osu!record - automatic osu! replay .OSR to Youtube service

posted
Total Posts
1,508
show more
Wakamu

FieryLight wrote:

- Alians - wrote:

reason for not creating a fcking queue?
Because then everyone would be using it all the time. One person could queue up 20 of their own replays. Currently, they can still do 20 of their own songs, but if they're too slow they can't hog the system
wasn't it limited to 4 replay per users? just add a queue and limit number of replay per user in it..
pingal1ty

Wakamu wrote:

reason for not creating a fcking queue?
That's really bad idea imho, I oftenly press the play button on the main page while waiting my turn and most of the time "user deleted this video", I mean people record stuff for their sake and later just delete it, wasting bandwith and resources, at least if you really want to have your replay on YT you'll wait your turn, imagine with a Queue how much bandwith and time wasted
[Frost]

[ B l u e ] wrote:

Guys, you have to have osu open while it records for it to work.
Not true
Howl

[ B l u e ] wrote:

Guys, you have to have osu open while it records for it to work.
no you don't. if it only worked when you had osu! open, that's a pure coincidence. your computer isn't in any, sorry, ANY way related to the osu!record website itself for recording the video.
Aiona
I don't know if this is happening to anyone else but when mine finished recording, it just recorded the osu! menu screen with the osu! background music. No gameplay was recorded at all. Any help?
Howl

ionatheotaku wrote:

I don't know if this is happening to anyone else but when mine finished recording, it just recorded the osu! menu screen with the osu! background music. No gameplay was recorded at all. Any help?
check if there are any error messages on the bottomright
YamiHikari

ionatheotaku wrote:

I don't know if this is happening to anyone else but when mine finished recording, it just recorded the osu! menu screen with the osu! background music. No gameplay was recorded at all. Any help?
i'm having the same problem.
I'm not sure but the last time I used this, I didn't upload any skin and they used the default skin and it didn't have any problem.
This time I uploaded an OSK skin and this problem happened.
Aiona
Just tried it again with other maps, and they're recording fine. Just one particular map isn't recording.
Rirakusu
Tried it with my replay and skin too. Works great, currently the video is processed by YouTube.



Everything about this service is awesome! But can you add a background dim option?
PaloozaChu
I think it's a great idea, but the beatmap i'm using (and i'm home) isn't working...

On the bright side, Connect works. :3
Nekomimi_badik
I uploaded a replay with a half-time mode played and my replay is a half long duration (should be twice longer because song is slowed down) so not all the play is recorded and it suddenly ending in the middle of the song =\ :(
wendao


bugging?
ElliottB1

Nekomimi_badik wrote:

I uploaded a replay with a half-time mode played and my replay is a half long duration (should be twice longer because song is slowed down) so not all the play is recorded and it suddenly ending in the middle of the song =\ :(
It happened to me too...

:idea:

Let's get him to fix that!
Dusk252

jinhang_ang wrote:

Everything about this service is awesome! But can you add a background dim option?
Seconding this.
breadman
Bug: Didn't play replay, instead recorded osu screen for 2 minutes long.

Edit: Saw something: "You do not have the beatmap this replay was made for."
wendao
lol
MilkyTaste
I've been looking at doing something like this myself. Great site!

If you add bitcoin for donations I'll totally tip you for this service.
Rakota
Nvm it worked...
Halogen-
I wanted to give this a try seeing some of the osu!mania results on YouTube, but it did not work for me. My video output only showed the title screen and that's it, unfortunately. It looks like an absolutely fantastic tool, but it looks like I won't be able to make use of it myself.

Output video: https://www.youtube.com/watch?v=7NLPLfAXYd0
Attempted replay: Megitsune 4K MX - 100.00%
breadman

Halogen- wrote:

I wanted to give this a try seeing some of the osu!mania results on YouTube, but it did not work for me. My video output only showed the title screen and that's it, unfortunately. It looks like an absolutely fantastic tool, but it looks like I won't be able to make use of it myself.

Output video: https://www.youtube.com/watch?v=7NLPLfAXYd0
Attempted replay: Megitsune 4K MX - 100.00%
We got same bug.
WE GOT SAME BUG :cry::cry::cry::o:o:o:o
I also saw "you do not have the beatmap this replay was made for"
NOW FIX THIS XD :(:(:(:P
show more
Please sign in to reply.

New reply