Rhythm Incarnate
1,211 posts
Bine Aţi Venit! Cum scrie la nuntă :))
Image

Image

Image

Image
Cymbal Sounder
43 posts
:)) mersi dar eu tot nu m-am prezentat. Mă numesc Silitră Dragoș Claudiu, am 15 ani, locuiesc in comuna Stănilești județul Vaslui, firea mea e una sportivă (pasionat de freerunning) joc osu! de prin iunie 2011 și îl joc de plăcere însă dacă harta pe care o voi face va fi aprovată cred că mă apuc de maping (slabe șanse xD ) și cam atât.
Just Go After The Rhythm ;3
Tempo Trainee
12 posts
silitradragos wrote:
:)) mersi dar eu tot nu m-am prezentat. Mă numesc Silitră Dragoș Claudiu, am 15 ani, locuiesc in comuna Stănilești județul Vaslui, firea mea e una sportivă (pasionat de freerunning) joc osu! de prin iunie 2011 și îl joc de plăcere însă dacă harta pe care o voi face va fi aprovată cred că mă apuc de maping (slabe șanse xD ) și cam atât.

Trebuia să ne scrii adresa completă. XD
Image
Rhythm Incarnate
1,211 posts
silitradragos wrote:

şi pe mine mă cheamă Claudiu XD
Image

Image

Image

Image
Cymbal Sounder
43 posts
Aaa dacă mai găsiți români , invitații pe post, eu am uitat total de el . Dacă nu-mi aducea aminte Tony cred că nici nu răspundeam.
Tempo Trainee
12 posts
silitradragos wrote:
Aaa dacă mai găsiți români , invitații pe post, eu am uitat total de el . Dacă nu-mi aducea aminte Tony cred că nici nu răspundeam.

Intră pe Osu!
Image
Cymbal Sounder
43 posts
Tony wrote:
silitradragos wrote:

şi pe mine mă cheamă Claudiu XD

Ok Claudel xD
Rhythm Incarnate
1,211 posts
da bă! nu primeşti email-uri? :o
Image

Image

Image

Image
Cymbal Sounder
43 posts
CUTLoveRx wrote:
silitradragos wrote:

Intră pe Osu!

Um nu pot că is pe iPh... xD sau stai că deschid laptopul
Cymbal Sounder
43 posts
Tony wrote:

Am 1000 și ceva de mail-uri necitite. Tu crezi că mă mai uit peacolo xD
Tempo Trainee
12 posts
silitradragos wrote:
Tony wrote:

Am 1000 și ceva de mail-uri necitite. Tu crezi că mă mai uit peacolo xD

Știu sentimentu'. Am 3000 necitite. XD Acum mișcă-te pe Osu!. :3
Image
Beat Clicker
74 posts
Domnu Tony care credeti ca este cheia succesului pentru a va fi acceptata o mapa la ranked?
Rhythm Incarnate
1,211 posts
the undead wrote:
Domnu Tony care credeti ca este cheia succesului pentru a va fi acceptata o mapa la ranked?

obsesia de munca. ummmmm sa inveti din greseli, sa asculti sfaturile altora si sa le aplici. ummm ar fi multe, dar combinate :)
anywaaaayss, good luck all. lol. (Andreea esti noob)
Image

Image

Image

Image
Beat Clicker
74 posts
deci pt toti care doriti sa puneto o mapa la rank nu uitati ca factorul cel mai important este obsesia fata de munca, daca nu aveti aceasta calitate foarte rara pleas give up sau mai bine va apucati sa compuneti...muzica :D
Rhythm Incarnate
1,211 posts
the undead wrote:
deci pt toti care doriti sa puneto o mapa la rank nu uitati ca factorul cel mai important este obsesia fata de munca, daca nu aveti aceasta calitate foarte rara pleas give up sau mai bine va apucati sa compuneti...muzica :D

daca nu ai talent la muzica, nu ai talent la mapping (cel putin asa cred lol)
Image

Image

Image

Image
Reply 647 posts jump | prev  1, 2, 3, 4, 5 ... 44  next

Users browsing this forum: None

Jump to: