|
|
|
Rhythm Incarnate 729 posts |
Temat także zerżnięty z innego forum {z tego na którym mam blokade xD}
okej,to zaczne... proste... ile serii pokemonów liczy ameryka ?? xD proste... ok ok macie łatwiejsze... na co uczulony jest Yukinari{anime Girls Bravo}? EDIT: jeśli nikt nie będzie znał odp po 24 h można zadać inne pytanie Last edited by niedz on , edited 1 time in total.
|
![]() Star Shooter 204 posts |
|
![]() Star Shooter 204 posts |
![]() Slider Savant 101 posts |
Going Merry
Podaj nazwy trzech akademików z Strawberry Panic. Do którego z nich uczęszczała Chikaru? ## Dobrze btw. jeśli będziecie pewni odpowiedzi piszcie od razu pytanie, a jesli nie to czekajcie. I odpowiadajcie na dodatkowe pytania w jednym poście, aby nie robić syfu.. ## Piku i na grzyba nabijasz.. Last edited by rika on , edited 3 times in total.
|
|
St. Miator's Girls' Academy
St. Spica's Girls' Institute St. Lulim's Girls' School Chikaru chodzi do St. Lulim's Girls' School odpowiedzi nie jestem pewien,nie oglądałem tego anime,odpowiedzi mam z wikipedii ![]() Pyt. z kim Konata grała w drużynie w MMO?{Lucky Star} Last edited by niedz on , edited 1 time in total.
|
niedzwiedz1124 wrote: Pyt. z kim Konata grała w drużynie w MMO?{Lucky Star} Kuroi-sensei ze znajomych. Czy chcesz abym włączył odcinek, w którym jest pokazany chat z gry i ich nicki :< a jeśli chodzi ci kim grała to Tankiem(warriorem), a Kuroi-sensei Casterem(magiem) Dlaczego Kazuki przemienił się w coś potężniejszego niż człowiek i homunkulus, tak samo jak Victor? (Busou Renkin) ## prawda, że został umieszczony w nim kakugane i stał się wojownikiem alchemi, ale jeszcze był człowiekiem. Odpowiedź nie jest do końca prawidłowa. Tak, ale nadal nie odpowiedziałeś dlaczego.. hehe, masz czas poszukaj na necie, spytaj się kogoś : p Quote: dzięki Black Kakugane mógł wysysać energię z poległych przeciwników NIE! ech.. idziesz złym tropem, spytaj się lepiej kogoś : d Podpowiem, że dwie odpowiedzi mogą być prawidłowe. Twoja odpowiedź tylko krąży obok tego co napisałeś. odp.1. Ponieważ Victor miał zamiar zabić Takiko. 2. Ponieważ Victor zabił Kazukiego i jego silna wola walki złamała pieczęć na Kakugane. ## dopisz do regulaminu, jeżeli nikt nie będzie znał odpowiedzi po 24h to ktoś inny może zadać inne pytanie Last edited by rika on , edited 12 times in total.
|
|
Quote: minęło 24 godz,zadaj inne Dlaczego Sakai Yuji nie zniknął jak inne pochodnie? Czym to jest spowodowane?(Shakugan no Shana) heh, dobrze tylko nie nocy, ale o północy ;d zadawaj!Last edited by rika on , edited 1 time in total.
|
|
Tama
![]() ## Jak wesoło(przenośnia) skończył główny bohater w School Days? precyzyjniej.. ech.. niech ci będzie.. Zarobił kosę i tyle ; d Last edited by rika on , edited 2 times in total.
|
|
elementu? ;o
Louise jest magiem otchłani/nicości/zniszczenia. ## hmm.. nie wiem jakie pytanie : P Jak została rozproszona moc Sakury?tzn. w jaką postać i gdzie (Tsubasa Chronicle) ## rozumiem ciebie dokładnie, ale otchłań to nie jest element.. ile masz z angielskiego? jak sobie przetłumaczysz >.> ps. oglądam z angielskimi ## nie znasz odpowiedzi? :< odp. W postać piór. Gdzie? Do innych wymiarów. Inne pytanie. Dlaczego Lucy(Nyu) zabiła swoich kolegów z klasy jak była dzieckiem?(Elfen Lied) odp. Ponieważ przyjaciółka Lucy zdradziła jej tajemnicę. Last edited by rika on , edited 5 times in total.
|
| Users browsing this forum: None |