forum

HAG - Hoshikuzu Orchestra [OsuMania|Taiko]

posted
Total Posts
1
Topic Starter
Reed_405
This beatmap was submitted using in-game submission on 2022年5月30日 at 21:17:48

Artist: HAG
Title: Hoshikuzu Orchestra
Tags: Japanese chiho ハグ hagu vocaloid cover album pop jpop j-pop mili full ver ハヤブサ Hayabusa 声 Koe ~VOCALOID Album~ Faputa Lita- Stelar Kanon Matsubara
BPM: 185
Filesize: 9690kb
Play Time: 04:51
Difficulties Available:
  1. Fapu's Muzukashii (3.55 stars, 1072 notes)
  2. Lita's Stardust Orchestra - 4Key (4.26 stars, 3185 notes)
  3. Oni (4.63 stars, 1407 notes)


Download: HAG - Hoshikuzu Orchestra
Information: Scores/Beatmap Listing
---------------
Redownload the map if you had this map before May 29th 2022

URIP MANEH NGANTI MATEK NEHHH, DIENTENI AE SABAR! Meng urip maneh. Urip-uripan, kaya weh-wehan. wes ke asuan dengan tidak isa dicekal. Dienteni nganti ganti tahun. Asemik, wong ke dua ae 5 ulan ra teka. Lha nandi ae ngger?! tur njepat pikiran, kubong, umop. Bingung nganti ra ruh bakal kedadean po ora. Zaman e wes ganti tur bolo ne akeh sing medhun. Tur malah tambah bolo adoh, bolo temenan mugo dadi wong kang bisa padha ngewangi masio adoh griyane, adoh wong e, adoh keluarga ne. Bisa dadi motivasi gawe ngelanjutake parjuangan kanthi seprene. Tambah suwi tambah akeh cobakane kanthi tambah loyo nyedhaki kesibukan e dewe-dewe, tur saiki te lanjut neh. Ngenteni 3 awan 3 bengi yen ora ana kabar, tak budhal maneh. Mosok kudu ngiling ne wehhhhhh, yah weh mument ndaze.
Aku njaluk sepuro marang mas Lit sing wes tak dm e terus menerus. Nyuwun pangapunten sanget. Mas Kan HS e matur suwon. perjuangan teka zaman e penjajahan timur, nganti penjajahan jejere kauman, map iki akeh kenangan e, senajan sing tau bebarengan wes ilang kabeh, padha medun kabeh, parjuangan iki nyedhaki kasil akhir. Mugo dipadhangi dalan urip lan sapiturute. Kanggo BN lan modder sedaya, matur nuwon bisa ngewangi mbudhalaken map iki.

next HAG map. Enjoy

Fapu's Muzukashii by Faputa
Oni by me

Lita's Stardust Orchestra by Lita-
Hitsound by Kanon Matsubara

BG

Please sign in to reply.

New reply