180 posts jump | prev  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  next
Rhythm Incarnate
1,566 posts
Stella wrote:
engem tegyetek át a másik csoportba T_____T
megijesztenek ezek a mapek ...

Ahahaha, teljesítve. o.o

Norbi wrote:
Akkor azért nem voltál tegnap egész nap. :o

Ja.
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Beat Clicker
65 posts
CTB 2. kör mikor lesz?
Rhythm Incarnate
1,566 posts
TaylorXIII wrote:
CTB 2. kör mikor lesz?

Quote:
A ctb és taiko változatlan eddig.
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Beat Clicker
65 posts
De miért valahová le volt/van írva, hogy mikor lesz?
Rhythm Incarnate
1,566 posts
Igen a főpostban piros betűkkel :D
Image
Image
Beat Clicker
65 posts
De az ,hogy változatlan mit jelent? Honnan tudjam, hogy mi változatlan ha semmilyen időpontot nem tudok?
Rhythm Incarnate
1,566 posts
Ki volt írva, hogy most hétvégén, plusz valahol egy post-ba is leírtam, ha jól emlékszem. Mindenesetre a főpostban le volt írva hogy ezen a hétvégén és még te postoltál is utánna. Még az előtt, mielőtt változott volna a standardnak az időpontja. Tehát látnod kellett, ha nem láttad, meh... Ha valaki nincs a verseny időpontjában fent, azt utólag úgyis megkeresem, ha tudom, tehát egy, de max két nap késés belefér. Emiatt nem nagyon kell aggódnod. Ezen kívül meg amúgyis azzal kell megbeszélned, hogy mikor játszotok, aki ellen mész, tehát jelen esetben tuzguval. Én csak a kör végét adtam meg, ami a mostani hétvége.

@Mystyk Tőled még nem láttam a taikót. o.o Ha akarod skippeljük az első kört, mert amúgysem volt tétje, viszont most Norbi-val meg kéne beszélned, hogy mi van. Ha egyáltalán még akarsz játszani. Hozzáteszem, a mapeknek nem kell ezeknek lenniük, mivel kötve hiszem, hogy normális eredmények lennének. o.o Márha elolvasod ezt.
Image
Image
Chat Moderator
457 posts
Kurokami wrote:
Ki volt írva, hogy most hétvégén, plusz valahol egy post-ba is leírtam, ha jól emlékszem. Mindenesetre a főpostban le volt írva hogy ezen a hétvégén és még te postoltál is utánna. Még az előtt, mielőtt változott volna a standardnak az időpontja. Tehát látnod kellett, ha nem láttad, meh... Ha valaki nincs a verseny időpontjában fent, azt utólag úgyis megkeresem, ha tudom, tehát egy, de max két nap késés belefér. Emiatt nem nagyon kell aggódnod. Ezen kívül meg amúgyis azzal kell megbeszélned, hogy mikor játszotok, aki ellen mész, tehát jelen esetben tuzguval. Én csak a kör végét adtam meg, ami a mostani hétvége.

@Mystyk Tőled még nem láttam a taikót. o.o Ha akarod skippeljük az első kört, mert amúgysem volt tétje, viszont most Norbi-val meg kéne beszélned, hogy mi van. Ha egyáltalán még akarsz játszani. Hozzáteszem, a mapeknek nem kell ezeknek lenniük, mivel kötve hiszem, hogy normális eredmények lennének. o.o Márha elolvasod ezt.

hát nem tudom én sokszor elérhető vagyok, de különösebben nem kerestetek meg, hogy mikor játszam el őket xD igazából tök mind1 mert így is úgyis ő nyer, de ha akarotk röhögni a szerencsétlenkedésemen akkor :')
I give free mod~
Rhythm Incarnate
1,566 posts
Nem én fogok röhögni, maximum Norbi, ugyanis én csak képet kérek az eredményről. Hogy ti mit csináltok egy szobában az engem nem érdekel, mint az sem, hogy maradtok-e ezeknél a mapeknél. Neked kellett volna őt, vagy neki téged megkeresni-e hivatalosan, de w/e. Mivel kevés olyan ember van aki taikózik, így skippeljük az első kört és csak a másodikról kérek képet.

Remélem csak nekem tűnik fel a második mondatom félreérthetősége. o.o
Image
Image
Combo Commander
281 posts
Kurokami wrote:

:)
Chat Moderator
457 posts
Kurokami wrote:
Nem én fogok röhögni, maximum Norbi, ugyanis én csak képet kérek az eredményről. Hogy ti mit csináltok egy szobában az engem nem érdekel, mint az sem, hogy maradtok-e ezeknél a mapeknél. Neked kellett volna őt, vagy neki téged megkeresni-e hivatalosan, de w/e. Mivel kevés olyan ember van aki taikózik, így skippeljük az első kört és csak a másodikról kérek képet.

hát gondoltam szólni fogsz, mint a standardnél :P te vagy a szervező, nem? :P de oké, akkor majd szólok neki, avgy majd lejátszom egyedül

perverzek....
I give free mod~
Rhythm Incarnate
1,566 posts
Mivel taikóban nem indult sok ember, így gondoltam elég ha csak megmondom, hogy mikor van vége az egésznek, és ők ketten majd megbeszélik, mikor, hogy. o.o
Image
Image
Beat Clicker
64 posts
MystykAMV wrote:
perverzek....

xDDDDDDDD
Cymbal Sounder
39 posts
én sztem kiszállnék a versenyböl.nemhogy gamelni demég gépezi se nagyon van idöm:S
Rhythm Incarnate
1,566 posts
lacika80 wrote:
én sztem kiszállnék a versenyböl.nemhogy gamelni demég gépezi se nagyon van idöm:S

Ezzel szerintem mindenki így van a nyáron. Nem véletlenül van az, hogy nincs időhöz kötve, hogy mikor van vége az egésznek, vagyis hogy mikor lesz a döntő.
Image
Image
Reply 180 posts jump | prev  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  next

Users browsing this forum: None

Jump to: