This is a BSS beatmap submission. Click here to view full beatmap information.
User avatar
Rhythm Incarnate
577 posts
Offline
This beatmap was submitted using in-game submission on 07 Juni 2017 at 14:29:41

Artist: Qrispy Joybox feat.Sana
Title: Twinkle Wonderland
Source: REFLEC BEAT limelight
Tags: jubeat saucer pop'n music 20 fantasia KONAMI MUSIC PACK 09 TWINKLE POP トゥインクルポップ The 4th KAC DJ TOTTO's SELECTION BeatStream アニムトライヴ jubeat plus Android saucer pack 05 jukebeat 29 16 ノスタルジア ポップンリズミン パック2
BPM: 188
Filesize: 3099kb
Play Time: 01:37
Difficulties Available:

Download: Qrispy Joybox feat.Sana - Twinkle Wonderland
Information: Scores/Beatmap Listing
---------------
Time to fly high, Hold my hand, Fly the sky high, to Wonderland!


Bubble Image by Protastic101
Qualified Image by Kawawa


wanna try Wonderful diff with some SV? click here and place it to this map folder :3


some stuff =w=


Contributor List


Image
Last edited by AchsanLovers on , edited 89 times in total.
User avatar
Rhythm Incarnate
929 posts
Offline
Earned 2 kudosu.
Mark dlu
Mod nyusul uwu

focus on last diff uwu

Wonderful -> hyper

00:01:750 (1750|2,1910|1) - ctrl h, lebih ena digituin soalnya turun

00:02:548 (2548|3) - ke col 2 lebih ena

00:08:293 (8293|1,8453|0) - LN buat cover zzzz nya

00:12:282 (12282|2) - double

00:12:921 (12921|1) - double

00:13:399 - add double note, kerasa bgt kerasnya loh

00:15:713 - add note

00:15:793 (15793|3) - buat Ln ena owo

00:17:867 (17867|3,18027|3) - aneh aja, dari tadi ga ada yg jack kek gini

00:21:857 - single

00:22:176 - double

00:22:495 - double

00:22:655 - double okie single jg oki

00:22:814 - double

00:23:133 (23133|2,23293|0) - double smua

00:23:772 (23772|1) - double

00:24:570 (24570|3,24729|2,25048|1) - double in smua

00:26:325 - astaga ini ga ada ya rabbi

astaga
asw salah ngemod diff jangkrek, cek ndri yak ke diff wonder asli n hyper


TRUE WONDERFUL

00:08:453 (8453|0) - move ke 4 biar balance, 00:08:293 (8293|1,8453|0) -

00:12:282 - double, piano sound

00:12:921 (12921|1) - ^

00:13:399 - ini ada suara napa di ignore

00:14:516 - double juga

00:15:155 (15155|2,15474|0) - double sama kek 00:15:314 (15314|1,15633|1) -

00:18:187 - double itu trust me, it work *slap

00:22:495 (22495|3,22814|1) - double

00:23:133 (23133|1,23293|3) - double

00:23:453 - triple

00:23:931 - triple

00:24:570 (24570|0) - double

00:25:048 (25048|1,25367|2,25687|2) - double smua

00:26:325 - main sound owo

00:24:410 (24410|1) - 00:26:963 - wadoo ga sama

00:27:601 (27601|2,27921|1,28240|2,28399|3) - double smua

00:28:559 - triple

00:31:272 - add LN

00:31:750 - double

00:32:708 - double

00:35:261 - double

00:35:899 (35899|1) - sedikit emphasis, kasih note lagi

00:36:857 (36857|2) - double

00:37:814 (37814|1) - double

00:40:367 - 00:40:527 - add woe :v

00:42:282 (42282|3) - remove, kek 00:41:963 (41963|2) -

00:42:921 - double

00:43:240 (43240|1) - double

00:43:878 (43878|2) - piano, double

00:46:272 - add note, w sound

tbc
w lanjutin abis ini mao liat tv dlo
Last edited by Syadow- on , edited 1 time in total.
User avatar
Cymbal Sounder
45 posts
Offline
Earned 1 kudosu.
    MOD
col |0|1|2|3|
Hyper
00:36:538 (36538|3) - move to col 1
00:42:761 (42761|1) - move to col 0.lebih enak kalau di buat ngejack di sini
00:47:708 (47708|1) - move to col 2.sama ^^
00:50:261 (50261|2) - move to col 1.sama ^^
00:43:878 (43878|0) - move to col 1 dan 00:44:038 (44038|1) - move to col 0 dan 00:44:357 (44357|0) - move to col 1
01:13:559 (73559|3,74197|2) - ini kenapa di buat ngejack??move yg pertama ke col 1 trus yg kedua col 3
01:28:878 (88878|3) - move to col 0
01:20:580 - ini kenapa di buat double remove aja yg di col 0






Wonderful
00:11:644 (11644|0) - move to col 2.yang lain ngejak di sini kok kagak ??
00:14:038 - remove note di col 2
00:14:676 - remove note di col 0
00:15:234 (15234|3,15394|2,15554|3,15713|0,15873|0,15953|3,16032|2) - ini apa???remove aja baru resnap kek gini Image
00:16:910 - add 1 note di col 3
00:17:229 - remove note di col 2
00:19:304 - why triple why ??? remove aja note di col 3
00:31:750 (31750|2) - tuker sama yg di col 1 nada pianonya masih sama
00:37:176 (37176|2) - tuker sama yg di col 3
01:15:474 (75474|2) - ini kok ngejack ?? yg laen kagak move aja ke col 3
01:15:474 (75474|2,80421|1,80580|1) - remove aja soalnya gk Tripleable
01:26:165 (86165|2) - move to col 0 .yg laen gx ada triple jack seperti di 01:28:718 -
l


OVERALL good mapping tho.kurang di Patternya aja menurut wa.
User avatar
Rhythm Incarnate
577 posts
Offline
Agayers wrote:
    MOD
col |0|1|2|3|
Hyper
00:36:538 (36538|3) - move to col 1 okelah, coba dulu disana
00:42:761 (42761|1) - move to col 0.lebih enak kalau di buat ngejack di sini lah, entar sama dong sama yg 00:43:080 (43080|3,43080|0) -
00:47:708 (47708|1) - move to col 2.sama ^^ hmm bolelah
00:50:261 (50261|2) - move to col 1.sama ^^ berasa gak hand balance jadi ku keep deh :3
00:43:878 (43878|0) - move to col 1 dan 00:44:038 (44038|1) - move to col 0 dan 00:44:357 (44357|0) - move to col 1 keeeeep ~
01:13:559 (73559|3,74197|2) - ini kenapa di buat ngejack??move yg pertama ke col 1 trus yg kedua col 3 oh itu ada beberapa part yg sengaja diperbaiki jadi lupa di re-arrange :3 so i re-arrange again here
01:28:878 (88878|3) - move to col 0 right handler jadinya ._.
01:20:580 - ini kenapa di buat double remove aja yg di col 0 lah itu kan simbal, cukup keras juga kok buat 2 note :3






Wonderful
00:11:644 (11644|0) - move to col 2.yang lain ngejak di sini kok kagak ?? semua part jack disini gak perlu disamain semua ._. yg satu jack gak perlu juga yg lainnya jack, diberi nya note di kolum yg sama ini sebab key count disini terbatas gak mungkin juga kita kasih note yg sama disetiap part
00:14:038 - remove note di col 2 consistency ._.
00:14:676 - remove note di col 0 this too
00:15:234 (15234|3,15394|2,15554|3,15713|0,15873|0,15953|3,16032|2) - ini apa???remove aja baru resnap kek gini Image le kan ada suara yg diikutin jadi ngapain dihapus ._.
00:16:910 - add 1 note di col 3 ha? kan suara kick itu, 2 note saja sudah cukup tapi kutambah note di 00:16:591 -
karena ada snare

00:17:229 - remove note di col 2 consistency ._.
00:19:304 - why triple why ??? remove aja note di col 3 lah, suara crashnya kan cukup keras untuk 3 note ._.
00:31:750 (31750|2) - tuker sama yg di col 1 nada pianonya masih sama sengaja buat ikutin pitch piano yg di 00:32:070 (32070|2) -
00:37:176 (37176|2) - tuker sama yg di col 3 great idea :3
01:15:474 (75474|2) - ini kok ngejack ?? yg laen kagak move aja ke col 3 udah ada col 3 di 01:15:155 (75155|3) - kalau dipindahin lagi di col 3 bisa unbalance jadinya
01:15:474 (75474|2,80421|1,80580|1) - remove aja soalnya gk Tripleable ASTAGA IYA ANJIRRRR :V sound crashnya cuman med ._. btw timing nya salah copy ._.
01:26:165 (86165|2) - move to col 0 .yg laen gx ada triple jack seperti di 01:28:718 - woki ~
l


OVERALL good mapping tho.kurang di Patternya aja menurut wa.


thank you for free mod :3
ada untungnya juga ngeshare map di grup :v
User avatar
Cymbal Sounder
45 posts
Offline
No kudosu yet.
AchsanLovers wrote:
Agayers wrote:
    MOD
col |0|1|2|3|
Hyper
00:36:538 (36538|3) - move to col 1 okelah, coba dulu disana
00:42:761 (42761|1) - move to col 0.lebih enak kalau di buat ngejack di sini lah, entar sama dong sama yg 00:43:080 (43080|3,43080|0) -
00:47:708 (47708|1) - move to col 2.sama ^^ hmm bolelah
00:50:261 (50261|2) - move to col 1.sama ^^ berasa gak hand balance jadi ku keep deh :3
00:43:878 (43878|0) - move to col 1 dan 00:44:038 (44038|1) - move to col 0 dan 00:44:357 (44357|0) - move to col 1 keeeeep ~
01:13:559 (73559|3,74197|2) - ini kenapa di buat ngejack??move yg pertama ke col 1 trus yg kedua col 3 oh itu ada beberapa part yg sengaja diperbaiki jadi lupa di re-arrange :3 so i re-arrange again here
01:28:878 (88878|3) - move to col 0 right handler jadinya ._.
01:20:580 - ini kenapa di buat double remove aja yg di col 0 lah itu kan simbal, cukup keras juga kok buat 2 note :3






Wonderful
00:11:644 (11644|0) - move to col 2.yang lain ngejak di sini kok kagak ?? semua part jack disini gak perlu disamain semua ._. yg satu jack gak perlu juga yg lainnya jack, diberi nya note di kolum yg sama ini sebab key count disini terbatas gak mungkin juga kita kasih note yg sama disetiap part
00:14:038 - remove note di col 2 consistency ._.
00:14:676 - remove note di col 0 this too
00:15:234 (15234|3,15394|2,15554|3,15713|0,15873|0,15953|3,16032|2) - ini apa???remove aja baru resnap kek gini Image le kan ada suara yg diikutin jadi ngapain dihapus ._. gx ada suaranya loh.coba buat kek di gambar.ena ttuh :v
00:16:910 - add 1 note di col 3 ha? kan suara kick itu, 2 note saja sudah cukup tapi kutambah note di 00:16:591 -
karena ada snare

00:17:229 - remove note di col 2 consistency ._.
00:19:304 - why triple why ??? remove aja note di col 3 lah, suara crashnya kan cukup keras untuk 3 note ._.
00:31:750 (31750|2) - tuker sama yg di col 1 nada pianonya masih sama sengaja buat ikutin pitch piano yg di 00:32:070 (32070|2) -
00:37:176 (37176|2) - tuker sama yg di col 3 great idea :3
01:15:474 (75474|2) - ini kok ngejack ?? yg laen kagak move aja ke col 3 udah ada col 3 di 01:15:155 (75155|3) - kalau dipindahin lagi di col 3 bisa unbalance jadinya
01:15:474 (75474|2,80421|1,80580|1) - remove aja soalnya gk Tripleable ASTAGA IYA ANJIRRRR :V sound crashnya cuman med ._. btw timing nya salah copy ._.
01:26:165 (86165|2) - move to col 0 .yg laen gx ada triple jack seperti di 01:28:718 - woki ~
l


OVERALL good mapping tho.kurang di Patternya aja menurut wa.


thank you for free mod :3
ada untungnya juga ngeshare map di grup :v
User avatar
Rhythm Incarnate
527 posts
Offline
Earned 1 kudosu.
NM , fast check


wonderful
SV


dahhh , moga bisa bantu.. btw itu cuma ngebenerin SV yg udah ada, cuma kurang feeling flow nya doang , penempatan nya udah oke , jadi bener" harus di re-scale..
goodluck
User avatar
Combo Commander
416 posts
Offline
Earned 1 kudosu.
Lude's Requested Modding
1 / 2 / 3 / 4



Wonderful


Hyper

Sorry for being late. Good luck!
User avatar
Rhythm Incarnate
577 posts
Offline
will edit this this mod when i apply it :3

shitpost yeaa
Last edited by AchsanLovers on , edited 1 time in total.
User avatar
Rhythm Incarnate
1,644 posts
Offline
Earned 1 kudosu.
M4M here ~


Masih banyak yg perlu dibenahin disini terutama bagian LN usagenya, kreatif boleh tapi juga harus pas sama musiknya
dan SV nya jg masih kurang smooth menurutku

good luck ya ~
User avatar
Rhythm Incarnate
577 posts
Offline
phew, so much mod i here :D

Alsty-
Alsty- wrote:
NM , fast check


wonderful
SV


dahhh , moga bisa bantu.. terlalu membantu malah :^ btw itu cuma ngebenerin SV yg udah ada, cuma kurang feeling flow nya doang , penempatan nya udah oke , jadi bener" harus di re-scale..
goodluck


Lude
Lude wrote:
Lude's Requested Modding
1 / 2 / 3 / 4



Wonderful


Hyper

Sorry for being late. Good luck!


AVALON-SAMAAAAAA
[ A v a l o n ] wrote:
M4M here ~


Masih banyak yg perlu dibenahin disini terutama bagian LN usagenya, kreatif boleh tapi juga harus pas sama musiknya
dan SV nya jg masih kurang smooth menurutku

good luck ya ~


thx for mod guys!
will reply avalon mod soon . . .
User avatar
Rhythm Incarnate
922 posts
Offline
Earned 1 kudosu.
yo there mod request


General
Columns:
0|1|2|3

  • -.

Beginner
  1. 00:07:016 - maybe you could add a note here for that loud sound
  2. 00:10:048 (10048|1) - move column 3 is better but you would have to move other column this note 00:09:250 (9250|3) - :>
  3. 00:23:293 (23293|2,23612|3) - control + g?
  4. 00:27:442 (27442|3) - move column 2 similar like 00:22:335 (22335|2,22974|1) -
  5. 00:34:782 (34782|3,35101|1) - control + g it look better imo
  6. 00:44:357 (44357|1,44676|0) - ^
  7. 00:52:655 (52655|2,53293|3) - control + g and 00:53:612 (53612|2) - move column 1 imo it look better structure xd
  8. 00:55:527 (55527|1,55846|0) - control + g since i feel the sound does not fit imo
  9. 01:11:325 (71325|3) - a like in column 0 :3
  10. 01:18:187 (78187|0) - move column 1?
  11. 01:33:825 (93825|2) - delete this note no is necessary

Normal
  1. 00:09:250 - add note for double? sound similar like 00:10:048 -
  2. 00:21:697 (21697|1) - move column 0 feel better balance imo
  3. 00:30:474 (30474|0,30474|3,30793|2,30793|1) - control + j? to jack similar sound in 00:30:155 (30155|2,30155|1,30474|0,30474|3) - is good :3
  4. 00:52:176 (52176|1) - remove to break is better for begin section verse and for NM imo
  5. 01:10:527 - add note?
  6. 01:25:367 (85367|1) - move in 01:25:048 - considering spread next diff is better for NM imo

Hyper
  1. 00:26:484 (26484|0) - i like note to jack instead LN sound here 100% rate is clear as jack maybe variation to 00:21:378 - .... or maybe change in next diff xd
  2. 00:41:484 - add LN for effect?
  3. 00:46:591 - ^
  4. 01:02:229 - missing note? like 01:04:782 -
  5. 01:21:697 - try this pattern is better for not make similar like next diff :a

Wonderful
  1. 00:04:304 (4304|3) - move column 1?
  2. 00:18:984 - add note? for piano heard here is better for this diff imo xD
  3. 00:19:623 - ^
  4. 00:33:825 - I was hoping you would note 1/2 in some of these hard diff for sound as bell idk xD
  5. 00:41:484 - maybe here LN?
  6. 01:14:676 - missing note?
Good map gl ^^ I feel you're going to reject me everything :,v
User avatar
Combo Commander
354 posts
Offline
Earned 1 kudosu.
aaaa
Code:
17:03 Amiichii: mna mapnya?
17:04 AchsanLovers: entar
17:04 Amiichii: lel
17:04 AchsanLovers: entar apdet yg baru dlu lel
17:04 Amiichii: lel
17:05 *AchsanLovers is listening to [http://osu.ppy.sh/b/1250662 Qrispy Joybox feat. Sana - Twinkle Wonderland]
17:05 AchsanLovers: tuh
17:06 Amiichii: kok low sr?
17:06 Amiichii: awkawk
17:06 *Amiichii is playing [https://osu.ppy.sh/b/1244809 Qrispy Joybox feat. Sana - Twinkle Wonderland [Wonderful]] <osu!mania> |4K|
17:06 Amiichii: noob mencoba main
17:06 Amiichii: wkwk
17:06 AchsanLovers: le w nya ccd ngemap :v
17:07 AchsanLovers: we mainnya kek gak niat aja ._.
17:08 Amiichii: wkwk
17:08 Amiichii: skill lg drop
17:08 Amiichii: lama ga maen
17:08 Amiichii: awkawk
17:08 AchsanLovers: mod pls :v
17:08 *Amiichii is editing [https://osu.ppy.sh/b/1244809 Qrispy Joybox feat. Sana - Twinkle Wonderland [Wonderful]]
17:09 *AchsanLovers is editing [http://osu.ppy.sh/b/1244809 Qrispy Joybox feat. Sana - Twinkle Wonderland [Wonderful]]
17:10 Amiichii: 00:19:623 - ini ga di map?
17:10 Amiichii: 00:18:984 -  ini jg
17:10 Amiichii: ada sound kyak 00:17:708 (17708|2) -  00:18:665 (18665|3) - 
17:11 Amiichii: 00:21:378 (21378|1,21538|3) - klo aku ini ku buat jack
17:11 AchsanLovers: le entar lah ._.
17:11 Amiichii: same sound
17:11 Amiichii: entar apana?
17:11 Amiichii: 00:21:697 (21697|0,22016|2) - ini kubuat jack :'v
17:11 AchsanLovers: we baru ditinggal bntar dah banyak mod :v
17:12 AchsanLovers: kuliat dulu satu2 :v
17:12 Amiichii: hmm
17:12 Amiichii: klo dah bilang ye
17:12 Amiichii: wkwk
17:12 AchsanLovers: 00:21:378 (21378|1,21538|3) -  jack kek gimananya ini? :v
17:14 AchsanLovers: oke done
17:14 AchsanLovers: lanjut :v
17:14 Amiichii: http://puu.sh/vtqRa/a92444b932.jpg
17:14 Amiichii: gitu?
17:14 Amiichii: lel
17:15 AchsanLovers: hmm
17:15 AchsanLovers: w keep aja dulu
17:15 Amiichii: wkwkw
17:15 Amiichii: lebi ena gitu
17:15 AchsanLovers: we itu ngapain ms word nyelip disana :v
17:15 Amiichii: nurut pic
17:15 Amiichii: lg nugas
17:15 Amiichii: buat makalah
17:15 Amiichii: trus buat ppt
17:15 Amiichii: wkwk
17:16 AchsanLovers: oke lanjut
17:16 Amiichii: 00:22:655 (22655|0,22974|3) - dibuat 1/2s LN?
17:17 Amiichii: lel
17:17 AchsanLovers: le buat apa 1/2 LN disana ._. gaada suaranya :3
17:17 Amiichii: kok kyaknya ga konsisten ya count notenya
17:17 AchsanLovers: eh masa?
17:17 Amiichii: 00:22:655 (22655|0,22974|3) - ada suara synth sih
17:17 Amiichii: 00:22:814 (22814|1) - temennya ini
17:17 AchsanLovers: snare 3, high cym 3, med cym 3, bass & kick 2
17:18 AchsanLovers: konsisten smua kok :3
17:18 Amiichii: 00:21:857 (21857|3,21857|1,22176|1,22176|0) - double
17:18 Amiichii:   00:22:495 (22495|3,23133|1,23293|3) - single
17:19 Amiichii: how do u think?
17:19 AchsanLovers: aaaa
17:19 Amiichii: dstnya itu  bnyk 
17:19 Amiichii: wkwk
17:19 AchsanLovers: entar pkai headphone dulu biar jelas ._.
17:19 Amiichii: lah
17:19 Amiichii: kan jelas ada drum
17:19 Amiichii: wkwk
17:20 Amiichii: tek duk duk duk tek duk
17:20 Amiichii: wkwk
17:22 AchsanLovers: eh iya
17:22 Amiichii: ok itu general nya. dilanjutannya bnyk. misal setuju brati ntar di fix semua ye klo ngga ya gausa :'v
17:22 AchsanLovers: jelas bener suaranya ._.
17:22 Amiichii: next
17:22 Amiichii: :'v
17:22 Amiichii: 00:30:953 - piano
17:22 AchsanLovers: pantesan bnyk yg bilang gak konsisten ._.
17:23 Amiichii: hem
17:23 Amiichii: makanya aku mainnya ga ena :'v
17:23 Amiichii: bingung ngikut apa
17:23 Amiichii: lel
17:23 AchsanLovers: gaada suara disana mah ._.
17:23 AchsanLovers: serius ._.
17:23 Amiichii: 00:31:112 (31112|1,31431|2) - temennya ini
17:23 Amiichii: lel
17:23 Amiichii: tung net . . . net
17:24 AchsanLovers: eh ada, tapi gak terlalu jelas
17:24 Amiichii: gitu gitu la
17:24 Amiichii: wkwk
17:24 AchsanLovers: so kee[
17:24 AchsanLovers: p
17:24 Amiichii: >,>
17:24 Amiichii: main rhytem nya pdhl 
17:24 AchsanLovers: emg gitu suaranya /_\
17:24 AchsanLovers: oke oke applied
17:24 AchsanLovers: mantep keknya
17:24 Amiichii: 00:33:187 (33187|3) - ini aja di add
17:24 Amiichii: awkawk
17:25 Amiichii: yawla
17:25 AchsanLovers: eh iya
17:25 Amiichii: 00:33:825 - 00:33:984 - ada piano jg padahal lel
17:25 Amiichii: 00:36:059 - hithat 
17:26 AchsanLovers: astaga :u
17:26 AchsanLovers: telinga macam apa itu :v
17:26 Amiichii: ^klo di apply ini jg ada hithat 00:36:378 - 
17:26 AchsanLovers: kok bisa tau suara sekecil itu :v
17:26 Amiichii: just experience >,>
17:26 AchsanLovers: we gak jelas amat suaranya ._.
17:27 Amiichii: wkwk
17:27 Amiichii: i see
17:27 Amiichii: 00:39:410 - ga di  add kyak 00:39:729 (39729|1,39729|0,39889|2,39889|3) - ?
17:28 Amiichii: 00:39:091 - piano lho
17:28 Amiichii: 00:40:527 - pianonya bisa buat kick buat batu loncatan
17:28 Amiichii: xD
17:28 AchsanLovers: eh bentar
17:29 Amiichii: 00:43:559 (43559|1,43718|0) - klo yg diawal diapply harusnya ini double
17:29 Amiichii: okeh
17:30 AchsanLovers: 00:43:559 - ini hit pls ._.
17:30 AchsanLovers: cuman yg 00:43:718 -  kick ._.
17:30 Amiichii: hit opo?
17:31 AchsanLovers: entahlah apa namnya ._.
17:31 Amiichii: hmmm. 
17:31 AchsanLovers: w lebih sering nyebutnya dgn "hit" :v
17:31 Amiichii: klo aku si mapping berdasarankan keras atau pelannya sound sih
17:31 Amiichii: note count berdasarkan itu
17:31 Amiichii: bkn 1 suara 1 sound
17:31 AchsanLovers: w gitu juga sih ._.
17:31 Amiichii: wkwk
17:32 AchsanLovers: 00:43:559 -  le ini kick ternyata ._.
17:32 Amiichii: hmm.
17:32 AchsanLovers: lanjut bang
17:32 Amiichii: 00:43:718 (43718|0) - ini jg
17:32 Amiichii: wkkw
17:33 AchsanLovers: eh maksud?
17:33 Amiichii: dobel
17:33 AchsanLovers: udah double kok :v
17:33 Amiichii: yawla
17:33 AchsanLovers: I agree!
17:33 Amiichii: 00:45:474 - ini jg
17:34 AchsanLovers: sip lanjut
17:34 Amiichii: 00:44:835 - dobel ga?
17:34 Amiichii: 00:45:793 (45793|2,46112|1,46272|0) - dobel ga?
17:34 AchsanLovers: le itu hit
17:34 Amiichii: 00:48:027 (48027|3) - dobel ga?
17:34 Amiichii: 00:48:665 (48665|1,48825|3) - ^
17:35 Amiichii: 00:48:984 (48984|1,49144|0) - klo aku ini kubuat jack
17:35 AchsanLovers: 00:48:027 (48027|3) - le cuman pitch aja ini
17:35 Amiichii: wkwk
17:35 Amiichii: beda timing beda 
17:35 Amiichii: pdahal sama
17:35 Amiichii: lul
17:35 Amiichii: 00:42:921 (42921|2,42921|1) - cuman pitch?
17:36 AchsanLovers: lanjut dah
17:36 Amiichii: ==a
17:36 AchsanLovers: eh iya astaga :vvvv
17:36 Amiichii: yg ku point out itu ente map sblm"nya
17:36 AchsanLovers: tapi entah knp berasa ada kick disana
17:37 AchsanLovers: weh jadi udah aja nih?
17:37 Amiichii: 00:48:027 - 
17:37 Amiichii: 00:53:133 - 
17:37 Amiichii: 00:53:772 (53772|3,53931|2) - 
17:38 Amiichii: 00:58:878 - 
17:38 AchsanLovers: 00:53:772 (53772|3,53931|2) -  hit
17:38 Amiichii: 01:00:953 - mau dikasi batu lontan ga?
17:38 Amiichii: 00:54:091 (54091|3,54091|1) - gini lho soundnya
17:38 Amiichii: hithat + kick
17:38 Amiichii: =w=
17:39 Amiichii: abaikan hit coba dengerin
17:39 Amiichii: pasti itu ada kicknya
17:39 AchsanLovers: 00:54:091 (54091|1,54091|3) - we w fokus ke vocal =w=
17:39 AchsanLovers: yg mana itu?
17:39 Amiichii: 00:53:772 (53772|3,53931|2) - ini
17:39 Amiichii: yauda
17:40 AchsanLovers: yg jelas cman 00:53:931 -
17:40 Amiichii: 01:00:953 - mau dikasi piano ga? buat kick
17:40 Amiichii: yaudah serah deh
17:40 Amiichii: focus  yg kita dengar berbeda
17:40 Amiichii: >,>
17:40 AchsanLovers: 01:00:953 - fokus ke vocal ini
17:40 Amiichii: ok
17:41 AchsanLovers: "kaaaaaaraaaaaa" dan ada med cymbal disana >_>
17:41 Amiichii: iya iya
17:41 Amiichii: style map masing"
17:41 Amiichii: wkwk
17:41 Amiichii: 01:04:144 (64144|1) - cut herte 01:04:463 - 
17:41 AchsanLovers: lanjut bang
17:42 Amiichii: 01:05:899 (65899|3) - start here  01:05:740 - 
17:42 AchsanLovers: eh iya =w=
17:42 Amiichii: eh here 01:05:820 - 
17:42 Amiichii: wkwk
17:42 AchsanLovers: we lambat dikit napa ._.
17:42 Amiichii: yawla
17:43 AchsanLovers: oke lanjut
17:43 AchsanLovers: we ngeri amat telinganya >_>
17:43 Amiichii: -w-
17:43 Amiichii: 01:09:250 - piano
17:44 Amiichii: 01:13:000 (73000|2) - no sound
17:44 Amiichii: 01:13:320 - ini baru ada
17:44 AchsanLovers: keep dlu dah, fokus ke BGM
17:44 AchsanLovers: 01:13:000 (73000|2) -  astagaaaaaa
17:44 Amiichii: yawla
17:45 Amiichii: 01:09:570 (69570|0) - padahal ini dimap
17:45 Amiichii: 01:14:277 (74277|1) - i'm not sure
17:46 AchsanLovers: ya suaranya cukup menonjol ya ku map :v
17:46 Amiichii: 01:15:554 (75554|0) - ^
17:46 AchsanLovers: iya iya ._.
17:46 Amiichii: 01:17:149 (77149|3) - no sound
17:46 AchsanLovers: btw 01:17:229 - double bisa kan :v
17:47 Amiichii: 01:18:107 (78107|2,78745|1) - au deh
17:47 Amiichii: wkwk
17:47 Amiichii: klo tu mau double
17:47 Amiichii: bnyk yg harus dibouble
17:47 Amiichii: wkwk
17:47 Amiichii: *double
17:47 AchsanLovers: contohnya yg mana?
17:47 Amiichii: 01:18:346 (78346|2) - 01:18:665 (78665|3) -  01:18:984 (78984|1,79304|1) -  dst
17:48 AchsanLovers: sebanyak itukah ._.
17:48 AchsanLovers: ampun dah
17:48 Amiichii: wkwk
17:48 AchsanLovers: single aja deh :>
17:48 Amiichii: 01:23:213 (83213|2) - not sure
17:49 AchsanLovers: deleted
17:49 Amiichii: 01:27:123 - ga dobel?
17:49 Amiichii: 01:29:038 (89038|0) - tadi ga dimap lho
17:49 Amiichii: 01:14:676 - noh
17:49 Amiichii: wkwk
17:50 Amiichii: 01:26:484 (86484|3) - ini sama kyak tadi
17:50 Amiichii: jadi pilih ae
17:50 Amiichii: mau di add apa ngga
17:50 Amiichii: wkwk
17:50 AchsanLovers: ampun om :'v
17:50 AchsanLovers: jadi gak yakin ini map bisa ranked :v
17:51 Amiichii: 01:37:974 - note
17:51 Amiichii: dah
17:51 Amiichii: wkwk
17:51 AchsanLovers: itu aja? :v
17:52 Amiichii: iya
17:52 Amiichii: quick check
17:52 Amiichii: lel
17:52 AchsanLovers: post bang
17:52 Amiichii: apa lg si?
17:52 AchsanLovers: we hyper nya juga :v
17:53 *Amiichii is editing [https://osu.ppy.sh/b/1250662 Qrispy Joybox feat. Sana - Twinkle Wonderland [Hyper]]
17:53 Amiichii: 00:18:984 - 00:19:623 - vianno
17:53 Amiichii: 00:26:484 (26484|2,26644|2) - gini nih harusnya
17:53 Amiichii: awkawk
17:54 Amiichii: 00:21:378 (21378|3,21538|2,21697|1) - tp ini kagak
17:54 Amiichii: cuman 2 LN
17:54 Amiichii: lel
17:54 Amiichii: disini 3 LN 00:23:931 (23931|0,24091|1,24250|3) - 
17:54 Amiichii: wkwk
17:54 Amiichii: 00:24:250 (24250|3,24570|3) - gini lho
17:54 Amiichii: biar seru dibuat jack
17:54 Amiichii: awkawk
17:55 AchsanLovers: anjeg lambat dikit pls :v
17:55 AchsanLovers: 00:26:484 (26484|2,26644|2) - weh ini kepengen aja :v
17:55 AchsanLovers: gak ada niat buat ngikutin pitch :v
17:56 Amiichii: ythaa
17:56 Amiichii: lel
17:56 AchsanLovers: lanjut
17:56 Amiichii: dah ah lel
17:57 AchsanLovers: weh post dung
17:57 AchsanLovers: nambah SP mayan kan
17:57 Amiichii: wkwk
User avatar
Rhythm Incarnate
577 posts
Offline
Thx for all modders! sorry i cant reply all of your mod but i really check it all!

@Syadow : well, almost fixed all ._.
@Avalon : Hyper all applied but in wonderful, 00:22:016 (22016|2,22176|1) - variasi bang :v eh buat emphasize sih sebenarnya, cuman agak kosong gitu ._.
00:33:665 (33665|0,33665|3) - emphasize sana's breath also with "dummmmmmmmm" sound didn't realize if there have a piano sound (wadoo mastah mengamok :v)
@Etsu : i not trying to reject it all :v :v :v you mod still helpful for me :)


Edit : horray , 400th post passed :D
Nivrad00 wrote:
Hyper: 00:29:516 (29516|2,29676|2,29995|2,30155|2) - odd jacks

I took a look at some of the diffs, but I don't think a full mod from me would be useful. It's already a very good map with sharp patterns, good variety, and clean consistency. I'll throw you a star instead ^^

Sorry not really a mod but good luck with your mapping 8-)


oo dem it make me want to search BN now :v

update
User avatar
Rhythm Incarnate
656 posts
Offline
Earned 1 kudosu.
Sorry for late mod :)

Mod for Mod Request




General
  • BPM: OK
  • Offset: OK
  • AiMod: OK
  • Audio: OK
  • Background: OK
  • Preview Point: OK

4k P A T T E R N - | 1 | 2 | 3 | 4 |


Beginner


Normal
  • 00:09:250 (9250|2) - why not make it double since it's similar to 00:08:612 - and you actually use it in Hyper diff.....Well it's not affected if they similar since it's in 1/1 beat.
  • 00:31:112 - 00:31:431 - why not add one note here to recognize the bell sound? (usually you use it as normal hitsound) You actually add it here 00:36:218 (36218|1,36538|2) -
  • 00:38:931 - i think you should add one note here to recognize the bell sound. (^^)
  • 01:10:527 - as i said in the first mod. It's up to you if you make it double


Hyper
  • 00:01:750 (1750|2,1910|1) - Ctrl + G. I guess it's better to use this kind of pattern for different variation and mostly they similar to Normal diff pattern if you check it.


Wonderfull
  • No problem for this but i have suggestion: 00:04:942 - 00:06:059 - I think you need to add SV here since pattern is good and i think it's more fun to play if you add some SV here.

:arrow: I like the song tbh :) Good luck and thanks again for mod my map :)
User avatar
Rhythm Incarnate
713 posts
Offline
Earned 1 kudosu.
Image

hi there o/ from Ngeng Family Mania Queue

General


- Metadata : OK!
- BPM/Offset : OK!
- BG/Video : OK!
- Hitsound : OK!
- Files : OK!


1|2|3|4


Wonderful


utk diff selanjutnya kita irc aja, mungkin ada beberapa tambahan utk yg diff "Wonderful". udh gua PM ya
This is a BSS beatmap submission. Click here to view full beatmap information.
Reply 44 posts jump | 1, 2, 3  next

Users browsing this forum: None


Jump to: