:721 - add 3
01:52:891 - ^
01:18:484 (78484|0,78526|1,78569|2,78611|3,78654|0,78654|2) - ah saran aja ctrl+H trus 01:18:654 (78654|1) - pindah ke 3


OMG dat gravity *w*
Gomen cuman dikit ;w;
good luck!

-BANGKE- wrote:

okay, thanks for mod :3
posted
Hiii minna-san o/

Sorry for long delay

Just suggestion

4K = |1|2|3|4|
[ADV]00:05:772 - add for kick drum
00:08:484 - ^ kayak ini lho 00:12:891 (12891|2,12891|0) -
00:08:823 - ^ kayak ini lho 00:13:230 (13230|0,13230|3) -
00:11:196 - ^
00:13:230 (13230|3,13230|0) -
00:27:806 (27806|0,28145|3) - ganti jadi LN? kayak ini 00:33:230 (33230|0) -
00:44:077 (44077|2,44077|3) - delete satu sama kayak 00:42:721 (42721|3) -
00:52:891 - add kick
00:54:247 - ^
01:02:891 (62891|1,62891|2) - delete sala atu?
01:08:315 (68315|1) - del?
01:40:010 - svnya ke double ini :3
01:40:349 - ini juga + salah naroh kah? (unsnap)

[EXH]00:14:586 (14586|0) - del?
00:23:823 (23823|2) - ghost? del
00:29:162 - ~ 00:29:840 - no note, SV buat apa? dkk

[INF]00:08:484 - add kick
00:11:196 - ^
00:16:620 - ^
00:43:145 (43145|2) - move ke 4?
00:52:891 - add kick
01:52:552 (112552|3) - move ke 3?

[GRV]00:03:399 - add note cymbal
00:41:789 (41789|1,41789|2) - wut?


well goodluck :)
posted

-[ AmiShici ]- wrote:

Hiii minna-san o/

Sorry for long delay

Just suggestion

4K = |1|2|3|4|
[ADV]00:05:772 - add for kick drum
00:08:484 - ^ kayak ini lho 00:12:891 (12891|2,12891|0) -
00:08:823 - ^ kayak ini lho 00:13:230 (13230|0,13230|3) -
00:11:196 - ^
00:13:230 (13230|3,13230|0) -
00:27:806 (27806|0,28145|3) - ganti jadi LN? kayak ini 00:33:230 (33230|0) -
00:44:077 (44077|2,44077|3) - delete satu sama kayak 00:42:721 (42721|3) -
00:52:891 - add kick
00:54:247 - ^
01:02:891 (62891|1,62891|2) - delete sala atu?
01:08:315 (68315|1) - del?
01:40:010 - svnya ke double ini :3
01:40:349 - ini juga + salah naroh kah? (unsnap)

[EXH]00:14:586 (14586|0) - del?
00:23:823 (23823|2) - ghost? del
00:29:162 - ~ 00:29:840 - no note, SV buat apa? dkk

[INF]00:08:484 - add kick
00:11:196 - ^
00:16:620 - ^
00:43:145 (43145|2) - move ke 4?
00:52:891 - add kick
01:52:552 (112552|3) - move ke 3?

[GRV]00:03:399 - add note cymbal
00:41:789 (41789|1,41789|2) - wut?


well goodluck :)

-BANGKE- wrote:

no reply means ok, thanks for mod :)
posted
Hi~

From MODHOUSE

Sorry for the delay, Here's my mod as requested

Column 1|2|3|4
00:20:942 (20942|2) - aw i didn't expect a 1/4 in BASIC, just remove this. It's also for consistency since you didn't place note on 00:22:298
01:18:315 (78315|2,78484|1,78654|0) - move one column to the right
01:35:603 (95603|0) - double note
00:25:688 - add note like you did on 00:31:111 (31111|2)
00:35:094 - add note
01:13:908 (73908|0) - double note
01:21:450 (81450|1,81620|3) - remove these two 1/4s, it's weird to suddenly map to the fast lead synth when you previously map to 1/1 snapped instrument
00:05:772 - double note (with normal note, not LN) here since it still has the kick sound
00:08:484 - ^
00:08:823 - ^
00:11:196 - ^, etc.
00:20:688 (20688|2,20688|3) - wrong snap, move down one tick (to blue tick)
01:19:416 - add note
01:39:586 - ^
01:46:196 - ^
00:00:772 - add note here maybe
00:01:111 - ^
00:04:416 (4416|3,5094|1,5433|0) - what are these LN's mapped to, if it's for vocal (not vocal tho, i mean that shouting voice) then it should start one tick earlier (on blue tick), but that would disturb the flow so i suggest to just ignore them and make it normal notes
00:07:128 (7128|0,7806|1) - here too^, etc.
00:10:010 (10010|2,10052|0,10094|1,10137|2,10179|3) - wrong snap, should be 1/6
00:12:891 (12891|0,12891|3,12891|1) - why triplet? remove one note
00:13:060 (13060|1) - double note
00:13:315 (13315|2) - double note
00:13:569 (13569|3,13569|2) - double note for kick sound right? move down one tick, and just remove 00:13:484 (13484|0)

00:43:512 (43512|2,43625|1) - should be snapped on 1/4, listen carefully
00:51:281 (51281|3,51365|2) - move up one tick

00:57:637 ~ 01:17:976 - seriously what's up with these triplets :x , i know some have cymbal sound but don't use triplet on almost every 1/1 like this, it's unreasonable, even the higher diffs don't use triplets on every beat like this

01:20:603 - add note
01:24:134 (84134|3,84247|2,84360|1,84473|0,84473|3) - for this part, i think the snaps on INF & GRV fits better, but change the first note snap to 01:24:120 - (1/8)
00:00:772 - add note here
00:01:111 - ^
00:05:772 - add another note, double note for kick sound
00:08:484 - ^
00:11:196 - ^, etc.

00:13:654 - add note?
00:23:823 (23823|2) - move to 4 and 00:23:993 (23993|1) - move to 3, more suitable for the jack pitch
00:34:289 (34289|2) - remove, ghost note. and rearrange like this maybe http://puu.sh/jBaJ8/4e03158517.png
01:05:857 (65857|0,65899|1,65942|2,65984|3) - what is this mapped to?
01:24:077 (84077|1) - wrong snap, should be snapped on 01:24:120 - (1/8 divisor)
01:39:162 (99162|1) - double note
00:23:823 (23823|2) - move to 1 and 00:23:993 (23993|1) - move to 3, more suitable for the jack pitch
00:34:586 (34586|3) - end it on 00:34:671 - and add note on 00:34:713
00:38:993 - use 1/8 stair here like you did on 00:39:586
01:16:620 (76620|3,76789|3) - make these 1/4 LN too like you did on 01:15:942 (75942|3,76111|3)
01:24:077 (84077|0,84077|3) - wrong snap, should be snapped on 01:24:120 - (1/8 divisor)

Good Luck! :)
posted

Gomuryuu wrote:

Hi~

From MODHOUSE

Sorry for the delay, Here's my mod as requested

Column 1|2|3|4
00:20:942 (20942|2) - aw i didn't expect a 1/4 in BASIC, just remove this. It's also for consistency since you didn't place note on 00:22:298
01:18:315 (78315|2,78484|1,78654|0) - move one column to the right
01:35:603 (95603|0) - double note
00:25:688 - add note like you did on 00:31:111 (31111|2)
00:35:094 - add note
01:13:908 (73908|0) - double note
01:21:450 (81450|1,81620|3) - remove these two 1/4s, it's weird to suddenly map to the fast lead synth when you previously map to 1/1 snapped instrument
00:05:772 - double note (with normal note, not LN) here since it still has the kick sound
00:08:484 - ^
00:08:823 - ^
00:11:196 - ^, etc.
00:20:688 (20688|2,20688|3) - wrong snap, move down one tick (to blue tick)
01:19:416 - add note
01:39:586 - ^
01:46:196 - ^
00:00:772 - add note here maybe
00:01:111 - ^
00:04:416 (4416|3,5094|1,5433|0) - what are these LN's mapped to, if it's for vocal (not vocal tho, i mean that shouting voice) then it should start one tick earlier (on blue tick), but that would disturb the flow so i suggest to just ignore them and make it normal notes
00:07:128 (7128|0,7806|1) - here too^, etc.
00:10:010 (10010|2,10052|0,10094|1,10137|2,10179|3) - wrong snap, should be 1/6
00:12:891 (12891|0,12891|3,12891|1) - why triplet? remove one note
00:13:060 (13060|1) - double note
00:13:315 (13315|2) - double note
00:13:569 (13569|3,13569|2) - double note for kick sound right? move down one tick, and just remove 00:13:484 (13484|0)

00:43:512 (43512|2,43625|1) - should be snapped on 1/4, listen carefully
00:51:281 (51281|3,51365|2) - move up one tick

00:57:637 ~ 01:17:976 - seriously what's up with these triplets :x , i know some have cymbal sound but don't use triplet on almost every 1/1 like this, it's unreasonable, even the higher diffs don't use triplets on every beat like this

01:20:603 - add note
01:24:134 (84134|3,84247|2,84360|1,84473|0,84473|3) - for this part, i think the snaps on INF & GRV fits better, but change the first note snap to 01:24:120 - (1/8)
00:00:772 - add note here
00:01:111 - ^
00:05:772 - add another note, double note for kick sound
00:08:484 - ^
00:11:196 - ^, etc.

00:13:654 - add note?
00:23:823 (23823|2) - move to 4 and 00:23:993 (23993|1) - move to 3, more suitable for the jack pitch
00:34:289 (34289|2) - remove, ghost note. and rearrange like this maybe http://puu.sh/jBaJ8/4e03158517.png
01:05:857 (65857|0,65899|1,65942|2,65984|3) - what is this mapped to?
01:24:077 (84077|1) - wrong snap, should be snapped on 01:24:120 - (1/8 divisor)
01:39:162 (99162|1) - double note
00:23:823 (23823|2) - move to 1 and 00:23:993 (23993|1) - move to 3, more suitable for the jack pitch
00:34:586 (34586|3) - end it on 00:34:671 - and add note on 00:34:713
00:38:993 - use 1/8 stair here like you did on 00:39:586
01:16:620 (76620|3,76789|3) - make these 1/4 LN too like you did on 01:15:942 (75942|3,76111|3)
01:24:077 (84077|0,84077|3) - wrong snap, should be snapped on 01:24:120 - (1/8 divisor)

Good Luck! :)

-BANGKE- wrote:

thanks for mod!
posted
sorry, too bussy IRL ;w;
okay, lets start this again
Please sign in to reply.