|
|
![]() Rhythm Incarnate 1,602 posts |
Ja, te is olyan vagy mint én, direkt fail.
![]() |
![]() Spinner Sage 123 posts |
![]() Rhythm Incarnate 709 posts |
![]() Star Shooter 241 posts |
Kár, hogy nem tudja senki sem nézni, hogy hogyan játszok Firce mapeket. Pontosabban próbálok, mivel nagyon kevés van, amit egyáltalán passelni tudok. XD Nálam az a gyakorlás.
|
![]() Rhythm Incarnate 1,602 posts |
^ lol?
YES, ppy valamit megint csinál, mert nem lehet csatlakozni. ._. Úgyhogy most mászkálgatok a fórumon. ![]() |
| Users browsing this forum: None |

És a multinál elég sokféleképpen lehet bukni, én pl személyszerint mindig fail-elek, mert nem akarom befejezni a mapet, ez egyenlő azzal, hogy combót veszítek, tehát hiábba fc-zem le utánna a mapet, ha a másik is fc-re tolja és több pontja van a combó miatt. Plussz ugyen nem feltétlenül köteles elhinni, hogy direkt haltam meg. ._. Szóval a multi hasznos lenne, de nem a legjobb és ugyan ez vonatkozik a spec-re is. Viszont a spec-et többször lehet alkalmazni, így mindig mást lát az ember, vagyis lehet hogy akit néz, egyik nap meghal, de a másik nap már fc-zi. o.o

Taikóban és ctb-ben mindegy mivel játszik az ember, mindenképp jónak lehet lenni, csak több időbe telik. (ezek közben eszembe jutottak, válaszolva egy jóval ezelőtti postra)