Mafumafu feat. IA - Yuugure Semi Nikki [OsuMania]

posted
Total Posts
58
show more
Rivals_7
Hi~
Here's mod as requested. Kalo ada yg direject. bilang yo? :3

1|2|3|4

[MX]

ah dunno.... Many triple notes used for faint drum sound. for example: - 02:13:298 - 02:13:930 - etc. better review this diff again.

00:04:298 - despite this is being the hardest diff on the mapset, it is recommended to make everything harder
suggestion

I remove the LN btw

Do you think that this note - 00:14:719 (14719|2,14798|1) - has more sound than this double - 00:14:877 (14877|0,14877|2) -
00:15:351 (15351|0) - pindahin ke garis biru di atasnya dan pindahin ke kolom 2
add one more note here - 00:18:667 - and here - 00:19:298 (19298|0) - cause for this claps sound you using 2 notes
00:23:719 (23719|0,24351|3) - same, add one more note on each of this notes
00:18:351 (18351|2,18509|1) - geser ke kanan dan tambahin satu note di kolom 2 sini - 00:18:667 - for clap sound
Kebalikannya, - 00:18:982 (18982|1,19140|2) - geser ke kiri dan tambahin satu note di kolom 3 sini - 00:19:298 - ^
add one more here - 00:23:719 - and - 00:24:351
00:39:193 (39193|2,39193|1) - geser kiri. for hand balance
00:47:088 - add note on col 2 for synth sound
00:51:667 (51667|3,51746|2,51825|1) - ctrl+h terus geser ke kanan
00:52:219 (52219|2,52298|1,52377|0) - ^ terus geser kiri
00:52:456 (52456|1,52456|2,52614|0) - Yg double itu geser ke kiri. yg single note di garis merah itu geser ke kolom 3
00:57:509 (57509|0) - delete. not enough impact for 3 note presses ( 2 single note dan 1 LN)
00:59:404 (59404|0) - delete. same sound as - 00:59:561 -
01:00:982 (60982|0,61140|1) - ctrl+g. to avoid jack notes
01:21:667 - add note on col 4
01:27:982 (87982|0,88140|1) - ctrl+g to avoid jack notes
01:28:772 (88772|1,88930|0) - alasan sama kayak di atas ^
01:30:035 (90035|1,90193|0) - ^
01:30:667 - tambah satu note lagi disini sama di sini - 01:31:298 -

Split the LN here cause the pitch is not same-------------v
02:20:404 -
02:21:351 -
02:21:982 -
02:22:930 -
02:25:456 -
02:26:404 -
02:27:035 -
02:27:982 -
------------------------------------------------------------^

Starting from this - 02:46:140 - you use 3 note presses. but starting from here - 02:48:351 - you use double. padahal suara beatnya sama. bahkan lebih meninggi pitchnya
02:56:561 (176561|3,177193|0) - tambahin satu note lagi di masing2 ini note ini
03:01:614 (181614|0,182246|3) - ^
03:06:667 (186667|3,187298|0) - ^
03:14:246 (194246|0,194877|3) - ^
03:19:298 (199298|3,199930|0) - ^
03:24:351 (204351|3,204982|0) - ^
03:29:404 (209404|3,210035|0) - ^
03:10:772 - buat LN start from here and end it here - 03:11:088 -


[HD]
00:00:667 (667|1) - tambah satu note lagi disini
00:01:772 - ^
00:02:877 (2877|0) - ^
00:03:193 (3193|3,3509|1) - ^
00:04:140 (4140|1) - ^
00:04:456 - ^

dari sini - 00:05:719 - sampe - 00:10:140 - yg faint drum dikasih double (ex - 00:05:719 (5719|3,5719|2) - ) tapi yg clap dikasih 1 (ex - 00:06:035 - ). jadinya gak konsisten sama pattern diantara sini - 00:10:772 - sama - 00:14:246 - . coba liat lagi deh.
pattern di antara - 00:15:825 - :arrow: - 00:20:246 - gak konsisten sama - 00:21:193 - :arrow: - 00:24:351 -
01:12:667 - mulai dari sini masalah konsistensi pattern kayak sebelumnya
03:11:404 - ^
03:10:772 - buat LN start from here and end it here - 03:11:088 -

Kalo diliat ini kayak copy paste dari 75 detik pertama terus di mirrored :v

[NM]
00:00:667 (667|1) - tambah satu note lagi disini
03:10:772 - buat LN start from here and end it here - 03:11:088 -

[EZ]
03:10:772 - buat LN start from here and end it here - 03:11:088 -

Hitsound jgn lupa yo? XD

Good Luck ~~ :)
Topic Starter
Adtw_

Rivals_7 wrote:

Hi~
Here's mod as requested. Kalo ada yg direject. bilang yo? :3

1|2|3|4

[MX]

ah dunno.... Many triple notes used for faint drum sound. for example: - 02:13:298 - 02:13:930 - etc. better review this diff again. triple notes faint drum buat nyesuain sama yg ada LNnya kyk 02:12:035 (132035|3,132035|1,132035|0) -

00:04:298 - despite this is being the hardest diff on the mapset, it is recommended to make everything harder
suggestion

I remove the LN btw Accepted

Do you think that this note - 00:14:719 (14719|2,14798|1) - has more sound than this double - 00:14:877 (14877|0,14877|2) -
00:15:351 (15351|0) - pindahin ke garis biru di atasnya dan pindahin ke kolom 2 Accepted tdinya ane bingung di part ini :v
add one more note here - 00:18:667 - and here - 00:19:298 (19298|0) - cause for this claps sound you using 2 notes Accepted
00:23:719 (23719|0,24351|3) - same, add one more note on each of this notes Accepted
00:18:351 (18351|2,18509|1) - geser ke kanan dan tambahin satu note di kolom 2 sini - 00:18:667 - for clap sound
Kebalikannya, - 00:18:982 (18982|1,19140|2) - geser ke kiri dan tambahin satu note di kolom 3 sini - 00:19:298 - ^ Sama kyk yg atas, pntes dritadi ane bingung xD
add one more here - 00:23:719 - and - 00:24:351 ^
00:39:193 (39193|2,39193|1) - geser kiri. for hand balance Accepted
00:47:088 - add note on col 2 for synth sound Accepted
00:51:667 (51667|3,51746|2,51825|1) - ctrl+h terus geser ke kanan Accepted
00:52:219 (52219|2,52298|1,52377|0) - ^ terus geser kiri Accepted
00:52:456 (52456|1,52456|2,52614|0) - Yg double itu geser ke kiri. yg single note di garis merah itu geser ke kolom 3 Accepted wew keren
00:57:509 (57509|0) - delete. not enough impact for 3 note presses ( 2 single note dan 1 LN) Accepted
00:59:404 (59404|0) - delete. same sound as - 00:59:561 - Accepted
01:00:982 (60982|0,61140|1) - ctrl+g. to avoid jack notes Accepted
01:21:667 - add note on col 4 Accepted
01:27:982 (87982|0,88140|1) - ctrl+g to avoid jack notes Accepted
01:28:772 (88772|1,88930|0) - alasan sama kayak di atas ^ Accepted
01:30:035 (90035|1,90193|0) - ^ Accepted and Re-arrenged
01:30:667 - tambah satu note lagi disini sama di sini - 01:31:298 - Accepted and Re-arrenged

Split the LN here cause the pitch is not same-------------v
02:20:404 -
02:21:351 -
02:21:982 -
02:22:930 -
02:25:456 -
02:26:404 -
02:27:035 -
02:27:982 -

All Accepted
------------------------------------------------------------^

Starting from this - 02:46:140 - you use 3 note presses. but starting from here - 02:48:351 - you use double. padahal suara beatnya sama. bahkan lebih meninggi pitchnya
02:56:561 (176561|3,177193|0) - tambahin satu note lagi di masing2 ini note ini Nope, di reff sebelumnya jg cmn 1 soalnya diwakilin LN vocal
03:01:614 (181614|0,182246|3) - ^
03:06:667 (186667|3,187298|0) - ^
03:14:246 (194246|0,194877|3) - ^
03:19:298 (199298|3,199930|0) - ^
03:24:351 (204351|3,204982|0) - ^
03:29:404 (209404|3,210035|0) - ^
03:10:772 - buat LN start from here and end it here - 03:11:088 -


[HD]
00:00:667 (667|1) - tambah satu note lagi disini
00:01:772 - ^
00:02:877 (2877|0) - ^
00:03:193 (3193|3,3509|1) - ^
00:04:140 (4140|1) - ^
00:04:456 - ^

dari sini - 00:05:719 - sampe - 00:10:140 - yg faint drum dikasih double (ex - 00:05:719 (5719|3,5719|2) - ) tapi yg clap dikasih 1 (ex - 00:06:035 - ). jadinya gak konsisten sama pattern diantara sini - 00:10:772 - sama - 00:14:246 - . coba liat lagi deh.
pattern di antara - 00:15:825 - :arrow: - 00:20:246 - gak konsisten sama - 00:21:193 - :arrow: - 00:24:351 -
01:12:667 - mulai dari sini masalah konsistensi pattern kayak sebelumnya
03:11:404 - ^
03:10:772 - buat LN start from here and end it here - 03:11:088 -

All Accepted

Ane kira boleh klo gonta ganti pattern :v Drum double > Clap Double > Drum double > Clap double

Kalo diliat ini kayak copy paste dari 75 detik pertama terus di mirrored :v Soalnya nadanya sama :v

[NM]
00:00:667 (667|1) - tambah satu note lagi disini
03:10:772 - buat LN start from here and end it here - 03:11:088 -
Accepted

[EZ]
03:10:772 - buat LN start from here and end it here - 03:11:088 -
Accepted

Hitsound jgn lupa yo? XD

Good Luck ~~ :)
Thanks For mods :)
sangat membantu ;)
-SoraGami-
IA song xD
shoot*
Topic Starter
Adtw_

-SoraGami- wrote:

IA song xD
shoot*
Hoho :D
Thanks Sora ^^/
AlisceaSparku
Hi~!
From my queue :p

Here's my mod, A bit long :o
|1|2|3|4|
[MX]
about the whole map
let's make 00:53:719 an example. why is this 3 notes when it's beat is weaker than 00:54:035 ? a bit confusing imo
00:05:719 - missing note?
01:43:614 (103614|1) - move to 1, hand balance

[HD]
about the whole map
let's make 00:06:035 an example. why is this 1 note only when it's beat is weaker than 00:06:351? confusing too imo xD
01:59:404 - add note, it's a cymbal sound after all
00:52:456 - ^
02:51:509 - ^

[NM]
01:59:404 (119404|1) - move to 4, to emphasize cymbal sound
00:52:456 (52456|1) - ^
02:51:509 (171509|1) - move to 1, ^

[EZ]
00:05:719 - add note. it's a cymbal sound
00:10:772 - ^
00:15:825 - ^
00:20:877 - ^
00:52:456 - ^ and it's the start of the chorus. Should put another note to emphasize it
01:59:404 - ^
02:51:509 - ^
01:02:561 - add note, cymbal sound
01:12:667 - ^
01:22:772 - ^
02:08:246 - ^
02:08:561 - ^
02:08:877 - ^
02:19:614 - ^
03:01:298 - ^

good luck with your map! :D
Topic Starter
Adtw_

AlisceaSparku wrote:

Hi~!
From my queue :p

Here's my mod, A bit long :o
|1|2|3|4|
[MX]
about the whole map
let's make 00:53:719 an example. why is this 3 notes when it's beat is weaker than 00:54:035 ? a bit confusing imo okay ill use 2 notes for 00:53:719 is that ok? :D
00:05:719 - missing note? ok
01:43:614 (103614|1) - move to 1, hand balance ok

[HD]
about the whole map
let's make 00:06:035 an example. why is this 1 note only when it's beat is weaker than 00:06:351? confusing too imo xD okay ill use 2 notes for 00:06:351 is that ok? :D
01:59:404 - add note, it's a cymbal sound after all ok
00:52:456 - ^ ok
02:51:509 - ^ ok

[NM]
01:59:404 (119404|1) - move to 4, to emphasize cymbal sound ok
00:52:456 (52456|1) - ^ ok
02:51:509 (171509|1) - move to 1, ^ ok

[EZ]
00:05:719 - add note. it's a cymbal sound
00:10:772 - ^
00:15:825 - ^
00:20:877 - ^
00:52:456 - ^ and it's the start of the chorus. Should put another note to emphasize it
01:59:404 - ^
02:51:509 - ^
01:02:561 - add note, cymbal sound
01:12:667 - ^
01:22:772 - ^
02:08:246 - ^
02:08:561 - ^
02:08:877 - ^
02:19:614 - ^
03:01:298 - ^
All accepted :D

good luck with your map! :D
Thanks For Mods :)
Topic Starter
Adtw_
Hitsound Update ._.
Crono
I will come back and mod this later, I was also thinking about doing a SHD Guest diff, (even if it's not used for rank) because this song just has so much unused potential for some fun streams and more variation by making better use of LNs among other things.

with a long song like this it is good to have a bit more variation with your patterns, it does get quite repetitive except for the short bursts in the MX diff.
Topic Starter
Adtw_

Crono wrote:

I will come back and mod this later, I was also thinking about doing a SHD Guest diff, (even if it's not used for rank) because this song just has so much unused potential for some fun streams and more variation by making better use of LNs among other things.

with a long song like this it is good to have a bit more variation with your patterns, it does get quite repetitive except for the short bursts in the MX diff.
you can make SHD guest diff, and ill try to rank it if not overmapped and passable xD
Draftnell
LETS GO !!!

|1|2|3|4|


hmmm EZ :v but icon >>>>

so, my suggest : kurangin yg ber 2 note seems like 00:06:035 (6035|0,6035|3) - 00:06:667 (6667|0,6667|3) - 00:07:298 (7298|3,7298|0) - etc itu cukup single note aja untuk diff easy ^^ dan lanjutin sampe seterus nya kecuali untuk cymbal :3
00:51:825 (51825|1,51982|2,52140|3,52298|0) - delete, change to LN,,and LN start in 00:51:667 -
00:52:456 (52456|1,52456|3) - sama seperti my suggest tdi ^^ i hope you understand ><
00:56:719 (56719|2) - delete
00:57:825 (57825|0,58140|2) - geser ke kanan 1x
00:58:456 (58456|3) - move 1
x.x 00:58:930 (58930|2,59246|0) - delete
00:58:456 (58456|3,58772|1) - ctrl + H
00:59:088 (59088|3) - move 2
00:59:404 (59404|2) - move 4
00:59:877 (59877|1) - delete ( usaha in jgn ikutin vocal )
01:02:561 (62561|0,62561|2) - enough 1 note ^^
01:03:982 (63982|1,64298|0) - delete :v
01:04:930 (64930|2) - ^
wtf bnyk masih -_-" kasian yg disini capek ngetik :v dah gini aja biar jelas...kurangin note yg ngikutin vocal, dan penggunaan 2 note (kecuali cymbal)

dah untuk diff ini lnjutin yaa xD cmn di kurangin beberapa note biar icon EZ ny muncul seperti >>>
no jack plis >< 00:01:298 (1298|1,1456|1) -
00:25:614 (25614|0,25614|1) - nih LN panjangin sampe 00:25:930 -
00:36:825 (36825|0,36904|1,36982|2) - hohohoh diff normal usahain jgan pake stream 1/4, jika bisa di bikin pattern yg cocok >w<so my suggest : 00:36:825 - >>> http://puu.sh/iVXgu/269b1b02e6.jpg
00:57:193 (57193|3,57272|2,57351|1,57430|0) - dat -_- change >>> http://puu.sh/iVXlH/88652b6b96.jpg
01:00:982 - add note in col 1
01:32:561 (92561|3,92561|2) - panjangin sampe >> 01:32:877 -
01:43:772 (103772|0,103851|1,103930|2) - x.x change LN plis (seperti pattern yg w kasih tau sebelum nya)
02:04:140 (124140|3,124219|2,124298|1,124377|0) - change LN >> http://puu.sh/iVXzw/4acda5ed6a.jpg
02:14:088 (134088|3,134167|2,134246|1,134325|0,134404|3,134482|2) - ini jga change LN -_- wtf
02:34:456 (154456|0,154535|1,154614|2,154693|3) - ^
02:39:509 (159509|3,159509|2) - panjang LN sampe 02:39:825 -
02:52:140 (172140|2,172772|1) - delete
02:53:404 (173404|0) - delete, terus ctrl + H
02:53:719 - add note di col 4
02:54:351 (174351|0) - delete
02:54:667 - add note col 1
02:54:982 (174982|0) - delete
02:55:298 - add note col 1 (pleasee bedain dengan suara drum yg clap ma kick untuk 2 note nya ><)
02:55:930 (175930|3,176009|2,176088|1,176167|0) - change LN in col 1
03:00:825 (180825|0,180904|1,180982|2,181061|3,181140|0,181219|1) - wtf :v gak perlu w bilang lagi yee musti ngapaen tentang itu :v
03:06:035 (186035|3,186114|2,186193|1,186272|0) - ^ (ini diff normal uyyy :v)
03:31:298 (211298|0,211377|1,211456|2,211535|3) - change jadi 2 LN in col 1 dan 4
00:14:640 (14640|3,14719|2,14798|1,14877|0,14956|1,15035|2,15114|1,15193|0,15272|1,15351|2,15430|1,15509|0,15588|1,15667|2,15746|3) - stream ny :v wkokwokw mending di jadiin gini deh biar cocok ma instrument nya >> http://puu.sh/iVYca/9fc41a0480.jpg
00:37:140 (37140|1) - move 1 (avoid jack 00:36:982 (36982|1) - )
00:54:351 - add note col 4
00:54:509 (54509|2) - move col 2
01:44:088 (104088|2) - move col 4
01:49:140 (109140|3) - move col 3
02:51:509 (171509|3) - delete (cukup 2 note aja)
02:53:088 - add note col 1
03:14:246 (194246|1) - move col 3
03:14:404 (194404|0) - move col 2
03:19:298 (199298|2) - ^
03:19:456 (199456|3) - move col 3
03:19:930 (199930|1) - ^
03:20:088 (200088|0) - move col 2
wtf :v yg pattern kek gini 03:24:035 (204035|2,204035|3,204351|0,204351|2,204509|3,204667|1,204667|0,204982|1,204982|3) - untuk note ini 03:24:509 (204509|3) - hindarin jack nya dengan yg 03:24:035 (204035|3) - (only pattern yg sama kek gitu)

dah itu aja deh x.x
CAPEK T.T

hmmm about IA....oke here my stars ~
Topic Starter
Adtw_

Draftnell wrote:

LETS GO !!!

|1|2|3|4|


hmmm EZ :v but icon >>>>

so, my suggest : kurangin yg ber 2 note seems like 00:06:035 (6035|0,6035|3) - 00:06:667 (6667|0,6667|3) - 00:07:298 (7298|3,7298|0) - etc itu cukup single note aja untuk diff easy ^^ dan lanjutin sampe seterus nya kecuali untuk cymbal :3
00:51:825 (51825|1,51982|2,52140|3,52298|0) - delete, change to LN,,and LN start in 00:51:667 -
00:52:456 (52456|1,52456|3) - sama seperti my suggest tdi ^^ i hope you understand ><
00:56:719 (56719|2) - delete
00:57:825 (57825|0,58140|2) - geser ke kanan 1x
00:58:456 (58456|3) - move 1
x.x 00:58:930 (58930|2,59246|0) - delete
00:58:456 (58456|3,58772|1) - ctrl + H
00:59:088 (59088|3) - move 2
00:59:404 (59404|2) - move 4
00:59:877 (59877|1) - delete ( usaha in jgn ikutin vocal )
01:02:561 (62561|0,62561|2) - enough 1 note ^^
01:03:982 (63982|1,64298|0) - delete :v
01:04:930 (64930|2) - ^
wtf bnyk masih -_-" kasian yg disini capek ngetik :v dah gini aja biar jelas...kurangin note yg ngikutin vocal, dan penggunaan 2 note (kecuali cymbal)

dah untuk diff ini lnjutin yaa xD cmn di kurangin beberapa note biar icon EZ ny muncul seperti >>>
Udah mz di accept smua, "E" nya udah muncul skrg :'v
no jack plis >< 00:01:298 (1298|1,1456|1) -
00:25:614 (25614|0,25614|1) - nih LN panjangin sampe 00:25:930 -
00:36:825 (36825|0,36904|1,36982|2) - hohohoh diff normal usahain jgan pake stream 1/4, jika bisa di bikin pattern yg cocok >w<so my suggest : 00:36:825 - >>> http://puu.sh/iVXgu/269b1b02e6.jpg
00:57:193 (57193|3,57272|2,57351|1,57430|0) - dat -_- change >>> http://puu.sh/iVXlH/88652b6b96.jpg
01:00:982 - add note in col 1
01:32:561 (92561|3,92561|2) - panjangin sampe >> 01:32:877 -
01:43:772 (103772|0,103851|1,103930|2) - x.x change LN plis (seperti pattern yg w kasih tau sebelum nya)
02:04:140 (124140|3,124219|2,124298|1,124377|0) - change LN >> http://puu.sh/iVXzw/4acda5ed6a.jpg
02:14:088 (134088|3,134167|2,134246|1,134325|0,134404|3,134482|2) - ini jga change LN -_- wtf
02:34:456 (154456|0,154535|1,154614|2,154693|3) - ^
02:39:509 (159509|3,159509|2) - panjang LN sampe 02:39:825 -
02:52:140 (172140|2,172772|1) - delete
02:53:404 (173404|0) - delete, terus ctrl + H
02:53:719 - add note di col 4
02:54:351 (174351|0) - delete
02:54:667 - add note col 1
02:54:982 (174982|0) - delete
02:55:298 - add note col 1 (pleasee bedain dengan suara drum yg clap ma kick untuk 2 note nya ><)
02:55:930 (175930|3,176009|2,176088|1,176167|0) - change LN in col 1
03:00:825 (180825|0,180904|1,180982|2,181061|3,181140|0,181219|1) - wtf :v gak perlu w bilang lagi yee musti ngapaen tentang itu :v
03:06:035 (186035|3,186114|2,186193|1,186272|0) - ^ (ini diff normal uyyy :v)
03:31:298 (211298|0,211377|1,211456|2,211535|3) - change jadi 2 LN in col 1 dan 4
00:14:640 (14640|3,14719|2,14798|1,14877|0,14956|1,15035|2,15114|1,15193|0,15272|1,15351|2,15430|1,15509|0,15588|1,15667|2,15746|3) - stream ny :v wkokwokw mending di jadiin gini deh biar cocok ma instrument nya >> http://puu.sh/iVYca/9fc41a0480.jpg
00:37:140 (37140|1) - move 1 (avoid jack 00:36:982 (36982|1) - )
00:54:351 - add note col 4
00:54:509 (54509|2) - move col 2
01:44:088 (104088|2) - move col 4
01:49:140 (109140|3) - move col 3
02:51:509 (171509|3) - delete (cukup 2 note aja)
02:53:088 - add note col 1
03:14:246 (194246|1) - move col 3
03:14:404 (194404|0) - move col 2
03:19:298 (199298|2) - ^
03:19:456 (199456|3) - move col 3
03:19:930 (199930|1) - ^
03:20:088 (200088|0) - move col 2
wtf :v yg pattern kek gini 03:24:035 (204035|2,204035|3,204351|0,204351|2,204509|3,204667|1,204667|0,204982|1,204982|3) - untuk note ini 03:24:509 (204509|3) - hindarin jack nya dengan yg 03:24:035 (204035|3) - (only pattern yg sama kek gitu)

dah itu aja deh x.x
CAPEK T.T

hmmm about IA....oke here my stars ~
Okelah smuanya ane accept, tpi ada repattern dikit ._.
Thanks modnya sma starnya juga :D
try24get
Hi, from our queue
Key Notation |1|2|3|4|
---EZ---
00:03:982 - missing drum?
00:56:877 (56877|2) - set snap div to 1/4 then press K, I guess more clearly sound. Lets call this K case
01:06:982 (66982|2) - remove, too low sound
02:03:825 (123825|1) - K case
02:13:930 (133930|2) - remove, too low sound
02:55:614 (175614|1) - K case
---NM---
00:04:298 - misssing slider? if so end at 00:04:456
00:04:456 (4456|0) - move to 3 if you add slider because mod above
00:37:298 (37298|1) - move to 3, avoid this note and slider's end at same key that 2 snaps apart
01:06:982 (66982|3,66982|1) - remove, too low sound
01:35:219 (95219|2) - K then J, missplaced I guess
00:28:272 (28272|3) - J then K, ^
~~~~~~
Sorry I only mod these diffs
I hope this mod can help and your map get ranked
GLHF
Topic Starter
Adtw_

try24get wrote:

Hi, from our queue
Key Notation |1|2|3|4|
---EZ---
00:03:982 - missing drum? Ok
00:56:877 (56877|2) - set snap div to 1/4 then press K, I guess more clearly sound. Lets call this K case im following drum btw
01:06:982 (66982|2) - remove, too low sound nope
02:03:825 (123825|1) - K case nope
02:13:930 (133930|2) - remove, too low sound nope
02:55:614 (175614|1) - K case nope
---NM---
00:04:298 - misssing slider? if so end at 00:04:456 lol. i forgot sometimes
00:04:456 (4456|0) - move to 3 if you add slider because mod above Ok
00:37:298 (37298|1) - move to 3, avoid this note and slider's end at same key that 2 snaps apart Ok
01:06:982 (66982|3,66982|1) - remove, too low sound changed to 1 note
01:35:219 (95219|2) - K then J, missplaced I guess im following vocal
00:28:272 (28272|3) - J then K, ^ im following vocal
~~~~~~
Sorry I only mod these diffs
I hope this mod can help and your map get ranked
GLHF
Thanks for mod ^^/
And star :D
Crono
Topic Starter
Adtw_

Crono wrote:

Here's my GD

http://puu.sh/iYLMQ/9b2607f0fe.osz

Cryolien's replay



ShikiNoHollow's replay

your diff is fun xD
Thanks for GD ;)
i'll update it ASAP

i dont know why i got this error message ._.
Topic Starter
Adtw_
Updated!!
Ibrahim
hii
modding as req via PM in game~

l 1 l 2 l 3 l 4

00:46:772 - change with LN ... ada kick drum
00:56:877 - ^
01:50:009 (110009|1) - in harus nya mulai dari sini 01:49:930 -
01:53:719 (113719|0) - change with LN
02:03:825 (123825|1) - ^
02:08:246 (128246|3,128246|1) - del 1 and change with LN
02:18:351 (138351|3,138351|2,138667|0,138667|1,138982|2) - sama in sama 02:08:246 (128246|1,128561|2) -
02:55:614 (175614|1) - change with LN
03:00:035 (180035|1,180351|0) - sama in dengan 02:18:351 (138351|2,138667|1,138982|2) -
03:10:140 (190140|2,190140|3,190456|0,190456|1) - sama dengan di atas
00:06:351 (6351|2) - geser ke kiri
00:06:982 (6982|1) - geser ke kanan
00:25:614 (25614|1,25614|0) - LN akhir nya sampe 00:25:851 -
00:43:298 - add
01:32:561 (92561|1,92561|0) - ini juga sama LN nya di garis biru akhirnya
01:50:246 - add
01:56:719 - ^
02:03:982 - add
02:08:640 (128640|1) - delete
02:08:561 (128561|0) - suggets ganti sama LN
02:28:140 (148140|1,148140|0) - LN berenti di blue line
02:29:719 - add
02:55:693 (175693|2) - del
02:55:614 (175614|3) - ganti sama LN

udah mungkin segitu aja
Goodluck~
Topic Starter
Adtw_

[Baim] wrote:

hii
modding as req via PM in game~

l 1 l 2 l 3 l 4

00:46:772 - change with LN ... ada kick drum
00:56:877 - ^
01:50:009 (110009|1) - in harus nya mulai dari sini 01:49:930 -
01:53:719 (113719|0) - change with LN
02:03:825 (123825|1) - ^
02:08:246 (128246|3,128246|1) - del 1 and change with LN
02:18:351 (138351|3,138351|2,138667|0,138667|1,138982|2) - sama in sama 02:08:246 (128246|1,128561|2) -
02:55:614 (175614|1) - change with LN
03:00:035 (180035|1,180351|0) - sama in dengan 02:18:351 (138351|2,138667|1,138982|2) -
03:10:140 (190140|2,190140|3,190456|0,190456|1) - sama dengan di atas
00:06:351 (6351|2) - geser ke kiri
00:06:982 (6982|1) - geser ke kanan
00:25:614 (25614|1,25614|0) - LN akhir nya sampe 00:25:851 -
00:43:298 - add
01:32:561 (92561|1,92561|0) - ini juga sama LN nya di garis biru akhirnya
01:50:246 - add
01:56:719 - ^
02:03:982 - add
02:08:640 (128640|1) - delete
02:08:561 (128561|0) - suggets ganti sama LN
02:28:140 (148140|1,148140|0) - LN berenti di blue line
02:29:719 - add
02:55:693 (175693|2) - del
02:55:614 (175614|3) - ganti sama LN

udah mungkin segitu aja
Goodluck~
Fix All
Woo~ makasih modnya :)
membantu sekali >,<
NlHIL
02:32:561 - move to 02:32:482
02:32:877 - ^ 02:32:719
02:33:035 - ^ 02:32:956

03:00:746 - add a note
Topic Starter
Adtw_

NlHIL wrote:

02:32:561 - move to 02:32:482
02:32:877 - ^ 02:32:719
02:33:035 - ^ 02:32:956

03:00:746 - add a note
Fix All
Thanks~ :)
show more
Please sign in to reply.

New reply