180 posts jump | prev  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  next
Rhythm Incarnate
1,570 posts
Az első körhöz megvannak a mapek. Az első kör jövőhét hétvégén lesz, akinek nem jó, az jelezze itt egy postban.
Aki még tud olyat, aki szívesen indulna, az kérdezze meg, és ha igen, akkor jelezze felém. Péntekig van erre lehetőség. Most kivételesen egy hét van a ,apek gyakorlására, de ez nem így lesz a következőknél.
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Cymbal Sounder
39 posts
ha lehetséges akk engem csak kérdöjelesen irj be mert 10% az esélye h. leszek, ha nem lehet, akk. huzz ki.
Rhythm Incarnate
648 posts
Uau.ez eleg hamar jött..nekem nincs ellenfelem :(
vagy van?max tudom ki de nemtom hogy fent e lesz..ha nem akk mi?
Image
Rhythm Incarnate
1,570 posts
Első körben mindenki mindeki ellen, tehát egy multiban lesz mindenki. A második kör lesz párosával. Az második és az azon túli körökhöz, képet fogok feltenni, hogy ki- ki ellen, minden más rajtunk múlik, tehát az, hogy mikor is játszanak, azt ők döntik el. Ami biztos, hogy én adok egy hetet, ami alatt az összes meccsnek be kell fejeződnie, legyen az standard, taiko vagy ctb.

EDIT: Ha valakinek nem jó a hétvége, az szóljon nekem, és spectatelem, elmentem a képet és össze lesz hasonlítva a többiekével.
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Beat Clicker
64 posts
Kurokami wrote:
Első körben mindenki mindeki ellen, tehát egy multiban lesz mindenki.

elméletileg 10-en vagyunk, de a multiban csak 8 hely van... e.e
Rhythm Incarnate
1,570 posts
Stella wrote:
Kurokami wrote:
Első körben mindenki mindeki ellen, tehát egy multiban lesz mindenki.

elméletileg 10-en vagyunk, de a multiban csak 8 hely van... e.e

Eddig ketten nem biztosak, ez majd kiderül, viszont ettől még specelni tudok két embert.
Image
Image
Cymbal Sounder
39 posts
akk későbbiekben te megadod a számot és az ellenfelemmel megbeszélhetem h. mikor nyomjuk le élesben?

most nézem 1 5 csillagos emg 1 insane... jolesz ez a versenyXD örülök ha birom 5 másodpercigXD

... lehetetlen
Rhythm Incarnate
1,570 posts
Az az insane rohadt egyszerű, a másik meg nem, de még így sem az [Another] difficulty. A map-ek itt lesznek fent, persze tőlem is meg lehet majd kérdezni, de 90%, hogy ide linkelek. :D Adok egy határidőt, mondjuk egy hetet, azon belül, hogy mikor játszátok, az már nekem mindegy, csak a kép kell ide az eredményről.
Image
Image
Chat Moderator
457 posts
de am összesen 2 map-et fogunk eljátszani?.....
I give free mod~
Rhythm Incarnate
1,570 posts
MystykAMV wrote:
de am összesen 2 map-et fogunk eljátszani?.....

Két map, az első körben nincs választás, viszont a többiben egyet választ az egyik, egyet a másik. És ha döntetlen, akkor +1 a döntő map, viszont az fix lesz.
Image
Image
Rhythm Incarnate
648 posts
nemlehetne inkab 2 + 2 (+1) ? szerintem ugy jobb vagy még esetleg 3 + 3 (+1) .......1 meg 1 (meg 1) aznagyon rövid es unalmas..
Image
Rhythm Incarnate
1,570 posts
Az én véleményem az, hogy az az unalmas, ami hosszú, de esetleg egy 2+2-ben benne vagyok.
Image
Image
Combo Commander
281 posts
Kurokami wrote:
Az én véleményem az, hogy az az unalmas, ami hosszú, de esetleg egy 2+2-ben benne vagyok.

Az a pár darab változatos map legyen. Pl. streamhero mapokban ReVeNg3r vinné a pálmát, de mondjuk egy jumpfreak fastslider 280bpm val0108-on meg kb. csak én passolnék közülünk.
Rhythm Incarnate
1,570 posts
99% hogy lesz val map, de olyan biztos nem lesz, hogy 4 val map együtt. Mindig más mapek, más nehézséggel. Egyedül a döntő map nem fog változni, az végig ugyanaz lesz, persze meglehetősen nehéz is lesz.
Image
Image
Tempo Trainee
8 posts
Mikor is lesz a verseny?
Reply 180 posts jump | prev  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  next

Users browsing this forum: None

Jump to: