180 posts jump | 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  next
Rhythm Incarnate
1,560 posts
Mi lenne ha rendeznénk egy csak magyaroknak szóló versenyt minden módban?

Egy pár szabály példának:

Szabályok

• 1v1-es "csapatok".
  • Hivatalosan No Mod, de ha mind a két fél akarja, be lehet tenni.
  • Egy ember akár mind a három játékmódban indulhat.
  • A nyertes 2 pontot a vesztes 1 pontot kap.
  • Nincs BPM limit, de a lehetetlen mapek kizárva.
  • Egy kép a result (eredmény) képernyőről kötelező, ha nincs az a meccs érvénytelenségét jelenti.(Shift+F12)

Egy táblázat osu!Standardhoz

Az egy csapatban lévőknek egymás ellen kell menniük, párban. 2-2 map-et választva. Ha mind a ketten 2-szer nyertek, akkor kell egy 5., döntő map. A mapeket már feltettem. Ebben a körben még nincs kiesés. A standard bizonyos okoknál fogva halasztásra kerül. A pontos időt, hogy mikor lesz megtartva még nem tudom. A ctb és taiko változatlan eddig.
Csapatok: (click to toggle)
osu!Standard
  • 1. higurush, ReVeNg3r, Hadron, [-Meiton-]
  • 2. MystykAMV, [én], tuzgu, lacika80, Stella

osu!Taiko
  • Norbi
  • MystykAMV
  • bionimfa

osu!CTB
  • TaylorXIII
  • tuzgu
  • bionimfa

Last edited by Kurokami on , edited 36 times in total.
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Slider Savant
83 posts
Nem rossz ötlet, én szerintem részt vennék! De mégis hogy nézne ki ez a verseny, mármint milyen rendszer lenne kb?
Rhythm Incarnate
1,560 posts
Konkrétan még nem tudom. Sok ötletem van, de együtt nem megoldhatók. Egyenlőre ötleteket várok mindenkitől. Gondolkodtam 2v2-ben is már. Valószínűleg amúgy 1v1 lesz és első körben mindenki mindenki ellen. Amire pontokat lehet kapni. Mondjuk a nyertes 2 pont a vesztes 1. Az első kör végére alakul egy sorrend és a többi meg valahogy utánna.
Ez egyenlőre még csak az ötletelés és résztvevő gyűjtés fázis. :D
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Rhythm Incarnate
648 posts
55
nemtudom Kurokami mit akarsz..
Image
Rhythm Incarnate
1,560 posts
Kurokami wrote:
Mi lenne ha rendeznénk egy csak magyaroknak szóló versenyt minden módban?

A lényeges rész vastagon. ._.
Image
Image
Rhythm Incarnate
648 posts
ahoz még kicsit korán van,elöször szólni kénne eröl a kis nyereségröl az összes magyarnak ....aztán a többit.
Image
Rhythm Incarnate
1,560 posts
ReVeNg3r wrote:
ahoz még kicsit korán van,elöször szólni kénne eröl a kis nyereségröl az összes magyarnak ....aztán a többit.

Én csak megnyitottam, semmit extrát nem tervezek még. Meg ez amúgy beletelik pár hónapba. Mármint azért összehozni a meccsek időpontját meg egyebek. És még csak a szabályok sincsenek meg. Egyenlőre ha bárkinek bármilyen ötlete van azt meg lehet beszélni. Vagy akármi, itt még nincs szó a versenyről, csak a tervezésről.
Image
Image
Cymbal Sounder
39 posts
én a standard-ra jelenkeznék:D
Chat Moderator
457 posts
én is szívesen benne lennék :D leginkább standard-ban xD akár taiko, de abban úgyis levertek xD
I give free mod~
Rhythm Incarnate
1,560 posts
Nem olyan biztos az. Nekem taikóban max a normál szintűek mennek. Annál nehezebbekbe bele se kezdek. :D A neveket hozzáadom, de egyenlőre még a szabűlyokon kéne csiszolni. :D
Image
Image
Chat Moderator
457 posts
Kurokami wrote:
Nem olyan biztos az. Nekem taikóban max a normál szintűek mennek. Annál nehezebbekbe bele se kezdek. :D A neveket hozzáadom, de egyenlőre még a szabűlyokon kéne csiszolni. :D

lol hát nekem se megy annyira azért a taiko xD az ilyen taiko diffeket nem is bírom végigjátszani xD vagy talán van amit végig bírok fail nélkül, de akkor sem FC...xD

Edit: am engem taiko-ra is beírhatsz :3
I give free mod~
Star Shooter
237 posts
Én is taiko akkor, de ez talán túl egyértelmű volt. :o Esetleg taikóban lehetne olyat, hogy Taiko Muzukashii mapek és nem Onik, így több embernek is lenne esélye, hiszen azok maximum hosszabb mono-streameket tartalmaznak, illetve tripleteket.
Rhythm Incarnate
648 posts
Szerintem legyen csak egyszeru tournament nem minden modra,mert van kb 2/3 taiko jatekos es 2/3 ctb.es ha pld Norbinak nincs ellenfele sztem vagy nemtudok olyat...szal ha mennek elleni megint semmi ertelme max ugy hogy 2 jatekost akik nemtaikoznak egymasellen...ctb ugyanugy
szabalyokat ,hat pld valami bpm limit lehetne meg csak ranked , ot van aza tournament forum abbol vegyel peldat.

EDIT: sztem ird at a csapatok-at résztvevö-re ,szerintem pontosab mert igazabol nem csapatok jatszanak...csak velemeny
Image
Rhythm Incarnate
1,560 posts
ReVeNg3r wrote:
Szerintem legyen csak egyszeru tournament nem minden modra,mert van kb 2/3 taiko jatekos es 2/3 ctb.es ha pld Norbinak nincs ellenfele sztem vagy nemtudok olyat...szal ha mennek elleni megint semmi ertelme max ugy hogy 2 jatekost akik nemtaikoznak egymasellen...ctb ugyanugy
szabalyokat ,hat pld valami bpm limit lehetne meg csak ranked , ot van aza tournament forum abbol vegyel peldat.

EDIT: sztem ird at a csapatok-at résztvevö-re ,szerintem pontosab mert igazabol nem csapatok jatszanak...csak velemeny

Ilyen postokat várok. *.* Hisz még sehol nem tartunk, egyenlőre csak tervben van. A mapek majd előtte lesznek megválaszta mondjuk egy héttel és azokból lehet válogatni. Így nem lehet az, hogy valaki olyat tesz be, ami a másiknak nincs meg, vagy sosem játszotta. Ha valakinek van ötlete jó mapekre, akkor azokat már most lehet sorolni azért. :o
Image
Image
Rhythm Incarnate
648 posts
Es mi ha valaki gyakorolni fogja?
azt hogy ki-kivel azt meg sztem valahogy a pp szerint kene.
Image
Reply 180 posts jump | 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  next

Users browsing this forum: None

Jump to: