1. osu! forums
  2. Language Specific
  3. Other Languages
  4. Indonesian
show more
posted
posted
perasaan gue doang atau mappoolnya lebih kece di awal-awal daripada di akhir
posted
orz telat baru bangun
 

 
please do tell if there's corrupted osz

enjoy the pool \:D/
posted

nya10 wrote:

DoubleTime:
kz (livetune) x 8#Prince - Weekender Girl (Sonico Makaron) [Insane]
NYA10 WHY U GOTTA DO THIS TO ME MAN :'( gw keluar terus ada 10.3 :''''''( do u h8 me :'''''(
posted
final = topkek
posted

Sweetie Belle wrote:

nya10 wrote:

DoubleTime:
kz (livetune) x 8#Prince - Weekender Girl (Sonico Makaron) [Insane]
NYA10 WHY U GOTTA DO THIS TO ME MAN :'( gw keluar terus ada 10.3 :''''''( do u h8 me :'''''(
nya10 (and me also, actually) is testing whether AR10.3 is appropriate for the finals of the next osu! Indonesia Tournament installment (yes, we both are map selectors) - we already have the map subjected to be put on the map pool there, but we'd like to supervise how players perform first before proceeding further~


...yah, begitulah (: anggap saja tulisan di atas tidak pernah ada orz

Good luck to the finalists!~
posted

Subaru Takamaru wrote:

Final : Sabtu, 14 Februari 2015 - 19:30 WIB
Ini kalau masih mau di-reschedule boleh kok (well, kalau kurang yakin) , gua kasih perpanjangan sampe minggu depannya lagi (22 Februari 2015)
posted
Ganti jadwal :
Minggu, 15 Februari 2015 - 19:30 WIB
posted

Niva wrote:

nya10 (and me also, actually) is testing whether AR10.3 is appropriate for the finals of the next osu! Indonesia Tournament installment (yes, we both are map selectors) - we already have the map subjected to be put on the map pool there, but we'd like to supervise how players perform first before proceeding further~


...yah, begitulah (: anggap saja tulisan di atas tidak pernah ada orz

Good luck to the finalists!~
IT IS ALREADY APPRORRIATE ITS 2015 Omf
also GO REVAN GO WIN THIS ONE
posted

Fallist wrote:

Niva wrote:

nya10 (and me also, actually) is testing whether AR10.3 is appropriate for the finals of the next osu! Indonesia Tournament installment (yes, we both are map selectors) - we already have the map subjected to be put on the map pool there, but we'd like to supervise how players perform first before proceeding further~


...yah, begitulah (: anggap saja tulisan di atas tidak pernah ada orz

Good luck to the finalists!~
IT IS ALREADY APPRORRIATE ITS 2015 Omf
also GO REVAN GO WIN THIS ONE
AR11 incoming in 2016.
posted

Fallist wrote:

Niva wrote:

nya10 (and me also, actually) is testing whether AR10.3 is appropriate for the finals of the next osu! Indonesia Tournament installment (yes, we both are map selectors) - we already have the map subjected to be put on the map pool there, but we'd like to supervise how players perform first before proceeding further~


...yah, begitulah (: anggap saja tulisan di atas tidak pernah ada orz

Good luck to the finalists!~
IT IS ALREADY APPRORRIATE ITS 2015 Omf
also GO REVAN GO WIN THIS ONE
^yes pls
also LAVENT BEST GRILL <3
posted
[OIMT #3 Final Round]

Result :
Rio- 3 / Acanthum 16 / Subaru Takamaru 17 / Ex-Rei 12

score per round

Match link :
https://osu.ppy.sh/mp/13978521

Match statistics :
http://puu.sh/fWODH/4e12610748.png

hadiah diantar langsung ke rumah oleh nya10
posted

Sweetie Belle wrote:

Fallist wrote:

IT IS ALREADY APPRORRIATE ITS 2015 Omf
also GO REVAN GO WIN THIS ONE
^yes pls
also LAVENT BEST GRILL <3
no

anyway congrats subaru \o/
posted

El SolarBeam wrote:

[OIMT #3 Final Round]

Result :
Rio- 3 / Acanthum 16 / Subaru Takamaru 17 / Ex-Rei 12

score per round

Match link :
https://osu.ppy.sh/mp/13978521

Match statistics :
http://puu.sh/fWODH/4e12610748.png

hadiah diantar langsung ke rumah oleh nya10
grats buat Subaru Takamaru , terimakasih untuk para peserta yang telah mengikuti event ini dengan baik.
Dan juga tidak lupa untuk mengucapkan terimakasih kepada staff yang udah membantu selama ini >.<

Also: 1 month Supporter Tag for Subaru Takamaru (Sponsored by Mako Sakata)
posted

El SolarBeam wrote:

[OIMT #3 Final Round]

Result :
Rio- 3 / Acanthum 16 / Subaru Takamaru 17 / Ex-Rei 12

score per round

Match link :
https://osu.ppy.sh/mp/13978521

Match statistics :
http://puu.sh/fWODH/4e12610748.png

hadiah diantar langsung ke rumah oleh nya10
selamat buat Subaru Takamaru yang berhasil mendapatkan point terbesar..... yang kalah jangan menyesal.... semoga aja nya10 bisa memberikan hadiah yang lebih bagus lagi agar tournamentnya makin seru :D :v
posted
Ihhh aku ga ngeh udah ada yang juara ajaa,

Congratz Subaru for winning #3 Indonesia monthly tournament and enjoy the prize


Looking forward for next season!
posted
BEDA 1 POINT OMFG
posted
Let me open this again , ini masih preparation stage sih , akan digunakan untuk mencari staff dan berbagai persiapan lainnya , terimakasih.

Untuk pendaftaran peserta jangan dilakukan terlebih dahulu (Pendaftaran akan dibuka pada tanggal 16 November 2015 pukul 00.01 WIB, pendaftar yang mendaftarkan dirinya sebelum tanggal tersebut tidak akan dihitung, dan jadwal pendaftaran dapat berubah dengan pemberitahuan terlebih dahulu)

Dan untuk yang ingin mencalonkan diri menjadi staff, bisa mendaftarkan diri dengan menghubungi saya (via PM / in-game chat)
posted
daftar jadi cheerleader

yah ditolak :(
posted

10nya wrote:

daftar jadi cheerleader

yah ditolak :(


sabar ya gan...... ane mau bantu bikin beatmap pack map poolnya ditolak....., aku rapopo...
show more
Please sign in to reply.