|
|
![]() Chat Moderator 487 posts ![]() |
szerintem az lenne a legjobb, ha nem lenne gyakorlásra lehetőség, mert most tegyük fel van egy map, amit ismerek, de már kb. annyira, hogy hiddenel meg flashlighttal is eljátszhatnám, a másik meg akkor se biztos, hogy annyira be tudná gyakorolni, és ha begyakorlod, az már am sem a képességeidet mutatná, hanem azt, hogy mennyire gyakoroltad be jól :')
Last edited by Mystyk on , edited 1 time in total.
Mod4Mod~
|
![]() Rhythm Incarnate 1,602 posts |
Akkor rövidítsük le a mapek kitételének az idejét mondjuk 2 vagy 1 nappal a verseny kezdete előtt. Mivel 2 nap nem elég hogy valaki kellően begyakorolja, de arra elég, hogy ne legyen ismeretlen.
Edit: Ha mind a ketten full combót kaptok, akkor az döntetlen, mivel ott már nem azon múlt. A másik meg az, hogy a mapek nem feltétlenül úgy lesznek kiválasztva, hogy valaki mond valamit és akkor az. Van egy olyan érzésem, hogy én lennék az egyetlen ctb-s. o.o Last edited by Kurokami on , edited 1 time in total.
|
![]() Rhythm Incarnate 711 posts |
![]() Combo Commander 281 posts |
jelentkezek osu! standard mode (5star kategória..)
ötletek: - csoportokra osztás sok jelentkező esetén (csoportonként 4 ember, mindenki játszik mindenkivel, első 2 legjobb továbbjut, következő nagykörökben pontok resetelődése, csoportok újra osztása >> lásd ahol még mindig nem javították ki Magyarország zászlaját..) - 1v1 meccsek végén meccs statisztika beküldése. jelenjenek is meg az ellenfelek a megbeszélt időponton. nem ugy mint owc-n a csapattársak xd |
![]() Chat Moderator 487 posts ![]() |
![]() Rhythm Incarnate 1,602 posts |
Frissites majd ha lesz netem a gepen is.
![]() |
![]() Tempo Trainee 8 posts |
![]() Tempo Trainee 8 posts |
| Users browsing this forum: None |