hala çözemedigim fare probleminden dolayi bi süre önce taikoya geçmis bulunmaktayim normalleri hardlari çalmaya basladim ama bi yerden sonra insane fln circleler öyle bi hizli (içiçe geçmiş halde.. sanırsınız matematikte kesişen kümeler ) geliyo ki ekranda görmek mümkün degil. nasil çaliyonuz bunlari? yada çaliyolar? bendeki monitör HP 2211x 5ms. sorun (limit) monitörde mi yoksa bi ayari fln varmi daha akici gelmeleri için? oyunda triple buffer olaydı eyiydi. ati catalyst ayarlarından triple bufferi açtım ama bi faydasını göremedim osu'da (WoW'da fln gayet güzel oluyodu triple buffer halbuki..)
gariptir benim eski ritim oyunumda bendeki milyarlik acer'da (nvidia) yine böyle hersey içiçe geçerken yarım milyarlık dandik casper'da öyle bi akici geliyodu ki (sis mirage graphics, piyasada bulabileceginiz en dandik marka. via'dan bile dandik ) hala olayini çözemedim. şu olayı bi çözersem sonra tutmayın küçük enişteyi
gariptir benim eski ritim oyunumda bendeki milyarlik acer'da (nvidia) yine böyle hersey içiçe geçerken yarım milyarlık dandik casper'da öyle bi akici geliyodu ki (sis mirage graphics, piyasada bulabileceginiz en dandik marka. via'dan bile dandik ) hala olayini çözemedim. şu olayı bi çözersem sonra tutmayın küçük enişteyi