1. osu! forums
  2. Language Specific
  3. Other Languages
  4. Indonesian
show more
posted

Saturnalize wrote:

kaka panit kaka panit dedek mau ikut asal mapnya tv size semua boleh ya boleh ya boleh ya boleh ya
Ga
posted
tahu bulat sumedang forfeit
gl hf all :)
posted
Jadwal yang dipakai ada di page pertama ya
posted
posted
okay jadi.. ini mappool packnya enjoy :D

here ya go hahaha
posted
Bracket: http://challonge.com/OIMT

Jadwal:

Jumat, 30 September 2016:
19.00 WIB:
Match 3: NAMBA ICHI #1 vs 144hz Fans Club

20.30 WIB:
Match 4: Random Tim :D vs Biji Meong

Sabtu, 1 Oktober 2016:
15.00 WIB:
Match 1: yogizanualdyanakayodance vs Salam Otaku:)

19.00 WIB:
Match 2: Daffy's Existence vs Potato PC masterrace

20.30 WIB:
Match 6: Loser of match 3 vs Loser of match 4

Minggu, 2 Oktober 2016:
15.00 WIB:
Match 5: Loser of match 1 vs Loser of match 2
posted

nya10 wrote:

Quarter Final mappool (buat minggu depan):
DJ Totoriott - Chronoxia (nya10) [Insane (hitsound)]

endorse
posted
kwskskwskks
posted
4☆ maps on quarter finals lul
posted
Mappoolnya kurang greget nih :v
posted

smh wrote:

4☆ maps on quarter finals lul
>2016
>using star rating to measure difficulty

Lol
posted
posted

smh wrote:

i mean, i know you guys could do better than this instead of a weird 2010 map in the mappool
Ya, seharusnya. Ini cuma lagi nyoba variasi aja kok, soalnya emang tujuannya team vs begitu (lebih ditekankan). Gw gamau masukin map style endless 1/2 jump semua juga di mappool. Mohon dimengerti.

Note: gw juga selalu evaluasi kok dari total skor pemain tiap pertandingan, dan gw juga bikin mappool team vs sama individual juga beda. Jadi mohon dimaklumi.

I'll close this case.
posted

smh wrote:

i mean, i know you guys could do better than this instead of a weird 2010 map in the mappool
implying we don't have a weird 2016 maps

First of all, despite that I'm not participating in any of this event, I still have right to say stuffs related to this Tournament.

As a mapper, I can say that not generally 2010 maps are weird. AHO created this map during that era and it's one of the high quality map during that time, I can say. Also, Helical, Disturbia, and Perseus are all not that "weird". Also, if you imply that all 2010 hard shit maps are ridiculous, don't you acknowledge that Revolution Deathsquad, rog-limitation, and masterpiece are popular back then? Assuming you literally play 4 years ago (from your profile data).

Also, this is a tournament. If you expect people to play shit hard map, it's not the right place. It's called tournament, not skills show-offs. Learn the difference.

Don't judge me with that "you don't have to be a chef to know whether a food tastes good". It's personal taste. Food taste is subjective (trust me, objective view in food taste only exist in text-book), as well as map quality. If you see 2010 maps in your ridiculous 2016 perspective, you are doing it wrong. This is why we have a lot of horribly amusing maps in 2016.

TL;DR
kiki y u disappoint me smh
stop with this new era mapping hype with fantastic difficulty rating, punks. You guys are such a joke. Change that paradigm.
Just putting some cents here. Please move on.
posted
posted

smh wrote:

im seeing this from a player's perspective. it doesnt quite fit for most players, at least that's what i think.
i'm not saying that every old map is that bad, but the ones picked aren't that good for the mappool. its ridiculous.
if the maps picked are maps like Helical, rog-unlimitation, etc i shouldnt be complaining here
Gw anggep yang lu maksud adalah HD kirby sama DT teletubbies ya.

Sebelum gw lanjut postingnya, gw mau kasih tau ini mappool udah di testplay sama orang luar as usual

HD kirby:
Gw pick ini ada suatu reason, dan kalo lu cuma liat scoreboard, lu salah besar. Disitu cuma ada 407 orang yang pasang score disana, sehingga ini map emang kurang terekspos. Dan gw rasa ini memenuhi kriteria AR8 HD gw while being not too easy / not too hard, yet a material for quarter final. Selama lu latian map ini dan punya decent various AR reading skill, it should be fine. Gw sendiri udah testplay di map ini, dan dapat decent combo disana consistently, gw disana gabisa FC cuma gara2 spaced 1/3 nya di 3 part, in which I'm pretty sure most Quarterfinalists can do (kalau AR9 atau lebih). Yang gw ajak testplay pun bisa dapat 300k++ score di score v2 (HD is not his strong play), dan Genjitsu yang gw spectate beberapa retry juga dapat decent combo, dimana nantinya kalo dia lebih niat dikit bisa FC HD

DT Teletubbies:
Kalo lu liat 2 DT lain, dan liat DT ini, terlihat DT ini sedikit lebih "unik" dalam arti yang lain. Disini udah mulai muncul spaced triplets, tapi spaced tripletnya masih bisa dihandle sama orang yang gw ajak testplay. Mungkin part yang lebih susah ada di 02:33:288 (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,1) . Otherwise, it's pretty normal to play
gw tau lu punya rekor disana, dan beberapa orang lainnya. Also the AR7 DT makes it.

Tbh untuk DT gw bisa pick ini https://osu.ppy.sh/b/57475 , cuma bakalan sedikit ada kemiripan sama AR8 DT yang Mecha Koi Ranman.

Anyway I don't always pick good maps, but I pick maps that is trying to test every skill. That's why a banning phase is exist.
Sehngga disini juga, memang pasti ada beberapa map yang ngga sesuai sama kebanyakan player, tapi ada map yang sesuai sama player yang punya skill tersebut. I shouldn't ignore that.

Please stop here (or PM me to give a better suggestion). Dan semoga ini bisa memberikan sedikit klarifikasi.
posted
posted
Jadwal semifinal:

Sabtu, 8 Oktober 2016:
19.00 WIB:
Match 7: yogizanualdyanakayodance vs Daffy's Existence

20.30 WIB:
Match 8: 144hz Fans Club vs Random Tim :D

Minggu, 9 Oktober 2016:
19.00 WIB:
Match 9: Loser of match 7 vs NAMBA ICHI #1

20.30 WIB:
Match 10: Loser of match 8 vs Potato PC masterrace
posted
posted
144Hz monitor is love, 144Hz monitor is life
Please sign in to reply.