[Archived] Issues with Latest Cutting-edge Build (Post Here)

posted
Total Posts
2,521
show more
Tom94

xasuma wrote:

I cannot assure this issue is particular to cutting-edge. But since I changed to this build, I have gotten it 3 times now.

This is the replay: http://puu.sh/kgleM/2f084f3b24.osr
This is the score: http://puu.sh/kgl7Z/c4acde76e4.jpg

And it was 100% at the score screen (http://puu.sh/kgli0/deb7eb19fc.jpg), but then after watching the replay once, it changed to 99.61%.

If you see the replay, one of the first notes is counted as a 50, instead of a 300. (The score should be a 100%)

As I said, this is the third time this happened.
Given how the score is stored _online_ as 99.61% this can not possibly be a replay issue. Are you super sure this was actually a 100% score?
imagaK

Tom94 wrote:

Given how the score is stored _online_ as 99.61% this can not possibly be a replay issue. Are you super sure this was actually a 100% score?
When I watch the replay it does show the hit300 texture when he hits the note, however no hitmarker appears on my scoremeter (in any of the accuracy segments). Also I can clearly hear that the hit timing is way off and the accuracy drops accordingly during playback, so it might just be a texture bug for this particular map/replay?
Broodich
Whenever im online and my internet drops i get HUGE freezes on song select screen which gets fixed only when my internet gets back online, and this has been happening since the network rework update (i think 2 weeks ago?). This even happens when i play offline and the internet drops, so the only way to fix this on my side is to disable my wifi.
edit: it also happens during main menu

video: http://puu.sh/khbSl/40e2bff5b5.mp4

Windows 8
xasuma

Tom94 wrote:

xasuma wrote:

I cannot assure this issue is particular to cutting-edge. But since I changed to this build, I have gotten it 3 times now.

This is the replay: http://puu.sh/kgleM/2f084f3b24.osr
This is the score: http://puu.sh/kgl7Z/c4acde76e4.jpg

And it was 100% at the score screen (http://puu.sh/kgli0/deb7eb19fc.jpg), but then after watching the replay once, it changed to 99.61%.

If you see the replay, one of the first notes is counted as a 50, instead of a 300. (The score should be a 100%)

As I said, this is the third time this happened.
Given how the score is stored _online_ as 99.61% this can not possibly be a replay issue. Are you super sure this was actually a 100% score?
After I finished playing the map, it showed 100% on the score screen. When I hit escape to go back to the song select menu, the score changed to 99.61%. (thats why I noticed). And at least on my end, the timing of the note is perfect (well, perfect enough) by sound. And it doesn't show as if the note was hit on the bottom hitmarker.
reinaertdevos

xasuma wrote:

After I finished playing the map, it showed 100% on the score screen. When I hit escape to go back to the song select menu, the score changed to 99.61%. (thats why I noticed). And at least on my end, the timing of the note is perfect (well, perfect enough) by sound. And it doesn't show as if the note was hit on the bottom hitmarker.
He is right
http://puu.sh/khuuF/909a073ef5.mp4

It sounds like he hits it perfectly on time, also, the first 3 times I watched the replay there was no "50", however after that a 50 is visible, but he definitely hits it on time

The hit error is completely on the right of the bar, which doesn't make sense
MioAkiyama
Hi my osu! crasher when i set storyboard on the map River Flow In You (viewtifulday Remix) https://osu.ppy.sh/s/300962

Message when osu! crash
System.NullReferenceException: La référence d'objet n'est pas définie à une instance d'un objet.
à #=q0WBlFxjwpr1D9W$f3C3vdPvYkbpYDAMMJMmp2TyAdhAPnmtq$9wt6uEc9J2$nic4.#=qqnXmK9dlc7OiSx7x6m18Yw==()
à #=qb0DEkwBavM7PXogqcwpUylczGbCuQ9U98ubePso4MzlNaC8yRY2ZZ6c9vbwTiRY7.#=qBjPXeDOKTmlNsC3YjH3XOCQ4yhfVOgXyMEj7PK73p8U=.#=q8EQC4_1BJD6YkJyYZA$DZEdbO5r8cWjIRxq7tGXU0O8=()
à System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart_Context(Object state)
à System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
à System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
à System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
à System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()
Mr HeliX
More connection problems? Happens every few minutes. It doesn't seem to happen on stable.
Pics:

peppy
@Mr HeliX what version?
Mr HeliX
b20150919.1cuttingedge. The latest according to my osu.
Nenkai
Found a tiny bug in multiplayer where the [QUIT] state shows twice next to a name



Using b20150919.1cuttingedge
j4rno
Hi, using cutting edge b20150920.2, here is my problem:
It all starts fine play some songs but after some 5-15 mins the bar next to my latency(which remains between 0-5ms) increases and I have spikes while playing the only fix I found is to restart... but another 5-15 mins passes and there is the problem again.

EDIT: Image http://i.imgur.com/FxdAIbX.jpg?1

Hoping there is a fix, thanks.
Ayachi-
osu! version: 20150920.2cuttingedge
Unicdoe tags display as "?" on website in forums when updating maps with cutting edge.
http://puu.sh/kiFZX/7e225890ee.png
http://puu.sh/kiG0D/33bb866197.png
p/4457950
BanchoBot
Issue(s) in this thread have been addressed by the following changes:
  1. Don't draw fps display over cursor or tooltips. (TheVileOne)


The changes will be applied to builds newer than b20150920.2cuttingedge.

Please follow up in this thread if you believe more work needs to be done to fix the mentioned issues. If they have not yet been resolved, please provide any new details that may have arisen after this build.
BanchoBot
Issue(s) in this thread have been addressed by the following changes:
  1. Fix possible race condition caused by clearing sample events. (TheVileOne)


The changes will be applied to builds newer than b20150921cuttingedge.

Please follow up in this thread if you believe more work needs to be done to fix the mentioned issues. If they have not yet been resolved, please provide any new details that may have arisen after this build.
BanchoBot
Issue(s) in this thread have been addressed by the following changes:
  1. Fix ToggleOnline button not reappearing when chat is closed when the chat text overlaps. (TheVileOne)


The changes will be applied to builds newer than b20150921.3cuttingedge.

Please follow up in this thread if you believe more work needs to be done to fix the mentioned issues. If they have not yet been resolved, please provide any new details that may have arisen after this build.
rus
idk if this has been posted yet even though i searched but this happens when i just use full screen mode (with or without letterboxing on)

http://puu.sh/kjqsX/740d56787d.jpg

my sliders? seem to have disappeared. and idk what happened to the screenshot its cut off ._.

EDIT: i seem to have fixed the invisible sliders by changing my desktop resolution to its native resolution. i was using 1280 x 768 originally with the black bars on the top and bottom of my 4:3 monitor. once i switched my resolution back to 1280 x 1024 it was fixed
Mr HeliX
This guy quit three times in one match :S
Using b20150921

EDIT: I swear I looked first, but didn't see someone already posted this. I'm so sorry :C *please don't kill me*
BanchoBot
Issue(s) in this thread have been addressed by the following changes:
  1. Fix quit suffix sometimes appearing multiple times in multiplayer . (peppy)
  2. Fix osu!direct search results fading out too slow (and handling input while they did). (peppy)


The changes will be applied to builds newer than b20150922.1cuttingedge.

Please follow up in this thread if you believe more work needs to be done to fix the mentioned issues. If they have not yet been resolved, please provide any new details that may have arisen after this build.
RemiFlan
b20150922.1

I can't bind my up and down arrow keys to anything. Instead, it changes the volume.

http://puu.sh/kjLBo/1a332368fa.mp4

Just noticed the .2 update, problem still there
imagaK

RemiFlan wrote:

b20150922.1

I can't bind my up and down arrow keys to anything. Instead, it changes the volume.

http://puu.sh/kjLBo/1a332368fa.mp4

Just noticed the .2 update, problem still there
You can go to "Change keyboard bindings" and bind different keys to volume up/down. After that you can bind mania keys to up and down.
show more
Please sign in to reply.

New reply