703 posts jump | prev  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 47  next
Slider Savant
86 posts
Advantan_96 wrote:
Another i Mirai Nikki jest moc.

Tylko, że Another spieprzyli, bo za szybko skończyli. Liczyłam na +20 odcinków, a widzę, że 12 odcinków i koniec serii. o.o"
Combo Commander
278 posts
Lepiej szybko skończyć i fajnie, niż to przedłużać nie wiem ile i jak głupio, mnie te 12 odcinków zadowoliło.
Image
Beat Clicker
51 posts
Mirai Nikki ma wyjątkowo denerwującego głównego bohatera, który na całe szczęście zmienia się trochę pod koniec.
A Another nawet nie chciało mi się skończyć, zatrzymałem się chyba na 5 odcinku.
Combo Commander
278 posts
Ale Yuno jest świetna :D
Image
Beat Clicker
51 posts
Advantan_96 wrote:

Yuno jest wspaniała :D.
Image
Beat Clicker
62 posts
Mirai Nikki jest nudne.. A przynajmniej jak dla mnie :)
Image
Combo Commander
278 posts
TheGod wrote:
Advantan_96 wrote:

Yuno jest wspaniała :D.
Image

Moja tapeta ;3
Image
Rhythm Incarnate
699 posts
Serio, ludzie? Co wam się w tym MN tak podoba? Nie mogłem dotrwać 5 odcinka... zapach kupy mnie odrzucił :<

Weź wszystko, co najgorsze - najgłupsze z Death Note'a, dodaj więcej szmiry i różowowłosej laski, wymieszaj i wsadź do gara, gdzie wszyscy użytkownicy są w Play'u Fresh - durne? Nie, to tylko Mirai Nikki :3

Miałem pociągnąć "na siłę" jeszcze kilka odcinków, ale pomysł z odliczaniem czasu do premiery Diablo III wydaje mi się ciekawszy i zdecydowanie przyjemniejszy :)
Image
Chat Moderator
787 posts
Nie wiem, mi się podobało - tylko, że ja mam coś nie do końca dobrze z głową i lubię słodkie dziewczyny z ostrymi przedmiotami, wpadające w berserk. Obejrzałem do końca i mi się bardzo podobało, fakt że niektóre sceny nie są na miejscu, no ale prawie każde nowsze anime ma w sobie coś crapowatego ;x

A co do Diablo 3 :D To KURWA NIE CZEKASZ SAM
4 years and still not bored - gj osu!
Star Shooter
230 posts
Yuno ssie, końcówka też średnio mi się podobała, to tyle. A co do D3: http://puu.sh/uEGs =)

@EDIT BY RYO
nie masz się co chwalić - też już aktywowałem xD Tylko screena nie chciało mi się dawać, piszę tu bo nie chce mi się kontynuować offtopa xD

@Edit by myself

lolz ok xD widzę zresztą, że już inni się offtopem zajęli i tak, wybacz
Last edited by Ciunek on , edited 1 time in total.
<Moarimekashi> My favorite part is the osu there is osumania! because it is very rhythmic and skaplikowana. -, -. And let me alone, damn.

俺を誰だと思ってやがる?
Beat Clicker
62 posts
A tam podniecacie się tym Diablo III, sam też pewnie kupie. Ale ogólnie to myśle że nie będzie tak wspaniałe jak wszyscy to opisują..
Oh Diablo III.. *orgazm*... chce!~.. itp.
Image
Beat Clicker
51 posts
konfucjusz wrote:
A tam podniecacie się tym Diablo III, sam też pewnie kupie. Ale ogólnie to myśle że nie będzie tak wspaniałe jak wszyscy to opisują..
Oh Diablo III.. *orgazm*... chce!~.. itp.

Orgazm to nic przy DIABOLO III!
Beat Clicker
62 posts
Rhythm Incarnate
699 posts
Matołki kochane :) Zanim wyciągniecie pochopne wnioski, zważcie pierwej na to, co napisali poprzednicy. U mnie nie było tak kolorowo orgazmowo. Porównałem jedynie gówniane Mirai Nikki, które jak dla mnie jest nudne, upozorowane na coś, czym nie jest - po prostu beznadziejne... i przy którym czas oczekiwania na Diablo jest imba większą przygodą.

Tak więc, nie wszyscy podnieceni... i na pewno, nie wszyscy z orgazmem. Od masturbacji, do podtarcia jeszcze dłuuga droga - więc nie przesadzajcie z tym.

btw. kolekcjonerka, biaatch :*
Image
Combo Commander
426 posts
Jakie wrażenia po Fate/Zero? Dla mnie bomba, seans mi się podobał, zwłaszcza końcówka. Co mnie trapi to mimo starań nadal jest sporo sprzeczności z Fate/Stay Night, ale inne studio to co się będzie przejmować. Byle najważniejsze rzeczy się zgadzały, by to w końcu był prequel a nie kompletnie odrębna seria. Chociaż pod względem jakości to widać kanion. Ale też nie było co poradzić, Stay Night musiał coś dorzucić z racji samego źródła - eroge.

Tak czy wspak, chociaż jedna seria mnie w tym sezonie nie rozczarowała.
Reply 703 posts jump | prev  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 47  next

Users browsing this forum: None

Jump to: