1. osu! forums
  2. osu!
  3. Development
  4. Completed Projects
show more
posted

xxdeathx wrote:

grumd wrote:

Yes it's a bug! This shit doesn't work! Yay!
I've reinstalled windows and i don't have Qt static build here, and I have a job now, so sorry, this is ABANDONED for now.
NOOO it worked for me a few days ago, was there an update since then?
There was no update on this program for 7 months. But the .osu file structure could have been changed.
posted
It is working for me still. I used it a few days ago. o.o
posted
as far as i'm aware it's still working now
posted
Abandoned? Really? It's such a neat tool. :c

Anyhow, kinda encountered this bug, not sure why and how this happened. Just pointing it out anyway.

posted
Is it possible to make the settings save-able? The program can read settings from a single .ini file or so, so that I don't need to turn some settings on or off (like I always feel like a backup, but never copy the greenline volumes)

Edit: Okay this is abandoned... Sad
posted
The development has been abandoned because I've reinstalled windows and addidentally forgot to backup the source code.
I might remake this from the very beginning sometime though.
posted
@Ayu , I had the SAME problem but you just have to delete the line or change the BPM
posted
.. the next time, make this opensource in github xD
posted
Yo I just used this today and it worked like a charm :3
posted
hello :)
posted
Big love to ya' <3
posted
Not sure if you still support this grumd, but when I used the copier when copying from the higher diff to the lower diff, the copier started hanging.

2 .osu files here: https://drive.google.com/file/d/0BwH_Zs ... sp=sharing

Still, thanks for making such an awesome app, it was great when it worked for me before, and thanks in advance if you can figure out my issue.
posted
The same problem here, there's no answer from the application while copying hitsounds.
posted
Try maybe moving the application to another location. It happened to me due to not enough permissions I think.
posted

sheela901 wrote:

Try maybe moving the application to another location. It happened to me due to not enough permissions I think.
Thanks for the idea, strangely enough moving it to the .osu files to the desktop worked.

Edit: made them all uninherited sections but they work
posted
Sounds really interesting, thank you
posted
planning to make an osu!mania dedicated version on this (especially for hardcore keysounders out there~)
posted
Hola :D
posted
nice i love it :D
posted

[AyanoTatemaya] wrote:

planning to make an osu!mania dedicated version on this (especially for hardcore keysounders out there~)
I'll love you if you make an o!m version :3
show more
Please sign in to reply.