180 posts jump | prev  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  next
Rhythm Incarnate
648 posts
Kurokami wrote:
Egyik sem lehet lehetetlen ...
...ne legyen fc mindenkinek.

ez nekem nempaszol :/
Mert nelegyen fc mindenkinek?
Image
Rhythm Incarnate
1,562 posts
Ha azt akarnám, hogy fc legyen mindenkinek, akkor normál mapet tennék be. És ez még csak az a rész, amikor egy sorrendet akarok felállítani. Többek között azért, mert van köztünk valaki, aki kb egy hónapja játszik. Értelemszerűen nem akarom egyből mondjuk ReV ellen berakni, mert biztos veszít. Viszont nem is szeretném és magam eldönteni a sorrendet, mert az sem feltétlenül jó és igazságos. Na tehát, ezért kell 6 map, (2 standard, 2 taiko, 2 ctb) amiken el lehet dönteni a sorrendet. Ha mindenkinek fc lenne, akkor nem érnék vele semmit. ._. Ezért kell egy könnyebb és egy nehezebb, hogy lássam ki, melyiken, hogy teljesít.
Amúgy igen, az első "sorrendállító" kör után, már úgy lesznek a mapek, mint a többi versenyen (OWC, TWC, CWC).
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Rhythm Incarnate
648 posts
Okay ,de azt lehet egyszeruen is leirni hogy insane map kel,enyi..ahoz meg eleg lesznek val mapjai...esetleg djpop ,de az mar olyan lehetetlen kategoria...

EDIT: jah,meg Blue Dragon is jo mappeket csinal..
Image
Combo Commander
281 posts
ReVeNg3r wrote:
Okay ,de azt lehet egyszeruen is leirni hogy insane map kel,enyi..ahoz meg eleg lesznek val mapjai...esetleg djpop ,de az mar olyan lehetetlen kategoria...
EDIT: jah,meg Blue Dragon is jo mappeket csinal..

22k beatmapom van csak találunk vmit :D
csak mond meg hogy hány star kategóriában keressek Kurokami
Rhythm Incarnate
1,562 posts
Legyen egy 4,5 vagy egy könyebb 5 csillagos. És legyen egy nehezebb, amin még egy olyan is misselhet aki jobb játékos.

A misselhet azért van úgy írva, mert nem feltétlenül kell misselnie. Vagyik ne Val, Blue Dragon, Shiirn, Angelhoney... mapek legyenek. Az ilyenek majd a normális verseny mapekbe lesznek.
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Combo Commander
281 posts
Kurokami wrote:
Legyen egy 4,5 vagy egy könyebb 5 csillagos. És legyen egy nehezebb, amin még egy olyan is misselhet aki jobb játékos.
A misselhet azért van úgy írva, mert nem feltétlenül kell misselnie. Vagyik ne Val, Blue Dragon, Shiirn, Angelhoney... mapek legyenek. Az ilyenek majd a normális verseny mapekbe lesznek.

mondj egy példát hogy pl mit értesz "nehezebb map" alatt.. nekem pl nehéz map a Big Black.. meg a Renard mapok.. a többit kibirom nagyjábol :d
Rhythm Incarnate
1,562 posts
Egy olyan map ami egy kezdő még nem elvérzik, viszont nem is tudja passelni könnyen. Mondjuk egy könyebb vagy közepes insane.
Image
Image
Chat Moderator
457 posts
szerintem annak jó lenen a Wired Life :P csak példa xD de mind1 én most nem kezdek el keresgetni, inkább megyek kajálniiiiiii *.*
I give free mod~
Rhythm Incarnate
1,562 posts
Nekem mindegy mik lesznek. Csak postoljátok be ide aztán én meg beteszem majd az első postba. A ctb-ket meg majd én kiválogatom. o.o
Image
Image
Cymbal Sounder
39 posts
demost a 2-2-2 map csak a sorrend állitáshoz szükséges?... mert igy eléggé kilehet játszani is...
Rhythm Incarnate
1,562 posts
Mért lehetne kijátszani? Amúgy csak a sorrendállításhoz kellenek. Mellesleg ha valaki arra játszana, hogy azokat jól begyakorolja, akkor nem ajánlom, mert az élesben menő mapeken lehet elvérzik.
Image
Image
Cymbal Sounder
39 posts
de ugy kijátszani h. a sorrend állitásnál szarabbul teljesit igy a gyengébbek ellen lenne...
Rhythm Incarnate
1,562 posts
Teljesen mindegy, mert a két csapat, a gyengébb és a jobb győztese lehet, hogy egymás ellen fog menni. Végülis csak egy győztes lehet.
Image
Image
Cymbal Sounder
39 posts
nah ez érdekes lesz...
Rhythm Rookie
1 posts
Szevasztok, én szivesen indulok taikoban, meg catch the beat-ben
Reply 180 posts jump | prev  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  next

Users browsing this forum: None

Jump to: