[Archived] Issues with Latest Cutting-edge Build (Post Here)

posted
Total Posts
2,521
show more
Pampel

321jurgen wrote:

Problem Details:
If I'm in fullscreen and I open up my friends with f9 my cursor dissapears.
Do you happen to have set the Windows cursor trail to -1? That's what caused it when the same happened to me some months ago.

(Setting your cursor trail to to -1 prevents f.lux from making your cursor blue, in case anyone is wondering.)
321jurgen

Pampel wrote:

321jurgen wrote:

Problem Details:
If I'm in fullscreen and I open up my friends with f9 my cursor dissapears.
Do you happen to have set the Windows cursor trail to -1? That's what caused it when the same happened to some months ago.

(Setting your cursor trail to to -1 prevents f.lux from making your cursor blue, in case anyone is wondering.)
Yes I do. That's probably the problem. I guess I'll just have to get used to not having a cursor than xD
CAKEANDBANYANYA
Problem Details:
2 Problems,
If you make a screenshot with F12+Shift (Upload) than you are not getting a picture but a empty space (In chrome) and in my waterfox it is saying that it is making errors :o
The Changelog menu was or is bugged.


Video or screenshot showing the problem:
http://puu.sh/iFAId/7707cdecd1.jpg

osu! version: 20150628.1cuttingedge
VeilStar

CakeAndBanana wrote:

If you make a screenshot with F12+Shift (Upload) than you are not getting a picture but a empty space
This is a temporary web issue. It's not cutting-edge specific.

CakeAndBanana wrote:

The Changelog menu was or is bugged.
Do you mean this? p/4121624
Shizuyi

VeilStar wrote:

CakeAndBanana wrote:

The Changelog menu was or is bugged.
Do you mean this? p/4121624
I still have this issue.
VeilStar

Shizuyi wrote:

I still have this issue.
Well yeah. It's listed in the OP for a reason.
Hadis
So I found a bug and was able to reproduce ~15 times it until I restarted osu.

As you can see in this screenshot, the "Online Users" button is visible.
And that's how I replicated it:
1. open the "Online Users" screen(doesn't matter if you do it in the main menu or with a key.)
2. close it with the "Hide Chat"(!!!) button.
3. go into song select and type something to filter your beatmaps
4. press backspace and hold it down until the text is gone and "Online Users" appears. (It takes ~0.1 seconds after you deleted all the text.)

Can someone of you guys reproduce it?

Edit: I reproduced it again but this time I didn't have to use "Hide Chat".
Trosk-

hadis1000 wrote:

Can someone of you guys reproduce it?

Edit: I reproduced it again but this time I didn't have to use "Hide Chat".
I can't... I don't know if I'm doing something wrong, but I followed your steps and I didn't get it.
sarnex
Hi.

On latest cutting edge, osu! is making invalid GL API calls with glScissor by giving it a negative height.

Here is an apitrace of this issue, it happens when gameplay starts: https://idontevenlift.no-ip.org/osu!.trace

Here is an example error.

2252305: message: major api error 2: GL_INVALID_VALUE in glScissor
2252305 @0 glScissor(x = 0, y = 0, width = 185, height = -266)
2252305: warning: glGetError(glScissor) = GL_INVALID_VALUE

Thanks,
sarnex
CAKEANDBANYANYA

VeilStar wrote:

Do you mean this? p/4121624
Not that one, it was all bold and the text was bigger than the change log screen, so it went out of the box D:
Maeglwn

TheVileOne wrote:

I just checked stable release and it has the same behaviour as cutting edge. How long ago were you able to do this?
I guess like 3 months ago or so now now that I think about it, I haven't edited my HLs in quite some time
Sulker
Seems like the CE Build's Recent Changes log is broken.

Trosk-

Sulker wrote:

Seems like the CE Build's Recent Changes log is broken.

I believe that this has been reported before.
I guess it has problems with some resolutions, mine are showing, but as you can see, some text are clipped. Using 1440x900 in my case.

Sulker
Yeah I can guess seeing when I turned Letterboxing on, it showed
Quiesce

(stupid video)

Reproduce:

Press your quick-retry bind and alt-tab while the command attempts to retry.
My quick-bind key is ` if that is ever useful.
Cutting-edge mode.
Trosk-
This happened to me the other day but didn't posted it because I don't know how to replicate it, but now it's the second time I get this, so I decided to post it. I have searched for cases like this and didn't find anything. I'm sorry if this is already known.

Like you can see, the user box in the bottom gets stuck on grey, like if you were selecting it (even though that box should be in grey even if you click it)

Going back to main menu fix this problem.

And like I said earlier I don't know how to replicate this yet, I will edit the post if I find a way.

VeilStar

Quiesce wrote:

wrong forum... man. could a mod move?

abraker wrote:

This actually belongs in the cutting-edge thread. While we are waiting for a mod...

It's a known issue. Though I couldn't find the thread (queue the thread hunt), I did find a reference to the bug in this post: p/4154055
Merged to the Cutting-edge thread. Anyhow, I can replicate this. And happened to break shit while doing so.

Edit: Removed both of your posts to avoid clutter.
ruruxz
Problem Details:
When spectating someone or watching a replay.
If you try to disable flashlight it gives an error and sometimes crashes.

osu! version: 20150629cuttingedge
Trosk-
You should have posted this problem here, since it's a Cutting Edge issue.

Anyways, I can confirm it...

Also, here you have the crashlog:

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
at #=qLFuGputbYSQmwedYaJJnalJm9HfsdbNgjxXT6kIn7IQ=.#=qfl5RmK3A6Wk6zO6hbz11Sw==(Mods #=qzQ9j9fl9Sc8R4I164TJ4NQ==, Boolean #=qK6wjgo_9TwM7yRn8h0EJ$A==)
at #=qLFuGputbYSQmwedYaJJnalJm9HfsdbNgjxXT6kIn7IQ=.#=qBmsnlBI32HJdIV$QFLlDqTT1yhLW_xZs9VnPU66iOe0=(Object #=q2Ow7utZIrbWEryWWIoH94w==, EventArgs #=qOPThJU0JyoMa0ImdyQjt0g==)
at #=qr781z3M3XbyAlCgMRh43TDow8rmt6HioC$_Y9dq904Y=.#=qH82$iT_Xlsw7nbg2Vum7_Q==(Boolean #=qgkrbx$UlOEnU3dLPaYNQUw==)
at #=qRhWXkoaAa6UaK1U77ADPk5eOggukLrMtrDt437BLqqR1lm8N84v99MgmWV4VFnev.#=qrmLHD5vu96uKd$cFqirCRw==(Boolean #=q1cLxfDLzcEyQvVCvQ3Dd3A==)
at #=qRhWXkoaAa6UaK1U77ADPk5eOggukLrMtrDt437BLqqR1lm8N84v99MgmWV4VFnev.#=qtjx4wYM8vNcSnysK5StwAg==(Boolean #=q1cLxfDLzcEyQvVCvQ3Dd3A==)
at #=qjhZLct62Uj_NbuVGi3Bhmljwv5V9J0VFpkWYe3oew27zUtwJn6tLel



VeilStar

Nakuyoko wrote:

Problem Details:
When spectating someone or watching a replay.
If you try to disable flashlight it gives an error and sometimes crashes.
I can confirm. Merging this to the cuttingedge thread.
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
at #=qLFuGputbYSQmwedYaJJnalJm9HfsdbNgjxXT6kIn7IQ=.#=qfl5RmK3A6Wk6zO6hbz11Sw==(Mods #=qzQ9j9fl9Sc8R4I164TJ4NQ==, Boolean #=qK6wjgo_9TwM7yRn8h0EJ$A==)
at #=qLFuGputbYSQmwedYaJJnalJm9HfsdbNgjxXT6kIn7IQ=.#=qBmsnlBI32HJdIV$QFLlDqTT1yhLW_xZs9VnPU66iOe0=(Object #=q2Ow7utZIrbWEryWWIoH94w==, EventArgs #=qOPThJU0JyoMa0ImdyQjt0g==)
at #=qr781z3M3XbyAlCgMRh43TDow8rmt6HioC$_Y9dq904Y=.#=qH82$iT_Xlsw7nbg2Vum7_Q==(Boolean #=qgkrbx$UlOEnU3dLPaYNQUw==)
at #=qRhWXkoaAa6UaK1U77ADPk5eOggukLrMtrDt437BLqqR1lm8N84v99MgmWV4VFnev.#=qrmLHD5vu96uKd$cFqirCRw==(Boolean #=q1cLxfDLzcEyQvVCvQ3Dd3A==)
at #=qRhWXkoaAa6UaK1U77ADPk5eOggukLrMtrDt437BLqqR1lm8N84v99MgmWV4VFnev.#=qtjx4wYM8vNcSnysK5StwAg==(Boolean #=q1cLxfDLzcEyQvVCvQ3Dd3A==)
at #=qjhZLct62Uj_NbuVGi3Bhmljwv5V9J0VFpkWYe3oew27zUtwJn6tLel9dOpV4809t.#=q5KW2roBYFpDnDeU8QThHIA==()
at #=qFjMzMyi1I6cfwlne_vL1Nemv5VhDutDCSPLfvQrPWJ0=.#=qwIGAIxoeGPza9K0LnzTtbg==()
at #=qnHMLssbxnNT8sO1i8w3fyQ==.#=qDLVzK5WgwVLVkLZmsZTU9Q==()
at #=qQGSxkm0tmtudPZtHfo9TRV7T2wr0l3p4zbg5da7g8Jk=.#=qu_EDTrq$a_y3Bh5WmnT4Eg==()
at #=qQGSxkm0tmtudPZtHfo9TRV7T2wr0l3p4zbg5da7g8Jk=.#=qDP7Wx6xBRC6wHQmJMVuDLw==(Object #=q2Ow7utZIrbWEryWWIoH94w==, EventArgs #=qOPThJU0JyoMa0ImdyQjt0g==)
at #=qiyZwM8I7_od8KWN5Zf3Ll1ajQ8QGobLRUDWdX_Pp_6ZdfhPH4OKTubtBC$nuf23O.#=qSNilTujZCINytPupT$dAVQ==()
at #=qJnV_tesk6Iql0m1jAPgNz0mvFL4gMzu3T8awB0qWsyJsQTSY3AbcZ1Kmur86ujXe.#=qJCtg8qhsRU3CYTFlNYSFbERBGQMRcksjKAPGUlzFZME=(Object #=q2Ow7utZIrbWEryWWIoH94w==, EventArgs #=qOPThJU0JyoMa0ImdyQjt0g==)
at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.IMsoComponent.FDoIdle(Int32 grfidlef)
at System.Windows.Forms.Application.ComponentManager.System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.IMsoComponentManager.FPushMessageLoop(IntPtr dwComponentID, Int32 reason, Int32 pvLoopData)
at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.RunMessageLoopInner(Int32 reason, ApplicationContext context)
at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.RunMessageLoop(Int32 reason, ApplicationContext context)
at System.Windows.Forms.Application.Run(Form mainForm)
at #=qJnV_tesk6Iql0m1jAPgNz0mvFL4gMzu3T8awB0qWsyJsQTSY3AbcZ1Kmur86ujXe.#=qBY9CKqUKssueoUv_EtvQtA==()
at #=qQGSxkm0tmtudPZtHfo9TRV7T2wr0l3p4zbg5da7g8Jk=.#=qBY9CKqUKssueoUv_EtvQtA==()
at #=qNMwT6UVNL4T_ENPh4ns1dw==.#=qGewpYOgH9uxfvkvP4bz0Fg==(String #=qENUoYZvnNeOEbTtC_URf7A==, Boolean #=qmL4HFGf9l1uChEJl_hN6bDqoUEvMgGBtrkcnFEyoJ3g=, Boolean #=qnR$EZ2JtToNpSzzpoxVErhPEOaHzveTpk5wBmq$36NA=, Boolean #=qZjiItrxz$3PEmJ8lpniybA==)
show more
Please sign in to reply.

New reply