704 posts jump | prev  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 47  next
Beat Clicker
66 posts
Hát nem csak feltétlen osura jó az a tábla :D Rajzoláshoz is kiváló
Star Shooter
238 posts
Tény, de rajzolni az olcsó kategóriással is lehet. :D
Rhythm Incarnate
1,562 posts
Egy 16-20k körüli tablet bővem megfelel mindenre. Minden felette lévő már csak felesleges pénzkidobás szerintem. Cookiezi se használt 16 ezer forintnál drágábbat. :o
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Beat Clicker
64 posts
[-Meiton-] wrote:
Nah :D Jelentem a Razer Anansi bill. teljes mértékben megéri az árát, epic billentyűzet, és egy élmény vele osuzni :D

OMGOMGOMG *-*
*jelly* D:
énis akarooooooooooook ~
Rhythm Incarnate
1,562 posts
Indítsuk be ezt a topic-ot kezdve azzal, hogy ki mit gondol a legújabb "Van egy kis melldarab a képen, legyen hát gyorsan unranked" őrületről?
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Star Shooter
238 posts
Hát, oké, hogy a talán túl ecchi képek nem a legmegfelelőbbek az alacsonyabb korosztálynak, de... Olyat nem lehet, hogy re-submit a map, miután már ranked? Ha esetleg ilyen történik. Mert amúgy az unrank cucc tényleg hülyeség.
Rhythm Incarnate
1,562 posts
Norbi wrote:
Hát, oké, hogy a talán túl ecchi képek nem a legmegfelelőbbek az alacsonyabb korosztálynak, de... Olyat nem lehet, hogy re-submit a map, miután már ranked? Ha esetleg ilyen történik. Mert amúgy az unrank cucc tényleg hülyeség.

Az új map-eket unranked-elik, de a régieket, mint pl Andrea pár mapjét (Solo Tu, Run the Show) azt hexsubmit-elik. Nem tudom ki tud pontosan ilyen csinálni (peppy-n kívül), de az a lényege, hogy mégha nem is vagy a map készítője, akkor is fel tudod tölteni és csak a háttér változik.
Image
Image
Beat Clicker
66 posts
Hirdettem a facebook oldalamon egy Nyereményjátékot, akit érdekel nézzen rá :)
http://facebook.com/meitonbroadcast
Rhythm Rookie
1 posts
Rhythm Incarnate
1,562 posts
citizen15 wrote:
Hellóka!

Rossz a zászló vagy csak tudsz magyarul? o.o
Image
Image
Star Shooter
238 posts
Random bejelentenivaló: Lehet mától nem leszek, csak ritkásan, akkor is csak IRC-n. Van egy mobilnetem, amivel 500 Megát tudok netezni havonta, ami chatre és osu!-ra jó lesz. Mapeket nem fogok töltögetni, de azok vannak is egy jó időre. Gyakorolni net nélkül is tudok. Lehet a "távollétemnek" sokan nem örülnek, de nem tudok mit csinálni. Persze azt is megjegyezném, hogy lehet, hogy egy héten belül újra lesz rendes netem vagy esetleg egy hónap múlva, nem tudom biztosan. Aki olyan, annak úgyis tudom a telefonszámát, így néha még egy random Norbi is tud majd telefonálni. Ha esetleg valaki akarja tudni, az elkérheti Tayutól, Mizziitől, Kurokamitól vagy Hadrontól a telefonszámomat. :D

Szóval ennyi, majd jelentkezek újra, valamikor.
Slider Savant
83 posts
:(

Remélem mihamarabb lesz újra neted Norbi. Hiányzik hogy volt legalább egy normális ember a Skype csoportban xD csak viccelek xD
Chat Moderator
457 posts
én is remélem, hogy hamar leszel, és tudnád miről maradsz le xD Attila nah jóvan xDDDD
I give free mod~
Tempo Trainee
9 posts
Nem témához kapcsolódóan ,de lépkedek felfelé CTB ranglistán Muhaha

8-)
Rhythm Incarnate
1,562 posts
krissHUN wrote:
Nem témához kapcsolódóan ,de lépkedek felfelé CTB ranglistán Muhaha

8-)

10.-ig eljutni egyszerű. Aztán utánna jön a szenvedés. Már várom a napot, amikor rekordot látok tőled a #40-ben. o.o

EDIT: CtB-nek itt a helye: t/84884
Image
Image
Reply 704 posts jump | prev  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 47  next

Users browsing this forum: None

Jump to: