704 posts jump | prev  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 47  next
Spinner Sage
123 posts
Kurokami wrote:
Nekem mostanság nem nagyon megy a ctb, szóval se spec, se multi nem segít. :D És a multinál elég sokféleképpen lehet bukni, én pl személyszerint mindig fail-elek, mert nem akarom befejezni a mapet, ez egyenlő azzal, hogy combót veszítek, tehát hiábba fc-zem le utánna a mapet, ha a másik is fc-re tolja és több pontja van a combó miatt. Plussz ugyen nem feltétlenül köteles elhinni, hogy direkt haltam meg. ._. Szóval a multi hasznos lenne, de nem a legjobb és ugyan ez vonatkozik a spec-re is. Viszont a spec-et többször lehet alkalmazni, így mindig mást lát az ember, vagyis lehet hogy akit néz, egyik nap meghal, de a másik nap már fc-zi. o.o

Mert én nem failezek mindig :D? jó az fc-t csak ritkán...
Image
Rhythm Incarnate
1,602 posts
Ja, te is olyan vagy mint én, direkt fail. :D
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Cymbal Sounder
37 posts
Kuroi Mato wrote:
Akosss wrote:
Hello bello magyarok, most látom ilyen is van. :)

Szerintem a top5 listát logikusabb lenne egy multival eldönteni.

Hülyeség amit mondasz mert nem lehetne eldönteni egy multival.. mivel mindenkinek van olyan pilnata amikor jól megy és van amikor nem, mert ha pl fáradt vagy valami akkor valoszinü hogy nem nyomja le a 250bpm-es streamet....

Jó.. viszont ha valakit specelsz, akkor sem biztos, hogy a legjobb pillanata van.. :D de kár ezen vitatkozni. :)

ReVeNg3r wrote:
Akosss ,én párszor kukucskáltam(még annak ideén :D ) és biztos hogy specbol meglehet álapitani hogy ki milyen egyszeru pld: Akosss simán átmegy pld a big black-en éen meg röktön az elejéh bukok akk már tudom hogy ö jobb nálam és igy tovab ,multimeg hátnemtom egybaj van nincs mindig mindenki fent...

Ebbe biztos vagy? Én is failelem a big blacket.. hát az rohadt nehéz.. főleg hogy tele van jumppal, és egérrel ugrálni nem tudok. XD

Én is le direkt failelem a mapokat multiba (igaz, hogy osuzok, de ha esetleg nincs spun out) mert az accuracyt lerontja. :D
Rhythm Incarnate
1,602 posts
Spec-be se biztos, hogy jó pillanata van, de akkor még mindig ott a lehetőség, hogy máskor nézd. Ez multiban nem teljesen menne így. Csak egy példa, de pl. én és mato multizunk és megpróbáljuk megtudni ki a jobb (mondom csak példa ._.), szóval, tegyük fel hogy most épp ő nincs formában és elverem? Akkor ez alapján levonjuk a következtetést, hogy én vagyok a jobb? Vagy játszunk máskor, de akkor lehet én nem leszek túl jó? Ezt multival nehéz lenne eldönteni. Szerintem a spec jobb, mivel tudod máskor is nézni ugyan azt a személyt és úgy le tudod vonni a következtetést. Nah, regény vége. o.o
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Spinner Sage
123 posts
Ákos:
Nem is vitatkozni akartam csak mondtam :) általába az embernek akkor van a legjobb pillanata amikor nem nézi és nem zavarja senkit
Image
Rhythm Incarnate
1,602 posts
Szerintem itt nem is volt vitatkozás. o.o Amúgy a tabletesek és az egereseket sem lehet összehasonlítani, szerintem a két kategóriát akkor már külön kéne venni. :o Taikóban és ctb-ben mindegy mivel játszik az ember, mindenképp jónak lehet lenni, csak több időbe telik. (ezek közben eszembe jutottak, válaszolva egy jóval ezelőtti postra)
Image
Image
Spinner Sage
123 posts
Kurokami wrote:
Szerintem itt nem is volt vitatkozás. o.o Amúgy a tabletesek és az egereseket sem lehet összehasonlítani, szerintem a két kategóriát akkor már külön kéne venni. :o Taikóban és ctb-ben mindegy mivel játszik az ember, mindenképp jónak lehet lenni, csak több időbe telik. (ezek közben eszembe jutottak, válaszolva egy jóval ezelőtti postra)

Nem feltétlen kell külön venni öket. Pl a legjobb egeres az doomsday még most is és rengeteg táblával játszó embert elver. Szerintem tök ugyan az csak az egyiket nehezebb megtanulni kezelni mint a másikat.
Image
Beat Clicker
65 posts
Kurokami wrote:
Spec-be se biztos, hogy jó pillanata van, de akkor még mindig ott a lehetőség, hogy máskor nézd. Ez multiban nem teljesen menne így. Csak egy példa, de pl. én és mato multizunk és megpróbáljuk megtudni ki a jobb (mondom csak példa ._.), szóval, tegyük fel hogy most épp ő nincs formában és elverem? Akkor ez alapján levonjuk a következtetést, hogy én vagyok a jobb? Vagy játszunk máskor, de akkor lehet én nem leszek túl jó? Ezt multival nehéz lenne eldönteni. Szerintem a spec jobb, mivel tudod máskor is nézni ugyan azt a személyt és úgy le tudod vonni a következtetést. Nah, regény vége. o.o

Az a baj, hogy Kuroi ritkán nincsen formába:D Sőt sokszor ha kihagy napokat jobban tolja mint előtte!!!:D én meg nem játszok egy hetet és már noob wok:D irigyellek kuroi:D
Rhythm Incarnate
1,602 posts
TaylorXIII wrote:
Az a baj, hogy Kuroi ritkán nincsen formába:D Sőt sokszor ha kihagy napokat jobban tolja mint előtte!!!:D én meg nem játszok egy hetet és már noob wok:D irigyellek kuroi:D

hmm...ha kihagyok napokat, akkor én is jobb szoktam lenni, de persze azt megelőzi egy legalább egy napos intenzív jump traning. :D
Image
Image
Rhythm Incarnate
709 posts
en nemjátszodtam 4 honapot ,aztan viszatértem es jobb voltam ,de mar most is jobb vagyok.Sokat kel játszani,minden nap insane-ket vagy hard + DT és fog az menni magátol..
Image
Star Shooter
241 posts
Kár, hogy nem tudja senki sem nézni, hogy hogyan játszok Firce mapeket. Pontosabban próbálok, mivel nagyon kevés van, amit egyáltalán passelni tudok. XD Nálam az a gyakorlás.
Spinner Sage
123 posts
TaylorXIII wrote:
Kurokami wrote:

Bazdmeg te mocskos hazug disznó:D
Álandoan hazudozol csak nem tudom miért :?
Image
Rhythm Incarnate
1,602 posts
^ lol?
YES, ppy valamit megint csinál, mert nem lehet csatlakozni. ._. Úgyhogy most mászkálgatok a fórumon. :D
Image
Image
Rhythm Incarnate
1,602 posts
ReVeNg3r wrote:
en nemjátszodtam 4 honapot ,aztan viszatértem es jobb voltam ,de mar most is jobb vagyok.Sokat kel játszani,minden nap insane-ket vagy hard + DT és fog az menni magátol..

ctb-be próbáltál már valaha DT-zni? Könnyebb mondani, mint csinálni. :D Én inkább HR-t használok. o.o
Image
Image
Spinner Sage
123 posts
Kurokami wrote:
ReVeNg3r wrote:

ctb-be próbáltál már valaha DT-zni? Könnyebb mondani, mint csinálni. :D Én inkább HR-t használok. o.o

DT az szar ctb-be mivel az embert is meggyorsitja... HR az még jó föleg ha olyan mapon tolod ami alapbol 200bpm :D akkor jókat lehet rajta tolni.
Image
Reply 704 posts jump | prev  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 47  next

Users browsing this forum: None

Jump to: