1. osu! forums
  2. Beatmaps
  3. Ranked/Approved Beatmaps
posted
This beatmap was submitted using in-game submission on Friday, July 31, 2015 at 1:27:57 PM

Artist: Doxx & Feint
Title: The Pink Fields
Tags: dnb drum and bass fort
BPM: 178
Filesize: 4955kb
Play Time: 01:39
Difficulties Available:
  1. Divine (5.3 stars, 502 notes)
  2. Easy (1.47 stars, 117 notes)
  3. Fort's Insane (4.3 stars, 380 notes)
  4. Hard (3.34 stars, 264 notes)
  5. Normal (2.07 stars, 175 notes)


Download: Doxx & Feint - The Pink Fields
Information: Scores/Beatmap Listing
---------------

Remember the time we lay
In the grass on the hill in the Pink Fields
We watched the world together
You and I forever





Beatmap Information
Fort's Insane by Fort
Avizura - Lucky Star
Station Earth & Roos Denayer - Cold Green Eyes
posted
placeholder i guess

[General]
  1. Disable widescreen support since you're not using sb


[Normal]
  1. 00:17:455 (4) - : nc, ngikutin pattern sebelum2nya


[Hard]
  1. neat enuff


[Fort's Insane]
  1. 00:03:129 (2) - : matiin grid snapnya, bawa ke 151 198 lebih rapi tbh.
  2. 00:03:298 (3) - : distack sama (2) terus tarik slider point terakhir 1 grid keatas. lebih rapi o.o
  3. 00:22:174 (5) - : biar ngikutin piano echonya, dibuat jadi slider 1/2 gimana? misalnya kea gini
  4. 00:30:264 (3) - : sama sih biar ngikutin musiknya juga. gimana kalau dibuat 1/2 slider/circle? terus tambahin Normal sample-set ke 00:30:433 - dan 00:30:601 - owo
  5. 00:41:051 (3) - : ^
  6. 00:53:017 (2) - : diperbaikin blanketnya bisa kali ya ;-; sayang banget semuanya rapi kecuali disini lol
  7. 01:01:781 - : disini sayang banget dibiarin kosong. coba dikasih circle di 292 240 biar ngebuat jump 2,0x?
  8. 01:12:568 - : ^
  9. 01:20:742 (6) - : add whistle


[Forever]
  1. neat enuf


tbh bakalan lebih bagus kalo misalnya diffnya daniel ngikutin whistle kea punya Fort sih.. imo sih
good luck and sorry for bad mod ;w;
posted

10nya wrote:

placeholder i guess

[General]
  1. Disable widescreen support since you're not using sb
ok

[Normal]
  1. 00:17:455 (4) - : nc, ngikutin pattern sebelum2nya
ok

[Hard]
  1. neat enuff
thanks :D

[Fort's Insane]
  1. 00:03:129 (2) - : matiin grid snapnya, bawa ke 151 198 lebih rapi tbh.
  2. 00:03:298 (3) - : distack sama (2) terus tarik slider point terakhir 1 grid keatas. lebih rapi o.o
  3. 00:22:174 (5) - : biar ngikutin piano echonya, dibuat jadi slider 1/2 gimana? misalnya kea gini
  4. 00:30:264 (3) - : sama sih biar ngikutin musiknya juga. gimana kalau dibuat 1/2 slider/circle? terus tambahin Normal sample-set ke 00:30:433 - dan 00:30:601 - owo
  5. 00:41:051 (3) - : ^
  6. 00:53:017 (2) - : diperbaikin blanketnya bisa kali ya ;-; sayang banget semuanya rapi kecuali disini lol
  7. 01:01:781 - : disini sayang banget dibiarin kosong. coba dikasih circle di 292 240 biar ngebuat jump 2,0x?
  8. 01:12:568 - : ^
  9. 01:20:742 (6) - : add whistle


[Forever]
  1. neat enuf
wew :v thanks lol

tbh bakalan lebih bagus kalo misalnya diffnya daniel ngikutin whistle kea punya Fort sih.. imo sih
good luck and sorry for bad mod ;w; I will consider.
Thanks for modding! :D
posted

10nya wrote:

[Fort's Insane]
  1. 00:03:129 (2) - : matiin grid snapnya, bawa ke 151 198 lebih rapi tbh. good catch
  2. 00:03:298 (3) - : distack sama (2) terus tarik slider point terakhir 1 grid keatas. lebih rapi o.o
  3. 00:22:174 (5) - : biar ngikutin piano echonya, dibuat jadi slider 1/2 gimana? misalnya kea gini nanti saja deh, ane masih suka patternnya kaya gini
  4. 00:30:264 (3) - : sama sih biar ngikutin musiknya juga. gimana kalau dibuat 1/2 slider/circle? terus tambahin Normal sample-set ke 00:30:433 - dan 00:30:601 - owo piano harkat panjang ini wkwkwkwk
  5. 00:41:051 (3) - : ^
  6. 00:53:017 (2) - : diperbaikin blanketnya bisa kali ya ;-; sayang banget semuanya rapi kecuali disini lol oke zip
  7. 01:01:781 - : disini sayang banget dibiarin kosong. coba dikasih circle di 292 240 biar ngebuat jump 2,0x? ane sih niat nya pengen ngasih pattern 1/2 tapi ane prefer 1/1 soalnya buat nyeimbangin diff sama Hard gitu, jadinya ane pakai 1/1 deh, tapi nanti deh kalau ada org lain yg masalahin ini ane bakal kasih notes kok
  8. 01:12:568 - : ^^
  9. 01:20:742 (6) - : add whistle ane gk terlalu yakin ane hitsounding notes yang ada di garis biru
Thanks for mod 10nya, fix all except Red one

Isnane
osu file format v14

[General]
AudioFilename: The Pink Fields.mp3
AudioLeadIn: 0
PreviewTime: 56556
Countdown: 0
SampleSet: Soft
StackLeniency: 0.2
Mode: 0
LetterboxInBreaks: 1
WidescreenStoryboard: 1

[Editor]
Bookmarks: 2624,13410,24197,29590,34983,45770,53860,55208,56556,78129,83523,88916,94309
DistanceSpacing: 1.2
BeatDivisor: 4
GridSize: 4
TimelineZoom: 2.1

[Metadata]
Title:The Pink Fields
TitleUnicode:The Pink Fields
Artist:Doxx & Feint
ArtistUnicode:Doxx & Feint
Creator:[ Madoka ]
Version:Fort's Insane
Source:
Tags:dnb drum and bass fort
BeatmapID:729988
BeatmapSetID:329290

[Difficulty]
HPDrainRate:7
CircleSize:4.2
OverallDifficulty:8
ApproachRate:9
SliderMultiplier:1.5
SliderTickRate:2

[Events]
//Background and Video events
0,0,"BG.jpg",0,0
//Break Periods
//Storyboard Layer 0 (Background)
//Storyboard Layer 1 (Fail)
//Storyboard Layer 2 (Pass)
//Storyboard Layer 3 (Foreground)
//Storyboard Sound Samples

[TimingPoints]
1276,337.078651685393,4,2,1,10,1,0
2624,-133.333333333333,4,2,1,20,0,0
24197,-133.333333333333,4,2,1,20,0,0
24202,-133.333333333333,4,2,1,30,0,0
34983,-133.333333333333,4,2,1,35,0,0
45770,-133.333333333333,4,2,1,40,0,0
53859,-133.333333333333,4,2,1,50,0,0
55208,-133.333333333333,4,2,1,60,0,0
56556,-100,4,2,1,70,0,1
99702,-100,4,2,1,70,0,0


[Colours]
Combo1 : 192,192,192
Combo2 : 0,255,255

[HitObjects]
176,320,2624,6,0,B|180:260|180:260|216:244|220:204,1,112.500004291535,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
153,197,3129,1,0,0:0:0:0:
153,197,3298,2,0,P|181:165|254:169,1,112.500004291535
100,272,3804,2,0,L|20:260,2,56.2500021457673,0|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
256,300,4309,2,0,P|280:272|292:240,1,56.2500021457673,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
368,188,4646,6,0,P|352:140|360:68,1,112.500004291535,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
396,24,5152,1,0,0:0:0:0:
444,180,5320,2,0,P|440:220|416:248,2,56.2500021457673,0|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
360,344,5826,2,0,P|364:304|388:276,2,56.2500021457673,0|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
428,332,6332,1,0,0:0:0:0:
200,316,6669,6,0,L|132:328,2,56.2500021457673,0|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
252,232,7174,2,0,L|320:244,2,56.2500021457673,0|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
128,236,7680,2,0,B|64:244|64:244|24:244,1,84.3750032186509,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
16,224,8017,5,0,0:0:0:0:
72,140,8186,1,0,0:0:0:0:
36,44,8354,1,0,0:0:0:0:
72,156,8523,1,0,0:0:0:0:
128,80,8691,2,0,B|156:72|156:72|240:80,1,112.500004291535,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
304,52,9197,1,0,0:0:0:0:
304,52,9365,6,0,P|312:80|300:116,1,56.2500021457673,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
252,172,9702,2,0,L|192:168,2,56.2500021457673,0|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
372,232,10377,1,0,0:0:0:0:
468,140,10714,6,0,L|456:80,2,56.2500021457673,0|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
460,208,11219,1,0,0:0:0:0:
444,272,11388,2,0,L|452:340,1,56.2500021457673,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
384,156,11725,1,0,0:0:0:0:
376,168,12062,5,0,0:0:0:0:
240,156,12231,1,0,0:0:0:0:
344,240,12399,1,0,0:0:0:0:
304,112,12568,1,0,0:0:0:0:
240,232,12737,1,0,0:0:0:0:
176,112,12906,1,0,0:0:0:0:
252,252,13073,1,0,0:0:0:0:
264,272,13410,6,0,L|144:272,1,112.500004291535,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
112,328,13916,1,0,0:0:0:0:
112,328,14084,2,0,P|83:281|104:223,1,112.500004291535
140,176,14590,1,0,0:0:0:0:
118,111,14759,6,0,P|130:79|130:43,2,56.2500021457673
140,176,15264,2,0,P|108:152|32:164,1,112.500004291535,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
204,124,15770,1,0,0:0:0:0:
204,124,15938,1,0,0:0:0:0:
204,124,16107,6,0,P|236:144|268:144,1,56.2500021457673,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
312,112,16444,1,0,0:0:0:0:
256,72,16613,2,0,L|260:16,1,56.2500021457673,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
360,176,16950,2,0,L|420:164,1,56.2500021457673,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
304,252,17287,1,0,0:0:0:0:
304,252,17455,2,0,B|216:244|216:244|180:260,1,112.500004291535,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
128,232,17961,2,0,P|124:264|136:292,2,56.2500021457673,0|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
60,196,18467,2,0,P|72:160|68:120,1,56.2500021457673,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
44,28,18804,5,0,0:0:0:0:
100,68,18972,2,0,P|152:84|224:60,1,112.500004291535,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
264,32,19478,2,0,B|296:24|296:24|384:36,1,112.500004291535,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
412,92,19983,1,0,0:0:0:0:
472,60,20152,6,0,P|480:88|468:128,1,56.2500021457673,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
376,208,20489,1,0,0:0:0:0:
376,208,20658,2,0,P|396:187|436:177,2,56.2500021457673,0|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
316,144,21163,2,0,L|256:152,1,56.2500021457673,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
440,252,21500,5,0,0:0:0:0:
344,288,21669,1,0,0:0:0:0:
260,232,21837,1,0,0:0:0:0:
368,292,22006,1,0,0:0:0:0:
264,348,22174,2,0,B|236:348|236:348|184:336|184:336|152:336,1,112.500004291535
128,340,22849,5,0,0:0:0:0:
92,244,23017,1,0,0:0:0:0:
56,340,23186,1,0,0:0:0:0:
120,260,23354,1,0,0:0:0:0:
32,312,23523,1,0,0:0:0:0:
200,284,23691,1,0,0:0:0:0:
48,212,23860,1,0,0:0:0:0:
220,180,24197,6,0,L|224:300,1,112.500004291535,4|8,1:2|1:0,0:0:0:0:
140,176,24702,1,2,0:0:0:0:
188,88,24871,2,0,L|248:96,1,56.2500021457673,0|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
368,160,25208,2,0,L|308:168,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
376,72,25545,6,0,L|472:56,1,84.3750032186509,0|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
472,68,25882,1,8,1:0:0:0:
388,204,26051,2,0,B|380:176|380:176|380:148,1,56.2500021457673,0|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
464,84,26388,1,0,1:0:0:0:
480,200,26556,2,0,P|480:240|476:276,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
420,336,26893,6,0,L|304:320,1,112.500004291535,0|8,1:0|1:0,0:0:0:0:
248,356,27399,2,0,P|236:328|240:300,1,56.2500021457673,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
288,176,27736,1,0,1:0:0:0:
220,224,27905,2,0,L|152:220,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
76,284,28242,5,0,1:0:0:0:
144,188,28410,1,0,0:0:0:0:
128,352,28579,1,8,1:0:0:0:
48,200,28747,1,2,0:0:0:0:
152,272,28916,1,0,0:0:0:0:
216,132,29084,1,0,1:0:0:0:
56,308,29253,1,8,1:0:0:0:
228,360,29590,6,0,B|244:372|244:372|292:368|292:368|332:352,1,84.3750032186509,0|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
336,344,29927,2,0,P|352:312|384:292,1,56.2500021457673,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
488,228,30264,2,0,P|456:236|392:176,1,112.500004291535,2|8,0:0|1:0,0:0:0:0:
459,168,30770,1,2,0:0:0:0:
408,360,30938,5,0,1:0:0:0:
312,252,31107,1,0,0:0:0:0:
484,308,31275,1,8,1:0:0:0:
308,240,31444,2,0,B|280:236|280:236|192:248,1,112.500004291535,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
156,304,31950,2,0,P|132:276|128:244,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
48,120,32287,5,0,1:0:0:0:
48,120,32455,2,0,P|68:160|52:228,1,112.500004291535,2|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
12,280,32961,2,0,L|24:340,1,56.2500021457673,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
0,176,33298,1,8,1:0:0:0:
0,176,33635,5,0,1:0:0:0:
24,292,33804,1,0,0:0:0:0:
56,104,33972,1,8,1:0:0:0:
36,308,34141,1,2,0:0:0:0:
36,308,34478,1,0,1:0:0:0:
112,256,34646,2,0,L|168:260,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
292,344,34983,6,0,B|300:300|300:300|296:272|296:272|304:232,1,112.500004291535,4|8,1:2|1:0,0:0:0:0:
360,195,35489,1,2,0:0:0:0:
360,195,35658,2,0,L|372:135,1,56.2500021457673,0|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
352,74,35995,1,8,1:0:0:0:
460,184,36163,1,0,0:0:0:0:
456,192,36247,1,0,0:0:0:0:
452,200,36332,6,0,L|432:296,1,84.3750032186509,0|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
440,300,36669,2,0,L|376:292,1,56.2500021457673,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
328,332,37006,1,0,0:0:0:0:
456,320,37174,1,2,0:0:0:0:
312,344,37343,2,0,L|252:336,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
288,248,37680,6,0,P|296:208|280:128,2,112.500004291535,0|8|0,1:0|1:0|0:0,0:0:0:0:
192,284,38523,1,0,1:0:0:0:
92,264,38691,2,0,L|32:248,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
172,304,39028,5,0,1:0:0:0:
156,204,39197,1,0,0:0:0:0:
136,104,39365,1,8,1:0:0:0:
148,212,39534,1,2,0:0:0:0:
148,112,39702,1,0,0:0:0:0:
60,164,39871,1,0,1:0:0:0:
164,124,40040,2,0,L|160:56,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
252,176,40377,6,0,L|248:272,1,84.3750032186509,0|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
236,276,40714,2,0,L|304:284,1,56.2500021457673,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
328,340,41051,2,0,P|356:304|332:228,1,112.500004291535,0|8,0:0|1:0,0:0:0:0:
352,108,41725,6,0,P|368:144|452:160,1,112.500004291535,0|8,1:0|1:0,0:0:0:0:
420,100,42231,1,0,0:0:0:0:
296,156,42399,1,0,0:0:0:0:
284,89,42568,1,0,1:0:0:0:
284,89,42736,2,0,P|301:58|328:41,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
296,156,43073,6,0,P|268:136|184:144,1,112.500004291535,0|8,1:0|1:0,0:0:0:0:
132,164,43579,2,0,B|108:168|88:188|88:188|12:176,1,112.500004291535,0|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
27,178,44084,1,8,1:0:0:0:
148,236,44422,5,0,1:0:0:0:
248,216,44590,1,0,0:0:0:0:
192,300,44759,1,8,1:0:0:0:
281,120,44927,1,2,0:0:0:0:
248,216,45095,1,0,0:0:0:0:
203,126,45264,1,0,1:0:0:0:
315,293,45433,1,8,1:0:0:0:
248,216,45601,1,0,0:0:0:0:
348,222,45770,6,0,B|392:240|424:208|424:208|436:220|456:224,1,112.500004291535,4|8,1:2|1:0,0:0:0:0:
472,160,46275,1,2,0:0:0:0:
484,92,46444,2,0,P|456:92|432:104,1,56.2500021457673,0|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
296,36,46781,2,0,P|336:52|368:48,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
292,128,47118,6,0,P|248:108|188:120,1,84.3750032186509,0|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
184,128,47455,2,0,P|148:144|108:136,2,56.2500021457673,8|0|0,1:0|1:0|0:0,0:0:0:0:
140,76,47961,1,0,1:0:0:0:
236,184,48129,2,0,P|284:208|304:208,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
160,224,48467,6,0,P|112:220|84:212,2,56.2500021457673,0|0|8,1:0|0:0|1:0,0:0:0:0:
248,280,48972,2,0,B|288:284|288:284|328:252|368:268,1,112.500004291535,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
424,256,49478,2,0,P|424:288|408:312,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
348,336,49815,5,0,1:0:0:0:
376,188,49983,1,0,0:0:0:0:
352,352,50152,1,8,1:0:0:0:
436,132,50320,5,2,0:0:0:0:
408,280,50488,1,0,0:0:0:0:
432,116,50657,1,2,0:0:0:0:
368,204,50826,1,8,1:0:0:0:
300,88,51163,6,0,P|264:112|200:104,1,84.3750032186509,0|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
200,108,51500,2,0,L|216:176,1,56.2500021457673,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
240,40,51837,1,0,0:0:0:0:
112,96,52006,1,0,1:0:0:0:
112,96,52174,2,0,L|128:164,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
72,288,52511,6,0,P|104:256|184:284,1,112.500004291535,0|8,1:0|1:0,0:0:0:0:
200,324,53017,2,0,P|235:282|227:226,1,112.500004291535,0|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
227,227,53523,1,8,1:0:0:0:
340,156,53860,5,0,1:0:0:0:
368,252,54028,1,0,0:0:0:0:
440,176,54197,1,8,1:0:0:0:
340,184,54365,1,0,0:0:0:0:
368,280,54533,1,0,0:0:0:0:
440,204,54702,1,0,1:0:0:0:
340,216,54871,1,8,1:0:0:0:
384,84,55208,6,0,P|336:72|276:104,1,112.500004291535,0|8,1:0|1:0,0:0:0:0:
256,160,55714,2,0,P|228:140|228:56,1,112.500004291535,0|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
204,224,56219,2,0,P|240:244|256:276,1,56.2500021457673,8|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
24,244,56556,6,0,L|32:152,1,75,4|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
44,80,56893,1,8,1:0:0:0:
124,40,57062,1,2,0:0:0:0:
124,40,57146,1,0,0:0:0:0:
124,40,57231,6,0,L|204:52,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
288,64,57568,1,8,1:0:0:0:
160,140,57736,2,0,L|240:136,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
300,72,58073,1,0,0:0:0:0:
300,72,58158,1,0,1:0:0:0:
300,72,58242,6,0,B|332:48|332:48|396:36,1,75,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
376,200,58579,2,0,B|341:193|341:193|309:169,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
448,160,58916,1,8,1:0:0:0:
452,168,59000,1,0,0:0:0:0:
456,176,59084,1,2,0:0:0:0:
458,185,59168,1,0,0:0:0:0:
459,195,59253,6,0,B|448:240|448:240|444:300,1,75,0|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
468,356,59590,1,8,1:0:0:0:
384,328,59759,1,0,0:0:0:0:
384,328,59843,1,0,0:0:0:0:
384,328,59927,2,0,L|304:336,1,75,0|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
100,304,60264,2,0,P|80:264|80:204,1,75,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
84,144,60601,5,0,1:0:0:0:
180,240,60770,1,2,0:0:0:0:
192,104,60938,1,8,1:0:0:0:
60,136,61107,1,2,0:0:0:0:
188,260,61275,1,2,0:0:0:0:
204,80,61444,1,0,1:0:0:0:
156,168,61613,1,8,1:0:0:0:
404,136,61950,6,0,P|408:92|400:56,1,75,0|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
324,16,62287,1,8,1:0:0:0:
280,92,62455,1,2,0:0:0:0:
284,100,62540,1,0,0:0:0:0:
288,108,62624,6,0,B|296:132|296:132|292:188,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
280,272,62961,1,8,1:0:0:0:
324,352,63129,2,0,L|408:344,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
280,272,63467,1,2,0:0:0:0:
280,272,63551,1,0,1:0:0:0:
280,272,63635,6,0,P|232:288|184:272,1,75,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
344,216,63972,2,0,P|392:200|440:216,1,75,0|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
232,208,64309,2,0,B|224:172|224:172|228:120,1,75,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
248,48,64646,5,0,1:0:0:0:
144,216,64815,2,0,B|124:224|106:217|106:217|104:220|104:220|73:209|47:228,1,75,2|8,0:0|1:0,0:0:0:0:
72,308,65152,1,2,0:0:0:0:
72,308,65236,1,0,0:0:0:0:
72,308,65320,1,2,0:0:0:0:
136,136,65489,1,0,1:0:0:0:
136,136,65658,2,0,B|128:104|128:104|124:48,1,75,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
204,16,65995,5,0,1:0:0:0:
288,44,66163,1,2,0:0:0:0:
320,128,66332,1,8,1:0:0:0:
268,56,66500,1,2,0:0:0:0:
340,108,66669,1,2,0:0:0:0:
428,112,66837,1,0,1:0:0:0:
508,68,67006,1,8,1:0:0:0:
472,244,67343,6,0,L|380:256,1,75,0|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
340,324,67680,1,8,1:0:0:0:
268,272,67849,1,2,0:0:0:0:
272,260,67933,1,0,0:0:0:0:
276,248,68017,6,0,B|272:204|272:204|256:172,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
196,112,68354,1,8,1:0:0:0:
176,280,68523,2,0,B|188:237|188:237|184:201,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
196,112,68860,1,2,0:0:0:0:
196,112,68944,1,0,1:0:0:0:
196,112,69028,2,0,B|170:109|170:109|157:104|157:104|100:95,1,75,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
276,52,69365,2,0,B|312:48|312:48|380:56,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
420,220,69702,1,8,1:0:0:0:
418,229,69787,1,0,0:0:0:0:
416,238,69871,1,2,0:0:0:0:
414,247,69955,1,0,0:0:0:0:
411,256,70039,5,0,1:0:0:0:
344,312,70208,2,0,B|312:324|280:308|280:308|272:312|272:312|232:292|176:320,1,150,2|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
132,368,70714,2,0,P|112:328|112:296,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
148,216,71051,2,0,P|168:176|168:144,1,75,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
80,156,71388,5,0,1:0:0:0:
112,72,71556,1,2,0:0:0:0:
196,40,71725,1,8,1:0:0:0:
272,88,71893,1,2,0:0:0:0:
356,124,72062,1,2,0:0:0:0:
444,104,72231,1,0,1:0:0:0:
488,24,72399,1,8,1:0:0:0:
336,152,72736,6,0,L|352:232,1,75,0|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
404,296,73073,1,8,1:0:0:0:
352,372,73242,1,2,0:0:0:0:
352,372,73326,1,0,0:0:0:0:
352,372,73410,6,0,L|256:356,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
188,372,73747,1,8,1:0:0:0:
272,272,73916,2,0,L|168:292,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
188,372,74253,1,2,0:0:0:0:
188,372,74337,1,0,1:0:0:0:
188,372,74422,2,0,L|100:360,1,75,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
44,304,74759,2,0,P|40:252|52:208,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
84,148,75096,2,0,P|100:108|100:64,1,75,8|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
44,8,75433,5,0,1:0:0:0:
64,164,75601,2,0,B|112:168|112:168|144:160|144:160|228:168,1,150,2|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
284,220,76107,2,0,P|304:180|296:140,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
268,16,76444,2,0,P|248:56|256:96,1,75,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
340,68,76781,5,0,1:0:0:0:
380,148,76950,1,2,0:0:0:0:
372,236,77118,1,8,1:0:0:0:
412,156,77287,1,2,0:0:0:0:
392,244,77455,1,2,0:0:0:0:
320,296,77624,1,0,1:0:0:0:
232,288,77792,2,0,P|192:276|156:280,1,75,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
108,356,78129,6,0,P|116:308|48:232,1,150,0|8,1:0|1:0,0:0:0:0:
12,156,78635,1,2,0:0:0:0:
12,156,78719,1,0,0:0:0:0:
12,156,78804,2,0,B|48:132|48:132|80:84,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
120,36,79141,2,0,L|208:40,1,75,8|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
272,88,79478,6,0,B|355:81|355:81|400:64,1,112.5,0|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
392,60,79815,1,8,1:0:0:0:
416,148,79983,2,0,L|452:160,2,37.5,0|0|0,1:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
388,232,80320,1,0,1:0:0:0:
304,268,80489,2,0,L|200:256,1,75,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
224,264,80742,1,0,0:0:0:0:
216,268,80826,6,0,B|148:260|148:260|120:236,1,75,0|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
96,180,81163,1,8,1:0:0:0:
96,88,81332,2,0,L|112:32,2,37.5,2|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
96,180,81669,1,0,1:0:0:0:
40,248,81837,2,0,L|52:324,1,75,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
136,356,82174,5,0,1:0:0:0:
204,296,82343,1,2,0:0:0:0:
280,340,82511,1,8,1:0:0:0:
368,324,82680,1,2,0:0:0:0:
376,332,82764,1,0,0:0:0:0:
384,340,82849,2,0,B|388:296|388:296|384:256,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
348,148,83186,2,0,P|380:172|420:172,1,75,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
392,84,83523,6,0,B|356:64|316:72|316:72|280:88|240:80,1,150,0|8,1:0|1:0,0:0:0:0:
172,32,84028,2,0,P|156:72|164:108,1,75,2|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
212,176,84365,1,0,1:0:0:0:
120,180,84534,2,0,L|36:192,1,75,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
212,176,84871,6,0,P|228:216|216:296,1,112.5,0|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
208,304,85208,1,8,1:0:0:0:
128,348,85377,2,0,L|44:336,1,75,0|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
308,320,85714,1,0,1:0:0:0:
312,328,85798,1,0,0:0:0:0:
316,336,85882,2,0,L|312:364,4,18.75,8|2|2|2|2,1:0|0:0|0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
388,280,86219,6,0,L|372:196,1,75,0|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
328,128,86556,1,8,1:0:0:0:
352,40,86725,2,0,L|452:28,1,75,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
328,128,87062,1,0,1:0:0:0:
260,184,87231,2,0,P|240:132|248:92,1,75,8|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
244,104,87483,1,0,0:0:0:0:
248,92,87568,6,0,P|256:56|252:12,2,75,0|2|8,1:0|0:0|1:0,0:0:0:0:
164,196,88073,2,0,P|128:207|92:232,2,75,2|2|0,0:0|0:0|1:0,0:0:0:0:
332,240,88579,2,0,P|363:260|398:272,1,75,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
160,288,88916,6,0,P|144:332|140:376,1,75,0|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
228,344,89253,1,8,1:0:0:0:
244,256,89422,1,2,0:0:0:0:
244,256,89506,1,0,0:0:0:0:
244,256,89590,2,0,B|248:232|248:232|236:196|236:196|216:176,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
272,108,89927,1,8,1:0:0:0:
212,40,90096,1,2,0:0:0:0:
124,64,90264,6,0,P|108:104|116:176,1,112.5,0|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
112,188,90601,2,0,P|132:220|136:256,1,75,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
104,340,90938,1,2,0:0:0:0:
20,312,91107,2,0,P|8:268|8:232,2,75,0|8|2,1:0|1:0|0:0,0:0:0:0:
104,340,91613,6,0,B|148:344|148:344|208:336,1,75,0|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
264,312,91950,1,8,1:0:0:0:
300,228,92118,1,2,0:0:0:0:
300,228,92202,1,0,0:0:0:0:
300,228,92287,2,0,P|300:184|284:132,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
264,312,92624,2,0,L|352:320,1,75,8|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
280,140,92961,5,0,1:0:0:0:
212,240,93129,1,2,0:0:0:0:
384,248,93298,1,8,1:0:0:0:
192,256,93467,1,2,0:0:0:0:
404,260,93635,1,2,0:0:0:0:
264,128,93804,1,0,1:0:0:0:
172,276,93972,2,0,L|184:360,1,75,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
116,212,94309,6,0,B|134:200|144:180|144:180|143:144|156:120|156:120|134:93|137:62,1,150,0|8,1:0|1:0,0:0:0:0:
225,61,94815,1,2,0:0:0:0:
225,61,94899,1,0,0:0:0:0:
225,61,94983,2,0,P|266:81|306:78,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
379,51,95320,1,8,1:0:0:0:
360,140,95489,1,2,0:0:0:0:
412,216,95658,6,0,L|396:336,1,112.5,0|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
404,340,95995,1,8,1:0:0:0:
332,240,96163,2,0,L|344:160,1,75,0|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
432,200,96500,1,0,1:0:0:0:
300,312,96669,2,0,P|268:284|256:248,1,75,8|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
208,96,97006,5,0,1:0:0:0:
208,96,97174,2,0,P|200:152|120:200,1,150,2|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
125,199,97596,1,0,0:0:0:0:
125,199,97680,1,2,0:0:0:0:
40,176,97849,1,0,1:0:0:0:
80,304,98017,2,0,L|168:296,1,75,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
40,176,98354,6,0,P|32:128|32:80,1,75,0|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
44,12,98691,1,8,1:0:0:0:
132,40,98860,2,0,P|129:77|123:114,1,75,2|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
64,280,99197,1,0,1:0:0:0:
192,328,99365,1,8,1:0:0:0:
196,309,99449,1,0,0:0:0:0:
200,291,99533,1,0,1:0:0:0:
200,272,99617,1,0,0:0:0:0:
200,253,99702,1,4,1:0:0:0:
posted
Updated! added whistle hitsounds on all diffs
posted
M4M as requested my mod is sh*t
[Normal]
00:18:804 (1) - fix blanket
01:21:163 (2,1) - ga paralel, kemiringannya disamakan biar rapi
[Hard]
00:04:478 (3,1) - 00:09:871 (3,1) - 00:16:781 (3,1) - 00:18:129 (4,1) - 00:57:905 (1,2) - 01:03:298 (1,2) - 01:08:691 (1,2) - 01:14:084 (1,2) - 01:19:478 (1,2) - 01:24:871 (1,2) - 01:30:264 (1,2) - 01:35:658 (1,2) - are these on purpose? if no, stack properly
[Fort's Insane]
00:43:579 (2,3) - stack properly
00:53:017 (2,3) - ^
01:23:186 (7) - blanket sama head (1), rotate 13° CCW selection centre
01:29:590 (5) - odd slider on this part, ekornya ke kanan aja
01:37:174 (2,3,4) - stack properly
[Divine]
00:05:995 (5,1,1,3) - not stacked properly 320|232
00:58:411 (4,5) - 01:14:591 (4,5) - 01:19:984 (4,5) - 01:30:770 (4,5) - 01:36:163 (4,5) - stack properly

good luck
posted

Setsurei wrote:

M4M as requested my mod is sh*t
[Normal]
00:18:804 (1) - fix blanket
01:21:163 (2,1) - ga paralel, kemiringannya disamakan biar rapi done
[Hard]
00:04:478 (3,1) - 00:09:871 (3,1) - 00:16:781 (3,1) - 00:18:129 (4,1) - 00:57:905 (1,2) - 01:03:298 (1,2) - 01:08:691 (1,2) - 01:14:084 (1,2) - 01:19:478 (1,2) - 01:24:871 (1,2) - 01:30:264 (1,2) - 01:35:658 (1,2) - are these on purpose? if no, stack properly
intended for readability and A E S T H E T I C S
[Fort's Insane]
00:43:579 (2,3) - stack properly
00:53:017 (2,3) - ^
01:23:186 (7) - blanket sama head (1), rotate 13° CCW selection centre
01:29:590 (5) - odd slider on this part, ekornya ke kanan aja
01:37:174 (2,3,4) - stack properly
[Divine]
00:05:995 (5,1,1,3) - not stacked properly 320|232 done
00:58:411 (4,5) - 01:14:591 (4,5) - 01:19:984 (4,5) - 01:30:770 (4,5) - 01:36:163 (4,5) - stack properly they're already stacked properly. lol..

good luck[/color]
Thanks for modding C:
posted

Setsurei wrote:

[Fort's Insane]
00:43:579 (2,3) - stack properly
00:53:017 (2,3) - ^
01:23:186 (7) - blanket sama head (1), rotate 13° CCW selection centre
01:29:590 (5) - odd slider on this part, ekornya ke kanan aja gamau diganti, ini keren slidernya
01:37:174 (2,3,4) - stack properly
oke deh sip, thanks for mod setsu. Fix all except red one
http://puu.sh/iOLjb/5615b8835e.txt
posted
Updated!
posted
M4M


General
- TPnya taroh di objek pertama aja? ga ada yang berubah juga soalnya
Normal
- 00:05:320 (1,1) - Blanketnya belum sempurna
- 00:12:062 (1) - Red pointnya dibuat ke 268,12?
- 01:02:624 (2,1) - stack?
- 01:18:129 (1) - ctrl+h
Hard
- 00:06:669 (1) - bikin jadi curve slider ngarah keatas?
- 00:41:388 (4,1) - Blanketnya belum sempurna
- 01:03:298 (1,2) - stack
Fort Insane
- 00:39:028 (1,2,3) - ga lurus rasanya... (3) mungkin di 140,104?
- 01:09:028 (6) - NC
Divine
- 00:38:692 (8,5) - stack


Entah mod apa ini ;-;
GL :)
posted

RzHr wrote:

M4M


General
- TPnya taroh di objek pertama aja? ga ada yang berubah juga soalnya ?
Normal
- 00:05:320 (1,1) - Blanketnya belum sempurna fixed
- 00:12:062 (1) - Red pointnya dibuat ke 268,12? ok
- 01:02:624 (2,1) - stack? iit's stacked already..
- 01:18:129 (1) - ctrl+h done
Hard
- 00:06:669 (1) - bikin jadi curve slider ngarah keatas? gk deh, it's fine.
- 00:41:388 (4,1) - Blanketnya belum sempurna fixed
- 01:03:298 (1,2) - stack it's already stacked.. lol
Fort Insane
- 00:39:028 (1,2,3) - ga lurus rasanya... (3) mungkin di 140,104?
- 01:09:028 (6) - NC
Divine
- 00:38:692 (8,5) - stack done.


Entah mod apa ini ;-;
GL :)
thanks for the mod!
posted
m4m right here

Divine

I can't find anything wrong... This is just perfect. Only a couple of things:

01:18:635 - I don't like 5 notes stacks like this, they are a bit boring in my opinion
01:39:787 - Add a spinner here, or somewhere. Currently, you have 0 spinners here, which is not recommended, since scores will always be the same.

Fort's Insane

Same here. Add a spinner in the end. 0 spinners is not really good imo.

00:30:264 (3,4) - These almost overlap
00:43:073 (1,2) - Please change this. They overlap and it looks ugly
01:10:377 - This tick needs a clap imo
01:15:770 - ^
01:37:596 (3,4) - Stack these properly

Hard

00:57:905 (1,2) - These are not stacked properly
01:08:691 (1,2) - Same. This errors occurs in many parts of the diff, I suggest fixing it everywhere

Normal

It looks perfect. But these is just a thing. In my opinion this is too hard, you used a high SV and lots of stacks. These elements confuse newbie players a lot, and I think this is not acceptable. Ask a BN since they know better than me. Anyway I suggest that you add a Easy diff.

____

Nothing to add, take a star :)
posted

RikiH_ wrote:

m4m right here

Divine

I can't find anything wrong... This is just perfect. Only a couple of things:

01:18:635 - I don't like 5 notes stacks like this, they are a bit boring in my opinion it's just to add variety.
01:39:787 - Add a spinner here, or somewhere. Currently, you have 0 spinners here, which is not recommended, since scores will always be the same. it's fine, it adds a more dramatic effect to the ending if it doesn't have a spinner in the end imo.

Fort's Insane

Same here. Add a spinner in the end. 0 spinners is not really good imo.

00:30:264 (3,4) - These almost overlap
00:43:073 (1,2) - Please change this. They overlap and it looks ugly
01:10:377 - This tick needs a clap imo
01:15:770 - ^
01:37:596 (3,4) - Stack these properly

Hard

00:57:905 (1,2) - These are not stacked properly fixed.
01:08:691 (1,2) - Same. This errors occurs in many parts of the diff, I suggest fixing it everywhere all fixed :) including in Divine

Normal

It looks perfect. But these is just a thing. In my opinion this is too hard, you used a high SV and lots of stacks. These elements confuse newbie players a lot, and I think this is not acceptable. Ask a BN since they know better than me. Anyway I suggest that you add a Easy diff. Kind of agree with this, but it's extremely difficult to simplify the rhythms when the song is at high BPM and there's a lot of 1/2. I'll make one if there's enough demands for it.

____

Nothing to add, take a star :)
Thank you for modding! And the star as well! <3

Fort's post updated
vvvvvvv
posted

RzHr wrote:

Fort Insane
- 00:39:028 (1,2,3) - ga lurus rasanya... (3) mungkin di 140,104?
- 01:09:028 (6) - NC

RikiH_ wrote:

Fort's Insane

Same here. Add a spinner in the end. 0 spinners is not really good imo. kay

00:30:264 (3,4) - These almost overlap almost
00:43:073 (1,2) - Please change this. They overlap and it looks ugly
01:10:377 - This tick needs a clap imo ding >:D
01:15:770 - ^ im do this because im following piano, and reduce density
01:37:596 (3,4) - Stack these properly
Thanks for mods guys i fix all except red one :>

Fnsane
osu file format v14

[General]
AudioFilename: The Pink Fields.mp3
AudioLeadIn: 0
PreviewTime: 56556
Countdown: 0
SampleSet: Soft
StackLeniency: 0.2
Mode: 0
LetterboxInBreaks: 1
WidescreenStoryboard: 0

[Editor]
Bookmarks: 2624,13410,24197,29590,34983,45770,53860,55208,56556,78129,83523,88916,94309
DistanceSpacing: 1.2
BeatDivisor: 4
GridSize: 4
TimelineZoom: 2.1

[Metadata]
Title:The Pink Fields
TitleUnicode:The Pink Fields
Artist:Doxx & Feint
ArtistUnicode:Doxx & Feint
Creator:[ Madoka ]
Version:Fort's Insane
Source:
Tags:dnb drum and bass fort
BeatmapID:729988
BeatmapSetID:329290

[Difficulty]
HPDrainRate:7
CircleSize:4.2
OverallDifficulty:8
ApproachRate:9
SliderMultiplier:1.5
SliderTickRate:2

[Events]
//Background and Video events
0,0,"BG.jpg",0,0
//Break Periods
//Storyboard Layer 0 (Background)
//Storyboard Layer 1 (Fail)
//Storyboard Layer 2 (Pass)
//Storyboard Layer 3 (Foreground)
//Storyboard Sound Samples

[TimingPoints]
1276,337.078651685393,4,2,1,10,1,0
2624,-133.333333333333,4,2,1,20,0,0
24197,-133.333333333333,4,2,1,20,0,0
24202,-133.333333333333,4,2,1,30,0,0
34983,-133.333333333333,4,2,1,35,0,0
45770,-133.333333333333,4,2,1,40,0,0
53859,-133.333333333333,4,2,1,50,0,0
55208,-133.333333333333,4,2,1,60,0,0
56556,-100,4,2,1,70,0,1
99702,-100,4,2,1,70,0,0


[Colours]
Combo1 : 192,192,192
Combo2 : 0,255,255

[HitObjects]
176,320,2624,6,0,B|180:260|180:260|216:244|220:204,1,112.500004291535,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
153,197,3129,1,0,0:0:0:0:
153,197,3298,2,0,P|181:165|254:169,1,112.500004291535
100,272,3804,2,0,L|20:260,2,56.2500021457673,0|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
256,300,4309,2,0,P|280:272|292:240,1,56.2500021457673,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
368,188,4646,6,0,P|352:140|360:68,1,112.500004291535,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
396,24,5152,1,0,0:0:0:0:
444,180,5320,2,0,P|440:220|416:248,2,56.2500021457673,0|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
360,344,5826,2,0,P|364:304|388:276,2,56.2500021457673,0|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
428,332,6332,1,0,0:0:0:0:
200,316,6669,6,0,L|132:328,2,56.2500021457673,0|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
252,232,7174,2,0,L|320:244,2,56.2500021457673,0|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
128,236,7680,2,0,B|64:244|64:244|24:244,1,84.3750032186509,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
16,224,8017,5,0,0:0:0:0:
72,140,8186,1,0,0:0:0:0:
36,44,8354,1,0,0:0:0:0:
72,156,8523,1,0,0:0:0:0:
128,80,8691,2,0,B|156:72|156:72|240:80,1,112.500004291535,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
304,52,9197,1,0,0:0:0:0:
304,52,9365,6,0,P|312:80|300:116,1,56.2500021457673,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
252,172,9702,2,0,L|192:168,2,56.2500021457673,0|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
372,232,10377,1,0,0:0:0:0:
468,140,10714,6,0,L|456:80,2,56.2500021457673,0|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
460,208,11219,1,0,0:0:0:0:
444,272,11388,2,0,L|452:340,1,56.2500021457673,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
384,156,11725,1,0,0:0:0:0:
376,168,12062,5,0,0:0:0:0:
240,156,12231,1,0,0:0:0:0:
344,240,12399,1,0,0:0:0:0:
304,112,12568,1,0,0:0:0:0:
240,232,12737,1,0,0:0:0:0:
176,112,12906,1,0,0:0:0:0:
252,252,13073,1,0,0:0:0:0:
264,272,13410,6,0,L|144:272,1,112.500004291535,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
112,328,13916,1,0,0:0:0:0:
112,328,14084,2,0,P|83:281|104:223,1,112.500004291535
140,176,14590,1,0,0:0:0:0:
118,111,14759,6,0,P|130:79|130:43,2,56.2500021457673
140,176,15264,2,0,P|108:152|32:164,1,112.500004291535,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
204,124,15770,1,0,0:0:0:0:
204,124,15938,1,0,0:0:0:0:
204,124,16107,6,0,P|236:144|268:144,1,56.2500021457673,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
312,112,16444,1,0,0:0:0:0:
256,72,16613,2,0,L|260:16,1,56.2500021457673,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
360,176,16950,2,0,L|420:164,1,56.2500021457673,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
304,252,17287,1,0,0:0:0:0:
304,252,17455,2,0,B|216:244|216:244|180:260,1,112.500004291535,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
128,232,17961,2,0,P|124:264|136:292,2,56.2500021457673,0|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
60,196,18467,2,0,P|72:160|68:120,1,56.2500021457673,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
44,28,18804,5,0,0:0:0:0:
100,68,18972,2,0,P|152:84|224:60,1,112.500004291535,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
264,32,19478,2,0,B|296:24|296:24|384:36,1,112.500004291535,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
412,92,19983,1,0,0:0:0:0:
472,60,20152,6,0,P|480:88|468:128,1,56.2500021457673,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
376,208,20489,1,0,0:0:0:0:
376,208,20658,2,0,P|396:187|436:177,2,56.2500021457673,0|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
316,144,21163,2,0,L|256:152,1,56.2500021457673,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
440,252,21500,5,0,0:0:0:0:
344,288,21669,1,0,0:0:0:0:
260,232,21837,1,0,0:0:0:0:
368,292,22006,1,0,0:0:0:0:
264,348,22174,2,0,B|236:348|236:348|184:336|184:336|152:336,1,112.500004291535
128,340,22849,5,0,0:0:0:0:
92,244,23017,1,0,0:0:0:0:
56,340,23186,1,0,0:0:0:0:
120,260,23354,1,0,0:0:0:0:
32,312,23523,1,0,0:0:0:0:
200,284,23691,1,0,0:0:0:0:
48,212,23860,1,0,0:0:0:0:
220,180,24197,6,0,L|224:300,1,112.500004291535,4|8,1:2|1:0,0:0:0:0:
140,176,24702,1,2,0:0:0:0:
188,88,24871,2,0,L|248:96,1,56.2500021457673,0|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
368,160,25208,2,0,L|308:168,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
376,72,25545,6,0,L|472:56,1,84.3750032186509,0|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
472,68,25882,1,8,1:0:0:0:
388,204,26051,2,0,B|380:176|380:176|380:148,1,56.2500021457673,0|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
464,84,26388,1,0,1:0:0:0:
480,200,26556,2,0,P|480:240|476:276,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
420,336,26893,6,0,L|304:320,1,112.500004291535,0|8,1:0|1:0,0:0:0:0:
248,356,27399,2,0,P|236:328|240:300,1,56.2500021457673,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
288,176,27736,1,0,1:0:0:0:
220,224,27905,2,0,L|152:220,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
76,284,28242,5,0,1:0:0:0:
144,188,28410,1,0,0:0:0:0:
128,352,28579,1,8,1:0:0:0:
48,200,28747,1,2,0:0:0:0:
152,272,28916,1,0,0:0:0:0:
216,132,29084,1,0,1:0:0:0:
56,308,29253,1,8,1:0:0:0:
228,360,29590,6,0,B|244:372|244:372|292:368|292:368|332:352,1,84.3750032186509,0|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
336,344,29927,2,0,P|352:312|384:292,1,56.2500021457673,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
488,228,30264,2,0,P|456:236|392:176,1,112.500004291535,2|8,0:0|1:0,0:0:0:0:
459,168,30770,1,2,0:0:0:0:
408,360,30938,5,0,1:0:0:0:
312,252,31107,1,0,0:0:0:0:
484,308,31275,1,8,1:0:0:0:
308,240,31444,2,0,B|280:236|280:236|192:248,1,112.500004291535,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
156,304,31950,2,0,P|132:276|128:244,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
48,120,32287,5,0,1:0:0:0:
48,120,32455,2,0,P|68:160|52:228,1,112.500004291535,2|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
12,280,32961,2,0,L|24:340,1,56.2500021457673,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
0,176,33298,1,8,1:0:0:0:
0,176,33635,5,0,1:0:0:0:
24,292,33804,1,0,0:0:0:0:
56,104,33972,1,8,1:0:0:0:
36,308,34141,1,2,0:0:0:0:
36,308,34478,1,0,1:0:0:0:
112,256,34646,2,0,L|168:260,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
292,344,34983,6,0,B|300:300|300:300|296:272|296:272|304:232,1,112.500004291535,4|8,1:2|1:0,0:0:0:0:
360,195,35489,1,2,0:0:0:0:
360,195,35658,2,0,L|372:135,1,56.2500021457673,0|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
352,74,35995,1,8,1:0:0:0:
460,184,36163,1,0,0:0:0:0:
456,192,36247,1,0,0:0:0:0:
452,200,36332,6,0,L|432:296,1,84.3750032186509,0|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
440,300,36669,2,0,L|376:292,1,56.2500021457673,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
328,332,37006,1,0,0:0:0:0:
456,320,37174,1,2,0:0:0:0:
312,344,37343,2,0,L|252:336,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
288,248,37680,6,0,P|296:208|280:128,2,112.500004291535,0|8|0,1:0|1:0|0:0,0:0:0:0:
192,284,38523,1,0,1:0:0:0:
92,264,38691,2,0,L|32:248,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
172,304,39028,5,0,1:0:0:0:
156,204,39197,1,0,0:0:0:0:
136,104,39365,1,8,1:0:0:0:
148,212,39534,1,2,0:0:0:0:
148,112,39702,1,0,0:0:0:0:
60,164,39871,1,0,1:0:0:0:
164,124,40040,2,0,L|160:56,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
252,176,40377,6,0,L|248:272,1,84.3750032186509,0|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
236,276,40714,2,0,L|304:284,1,56.2500021457673,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
328,340,41051,2,0,P|356:304|332:228,1,112.500004291535,0|8,0:0|1:0,0:0:0:0:
352,108,41725,6,0,P|368:144|452:160,1,112.500004291535,0|8,1:0|1:0,0:0:0:0:
420,100,42231,1,0,0:0:0:0:
296,156,42399,1,0,0:0:0:0:
284,89,42568,1,0,1:0:0:0:
284,89,42736,2,0,P|301:58|328:41,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
296,156,43073,6,0,P|268:136|184:144,1,112.500004291535,0|8,1:0|1:0,0:0:0:0:
128,168,43579,2,0,B|104:172|84:192|84:192|12:176,1,112.500004291535,0|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
24,179,44084,1,8,1:0:0:0:
144,240,44422,5,0,1:0:0:0:
248,216,44590,1,0,0:0:0:0:
192,300,44759,1,8,1:0:0:0:
281,120,44927,1,2,0:0:0:0:
248,216,45095,1,0,0:0:0:0:
203,126,45264,1,0,1:0:0:0:
315,293,45433,1,8,1:0:0:0:
248,216,45601,1,0,0:0:0:0:
348,222,45770,6,0,B|392:240|424:208|424:208|436:220|456:224,1,112.500004291535,4|8,1:2|1:0,0:0:0:0:
472,160,46275,1,2,0:0:0:0:
484,92,46444,2,0,P|456:92|432:104,1,56.2500021457673,0|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
296,36,46781,2,0,P|336:52|368:48,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
292,128,47118,6,0,P|248:108|188:120,1,84.3750032186509,0|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
184,128,47455,2,0,P|148:144|108:136,2,56.2500021457673,8|0|0,1:0|1:0|0:0,0:0:0:0:
140,76,47961,1,0,1:0:0:0:
236,184,48129,2,0,P|284:208|304:208,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
160,224,48467,6,0,P|112:220|84:212,2,56.2500021457673,0|0|8,1:0|0:0|1:0,0:0:0:0:
248,280,48972,2,0,B|288:284|288:284|328:252|368:268,1,112.500004291535,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
424,256,49478,2,0,P|424:288|408:312,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
348,336,49815,5,0,1:0:0:0:
376,188,49983,1,0,0:0:0:0:
352,352,50152,1,8,1:0:0:0:
436,132,50320,5,2,0:0:0:0:
408,280,50488,1,0,0:0:0:0:
432,116,50657,1,2,0:0:0:0:
368,204,50826,1,8,1:0:0:0:
300,88,51163,6,0,P|264:112|200:104,1,84.3750032186509,0|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
200,108,51500,2,0,L|216:176,1,56.2500021457673,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
240,40,51837,1,0,0:0:0:0:
112,96,52006,1,0,1:0:0:0:
112,96,52174,2,0,L|128:164,1,56.2500021457673,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
72,288,52511,6,0,P|104:256|184:284,1,112.500004291535,0|8,1:0|1:0,0:0:0:0:
200,324,53017,2,0,P|235:282|227:226,1,112.500004291535,0|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
228,228,53523,1,8,1:0:0:0:
340,156,53860,5,0,1:0:0:0:
368,252,54028,1,0,0:0:0:0:
440,176,54197,1,8,1:0:0:0:
340,184,54365,1,0,0:0:0:0:
368,280,54533,1,0,0:0:0:0:
440,204,54702,1,0,1:0:0:0:
340,216,54871,1,8,1:0:0:0:
384,84,55208,6,0,P|336:72|276:104,1,112.500004291535,0|8,1:0|1:0,0:0:0:0:
256,160,55714,2,0,P|228:140|228:56,1,112.500004291535,0|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
204,224,56219,2,0,P|240:244|256:276,1,56.2500021457673,8|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
24,244,56556,6,0,L|32:152,1,75,4|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
44,80,56893,1,8,1:0:0:0:
124,40,57062,1,2,0:0:0:0:
124,40,57146,1,0,0:0:0:0:
124,40,57231,6,0,L|204:52,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
288,64,57568,1,8,1:0:0:0:
160,140,57736,2,0,L|240:136,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
300,72,58073,1,0,0:0:0:0:
300,72,58158,1,0,1:0:0:0:
300,72,58242,6,0,B|332:48|332:48|396:36,1,75,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
376,200,58579,2,0,B|341:193|341:193|309:169,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
448,160,58916,1,8,1:0:0:0:
452,168,59000,1,0,0:0:0:0:
456,176,59084,1,2,0:0:0:0:
458,185,59168,1,0,0:0:0:0:
459,195,59253,6,0,B|448:240|448:240|444:300,1,75,0|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
468,356,59590,1,8,1:0:0:0:
384,328,59759,1,0,0:0:0:0:
384,328,59843,1,0,0:0:0:0:
384,328,59927,2,0,L|304:336,1,75,0|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
100,304,60264,2,0,P|80:264|80:204,1,75,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
84,144,60601,5,0,1:0:0:0:
180,240,60770,1,2,0:0:0:0:
192,104,60938,1,8,1:0:0:0:
60,136,61107,1,2,0:0:0:0:
188,260,61275,1,2,0:0:0:0:
204,80,61444,1,0,1:0:0:0:
156,168,61613,1,8,1:0:0:0:
404,136,61950,6,0,P|408:92|400:56,1,75,0|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
324,16,62287,1,8,1:0:0:0:
280,92,62455,1,2,0:0:0:0:
284,100,62540,1,0,0:0:0:0:
288,108,62624,6,0,B|296:132|296:132|292:188,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
280,272,62961,1,8,1:0:0:0:
324,352,63129,2,0,L|408:344,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
280,272,63467,1,2,0:0:0:0:
280,272,63551,1,0,1:0:0:0:
280,272,63635,6,0,P|232:288|184:272,1,75,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
344,216,63972,2,0,P|392:200|440:216,1,75,0|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
232,208,64309,2,0,B|224:172|224:172|228:120,1,75,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
248,48,64646,5,0,1:0:0:0:
144,216,64815,2,0,B|124:224|106:217|106:217|104:220|104:220|73:209|47:228,1,75,2|8,0:0|1:0,0:0:0:0:
72,308,65152,1,2,0:0:0:0:
72,308,65236,1,0,0:0:0:0:
72,308,65320,1,2,0:0:0:0:
136,136,65489,1,0,1:0:0:0:
136,136,65658,2,0,B|128:104|128:104|124:48,1,75,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
204,16,65995,5,0,1:0:0:0:
288,44,66163,1,2,0:0:0:0:
320,128,66332,1,8,1:0:0:0:
268,56,66500,1,2,0:0:0:0:
340,108,66669,1,2,0:0:0:0:
428,112,66837,1,0,1:0:0:0:
508,68,67006,1,8,1:0:0:0:
472,244,67343,6,0,L|380:256,1,75,0|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
340,324,67680,1,8,1:0:0:0:
268,272,67849,1,2,0:0:0:0:
272,260,67933,1,0,0:0:0:0:
276,248,68017,6,0,B|272:204|272:204|256:172,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
196,112,68354,1,8,1:0:0:0:
176,280,68523,2,0,B|188:237|188:237|184:201,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
196,112,68860,1,2,0:0:0:0:
196,112,68944,1,0,1:0:0:0:
196,112,69028,6,0,B|170:109|170:109|157:104|157:104|100:95,1,75,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
276,52,69365,2,0,B|312:48|312:48|380:56,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
420,220,69702,1,8,1:0:0:0:
418,229,69787,1,0,0:0:0:0:
416,238,69871,1,2,0:0:0:0:
414,247,69955,1,0,0:0:0:0:
411,256,70039,5,0,1:0:0:0:
344,312,70208,2,0,B|312:324|280:308|280:308|272:312|272:312|232:292|176:320,1,150,2|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
132,368,70714,2,0,P|112:328|112:296,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
148,216,71051,2,0,P|168:176|168:144,1,75,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
80,156,71388,5,0,1:0:0:0:
112,72,71556,1,2,0:0:0:0:
196,40,71725,1,8,1:0:0:0:
272,88,71893,1,2,0:0:0:0:
356,124,72062,1,2,0:0:0:0:
444,104,72231,1,0,1:0:0:0:
488,24,72399,1,8,1:0:0:0:
336,152,72736,6,0,L|352:232,1,75,0|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
404,296,73073,1,8,1:0:0:0:
352,372,73242,1,2,0:0:0:0:
352,372,73326,1,0,0:0:0:0:
352,372,73410,6,0,L|256:356,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
188,372,73747,1,8,1:0:0:0:
272,272,73916,2,0,L|168:292,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
188,372,74253,1,2,0:0:0:0:
188,372,74337,1,0,1:0:0:0:
188,372,74422,2,0,L|100:360,1,75,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
44,304,74759,2,0,P|40:252|52:208,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
84,148,75096,2,0,P|100:108|100:64,1,75,8|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
44,8,75433,5,0,1:0:0:0:
64,164,75601,2,0,B|112:168|112:168|144:160|144:160|228:168,1,150,2|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
284,220,76107,2,0,P|304:180|296:140,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
268,16,76444,2,0,P|248:56|256:96,1,75,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
340,68,76781,5,0,1:0:0:0:
380,148,76950,1,2,0:0:0:0:
372,236,77118,1,8,1:0:0:0:
412,156,77287,1,2,0:0:0:0:
392,244,77455,1,2,0:0:0:0:
320,296,77624,1,0,1:0:0:0:
232,288,77792,2,0,P|192:276|156:280,1,75,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
108,356,78129,6,0,P|116:308|48:232,1,150,0|8,1:0|1:0,0:0:0:0:
12,156,78635,1,2,0:0:0:0:
12,156,78719,1,0,0:0:0:0:
12,156,78804,2,0,B|48:132|48:132|80:84,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
120,36,79141,2,0,L|208:40,1,75,8|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
272,88,79478,6,0,B|355:81|355:81|400:64,1,112.5,0|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
392,60,79815,1,8,1:0:0:0:
416,148,79983,2,0,L|452:160,2,37.5,0|0|0,1:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
388,232,80320,1,0,1:0:0:0:
304,268,80489,2,0,L|200:256,1,75,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
224,264,80742,1,0,0:0:0:0:
216,268,80826,6,0,B|148:260|148:260|120:236,1,75,0|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
96,180,81163,1,8,1:0:0:0:
96,88,81332,2,0,L|112:32,2,37.5,2|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
96,180,81669,1,0,1:0:0:0:
40,248,81837,2,0,L|52:324,1,75,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
136,356,82174,5,0,1:0:0:0:
204,296,82343,1,2,0:0:0:0:
280,340,82511,1,8,1:0:0:0:
368,324,82680,1,2,0:0:0:0:
376,332,82764,1,0,0:0:0:0:
384,340,82849,2,0,B|388:296|388:296|384:256,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
348,148,83186,2,0,P|384:164|423:155,1,75,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
392,84,83523,6,0,B|356:64|316:72|316:72|280:88|240:80,1,150,0|8,1:0|1:0,0:0:0:0:
172,32,84028,2,0,P|156:72|164:108,1,75,2|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
212,176,84365,1,0,1:0:0:0:
120,180,84534,2,0,L|36:192,1,75,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
212,176,84871,6,0,P|228:216|216:296,1,112.5,0|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
208,304,85208,1,8,1:0:0:0:
128,348,85377,2,0,L|44:336,1,75,0|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
308,320,85714,1,0,1:0:0:0:
312,328,85798,1,0,0:0:0:0:
316,336,85882,2,0,L|312:364,4,18.75,8|2|2|2|2,1:0|0:0|0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
388,280,86219,6,0,L|372:196,1,75,0|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
328,128,86556,1,8,1:0:0:0:
352,40,86725,2,0,L|452:28,1,75,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
328,128,87062,1,0,1:0:0:0:
260,184,87231,2,0,P|240:132|248:92,1,75,8|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
244,104,87483,1,0,0:0:0:0:
248,92,87568,6,0,P|256:56|252:12,2,75,0|2|8,1:0|0:0|1:0,0:0:0:0:
164,196,88073,2,0,P|128:207|92:232,2,75,2|2|0,0:0|0:0|1:0,0:0:0:0:
332,240,88579,2,0,P|363:260|398:272,1,75,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
160,288,88916,6,0,P|144:332|140:376,1,75,0|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
228,344,89253,1,8,1:0:0:0:
244,256,89422,1,2,0:0:0:0:
244,256,89506,1,0,0:0:0:0:
244,256,89590,2,0,B|248:232|248:232|236:196|236:196|216:176,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
272,108,89927,1,8,1:0:0:0:
212,40,90096,1,2,0:0:0:0:
124,64,90264,6,0,P|108:104|116:176,1,112.5,0|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
112,188,90601,2,0,P|132:220|136:256,1,75,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
104,340,90938,1,2,0:0:0:0:
20,312,91107,2,0,P|8:268|8:232,2,75,0|8|2,1:0|1:0|0:0,0:0:0:0:
104,340,91613,6,0,B|148:344|148:344|208:336,1,75,0|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
264,312,91950,1,8,1:0:0:0:
300,228,92118,1,2,0:0:0:0:
300,228,92202,1,0,0:0:0:0:
300,228,92287,2,0,P|300:184|284:132,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
264,312,92624,2,0,L|352:320,1,75,8|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
280,140,92961,5,0,1:0:0:0:
212,240,93129,1,2,0:0:0:0:
384,248,93298,1,8,1:0:0:0:
192,256,93467,1,2,0:0:0:0:
404,260,93635,1,2,0:0:0:0:
264,128,93804,1,0,1:0:0:0:
172,276,93972,2,0,L|184:360,1,75,8|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
116,212,94309,6,0,B|134:200|144:180|144:180|143:144|156:120|156:120|134:93|137:62,1,150,0|8,1:0|1:0,0:0:0:0:
225,61,94815,1,2,0:0:0:0:
225,61,94899,1,0,0:0:0:0:
225,61,94983,2,0,P|266:81|306:78,1,75,2|0,0:0|1:0,0:0:0:0:
379,51,95320,1,8,1:0:0:0:
360,140,95489,1,2,0:0:0:0:
412,216,95658,6,0,L|396:336,1,112.5,0|0,1:0|1:0,0:0:0:0:
404,340,95995,1,8,1:0:0:0:
332,240,96163,2,0,L|344:160,1,75,0|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
432,200,96500,1,0,1:0:0:0:
300,312,96669,2,0,P|268:284|256:248,1,75,8|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
208,96,97006,5,0,1:0:0:0:
208,96,97174,2,0,P|200:152|120:200,1,150,2|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
126,200,97596,1,0,0:0:0:0:
126,200,97680,1,2,0:0:0:0:
40,176,97849,1,0,1:0:0:0:
80,304,98017,2,0,L|168:296,1,75,8|0,1:0|0:0,0:0:0:0:
40,176,98354,6,0,P|32:128|32:80,1,75,0|2,1:0|0:0,0:0:0:0:
44,12,98691,1,8,1:0:0:0:
132,40,98860,2,0,P|129:77|123:114,1,75,2|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
64,280,99197,1,0,1:0:0:0:
192,328,99365,1,8,1:0:0:0:
196,309,99449,1,0,0:0:0:0:
200,291,99533,1,0,1:0:0:0:
200,272,99617,1,0,0:0:0:0:
200,253,99702,1,4,1:0:0:0:
256,192,99787,12,0,101051,0:0:0:0:
posted
hai

[General]
Uncheck letterBox during breakss
Only Fort bookmarked his diff, unrankableh
00:02:624 - 00:24:197 - hitsoundsssss

[Easy]

00:06:669 (1) - remove nc for ~ c o n s i s t e n c y ~
00:12:062 (1) - ^
00:26:893 (3) - add NC
01:14:084 (1,2) - this is the only place where you used a 3/2 gap, making the map inconsistent idk but better fix that


[Normal]

00:09:871 (4,1) - dat overlap
00:05:320 (1,1) - remove NC from any of those
00:10:714 (1) - ^ lol
01:39:365 (1,2) - nc must be on (2)

[Hard]

00:04:646 - dont ignore plsss
00:10:040 - ^
00:13:579 (2,3) - http://puu.sh/iSPFR/f00c9e2faa.jpg looks n i c e r
00:19:983 (1,2) - swap nc for ~consistency~
00:25:208 (4,1) - http://puu.sh/iSPKw/9bd562f320.jpg dat overlap
00:37:680 (1,2) - idk but that 3/2 isnt goood, might be confusing
00:47:118 (1,2) - ayy http://puu.sh/iSPUK/b95857d89e.jpg
00:44:084 (3) - intentional normal sampleset? on tail
01:32:961 (1,2,3,4) - dem squares

everything else seems fine
gl o/
posted

pkhg wrote:

hai hi <3

[General]
Uncheck letter ox during breakss done
Only Fort bookmarked his diff, unrankableh lies!!!!!!
00:02:624 - 00:24:197 - hitsoundsssss can't hitsound anything really, they're all piano and if i add the whistle there it sounds pretty fugly.

[Easy]

00:06:669 (1) - remove nc for ~ c o n s i s t e n c y ~ done
00:12:062 (1) - ^ done
00:26:893 (3) - add NC done
01:14:084 (1,2) - this is the only place where you used a 3/2 gap, making the map inconsistent idk but better fix that It's for variety, kind of intentional. If this becomes a problem in the future then I'll change it C:


[Normal]

00:09:871 (4,1) - dat overlap intentional lol for looks. I think it looks nice if it overlaps, but I changed it so that the right side of the slider is visible.
00:05:320 (1,1) - remove NC from any of those done
00:10:714 (1) - ^ lol done
01:39:365 (1,2) - nc must be on (2) the other diffs are NC'd at 1 so.. hehe. I'm following the "Forever" vocal.

[Hard]

00:04:646 - dont ignore plsss ignore what? D: It makes sense to me lol. Following the piano
00:10:040 - ^ same lel
00:13:579 (2,3) - http://puu.sh/iSPFR/f00c9e2faa.jpg looks n i c e r d o n e
00:19:983 (1,2) - swap nc for ~consistency~ ~done~
00:25:208 (4,1) - http://puu.sh/iSPKw/9bd562f320.jpg dat overlap dat done doe DDD
00:37:680 (1,2) - idk but that 3/2 isnt goood, might be confusing it's the song D:
00:47:118 (1,2) - ayy http://puu.sh/iSPUK/b95857d89e.jpg ayyntentional :^)
00:44:084 (3) - intentional normal sampleset? on tail yes, there's a kick sound there.
01:32:961 (1,2,3,4) - dem squares SEXY AS HELL AMIRITE

everything else seems fine <3
gl o/ ty lmao
Thanks for modding <3
posted
Holy Crap.


This map is good.
posted

Boobs wrote:

Holy Crap.


This map is good.
So is your name! and thank you! C:
posted
Hiya
as you'll see, I'm quite anal about NCs

[Easy]
as an overall note for this diff, I'd consider placing NCs on every second downbeat as opposed to every downbeat. Just my opinion

00:17:455 (1) - I'd be careful with this since the slider appears long before 00:16:107 (1) - even ends, I'd consider moving
00:48:804 (2) - same suggestion ^

00:43:073 (2) - if not following my NC suggestion above, place one here
00:53:860 (2) - ^

Really nice!

[Normal]
The SV reeeeeeeeeeeeeeally caught me off guard on this one, especially in the beginning of the song. As it stands, the normal is faster than the hard in the beginning, so while it's a pain to change SVs, I highly recommend you do

00:05:320 (5) - Put NC here instead of 00:06:669 (1) -
00:10:714 (5) - ^
00:14:759 (1) - be careful with NCs from this point because you switch from every downbeat to every second downbeat, so i'd try to be consistent with them
00:31:950 (3) - Careful with covering the downbeat with sliderends
00:33:298 (2) - ^

Also really nice

[Hard]
01:36:163 (3,4) - these aren't perfectly parallel

literally only thing I could find. Nice

[Divine]
00:14:759 (4,5,6) - since the downbeat is here you should really make this pattern separate, also NC \:3/
00:15:939 (2) - again careful with covering the downbeat here, it makes for an awkward play when the jump occurs after the downbeat and immediately slows down with 00:16:276 (1,2) -

nothing else to report sir

good luck with the map, shuld b ez rnk \:3/
posted

Fizz wrote:

Hiya
as you'll see, I'm quite anal about NCs

[Easy]
as an overall note for this diff, I'd consider placing NCs on every second downbeat as opposed to every downbeat. Just my opinion

00:17:455 (1) - I'd be careful with this since the slider appears long before 00:16:107 (1) - even ends, I'd consider moving unchanged, it's fine imo
00:48:804 (2) - same suggestion ^ same

00:43:073 (2) - if not following my NC suggestion above, place one here ok
00:53:860 (2) - ^ ok

Really nice!

[Normal]
The SV reeeeeeeeeeeeeeally caught me off guard on this one, especially in the beginning of the song. As it stands, the normal is faster than the hard in the beginning, so while it's a pain to change SVs, I highly recommend you do I think it's fine this way, because there is no SV change in normal so it's pretty consistent, while hard has that SV change in the transition to the kiai which in a sense, adds up the intensity/difficulty.

00:05:320 (5) - Put NC here instead of 00:06:669 (1) - ok
00:10:714 (5) - ^ ok
00:14:759 (1) - be careful with NCs from this point because you switch from every downbeat to every second downbeat, so i'd try to be consistent with them changed for consistency
00:31:950 (3) - Careful with covering the downbeat with sliderends changed to circles
00:33:298 (2) - ^ this one is necessary, I don't want my normal to be too difficult at this point yet. lol

Also really nice

[Hard]
01:36:163 (3,4) - these aren't perfectly parallel great catch!

literally only thing I could find. Nice

[Divine]
00:14:759 (4,5,6) - since the downbeat is here you should really make this pattern separate, also NC \:3/ it's all about the 4,5,6. I broke the flow there lol.
00:15:939 (2) - again careful with covering the downbeat here, it makes for an awkward play when the jump occurs after the downbeat and immediately slows down with 00:16:276 (1,2) - that one's following the vocal since it's what sounds the strongest to me.

nothing else to report sir

good luck with the map, shuld b ez rnk \:3/ <3
Thanks for modding Fizz! :D
Please sign in to reply.