K.
Yup şekerim_Reiko_ wrote:
Batu sende mi taikocu oldun
Öylesine yapılmış bir şeydi bacım, kimsenin kullanacağını sanmıyorum zatenUnderminE wrote:
HAYIR KULLANAMAM BUNU ;___;
Yup şekerimRuidoso wrote:
_Reiko_ wrote:
Batu sende mi taikocu oldun
UnderminE wrote:
Batu'nun accuracy'si iyi de, taiko difflerinde napıcak bilmiyorum. CTBCİ KAL SEN YA ;_;
iyi aferin grup fikri senden çıktı bizim konumuz o değil saptırtma hemen konuyu. Ben ayrıca ona bi laf etmedim madem başkanım diyebilecek kadar güveniosun kendine bu işlerlede sen ilgileneceksin eğer bilmediğin bişi varsa gel bize sor bana değil BİZE sormadan yazdıysan ise de bize kızmaya hakkın yok.Dragon Roar wrote:
Vallahi efendim* ben başkan olurum dedim cünkü grub kurma düşüncesini ben sana PM de söyledim sende kabul ettin..
madem güzel bi grup olucak aramızda tartışacagımıza grubla ilgilenerim derim ayrıca benim herhangi bir suç atma eylemim olmamıştır....
herşeyi yanlış anlıyorsunuz..
Bizim ki iyi lakin bir iki arkadaş yapıp yapıp bat'ten uyarı yiyince beni suçlayıp havası var edasına yatıyorlar, o yüzden şu faq!ı türkçeye çevirip iyice okutmak lazım.UnderminE wrote:
Valla biz spam yapanları bu zamana kadar hep report ettik. Ama spam yapanın ne olduğunu cidden anlamak lazım.
sdfsdlkf
Sdfsdf
Sdfsdfsdf
SDfsdf
diye tek kelime kelime yazarsanız veya atıyorum şöyle bi şey yaparsanız:
XDDDDDDDDD
XDDDDDDDDDDDDDDDDD
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ya da
KLDSJFLSKDJFKLSDJFLKSDJFS
SDFKLSDJFLKSJDFKLSJDFKLSDF
SDFLKSDJFLSDJFKLSJFLKSDJFKLSJFKLSDJFLKSDJFKLSDJFLKSJFA
gibi, bunlar spamdir. Aksi takdirde 1-2 kez capslockla yazmakmış gülmekmiş falan spam değildir. Bi kere channel içinde hep beraber uyarırız, baktın ki yine yapıyor o zaman BAT'lara report ediceksin. Diğer channellarda neler neler dönüyor valla bizimki gene iyi bence.