forum

★☆★HKOSP香港Osu!沙包團(Hong Kong Osu! Sand Package group)★☆★(十週年)

posted
Total Posts
2,187
show more
KanaRin
Thanks aes.
wmfchris
DAMN IT I WANT TO GO TO ABCW AND PQRG
到時我比錢aes aes幫我買file T-shirt寄過黎得唔得 T^T
KanaRin
[quote="KanaRin"]

C3 in HK 2012

好 我好果斷咁選左3月11日比大家(當然我會去埋day2),因為最多Show同最多大家認識既CV

呢次歡迎大家食晚飯食得晏D, 雖然3月12要番學 (233

details: http://www.c3hk.com.hk/2012/index.php

細則:
1.只限m群''活躍''團友(只有少數個別例子可以無視這條)
2.禁止放飛機
3.有psp者一定要拿來(?)
5.三國殺歡迎
6.內向的朋友唔洗驚,有正太hln坐陣 (?)

10/3 , 11/3 9:30 or even 6:00, 香港會議展覽中心
MP conference:
到時請各位會去/可能會去的團友出席傾時間地點各種事宜
必定要兩日出現一日,麻煩哂大家.

時間方面會再傾,11/3 is a must.

報名請係呢個POST留言,方便我打名單.

會去:
1.aes
2.Miu
3.Kana
4.Xebi
5.Cbb
6.KC
7.aabc

8:00 am 灣仔地鐵站 會展出口
OnosakiHito
好好
KanaRin
ww bakahentaiOhno
KanaRin
感想就係 死e無憾...
climbb65588

遲來的感想:

Just awesomeeeeeeeeeeeee
aesopl19193
感想: 爽死
Kirito47_old
吊! 花澤香菜呀PK 我AL冇得去我想殺人
wmfchris

yoooo 香港限定collab
睇下第一科A-Level之前做唔做起 030

collab: Pokie//EVA-03's Easy//cbb//aes//hln//wmf//還有更多 : D
MickeyMK
新手是禾:p剛剛認識OUS的:)屯門友yayaya!!!
wcl_0209
小弟元朗人,各位幸會@0@
wmfchris
各位要上戰場既巴打絲打加油 >~<
如同係Osu SS 2012一樣 在HKALE/HKDSE 拎A/5**番黎啦

祝各位大殺三方 個個JUPAS 中A1
上通中化不懼六大皆空 下知UE open cloze開口中
純數in d 隨手A 理化潛水都屈機 >A<

最後我應該講 最強出最強

定係 你…準備好未?

HKALE
小桐 王夫子

HKDSE
altc3000

冇記錯仲有好多 不妨留個名 :D

P.S. 26/3 UE section B,C,E
30/3 English Language paper 1,2

我又要幫大家寫幾萬封信 orz
Gasaiyuno-chan

wcl_0209 wrote:

小弟元朗人,各位幸會@0@

你好@@
altc3000
頂比人記左名!
wmfchris
樓上音樂神觸 HKDSE隨手5**
powersunny307
留名
wmfchris
你班poor guy真係仆街 咁都要我寫團聚帖

預定團聚:

RG 9
Apr 8 @ 九展
Time : 10:00 - 20:00

P.S. 頂你班衰人 我唔黎啦
P.S. 請回帖留名

P.S. M群成員優先

~又話都係:

去就留名啦pk
altc3000

wmfchris wrote:

樓上音樂神觸 HKDSE隨手5**
我校內試唔合格架listening :cry:
Kotone
I am pk
Asakura MoMo

預定團聚:

RG 9
Apr 8 @ 九展

P.S. 請回帖留名

P.S. M群成員優先

~又話都係:

去就留名啦pk
有下場嗎?

P.S. M群幽靈部員
H2O
4月9 蛋庝h報名ed' (?
KanaRin
RG 報名名單會係呢到更新:

會去:
1.Kana (連同朋友X1) (Kiki)
2.Miu (連同朋友X1) (阿蚊)
3.karenying
4.ass
5.cbb
6.hln
7.wolf
8.EVA-03
Kotone
報名報名報住先
matthewhln
代徫大的Wolf報名
SiU_LeAf
4月8日那天原來小葉在放復活節假 0 0"
嗚--就小葉沒見過小盈~!@#$%^&*() (淚奔
小葉還是不來。
wmfchris
民意眾望所歸 小葉來啊
Topic Starter
Amethyst Wolf

預定團聚:

RG 9
Apr 8 @ 九展

P.S. 請回帖留名

P.S. M群成員優先

~又話都係:

去就留名啦pk
次次你都POST呢張圖出黎sosad
wmfchris
呢張圖經典丫嘛 ABCW PQRG :3
Asakura MoMo
沙包JOIN唔JOIN得CRY....
SiU_LeAf

民意眾望所歸 小葉來啊
車費超貴 + 驚唔識落車
唔好同小葉講搭MTR!
小葉係唔會向你們坦白只要你們係九龍灣MTR站o既269C落o既位置等小葉o既話小葉係識黎嫁!
H2O
我都泥呀FFFFFFFFFFFFF
wmfchris

SiU_LeAf wrote:

民意眾望所歸 小葉來啊
車費超貴 + 驚唔識落車
唔好同小葉講搭MTR!
小葉係唔會向你們坦白只要你們係九龍灣MTR站o既269C落o既位置等小葉o既話小葉係識黎嫁!
笨蛋葉 26乜 係天水圍去尖沙咀 係去九龍 唔係去九龍灣

出年CW唔駛再召喚旋風管家 直接叫做AABCW咪幾好
可惜唔知幾時先AABCW271
SiU_LeAf
WMF超笨! 269C係去九龍灣地鐵站嫁 http://puu.sh/nRC5
只不過同B出口有點遠

http://www.ushb.net/rtinfo/stops/kw16-e-1125-0.htm
看!有269C吧笨蛋wmf
Kotone
小葉你早上能不能搭輕鐵入兆康,跟我團一起去0.0
wmfchris

WMF超笨! 269C係去九龍灣地鐵站嫁 http://puu.sh/nRC5
只不過同B出口有點遠

http://www.ushb.net/rtinfo/stops/kw16-e-1125-0.htm
看!有269C吧笨蛋wmf
so sad
平時都得269B 268 <_<
SiU_LeAf

karenying wrote:

竟然有小盈遊樂團!?
入兆康o既話小葉會當失路的說.
雖然在天水圍也會迷路, 不過小葉才不是路痴!只不過香港的城市規劃有點爛而已
小盈諗住點去?
話說小盈的回覆時間好可怕>"<
竟然咁夜都未訓

小盈答了小葉然後hln死死掉的話小葉再決定去不去~
雖然最近很窮...
Kotone
西鐵轉地鐵,九點M記食早餐然後閃去西鐵
btw有朱古力食
wmfchris

西鐵轉地鐵,九點M記食早餐然後閃去西鐵
btw有朱古力食
屋企人寄左10盒melty kiss比我 >_<
matthewhln

竟然有小盈遊樂團!?
入兆康o既話小葉會當失路的說.
雖然在天水圍也會迷路, 不過小葉才不是路痴!只不過香港的城市規劃有點爛而已
小盈諗住點去?
話說小盈的回覆時間好可怕>"<
竟然咁夜都未訓

小盈答了小葉然後hln死死掉的話小葉再決定去不去~
雖然最近很窮...
都說帶你去吃飯了...
怎麼還要我死死掉 D :
show more
Please sign in to reply.

New reply