forum

★☆★HKOSP香港Osu!沙包團(Hong Kong Osu! Sand Package group)★☆★(十週年)

posted
Total Posts
2,187
show more
Topic Starter
Amethyst Wolf
  1. 排隊好快, 唔洗一個鐘(?)
  2. 36度...OK啦, 小事
  3. 入到去行得一陣, 又冇點睇書
  4. 入到去坐左好耐...囧
  5. 三國殺好好玩
  6. 我真係唔係勁, 只係好彩
  7. 絕殺
matthewhln
書展感想:

1. 冇訓,全日hyper mode (誤
2. JK1 你個電話 failed
3. 早餐團一開始冇人講野好尷尬 sad
4. 等wolf/aabc 企到支力,自己行
5. 電話收得好差,你地咩台 so sad
6. 在展埸坐在地訓左陣 sad
7. 又陪aes/cbb 再行一次
8. 怪叔叔 with 眼殘屬性 (?)
9. 3gs 我今日蠃的機會係0呀!!!
10. 三重詠唱上 another mode (???)
11. 唔記得kana講了咩爆點要記住
12. 顛卡果然好顛.....

13. 飛機王BAKAH
wmfchris

matthewhln wrote:

altc3000

dinka0403
感想

1. 我的Kaaaaaa只有6個a!!!!!!!!!
2. 對 我就是男生不可以嗎!
3. 世界第一的初戀是角川的 為什麼沒有!!!!
4. osu taiko 比psp易玩 (?)
5. 終於知道matt被叫做正太的原因w
6. 食完早餐之後我夜晚仲好飽ww
7. 某人: 望住個咸網真係好開心 wwww
8. 好多人好多人好多人好多人
9. 由地鐵站笑到地鐵站 (?!w
10.紅Van其實我是在收銀處旁邊拿的wwww
11.小玲的確是個好哥哥(?)
12.aes超級大好人www

-99- matt跟我說萌狼的壞話了www
-100- 杯具地唔識返屋企wwww
kanpakyin

wmfchris wrote:

不解釋
aesopl19193

dinka0403 wrote:

感想

- 我的Kaaaaaa只有6個a!!!!!!!!!
- 對 我就是男生不可以嗎!
- 世界第一的初戀是角川的 為什麼沒有!!!!
- osu taiko 比psp易玩 (?)
- 終於知道matt被叫做正太的原因w
- 食完早餐之後我夜晚仲好飽ww
- 某人: 望住個咸網真係好開心 wwww
- 好多人好多人好多人好多人
- 由地鐵站笑到地鐵站 (?!w
- 紅Van其實我是在收銀處旁邊拿的wwww
- 小玲的確是個好哥哥(?)
- aes超級大好人www

- matt跟我說萌狼的壞話了www
- 杯具地唔識返屋企wwww
你...是誰?有去書展聚...?
dinka0403

aesopl19193 wrote:

你...是誰?有去書展聚...?
我是kaaaaaa啦....
SiU_LeAf

感想

明明就是5次方!為啥今天改了!
明明在M群初次出沒時在小葉面前自稱是女的!大騙子
hln:揍你哦
上次小葉凝視著hln時, hln就是說:揍你哦
不用1.2.3.4.5.的方式reply怎能融入我們, 退回去重寫吧

SiU_LeAf wrote:

感想

不用1.2.3.4.5.的方式reply怎能融入我們, 退回去重寫吧
我都冇用12345喎
dinka0403

SiU_LeAf wrote:

感想

因為我打這句的時候才發現我m群有個a跟別人私奔了!
小葉不可以怪我 我也是昨天才知道原來我是男的 之前我一直認為自已是女的...
幸運地(?) 我望左好耐matt都無事www
明明萌狼都無用! (指
不過我還是會重寫去的說ww

Amethyst Wolf wrote:

我都冇用12345喎
所以萌狼你已經無法融入了www
wmfchris

1. 我的Kaaaaaa只有6個a!!!!!!!!!
A out左啦
5**啦
ACGHK暫定安排:

團聚日期:
30/7/2012 (星期一) or 31/7/2012(星期二)

會合時間:
早餐團: 10:45
中午團: 自行會合

會點地點:
早餐團: Wan Chai MTR station mini OK便利店 (鬼祟角落個間)
中午團: 會埸meet up

連絡人:
小玲
matthewhln
wmfchris (?)

可出席名單:(星期一)
SPOILER
早餐團:
紫狼
matt
萌嘉

中午團:

未知:
小玲
MIU
AES(5點後)

可出席名單:(星期二)
SPOILER
早餐團:
紫狼
matt
萌嘉

中午團:

未知:
Aes

加入方法:
1. 回帖說明可出席日期
(都可以就填都可以)及可出席時間
2. 接洽連絡人以取得連絡資料
(比較好的做法是2人的連絡資料都最得)

最後, 團聚日期將於29/7/2012晚上決定, 請到時自行到此帖查看
dinka0403
早餐早餐wwwww
應該兩日都得www
aesopl19193
31/7/2012(星期二)
Kotone
me maybe...?
I don't sure
KanaRin

31/7/2012(星期二)
wmfchris
連絡人:
小玲
matthewhln
關我乜事 -_________-
不過都好 你地無聊又唔怕電話費貴不妨打黎吹水
+64 0221222202

連絡人:
小玲
matthewhln
點解多左Wmf=.=我唔記得我有加喎=.=
Kotone
你這樣是無視我?我呢?
matthewhln

連絡人:
小玲
matthewhln
wmf you made me sad
KanaRin

karenying wrote:

你這樣是無視我?我呢?
wwwwwwwww
狼去左女行
aesopl19193

你這樣是無視我?我呢?
go la
wmfchris
笨蛋盈阿卡林ed
dinka0403

Amethyst Wolf wrote:

點解=我唔記得我有加喎=.=
加左你都唔記得啦wwww
Kotone

笨蛋盈阿卡林ed
原來如此。
KanaRin
Miu and me: 星期一FREE.
so 星期一吧.
aesopl19193
星期一的話我大概5pm才來到
and 我會去看7:30 ~ 8:40 的舞台show
Kotone

sosad咁咪無人陪我 D:
KanaRin

sosad咁咪無人陪我 D:
SOSAD

aes 有咩SHOW睇??
Kotone

KanaRin wrote:

aes 有咩SHOW睇??
pikopikopikopikopikopikopikopikopikopikopikopiko
jacky5645acd
加我~我係一個超豆腐的人.
唔介意我都想入團.

你這樣是無視我?我呢?
你又唔話你邊日得, 我點加?
係你無視我咋下話= =?
Kotone
本小姐唔去鳥
你地慢慢基
ACGHK最後安排:

團聚日期:
30/7/2012 (星期一)

會合時間:
早餐團: 10:45
中午團: 自行會合

會點地點:
早餐團: Wan Chai MTR station mini OK便利店 (鬼祟角落個間)
中午團: 會埸meet up

連絡人:
小玲
matthewhln

可出席名單:
SPOILER
早餐團:
紫狼
matt
萌嘉
月H
aabc
CBB

中午團:
AES(5點後)

未知:
小玲
MIU

加入方法:
1. 回帖說明可出席時間
2. 接洽連絡人以取得連絡資料
(比較好的做法是2人的連絡資料都最得)
altc3000
早餐團okok

希望我起到身

jacky5645acd wrote:

加我~我係一個超豆腐的人.
唔介意我都想入團.
點會介意 W 歡迎
aesopl19193

本小姐唔去鳥
你地慢慢基
:(
whatever9527
約星期一係唔係大整蠱?

利申:返工ing

silencefrost wrote:

約星期一係唔係大整蠱?

利申:返工ing
喂靜雪好耐冇見
下次出黎啦好嘛? W
show more
Please sign in to reply.

New reply