Garuru - Zero Gravity [OsuMania]

posted
Total Posts
147
show more
Topic Starter
Ryu Sei
Kalau kagak bisa post langsung aja, ntah kapan kelarnya servis lepi ini. :>
Topic Starter
Ryu Sei
Done updating. BN notice. -w-)
Ichigaki

Ryu Sei wrote:

Done updating. BN notice. -w-)
After several checks within some days, Congratulations, Qualified~~

wa! Ryu Sei!
Epic remix ;)

Good luck!

2015-06-21 07:09 Ryu Sei: sejak kapan nta tidak sadar
2015-06-21 07:10 Ichigaki: :c
2015-06-21 07:10 Ryu Sei: iyo di line
2015-06-21 07:10 Ryu Sei: kebiasaan salah pencet mulu... masa mau reply pencet Alt+Enter
2015-06-21 07:14 Ryu Sei: ACTION offline
2015-06-21 07:14 Ichigaki: ok
2015-06-24 10:52 Ichigaki: wes?
2015-06-24 10:53 Ichigaki: done?
2015-06-24 10:53 Ryu Sei: dor
2015-06-24 10:54 Ryu Sei: which one
2015-06-24 10:54 Ryu Sei: ouiya
2015-06-24 10:54 Ryu Sei: ACTION is editing [http://osu.ppy.sh/b/561044 Garuru - Zero Gravity [EX_ZERO]]
2015-06-24 10:54 Ichigaki: bgnya kok...
2015-06-24 10:54 Ichigaki: yakin?
2015-06-24 10:54 Ryu Sei: yakin
2015-06-24 10:55 Ryu Sei: kagak ngelebihin batas 1366x768
2015-06-24 10:55 Ryu Sei: aspect ratio mendekati 16:9, di rank crit boleh selain 16:9 atau 4:3 tapi resikonya letterbox/stretch
2015-06-24 10:55 Ichigaki: eh disuruh reldl
2015-06-24 10:55 Ichigaki: redl
2015-06-24 10:55 Ichigaki: anjay
2015-06-24 10:55 Ryu Sei: redonlot
2015-06-24 10:55 Ryu Sei: yaaa
2015-06-24 10:55 Ryu Sei: ACTION sleeps
2015-06-24 10:56 Ichigaki: done
2015-06-24 10:56 Ryu Sei: cepet amad
2015-06-24 10:56 Ichigaki: wifi btw
2015-06-24 10:56 Ryu Sei: LUPA NGESET AUTOSAVE CHAT
2015-06-24 10:56 Ichigaki: lol
2015-06-24 10:57 Ryu Sei: done
2015-06-24 10:57 Ichigaki: bgnya...
2015-06-24 10:57 Ichigaki: 1066x600
2015-06-24 10:57 Ichigaki: 1067x600
2015-06-24 10:57 Ichigaki: yah beda 1 pixel
2015-06-24 10:57 Ryu Sei: males recrop
2015-06-24 10:58 Ryu Sei: player o!m nggak bakal ngerisihin beda sepiksel pun
2015-06-24 10:58 Ichigaki: qatnya yang iya
2015-06-24 10:58 Ichigaki: `-`
2015-06-24 10:58 Ryu Sei: he....
2015-06-24 10:58 Ryu Sei: wait...
2015-06-24 10:58 Ichigaki: bisa dq btw
2015-06-24 10:58 Ryu Sei: lemme reconsider
2015-06-24 10:58 Ryu Sei: i see
2015-06-24 10:58 Ichigaki: 1024x768 itu batas aman
2015-06-24 10:59 Ichigaki: paling aman, standar lah
2015-06-24 10:59 Ryu Sei: kalau digedein nanti sizenya gede
2015-06-24 10:59 Ichigaki: ga
2015-06-24 10:59 Ryu Sei: \ya iyalah
2015-06-24 10:59 Ichigaki: tenang aja
2015-06-24 10:59 Ichigaki: compressnow.com
2015-06-24 10:59 Ichigaki: pake nih website :>
2015-06-24 10:59 Ryu Sei: 1360x768 acceptable?
2015-06-24 10:59 Ichigaki: yo iyolah
2015-06-24 10:59 Ichigaki: 1366
2015-06-24 10:59 Ryu Sei: ok
2015-06-24 10:59 Ichigaki: :<
2015-06-24 11:00 Ichigaki: 1366 yo
2015-06-24 11:00 Ryu Sei: *dalam hati* nanggung amad i
2015-06-24 11:00 Ichigaki: nah
2015-06-24 11:00 Ryu Sei: oke
2015-06-24 11:00 Ichigaki: udah, ikutin aja daripada repot
2015-06-24 11:00 Ryu Sei: gotta gone off bentar, mau resetting BG
2015-06-24 11:00 Ryu Sei: wa on pake lepi nanti
2015-06-24 11:00 Ichigaki: ok
2015-06-24 11:05 Ichigaki: hue
2015-06-24 11:05 Ichigaki: masa ga S sih ;c
2015-06-24 11:05 Ryu Sei: nanti kalau reup balonnya pecah :<
2015-06-24 11:05 Ichigaki: acc jelek amat
2015-06-24 11:05 Ichigaki: iya ga apa
2015-06-24 11:05 Ichigaki: enak pecah
2015-06-24 11:06 Ryu Sei: brb mandi sambil nunggu uplot kelar
2015-06-24 11:07 Ryu Sei: lol
2015-06-24 11:07 Ichigaki: lol
2015-06-24 11:09 Ryu Sei: nasib pas nyari kolor malah nemunya yang jelek... kek buat lap pel lol
2015-06-24 11:09 Ichigaki: lol
2015-06-24 11:09 Ichigaki: buset
2015-06-24 11:10 Ryu Sei: inb4 nyalain tv nemu barbie lol
2015-06-24 11:11 Ryu Sei: done desu
2015-06-24 11:11 Ryu Sei: coba redown
2015-06-24 11:14 Ryu Sei: ?
2015-06-24 11:15 Ichigaki: ini redl
2015-06-24 11:15 Ichigaki: jadi lemot uy
2015-06-24 11:15 Ryu Sei: :/
2015-06-24 11:15 Ichigaki: tadi 7 detikan
2015-06-24 11:15 Ichigaki: ini ga selesai selesai
2015-06-24 11:15 Ichigaki: anjay
2015-06-24 11:15 Ryu Sei: sa~bar~
2015-06-24 11:16 Ryu Sei: rasanya lepi ini kek lepi DJ aja volume diset full
2015-06-24 11:16 Ichigaki: lol
2015-06-24 11:17 Ichigaki: dah
2015-06-24 11:17 Ryu Sei: ok
2015-06-24 11:17 Ichigaki: 00:17:780 - ga add note nih?
2015-06-24 11:18 Ichigaki: 00:17:780 (17780|0) - ini kan buat drum rollnya doang
2015-06-24 11:18 Ichigaki: atau gimana?
2015-06-24 11:18 Ryu Sei: ouiya
2015-06-24 11:18 Ryu Sei: sebelumnya ada burst 1/8, diabisin pake LN, lupa readd
2015-06-24 11:19 Ichigaki: 00:19:280 (19280|3) - move to 2, 00:19:374 (19374|1) - to 3, 00:19:468 (19468|2) - to 2, buat ngehindarin 00:18:905 (18905|3,18999|2,19093|3,19186|2,19280|3) -
2015-06-24 11:19 Ryu Sei: done
2015-06-24 11:20 Ryu Sei: itu EXZ kan?
2015-06-24 11:20 Ichigaki: yo
2015-06-24 11:20 Ichigaki: duh lupa bilang di awal
2015-06-24 11:21 Ichigaki: 00:20:780 (20780|0,20968|3) - ctrl h gimana?
2015-06-24 11:21 Ichigaki: 00:20:593 (20593|0) - sekalian ini dijadiin ln, kan suaranya sejenis tuh
2015-06-24 11:22 Ryu Sei: nggak dijadiin LN ah,
2015-06-24 11:22 Ryu Sei: ada instru, LN buat layer drum- wait
2015-06-24 11:22 Ryu Sei: lupa not lagi kan :/
2015-06-24 11:23 Ryu Sei: diadd di 00:20:780 (20780|1) - jadinya
2015-06-24 11:23 Ichigaki: oh ok
2015-06-24 11:24 Ichigaki: 00:25:374 (25374|0,25468|2) - ctrl + G?
2015-06-24 11:24 Ichigaki: suaranya nurun trus naik lagi deh perasaan
2015-06-24 11:25 Ryu Sei: done
2015-06-24 11:26 Ichigaki: 00:26:124 (26124|2) - remove?
2015-06-24 11:26 Ichigaki: 00:31:093 - add note di 3
2015-06-24 11:28 Ryu Sei: yep, done all
2015-06-24 11:29 Ichigaki: 00:34:468 (34468|1) - ini pindahin ke 00:34:561 - gimana? double notes disitu kayanya ga pas deh, lagian di blue line itu ada suara juga kan
2015-06-24 11:29 Ichigaki: 00:35:171 (35171|3) - opo iki?
2015-06-24 11:30 Ryu Sei: not yang itu keknya kagak sengaja keadd (baca: human error)
2015-06-24 11:30 Ryu Sei: done
2015-06-24 11:31 Ichigaki: 00:35:218 (35218|1) - ini pindahin 4 :>
2015-06-24 11:31 Ichigaki: lupa ngomong tadi
2015-06-24 11:31 Ryu Sei: OOH not itu
2015-06-24 11:31 Ryu Sei: not itu disnap ke 1/1
2015-06-24 11:31 Ryu Sei: yang salah snap tadi
2015-06-24 11:31 Ryu Sei: follow drum 1/1 di bagian itu + instru synth
2015-06-24 11:31 Ryu Sei: done
2015-06-24 11:32 Ryu Sei: jadi di 00:35:218 (35218|3,35218|1) - ada double
2015-06-24 11:32 Ichigaki: kalo gitu 00:34:843 - juga dong?
2015-06-24 11:33 Ryu Sei: eh bener double di end LN ding
2015-06-24 11:33 Ryu Sei: synthnya yang jelas doang
2015-06-24 11:33 Ryu Sei: 00:34:843 (34843|1) - cuma satu, synthnya kagak jelas, diignore, follow drum doang
2015-06-24 11:34 Ryu Sei: maafkan kesalahan daku yang kagak tidur malem :<
2015-06-24 11:35 Ichigaki: 00:36:343 - sampai 00:36:718 - add LN?
2015-06-24 11:35 Ryu Sei: done
2015-06-24 11:36 Ichigaki: 00:35:968 - disini add buat drumnya ga?
2015-06-24 11:36 Ichigaki: 00:38:218 (38218|1) - remove
2015-06-24 11:36 Ichigaki: eh drum
2015-06-24 11:36 Ryu Sei: done
2015-06-24 11:37 Ryu Sei: 00:38:218 (38218|1) - kagak diremove, drum
2015-06-24 11:37 Ichigaki: 00:43:280 (43280|0) - dibuat 1/2 ln? kan itu roll
2015-06-24 11:38 Ichigaki: 00:42:905 (42905|1,43093|1) - remove? ada apa emang itu?
2015-06-24 11:39 Ryu Sei: 00:42:905 (42905|1,43093|1) - cymbal kecil kaka
2015-06-24 11:39 Ryu Sei: 00:43:280 (43280|0) - ditambah not lagi, lupa ada instru
2015-06-24 11:41 Ichigaki: bentar adzan
2015-06-24 11:41 Ryu Sei: iya
2015-06-24 11:42 Ryu Sei: udah disave kan lognya
2015-06-24 11:45 Ichigaki: auto save btw2
2015-06-24 11:45 Ryu Sei: ok
2015-06-24 11:46 Ichigaki: 00:54:249 - add?
2015-06-24 11:46 Ryu Sei: netlag nhh
2015-06-24 11:46 Ryu Sei: kagak ada suara
2015-06-24 11:49 Ryu Sei: netlagnya tadi terlalu
2015-06-24 11:50 Ryu Sei: yang tadi add note kagak diadd, kagak ada suara
2015-06-24 11:50 Ichigaki: iya udah tau kok
2015-06-24 11:50 Ichigaki: 01:01:093 (61093|1,61186|0,61280|1,61374|0,61468|1) - ini di flip aja kali ya
2015-06-24 11:50 Ryu Sei: masa tiap buka user list netlagnya kumat
2015-06-24 11:50 Ryu Sei: done
2015-06-24 11:53 Ichigaki: 00:40:186 - perasaan ada note deh
2015-06-24 11:53 Ryu Sei: kagak, kalau ada juga minor makanya dilewat
2015-06-24 11:54 Ichigaki: ih kenapa gue sering gini ya
2015-06-24 11:54 Ichigaki: minor padahal huh
2015-06-24 11:54 Ryu Sei: unless I'm mapping more harder chart than EXZ i'll map every minor notes :>
2015-06-24 11:55 Ichigaki: EXZ itu dari apa btw?
2015-06-24 11:55 Ichigaki: Extra Zero gitu ka?
2015-06-24 11:55 Ryu Sei: extreme_zero
2015-06-24 11:56 Ryu Sei: niatnya mau pake name EXTENDED tapi kagak ngepas because the song itself doesn't extended
2015-06-24 11:56 Ryu Sei: ksm diff naming term
2015-06-24 11:57 Ryu Sei: underscorenya intended :>
2015-06-24 12:00 Ichigaki: oh ga apa sih
2015-06-24 12:00 Ichigaki: EX itu aja udah kelihatan yang paling susah
2015-06-24 12:00 Ryu Sei: ohya, abis self recheck jadinya 00:42:249 (42249|2,42530|1) - diflip, PR compensation
2015-06-24 12:00 Ichigaki: ok
2015-06-24 12:01 Ichigaki: 01:12:718 - 01:19:468 - rawan snapping issue nih
2015-06-24 12:02 Ryu Sei: LN yang 1 beat panjangnya instru, 1/2 beat FX retrigger
2015-06-24 12:03 Ryu Sei: 01:13:280 (73280|3,73374|0) - selfcheck lagi, LN awal jadi 1 beat, LN akhir jadi tap buat ngikut instru
2015-06-24 12:07 Ichigaki: sementara bagian ini gue skip dulu
2015-06-24 12:07 Ichigaki: setidaknya gue bisa konfirmasi sama starry :>
2015-06-24 12:07 Ichigaki: 01:21:061 - 01:21:436 - add lah
2015-06-24 12:07 Ichigaki: jelas itu
2015-06-24 12:08 Ryu Sei: done
2015-06-24 12:09 Ichigaki: 01:35:780 (95780|0) - roll?
2015-06-24 12:09 Ryu Sei: didobel, add LN buat roll
2015-06-24 12:10 Ryu Sei: ohya kelewat synth lagi
2015-06-24 12:10 Ichigaki: 01:37:936 - ada suara deh disini
2015-06-24 12:11 Ryu Sei: done
2015-06-24 12:11 Ryu Sei: 01:34:936 (94936|2,95686|3) - selfcheck, tadi ada synth
2015-06-24 12:11 Ryu Sei: beeeee right back ngambil kipas dari gudang
2015-06-24 12:13 Ryu Sei: i'm back yey
2015-06-24 12:14 Ichigaki: 01:51:811 - add?
2015-06-24 12:15 Ichigaki: 01:53:218 (113218|0) - move to 4
2015-06-24 12:15 Ryu Sei: done
2015-06-24 12:16 Ryu Sei: di map yang lagi kamu cek ada LN lagi nggak selain di 01:41:218 (101218|2) - ? keknya ngga sengaja kepencet atau apa
2015-06-24 12:16 Ichigaki: ada 2 ln disitu
2015-06-24 12:17 Ryu Sei: yang 1 2 beat kan?
2015-06-24 12:17 Ichigaki: ya
2015-06-24 12:17 Ryu Sei: sudah kudungga
2015-06-24 12:18 Ichigaki: kira kira dah deh buat diff exzero
2015-06-24 12:18 Ichigaki: mungkin recek selanjutnya nemu lagi
2015-06-24 12:18 Ryu Sei: ok
2015-06-24 12:18 Ichigaki: ACTION is editing [http://osu.ppy.sh/b/561043 Garuru - Zero Gravity [CHALLENGE]]
2015-06-24 12:18 Ichigaki: 01:48:718 -
2015-06-24 12:18 Ichigaki: 01:48:718 (108718|3) - ini ganti LN deh
2015-06-24 12:18 Ryu Sei: ok, berapa beat?
2015-06-24 12:19 Ichigaki: 2
2015-06-24 12:19 Ryu Sei: yep
2015-06-24 12:20 Ichigaki: 00:25:093 (25093|2) - ini dibuat kaya light aja gimana?
2015-06-24 12:20 Ichigaki: 00:25:280 (25280|0) - ga usah ini
2015-06-24 12:21 Ryu Sei: hm...
2015-06-24 12:21 Ryu Sei: ...okay
2015-06-24 12:22 Ichigaki: 00:35:968 - add note buat cymbal?
2015-06-24 12:23 Ryu Sei: kagak ada cymbal
2015-06-24 12:23 Ichigaki: eh apalah itu
2015-06-24 12:23 Ichigaki: mbuh deh ;c
2015-06-24 12:23 Ryu Sei: pengaruh peak doang
2015-06-24 12:23 Ryu Sei: dibiarin single
2015-06-24 12:26 Ryu Sei: 01:48:905 (108905|1) - dihapus aja ya enaknya
2015-06-24 12:26 Ichigaki: yep
2015-06-24 12:26 Ryu Sei: ~
2015-06-24 12:29 Ichigaki: udah dulu deh kayanya
2015-06-24 12:29 Ryu Sei: ok
2015-06-24 12:29 Ichigaki: diff lainnya kayanya lebih aman dari ex_zero :3
2015-06-24 12:29 Ryu Sei: >w<)/
2015-06-24 12:29 Ichigaki: tinggal polishing saja
2015-06-24 12:29 Ryu Sei: oke
2015-06-24 12:30 Ichigaki: lusa atau besok
2015-06-24 12:30 Ichigaki: cek lagi
2015-06-24 12:30 Ichigaki: masalah hitsound
2015-06-24 12:30 Ryu Sei: oya sekalian ngesampling lagi
2015-06-24 12:30 Ryu Sei: nambah SB sample
2015-06-30 10:47 Ryu Sei: ACTION knocks
2015-06-30 11:09 Ryu Sei: ok
2015-06-30 11:10 Ichigaki: bentar restart dulu
2015-06-30 11:10 Ryu Sei: osu! barusan crash hueh
2015-06-30 11:10 Ryu Sei: ok
2015-06-30 11:13 Ichigaki: butuh redl ga aku?
2015-06-30 11:13 Ryu Sei: hm
2015-06-30 11:13 Ryu Sei: last change cuman resize BG kan? nggak
2015-06-30 11:13 Ichigaki: iya sih
2015-06-30 11:14 Ichigaki: ACTION is editing [http://osu.ppy.sh/b/561044 Garuru - Zero Gravity [EX_ZERO]]
2015-06-30 11:14 Ichigaki: cek hitsound hue
2015-06-30 11:14 Ichigaki: 00:07:468 (7468|1) - remove w
2015-06-30 11:14 Ryu Sei: ok
2015-06-30 11:14 Ichigaki: 1 aja dah cukup
2015-06-30 11:14 Ryu Sei: yeah
2015-06-30 11:15 Ichigaki: 00:17:686 (17686|3) - missing w
2015-06-30 11:15 Ryu Sei: added
2015-06-30 11:16 Ichigaki: 00:17:968 - di challenge itu tolong di pisah ;3
2015-06-30 11:17 Ryu Sei: oo ok
2015-06-30 11:17 Ichigaki: balik ke exzero, 00:18:811 (18811|0,18905|3) - ini hitsoundnya dibalik
2015-06-30 11:18 Ryu Sei: yep done
2015-06-30 11:18 Ichigaki: 00:33:061 - ini di challenge ada kok di exzero ga ada ;3
2015-06-30 11:18 Ichigaki: note
2015-06-30 11:19 Ryu Sei: yha, added
2015-06-30 11:20 Ichigaki: 00:45:624 - mungkin bisa add note disini?
2015-06-30 11:20 Ichigaki: tapi kalo biar nggak ngerusak pattern selanjutnya sih ga dia add g a apa
2015-06-30 11:20 Ryu Sei: jangan lah, udah nanggung
2015-06-30 11:21 Ichigaki: 00:46:468 (46468|2,46468|3) - FF yha
2015-06-30 11:21 Ichigaki: challenge juga tuh
2015-06-30 11:21 Ryu Sei: kagak sengaja
2015-06-30 11:21 Ichigaki: 00:47:968 - sekalian add w di challenge
2015-06-30 11:21 Ichigaki: di lnnya
2015-06-30 11:22 Ryu Sei: di LN dibiarin, di tapnote jadi W
2015-06-30 11:22 Ichigaki: trus Fnya?
2015-06-30 11:22 Ryu Sei: done, di LN
2015-06-30 11:22 Ryu Sei: F-nya dibuat satu, kagak dobel
2015-06-30 11:22 Ichigaki: oh yowes
2015-06-30 11:23 Ichigaki: 01:01:093 - add w di ln challenge
2015-06-30 11:23 Ichigaki: 01:05:968 - ^
2015-06-30 11:23 Ichigaki: 01:06:718 - ^
2015-06-30 11:24 Ryu Sei: oya
2015-06-30 11:24 Ryu Sei: sekalian disample juga
2015-06-30 11:24 Ryu Sei: 01:01:093 (61093|3) - sample W, buat nyamain diff lain
2015-06-30 11:25 Ichigaki: 01:13:280 (73280|2) - remove w
2015-06-30 11:25 Ryu Sei: done
2015-06-30 11:26 Ichigaki: 01:41:968 (101968|0) - F?
2015-06-30 11:27 Ryu Sei: yap
2015-06-30 11:27 Ichigaki: 01:42:718 (102718|2,102811|3,102905|1,102999|0) - w
2015-06-30 11:27 Ryu Sei: done
2015-06-30 11:28 Ichigaki: w
2015-06-30 11:28 Ichigaki: 01:48:530 (108530|0,108624|1) -
2015-06-30 11:28 Ryu Sei: ok
2015-06-30 11:28 Ichigaki: 01:52:468 (112468|3) - w
2015-06-30 11:28 Ichigaki: w
2015-06-30 11:28 Ichigaki: 01:53:968 (113968|3) -
2015-06-30 11:28 Ryu Sei: done~
2015-06-30 11:30 Ichigaki: ACTION is editing [http://osu.ppy.sh/b/561045 Garuru - Zero Gravity [LIGHT]]
2015-06-30 11:31 Ryu Sei: oya, apa sound yang kagak ada di L diff disample aja?
2015-06-30 11:31 Ryu Sei: biar suaranya sama?
2015-06-30 11:31 Ichigaki: ga usah
2015-06-30 11:31 Ryu Sei: ok then
2015-06-30 11:32 Ichigaki: http://puu.sh/iHQgu/54fbfffd83.png :>
2015-06-30 11:32 Ichigaki: daripada dq
2015-06-30 11:32 Ichigaki: tanya dulu
2015-06-30 11:32 Ryu Sei: oo wait
2015-06-30 11:33 Ryu Sei: GAMBARNYA KAGAK KELOAD D:
2015-06-30 11:33 Ichigaki: http://puu.sh/iHQit/09d2b4d340.jpg
2015-06-30 11:34 Ichigaki: 01:16:280 - sv disini pindah ke 01:15:718 - aja
2015-06-30 11:37 Ryu Sei: repatterned then di LN part
2015-06-30 11:38 Ryu Sei: http://puu.sh/iHQwL/9c44a4484d.jpg , di bagian kedua cuman switch lane antara 14 sama 23
2015-06-30 11:38 Ichigaki: hmm, lebih enak liatnya
2015-06-30 11:38 Ichigaki: bentar adzan
2015-06-30 11:38 Ryu Sei: ok
2015-06-30 11:45 Ichigaki: 00:24:905 - 00:24:999 - 00:25:093 - 3 sv ini mundurin 1/2 beat deh
2015-06-30 11:45 Ichigaki: lebih kebaca
2015-06-30 11:46 Ichigaki: 00:31:280 - juga
2015-06-30 11:46 Ichigaki: 00:34:218 - 3 yang disini dihapus aja
2015-06-30 11:46 Ichigaki: soalnya udah ada LN, kurang enak lah
2015-06-30 11:47 Ichigaki: 00:46:280 - ini mundurin 1/2 beat juga
2015-06-30 11:48 Ryu Sei: ok
2015-06-30 11:49 Ichigaki: 00:49:468 - yha 11%
2015-06-30 11:49 Ichigaki: kenapa ga 15% kaya yang lain
2015-06-30 11:49 Ryu Sei: intended
2015-06-30 11:50 Ryu Sei: atau perlu disamain?
2015-06-30 11:50 Ichigaki: disamain aja deh
2015-06-30 11:50 Ichigaki: 1:45:202 soft-hitwhistle.wav@70%
2015-06-30 11:50 Ichigaki: aw
2015-06-30 11:50 Ryu Sei: ok
2015-06-30 11:50 Ryu Sei: sengaja..
2015-06-30 11:50 Ryu Sei: wobblenya ngirain wa high voice
2015-06-30 11:51 Ryu Sei: resetted
2015-06-30 11:57 Ichigaki: ACTION is editing [http://osu.ppy.sh/b/561045 Garuru - Zero Gravity [LIGHT]]
2015-06-30 11:57 Ichigaki: 00:46:468 (46468|2) - remove w
2015-06-30 11:58 Ryu Sei: done
2015-06-30 11:58 Ichigaki: 01:40:468 (100468|0) - w
2015-06-30 11:59 Ryu Sei: ok
2015-06-30 11:59 Ichigaki: 01:42:718 - challenge aja LN doang, ini note gituan
2015-06-30 11:59 Ichigaki: ;3
2015-06-30 11:59 Ichigaki: 01:53:968 (113968|3) - add w
2015-06-30 12:00 Ichigaki: 01:52:468 (112468|2) - w
2015-06-30 12:00 Ichigaki: 01:51:905 (111905|1,112093|2,112280|1) - w
2015-06-30 12:00 Ichigaki: 01:46:468 - basically, sini sampe belakang kasih w semua
2015-06-30 12:01 Ichigaki: kalo udah upload ye
2015-06-30 12:01 Ryu Sei: yang note di L...
2015-06-30 12:01 Ryu Sei: 01:42:718 -
2015-06-30 12:01 Ryu Sei: swap pattern antar diff lel
2015-06-30 12:02 Ichigaki: lel
2015-06-30 12:03 Ryu Sei: done swapping
2015-06-30 12:04 Ryu Sei: done upping
2015-06-30 12:06 Ichigaki: 01:15:718 - ternyata udah dipindah pun tetep aneh, saranku sv disini hapus deh
2015-06-30 12:06 Ichigaki: lagian ga turun turun amat
2015-07-01 01:25 Ichigaki: dah?
2015-07-01 01:25 Ichigaki: 01:14:968 -
2015-07-01 01:25 Ichigaki: di challenge
2015-07-01 01:25 Ryu Sei: HPOD di L udah dibump
2015-07-01 01:25 Ichigaki: 01:15:718 - bagian sini sih
2015-07-01 01:25 Ichigaki: exz lebih gampang dari ch
2015-07-01 01:26 Ichigaki: kalo bisa ch samain kek exz sih
2015-07-01 01:26 Ichigaki: 00:36:343 -
2015-07-01 01:26 Ichigaki: masih ga yakin kenapa di ch ini ga dimap
2015-07-01 01:28 Ryu Sei: udah disamain
2015-07-01 01:28 Ryu Sei: di 36343 ms...
2015-07-01 01:28 Ryu Sei: disamain kek EXZ/L?
2015-07-01 01:28 Ichigaki: exz aja sih
2015-07-01 01:28 Ryu Sei: tapi tanpa extra tap note, abit... yeah
2015-07-01 01:28 Ryu Sei: add LN
2015-07-01 01:28 Ichigaki: oke deh
2015-07-01 01:29 Ichigaki: 01:18:155 - sv disini
2015-07-01 01:29 Ichigaki: 0,49?
2015-07-01 01:29 Ichigaki: 0,47 gimana
2015-07-01 01:30 Ryu Sei: ooh itu
2015-07-01 01:30 Ichigaki: 01:19:468 - trus green line disini volumenya balikin ke 70%
2015-07-01 01:31 Ryu Sei: bagiannya kan jadi gini; SV, SV/2, SV-0.5 , (SV-0.5)/2
2015-07-01 01:31 Ryu Sei: kek gitu terus
2015-07-01 01:31 Ryu Sei: tiap maju makin turun 0,5 SV awalnya
2015-07-01 01:31 Ichigaki: yang 0,5 dah paham
2015-07-01 01:32 Ryu Sei: ada yang lebih itu gegara SV di osu! cuman kuat 2 digit blkg koma
2015-07-01 01:32 Ryu Sei: jadi; 1 1/2 0,95 0,95/2 0,9 0,9/2 dst
2015-07-01 01:32 Ichigaki: hue
2015-07-01 01:32 Ryu Sei: sampe 0,45 0,45/2
2015-07-01 01:32 Ichigaki: 0,95/2 bukannya 0,47,5?
2015-07-01 01:32 Ryu Sei: reconsidering
2015-07-01 01:33 Ryu Sei: waoit
2015-07-01 01:33 Ichigaki: yha
2015-07-01 01:33 Ryu Sei: lebih amad
2015-07-01 01:34 Ryu Sei: jadi 0,48 pembulatan
2015-07-01 01:34 Ryu Sei: khilaf
2015-07-01 01:34 Ichigaki: hue
2015-07-01 01:34 Ichigaki: trus yang green line naikin volume?
2015-07-01 01:34 Ryu Sei: udah
2015-07-01 01:34 Ryu Sei: 79468ms kan? udah
2015-07-01 01:35 Ichigaki: yap
2015-07-01 01:35 Ichigaki: wes deh
2015-07-01 01:35 Ichigaki: wait
2015-07-01 01:35 Ryu Sei: karpet lepi lagi
2015-07-01 01:35 Ryu Sei: *lag
2015-07-01 01:35 Ichigaki: 01:41:218 -
2015-07-01 01:36 Ichigaki: ACTION is editing [http://osu.ppy.sh/b/561045 Garuru - Zero Gravity [LIGHT]]
2015-07-01 01:36 Ichigaki: setiap diff beda lho
2015-07-01 01:37 Ryu Sei: difix, di L cuman 1 LN, CH LN+tap, EXZ 2 LN
2015-07-01 01:37 Ryu Sei: anything else?
2015-07-01 01:37 Ichigaki: kalo gitu svnya ilangin di exz
2015-07-01 01:37 Ichigaki: di part itu
2015-07-01 01:38 Ichigaki: harusnya sih wes
2015-07-01 01:39 Ichigaki: kalo udah fix upload deh
2015-07-01 01:40 Ryu Sei: barusan kena netcut; disconnect
2015-07-01 01:40 Ryu Sei: lol
2015-07-01 01:44 Ryu Sei: ACTION yawns
2015-07-01 01:44 Ichigaki: lel
2015-07-01 01:44 Ichigaki: gue tadi dah tidur, trus kebangun
2015-07-01 01:44 Ichigaki: `-`
2015-07-01 01:45 Ryu Sei: < belom tidur here
2015-07-01 01:45 Ryu Sei: sudah kaah~
2015-07-01 01:45 Ichigaki: kemarin gue ga tidur kurang lebih 21 jam
2015-07-01 01:45 Ichigaki: yha
2015-07-01 01:45 Ryu Sei: wat
2015-07-01 01:45 Ryu Sei: auth fail
2015-07-01 01:45 Ichigaki: auth apaan?
2015-07-01 01:45 Ryu Sei: wth is happening to BSS
2015-07-01 01:45 Ichigaki: anjay
2015-07-01 01:45 Ryu Sei: authentication
2015-07-01 01:46 Ryu Sei: wahanjayyyy baru bener
2015-07-01 01:46 Ryu Sei: done
Topic Starter
Ryu Sei
我爱你♡
Good luck finding issues for DQ oh dear QAT~
Aste-
Waaaaa Gratz!!

punya ku kapan kakak?
Rizqy
rido amat.
Kyousuke-

Zan - wrote:

rido amat.
#ridoamat

Grats 0grv!
Kuo Kyoka
Congrats Ryu Sei :D
Legxis
The offset of this is about 5-15 ms too early, need to set it higher.
Topic Starter
Ryu Sei
That might be your hardware issue only.
Legxis
It is most definitely not. Disable your custom hitsounds and listen closely, maybe slow the speed.
Topic Starter
Ryu Sei
Rido amat.
Kyousuke-

Ryu Sei wrote:

Rido amat.
MEGAtive

Ryu Sei wrote:

Rido amat.
Btw Gratzz
Rizqy

Ryu Sei wrote:

Rido amat.

Legxis wrote:

It is most definitely not. Disable your custom hitsounds and listen closely, maybe slow the speed.
if it's about offset, you can directly suggest to QAT to fix "online offset" without disqualify this.
Quality Assurance Team

Disqualification Notice



Hello!

Unfortunately, the Quality Assurance Team has decided to disqualify this beatmap. The following is a list of reasons and examples for the disqualification. We do not outline every issue in detail, so make sure to take the idea behind each reason and apply it to the entire beatmap as issues might be found in more than the spots mentioned below. If you have any questions, please reply to this post and we will do our best to clarify any misunderstandings.

General

(C) Gameplay Issues

  • Incorrect Offset. We believe the offset for this mapset is a bit too early - consider increasing the offset in order to balance it out. An offset around -15~ should feel a bit better but not exact; consider adjusting the offset to something around this to create a more suitable timing for this map.


CHALLENGE

(M) Mapping Quality

  • Considering this difficulty acts as a normal difficulty, it should play as such. Some patterns aren't that suitable for newer players on an OD8 setting. For example: (consider reducing the OD or turning these into normal notes.)
  1. 01:13:655 (73655|0,73749|2,73936|3,74030|1,74124|2,74218|0,74405|3,74499|1,74686|0,74780|3) -
  2. 01:16:655 (76655|3,76749|1,76936|0,77030|2,77124|1,77218|3,77405|2,77499|0,77686|3,77780|1) -


EX_ZERO

(M) Mapping Quality

  • A majority of these SV Changes aren't that suitable as they're very hard to sightread, and they don't necessarily give players enough time to react.
  1. 00:24:718 - 00:31:093 - These SV changes have good idea behind them, just not executed that well. Consider easing the transition to make sure players can react to the sudden 1.00x
  2. 01:00:718 - This part is too dense for an unnecessary 0.9x, making it very hard to hit accurately. Consider easing into a 1.00x SV somewhere before this, or simply removing the whole 0.9x since it doesn't make that much of a difference until denser patterns like this.
  3. 01:17:968 - Again - good idea, bad execution. It makes 01:19:468 - extremely abrupt. This is because the noises in the music aren't a solid time signature. The noises slow down gradually, then abruptly the music starts again, making it extremely hard to hit on a sightread. Consider revising this SV to make it more appropriate for a sightread play (higher multipliers, more easing, or just removing it completely.)

If you happen to have concerns about this disqualification, you can contest the decision with this form. Before using this form, please read the instructions carefully.

The Beatmap Nominators may handle this mapset after the issues have been addressed.

Good luck!

###CM
Ichigaki
Aw.
Topic Starter
Ryu Sei
Lagian gue udah kagak peduli lagi mau disqualify juga.
Ichigaki
Yaudah buruan fix, trus panggil tuh si Zan
Topic Starter
Ryu Sei
Hapus semua aja SV-nya. Gitu aja kok repot.
show more
Please sign in to reply.

New reply