Star Shooter
241 posts
Gondoltam kezdésként megnyitom ezt a topicot, ha valakit esetleg érdekel a taiko és akar róla beszélgetni.

Én itt szoktam rá az egész taikóra, de olyan szinten, hogy már DS-en is végigvittem két játékot, illetve egyet Wiin. Majd ha esetleg úgy adódik tervezgetem is majd beszerezni a konzolos verziókat. Egyik sem olcsó cucc, ezt meg kell hagyni. :D

Egyszer komolyan meg kell köszönnöm peppynek, hogy itt ez a mód, különben sosem ismerem meg a világ legjobb ritmusjáték szériáját. :D
Last edited by Norbi on , edited 2 times in total.
Rhythm Incarnate
711 posts
Ez már kihalt!
:D
Image
Rhythm Incarnate
1,602 posts
Hátja, sokáig nem élt. :D Szegény halva született. lol
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Cymbal Sounder
39 posts
najo élesztönek 1 hülye kérdésXD:
kinek mely gombokra vannak állitva a dobok?
Star Shooter
241 posts
Nekem df jk, kék-piros-piros-kék (kat-don-don-kat). De volt már egy pár variáns: aséá | yx,. | weio
Chat Moderator
487 posts
nekem x,c - piros v,z - kék xD elég fura mi? xD lehet át kéne állítani :P nah mind1 :')
Mod4Mod~
Rhythm Incarnate
1,602 posts
Nekem: sd - kat (kék), kl - don (piros). Persze ettől még az 1/4-es tripletek nem mennek, csak ha szerencsém van. :D
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Cymbal Sounder
47 posts
Rhythm Incarnate
1,602 posts
EZ a topic is kihalt. o.o
Image
Image
Rhythm Incarnate
1,602 posts
Ha már úgyis döglött ez a thread, írjunk valami.
collapsed text
valami

huehuehue

anyways
a legjobb eredményem eddig:
Image
Image
Image
Star Shooter
241 posts
Ma életemben először kipróbáltam a rendes taiko dobot. :o Jó kis stuff volt, de hosszú távon azért fárasztó lehet. Azok a dobok elég nagyok közelről. TnT-ben persze ilyen 20 cm átmérőjű dobot ütögetsz szarrá. lol Az instructor bácsi elég fura volt, mert for some reason nem váltogatta rendesen a kezét, mint ahogy azt kéne. Rajta kívűl mindenki, aki kipróbálta. :D
Rhythm Incarnate
1,602 posts
Norbi wrote:
Azok a dobok elég nagyok közelről.

Ehez neked ki kellett próbálni? O.o Én ezt eddig is tudtam. :o
Image
Image
Star Shooter
241 posts
Kurokami wrote:
Norbi wrote:
Azok a dobok elég nagyok közelről.

Ehez neked ki kellett próbálni? O.o Én ezt eddig is tudtam. :o

Well, ezek vannak ám szinte mindenféle méretben. Ez meg ilyen közepes volt, de akkor is nagy. :D
Rhythm Incarnate
1,602 posts
Norbi wrote:
Well, ezek vannak ám szinte mindenféle méretben. Ez meg ilyen közepes volt, de akkor is nagy. :D

Jó, ez igaz, de a normális méret az a nagy. A kisebbek azért vannak, hogy könnyebb legyen cipelni, meg amúgyis.
Image
Image
Cymbal Sounder
47 posts
Norbi wrote:
Ma életemben először kipróbáltam a rendes taiko dobot. :o Jó kis stuff volt, de hosszú távon azért fárasztó lehet. Azok a dobok elég nagyok közelről. TnT-ben persze ilyen 20 cm átmérőjű dobot ütögetsz szarrá. lol Az instructor bácsi elég fura volt, mert for some reason nem váltogatta rendesen a kezét, mint ahogy azt kéne. Rajta kívűl mindenki, aki kipróbálta. :D

Én arra nem számítottam, hogy milyen erős a hangjuk. Nem is a hangerő, hanem az hogy a gyomromat ütötte a hangja.

(És közben arra gondoltam hogy a legnagyobb dobra kéne festeni egy TnT :3 arcot)
Image Image
Reply 18 posts jump | 1, 2  next

Users browsing this forum: None

Jump to: